18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 9, 2012 20:40:27 GMT 2
,,Pigem kuud, sest tähed ei hakka peale," vastas Brittany ning heitis pilgu jälle Treyle. Siis läksid näitsiku mõtted sellele telkimisele. Nii lahe oleks see ja veel lahedam, kui selle juba ära saab teha.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 9, 2012 22:56:33 GMT 2
"Kuu siis hakkab või?" noris mees ning viskas ka ennast liivale pikali. Kui nad juba siin on, siis miks mitte. "Kas sulle ei tekita need miljonid tähed sedal üleval nagu kerget alaväärsuskompleksi?" küsis mees lõbusalt, "ma pean silmas seda, et kui sa neid vaatad, siis sa saad aru kui tühine, väike ja mõtetu sa oled," sõnas Trey, keerates siis pea küljele, et Brittanyt imetleda.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 9, 2012 23:01:32 GMT 2
,,Kuu teeb ilusaks," vastas Brittany. Tüdruku säravad pruunid silmad puurisid Treyd. ,,Kas ma olen siis mõttetu?" küsis ta mehelt. ,,Minu jaoks on iga täht omamoodi eriline, kuigi neid on palju ja nad paistavad ühesugused. Need on kui sära kellegi erilise silmades."
|
|
|
Post by Deleted on Jul 9, 2012 23:16:12 GMT 2
"Aaa, päike teeb pruuniks ja kuu ilusaks. Vot see on see naiste loogika," naeris mees. Ei noh, väga huvitav oli seda teada saada. "Ma ei tea," kehitas mees õlgu nii hästi kui ta pikali olles sai, "sa ütle mulle ise," lisas ta juurde, puurides enda silmadega näitsikut. Täitsa mõnus oli niimood olla. "See on väga hästi öeldud," naeratas Trey.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 9, 2012 23:19:49 GMT 2
,,Näed, ma oskan romantiliselt rääkida," ütles Brittany itsitades. ,,Võta kaissu," nurrus ta siis. Muidugi sellisel juhul võib Britu liivane keha pisut määrida.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 9, 2012 23:34:00 GMT 2
Trey turtsatas ning keeras pea jälle tähtede poole. Kuulnud Brittany nurumist, tõstis ta enda näitsiku poolse käe ülesse, "no, eks sa roni siis ligi," andis ta tüdrukule loa. Iseenesest oleks võinud Brittany ka niisama talle külje alla pugeda. "Kui sul külm hakkab, siis hakame liikuma," sõnas Trey.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 10, 2012 13:26:23 GMT 2
Brittany pugeski Treyle kaissu. ,,Sorry, kui ma su liivaseks teen," lausus näitsik muiates. Külm tüdrukul veel ei olnud, aga ta tahaks kunagi Treyga koos ka päikesetõusu vaadata.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2012 13:43:00 GMT 2
Trey asetas enda käe ümber tüdruku ning vajutas tema pealaele ühe kerge musi. "Pole hullu, ma juba olen liivane," märkis mees. Pealegi võib ta pärast veelkord ujuma minna ja siis ei oleks liivast enam jälgegi.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 10, 2012 13:46:14 GMT 2
Brittany naeratas õnnelikult ning vaatas Treyle silma. ,,Jääme päikesetõusuni siia," ütles näitsik poolnaljatledes. Kunagi peab see öö ju jahedaks ka minema, kuigi praegu on Trey kehasoojus see, mis Brittanyt soojas hoiab.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2012 13:55:43 GMT 2
Trey kergitas enda kulme, "päris tõsiselt mõtled või?" küsis mees üle, saamata aru, kuas Brittany tegi nüüd nalja või mõtles seda tõsiselt. "Me võime seda päikesetõusu mu korteri rõdult ka vaadata kui sa seda nii väga näha tahad," pakkus Trey. Rannas läheb öösel siiski päris külmaks ja tavaliselt ka tuuliseks.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 10, 2012 15:55:55 GMT 2
,,Pole üldse paha mõte," arvas Brittany. ,,Ma ei pea täna ööseks koju ka minema, kui ei taha. Võin sinu juurde jääda." Brittany vanemad olid juba arvestanud sellega, et neidis ei pruugi üldse ööseks koju tulla.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2012 16:25:45 GMT 2
"Ma leian, et sa võiksid siiski täna ööseks koju minna," lausus Trey, hõõrudes näitsiku käsivart aeglaselt. "Sa tahtsid ju telkima minna - me saame seal ka päikesetõusu vaadata, kui see sulle nii tähtis on," arvas mees. Ta oli küll selle ettepaneku just ise teinud, aga vaevalt oli ta seda öelnud, kui arvas, et see poleks kõige parem idee.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 10, 2012 16:31:42 GMT 2
,,Hästi, siis viid mu täna ööseks koju," ütles Brittany. ,,Aga mis sa arvad, millal telkimise võiks teha?" küsis ta siis. See nõudis ka omamoodi ettevalmistust ja hea, kui nad Treyga natuke arutavad seda asja.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2012 17:20:27 GMT 2
"Ma ei tea, suvel on klubis suht palju töötamist, aga võibolla millalgi juuli lõpp - augusti algus," pakkus Trey, sest siis saaks ta endale vajadusel väikese puhkuse teha. Pole neil eriti midagi arutada. Spontaansus on alati kõige mõnusam. "Tegelikult võiks liikuma hakata," pakkus Trey.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Jul 10, 2012 17:23:14 GMT 2
,,Sul on õigus," ütles Brittany ning ajas end püsti. Eks tuleb siis riided selga tagasi ajada, kuigi märg pesu on all. Nad ju saavad veel korralikult jalutada ka, sest Trey auto on alles tolle Mehhiko toidukoha juures.
|
|