|
Post by Deleted on Jun 7, 2012 22:18:08 GMT 2
"Ma arvan, et sul ei ole sellega mõtet siis enam vaeva näha," lausus Liam turtsatades. Astunud mõned sammud vasakule, andis ta Lexile märku, et ka tema rohkem vasakule tõmbaks. Olles kindel, et nad on nüüd õige koha peal, kummardus ta tüdrukule lähemale ja surus tema põsele ühe suudluse. "Kolme peal.....1........2...........3," luges Liam valjul häälel ja siis kui see kolm kohale jõudis, siis noormees hüppas. See oli mõnus tunne, kui tuul kergelt vastu vihises ja siis korraga jõudis kohale bassein ja vesi, mis oli parjalt külm, kuid mitte täitsa jahe. Tõusnud vee pinnale, otsisid Liami sinised silmad ülesse Lexi.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jun 7, 2012 22:23:22 GMT 2
Alex tegi Liami turtsatuse peale vaid kergeid nägusid. Noormehe märguande peale nihkus ta vasakule, jäädes vastu poissi. Juhul kui ta ennist veel põdes kergelt, siis peale seda pisikest suudlust põsel, kadus see. Alex hüppas kõigest hetk peale poissi. Vesi oli tõesti jahe ning maandumine oli vägagi järsk ja ehmatav lausa. Veepinnale tõusis ka tüdruk mitu hetke hiljem. Ellu jäid nad tõesti, kuigi see oli midagi, mida ta enam ei teeks.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 7, 2012 22:45:00 GMT 2
Liam ujus Lexi juurde, jäädes tema ette seisma. "Noh, kuidas oli siis?" küsis noormees, "nagu näha, siis sa veel elad. Selles suhtes lõppes kõik positiivselt," muigas Liam lõbusalt, tõmmates sujuvalt käega läbi enda märgade juuste. "Ütle nüüd, et sa ei teeks seda võimalusel uuesti," suunas poiss enda küsiva pilgu Alexile.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jun 8, 2012 21:49:49 GMT 2
Vinnanud ennast basseini äärele istuma, silus Alex enda juukseid üle pea, väänates nendest samaaegselt vett välja. Tema rohelised silmad jälgisid Liamit ning neidise suule ilmus hetkeks kerge muie. "Veel elan - täpselt ning sellepärast ma ei teeks seda elu sees kunagi uuesti," lausus näitsik päris kindlalt. Hingamisteedesse sattunud vesi pani tüdruku endiselt kergelt köhima ning loodetavasti ei jää ta nüüd haigeks. Läbimärg inimene ja ootamatu kaval suvetuul võivad olla vägagi hea kooslus, et vangistada kedagi nädalaks voodisse nelja teki alla.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 8, 2012 22:01:23 GMT 2
"Kuidas nii?" imestas noormees, "ma veel panen su enda sõnu sööma," muigas Liam laialt, ujudes basseini äärele lähemale. Jõudnud parajale kaugusele, viskas ta kena sahmaka vett Alexi suunas, kes basseini äärel istus ja ütlemata armas välja nägi nende märgade riiete ja märgade juustega. Nagu väike armas kassipoeg.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jun 9, 2012 13:01:03 GMT 2
"Seda tahaksin ma näha," turtsatas Alex lõbusalt. Väänanud veel minuti enda juukseid, hakkas neidis just püsti tõusma, kui Liam saatis tema poole kena sahmaka vett, mis tegi tüdruk uuesti läbimärjaks. "Liam Blake Morris - you are seriously dead when I get you," vangutas Lexi enda pead, vaadates poisi poole, kes oli vägagi õndsa näoga. Loomulikult saatis neidis vastu ühe suure sahmaka vett, tõustes seejärel püsti. Läbimärjad ketsid võttis ta jalast, jättes need ühe tooli juurde. Tilkuv topp liibus korralikult vastu neidise nahka, tuues välja tema peenikese piha. Niigi kitsad teksad nägid hetkel välja veelgi kitsamad. Nice.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2012 15:51:07 GMT 2
"Küll sa näed. Varu kannatust," muigas Liam, vaadates lõbusalt enda tüdrukut, kes juba basseini äärest lahkuda tahtis. No, kuhu siis nii ruttu. "Ennem pead sa mu kätte saama ja selleks pead sa vette tagasi tulema," lausus noormees, ristates enda käe rinnale, lustlik pilk Lexil, kes, peab tunnistama, nägi hetkel väga seksikas välja. Hüpanud vee sahmakalt ees ära, mille näitsik tema poole saatis, tõmbas Liam kätega üle enda näo, et üleliigne vesi sealt maha tõmmata.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jun 10, 2012 19:08:10 GMT 2
Alex seisis, käed rinnal risti, basseini ääre juures, jälgides Liamit. Nii või naa on ta juba läbimärg, seega ei kaota ega võida ta eriti palju, kui ta tõesti ronib uuesti basseini, et Liamile üks hea keretäis tappa anda. "Mul aega on. Ma võin ka siin samas oodata," lausus Lexi siiski valjemalt, et noormees teda kuuleks. Neidist kuivatab õnneks just välja ilmunud päike, aga Liam oli endiselt basseinis. Seega võib julgelt öelda, et tüdruk on paremas seisus. Talle meeldis küll bassein ja vesi, aga seda juhul kui on palav päev ja vaja on ennast jahutada. Ilmad olid küll soojemad, aga mitte veel täitsa suvised.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 10, 2012 22:29:27 GMT 2
"Aga palun," lausus Liam tüdrukule ning ujus basseinis ringi. Riietega oli seda natuke raske teha, aga muidu oli täitsa mõnus. Ujuda on poisile alati meeldinud seega ei ole tal siin basseinis midagi halvem olla kui tüdrukul väljas päikse käes. Ujunud nii umbes viisteist minutit, ronis ta mööda redelit veekogust välja. Kõige pealt tõmbas Liam kätega läbi enda juuste, hakates seejärel enda riideid väänama.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jun 13, 2012 20:14:56 GMT 2
Alexi rohelised silmad jälgisid need viisteist minutit Liamit, kes ujumus basseinis ringi. Isegi sellise kleenukese, nagu neidis on, on ujumine riietega raske. Veetakistus on siiski suurem ja liigutused kohmakamad. Kui poiss võttis suuna redeli poole, kõndis ka Lexi sinna. Tee peal haaras ta ühe tooli pealt kaasa suure rätiku, mille ta mässis Liami ümber, kui temani jõudis. Noormehe ette seisma jäänud, rätik ümber viimase õlgade, kuivatas Lexi rätikuotsaga tüübi juukseid, mis siis, et ta pidi selleks kikivarvukile tõusma. Neidise juuksed olid õnneks ei tilkunud enam, kuigi olid endiselt märjad. Pisikene hoolitsev emme.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 15, 2012 17:27:36 GMT 2
Alex toimis tõesti hetkel nagu üks hoolitsev ema...või siis liighoolitsev tüdruksõber. Liam vaid muigas ja naeris põgusalt, kui tüdruk tema juukseid kuivatama hakkas. Asetanud viimaks enda käed tüdruku omadele, peatas ta Lexi tegevuse. "Kuule, jäta mulle ikka natuke juukseid pähe ka......,emme," sõnas ta lõbusalt, eemaldades rätiku enda ümbert ning visates selle toolile. Järgmisel hetkel võttis ta tüdruku enda käte vahele ning suudles teda.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jun 15, 2012 20:26:18 GMT 2
Alex muigas õrnalt, tundes järgmine hetk neid soojaid ja vastupandamatult magusaid huuli enda omadel. Enda käed ümber noormehe kaela pannud, suudles näitsik teda vastu. Hetkel seisid nad mõlemad vägagi lähedal basseinile, seega üks väikene samm või kõigutus selle poole ja nad on ilmselt mõlemad vees. Kuid Lexil polnud hetkel ühtegi sellist mõtet peas. Tegelikult polnud seal ühtegi, sest Liami huuled suutsid tekitada täieliku kaose.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 15, 2012 21:11:53 GMT 2
Liam ei lasnud tüdrukul väga kaua seda suudlust nautida, lõpetades selle peagi, vaadates enda siniste silmadega Lexi rohelistesse silmadesse. "Ja mis meie päevaplaan edasi näeb?" küsis noormees muiates, libistades käega läbi tüdruku niiskete juuste, mis hoidsid hetkel vägagi pea ligi. Aga siiski nägi Alex poisi silmis imeline välja.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Jun 15, 2012 21:32:47 GMT 2
Alex naeratas õrnalt noormehele, sulgedes hetkeks silmad, kui poisi käsi tema juukseid puudutas. Järjekordne surinate laine jooksis läbi neidise naha. "Mmmm.. ma teeksin meile pannkooke vahukoore, šokolaadi ja maasikatega, siis lamaskleksime üleval voodis, võib-olla läheks õhtul randa," sõnas Lexi vaikselt, viimata enda pilku Liami sinistelt silmadelt.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 15, 2012 21:51:19 GMT 2
"Kõlab nagu sa oleksid terve meie päeva juba paika pannud. I like that," muigas Liam, "hetkel meeldib mulle eriti see esimene mõte," lisas ta tüdrukule otsa vaadatas. Lastes ühe käe tüdruku ümbert lahti, hakkas ta majja liikuma. Tegelikult peaksid nad veel ennem enda riided ära vahetama ja sellepärast juhtiski Liam nad köögi asemel otse ülesse tema tuppa.
|
|