|
Post by Deleted on Mar 2, 2012 16:44:30 GMT 2
Jacky oli Joe nõu vastu võtnud ning end üless löönud ja klubisse tulnud. Tema põhiline eesmärk oli tantsida nii kaua kuni jalad valusad, et siis jälle pikemat aega sellest lärmakast kohast eemale hoida. Charley oli ta usaldanud enda ülemise naabri hooldada, kes oli tore vanem naine ja suhtus neisse väga hästi, tuues neile sissekolimise puhul isegi kooki. Kuna ta oli ka lasteaias kasvataja, sai Jacky tütrele kohe ka koha lasteaeda. Esimest korda üle pika aja tundis neidis nagu ta jääks kuskile püsima nagu ta kuuluks kuhugi. Ta sisenes hoonesse koos kahe tüdrukuga, kellega ta koos töötas. Nad olid üsna ruttu sõpradeks saanud ja kuna Jacklyn ei tahtnud üksi tulla, siis olid nad temaga hea meelega kaasa tulnud. Naised lähenesid letile ning tellisid endale joogid, võttes siis istet ühel nurgadiivanil, otsutades õhtuga seal algust teha. VälimusOT: Vaba
|
|
27-aastane; Matemaatika
School Worker
|
Post by Simon Flack on Mar 5, 2012 21:30:20 GMT 2
Simon oli välja tulnud paari kohaliku sõbraga, veetes ülepika aja ühe toreda õhtupooliku. Kuna Flackil homme tööd ega kooli polnud, võis ta rahuliku meelega õhtut nautida. Istunud poistega leti äärde, tellisid nad endale mõned õlud ning hakkasid tuhinaga vestlema teemadel, milleks muidu aega polnud ega õiget kohta. Nii mõnegi tema sõbra pilgud pöördusid eemal olevatele kolmele neiule, kes nende arust tundusid vägagi üksikud ja vajasid hirmsasti seltskonda. Kergel muigel pead vangutanud, lasi Simon enda sõpradel minna tüdrukuid lantima, jäädes üksi leti äärde istuma, juues rahuliku meelega külma õlut. OUTFIT
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2012 22:29:51 GMT 2
Jacklyn ja tema sõbrad olid meeste tähelepanust üllatunud, kuid võtsid nad heameelega enda juurde istuma. Mehed said pigem jutule tüdruku uute sõbrannadega kui temaga. Eks ta oli juba unustanud, kuidas klubis meestega suhtlema peaks. Seega kuulas ta pigem teiste juttu ning jõi rahulikult enda kokteili kuni tema tähelepanu võitis leti ääres istuv meesterahvas. Peagi sai ta teada, et ta on nende sõber. Uurinud välja mehe nime, jalutas ta teiste õhutusel temaga rääkima. Sättinud end leti äärde pukile, pöördus ta mehe poole, "ja miks sina siis enda sõpradega ei ühinenud, Simon? Kas sa leiad, et me pole hea seltskond või....oled sa äkki hoopis gei?" küsis Jacky, varjates naeruturtsatuse köhatusega.
|
|
27-aastane; Matemaatika
School Worker
|
Post by Simon Flack on Mar 6, 2012 20:23:05 GMT 2
Simon jõi rahulikult enda õlut, silmitsedes vaikseks keeratud televiisorit, mis baari nurgas seisis ja kust kanti üle parasjagu jalgpalli mängu. Huvitav, et kedagi see eriti ei huvitanud. Kuulnud enda nime, pöördusid mehe rohekad silmad tumedapäisele näitsikule, kes tema kõrval istet võttis. Naise küsimuse peale tõi ka Simon kuulda naeruturtsatuse, asetades õllepudeli, kust ta hakkas just lonksu võtma, tagasi letile. "Kohe kindlalt pole ma gei, teie seltskonna kohta pole mul midagi halba öelda, sest ma esiteks ei teagi teid üldse ning enda sõpradega ei ühinenud ma hetkel sellepärast, sest ma tahan näha, kuidas mu kodukandi meeskond saab taaskord New Yorki jalgpallimeeskonna käest pähe," muigas mees, nõksatades televiisori poole. Kansase Kotkad olid vähemalt 12 punktiga New York Rangersitest maas.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2012 20:51:26 GMT 2
Jacklyn muigas ja kuulas huviga, mis mehel enda kaitseks öelda on. "Nii et sa eelistad jalgpalli ja telekat enda sõpradele?" küsis neidis, vaadates mehele suurte pruunide silmadega otsa. Sealt peegeldumas kergelt küsov pilk. Nii et Simon tuli klubisse ainult selleks, et vaadata kuidas tema kodukandi meeskond pähe saab. "Ma saaks aru, kui nad võitma hakkaksid, aga kellegi ebaõnnestumist mul küll eriti rõõmus vaadata ei oleks," vangutas näitsik enda pead. "Kuule, lõpeta enda õlu parem ära ja lähem tantsima," pakkus Jacky pisut kärsitul toonil, milles peegeldus veel särav valge naeratus ja lustakad silmad.
|
|
27-aastane; Matemaatika
School Worker
|
Post by Simon Flack on Mar 9, 2012 15:55:01 GMT 2
Simon muigas kergelt, raputades pead. Tema silmad püsisid televiisoril mõni sekund, pöördudes seejärel näitsikule. "Inimesed eelistavad üht asja teisele juhul, kui nad on need pannud ühele pulgale ja peavad tegema valiku. Minu jaoks pole jalgpall võrdne sõpradega, mis tõttu ma ei saa öelda, et eelistan üht teisele. Lihtsalt meil on natukene erinevad arusaamad heast seltskonnast. Nendele meeldib olla seltskonnas, kus on naised, kes näid märkavad, minu väärtustan pigem paari lähedast sõpra, kes pühenduvad ühele asjale, mitte ei kaota aru kui veetlev daam mööda kõnnib," põhjendas Simon enda teguviisi. Enda silmad neidiselt hetkeks kõrvale pööranud, võttis ta lonksu pudelist, tehes sellele ka lõpu peale. "Ma olen terve elu olnud Rangers'ite poolt olnud," sõnas mees naeratades, tõustes püsti ja jäädes neidise juures seisma, kui viimane talle tegi pakkumise tantsima minna. Miks ka mitte, pealegi sellisele naisele, kes näeb nii lummav välja, on raske ei öelda.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 9, 2012 18:41:33 GMT 2
Jacklyn'il ei olnud õrna aimugi, kust temasse selline enesekindlus ja lustakus sisse oli tulnud. Ei ole just tavaline nähtus, et tüdruk läheb klubis ise vabatahtlikult mõne tüübiga vestlema. "Nii et sa pead mind ja mu sõpru veetlevaks?" küsis tüdruk, võttes Simoni käest kinni, et ta tantsuplatsile suure rahvamassi sisse viia. Kõik see rahvahulk liikus ühtses rütmis ja peagi ühinesid sellega ka Simon ja Jacky, kes tantsides end alati vabalt tundis, lastes muusikal enda keha vallutada.
|
|
27-aastane; Matemaatika
School Worker
|
Post by Simon Flack on Mar 9, 2012 19:41:10 GMT 2
Simon järgnes neidisele rahvamassi. Ta jäi tüdruku, kelle nime ta ei teadnud endiselt, ette seisma. Tantsimine pole just Flacki jaoks tuttav teema, mis tõttu viis ta pilgu hetkeks enda ümber olevatele noortele, et saada mõned vihjed, mida ta tegema peaks, ning peagi liikus ka tema rahvamassiga kaasas. Simon rohekad silmad püsisid naisel, kes tundis ennast tõesti vabalt ning tantsis südamega.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 15, 2012 18:23:00 GMT 2
Tüdruk ei olnud ennast juba ammu nii hästi tundnud. Muusika aina vaheldus, aga tema tantsuisu ei saanud endiselt täis. Pealegi oli Simon meeldiv tantsukaaslane, liikudes kenasti muusika ja tüdrukuga kaasa. Viimaks tundes, kuidas kurk kuivama hakkab ja ruum juba umbseks hakkab muutuma, kallutas ta end mehele lähemale, "ma ei tea, kuidas lood sinuga on, aga ma tahaks ennast pisut värskendada," lausus ta piisavalt kõvasti, et see muusikast üle kostuks.
|
|
27-aastane; Matemaatika
School Worker
|
Post by Simon Flack on Mar 15, 2012 19:53:31 GMT 2
Simon kummardas samuti neidisele lähemale, kui viimane talle midagi ütles. Ta kuulis vaid paari viimast sõna, aga mõistis, mida näitsik talle öelda tahtis. "Minugi poolest. Lähme?" nõksatas noormees peale eemale. Ta võtaks hetkel meeleldi ühe õlu. Näppudega kergelt läbi juuste tõmmanud, libises Simoni pilk üle saali, püüdes leida enda sõpru, kes ülla-ülla veel lantisid neidise sõpradega, peagi olid tema sinakad silmad uuesti tüdrukule kinnitunud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 15, 2012 20:29:43 GMT 2
Jacky võttis noormehe käest kinni, et ta läbi rahva jalutades kaduma ei läheks. Pärast lühikest ekslemist jõudsid nad letini, kus tüdruk end pukile libistas, tellides endale ühe täiesti tavalise külma õlu. "Huh," hingas tüdruku sügavalt välja, "see oli täitsa mõnus. Sa oskad täitsa hästi tantsida," tunnustas ta Simonit, klõbistades samal ajal enda küüntega vastu letti.
|
|
27-aastane; Matemaatika
School Worker
|
Post by Simon Flack on Mar 17, 2012 21:50:23 GMT 2
Ka Simon tellis endale ühe külma õlle. Polnud paremat janukustutajat lihtsalt olemas. "Tänan, aga ma jätaksin selle parem kellelegi, kes seda minust paremini oskab. Näiteks sina," muigas Simon, silmitsedes neidist, kelle nime ta endiselt ei tea. Huvitav. "Simon," tutvustas ta ennast siiski, ulatades neidisele käe.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 18, 2012 16:23:46 GMT 2
"Ma tänan," sõnas Jacklyn tunnustavalt muiates. Tõstnud pudeli huultele, hoidis ta enda pruune silmi kergelt flirtivalt Simonil. "Jacklyn. Sõbrad kutsuvad Jacky'ks," tutvustas naine ennast, asetades pudeli tagasi letile, et enda parem käsi mehele ette sirutada. "Ja millega Simon siis tegelab kah?" uuris neiu, pidades silmas tema tööd või õppimist.
|
|
27-aastane; Matemaatika
School Worker
|
Post by Simon Flack on Mar 19, 2012 15:39:08 GMT 2
Simon muigas õrnalt. Pudeli suule asetanud, rüüpas ta sealt paar lonksu. Pudeli tagasi letile asetanud, võttis Flack Jacklyni kõrval istet. Noormehe sinakad silmad jälgisid hetkeks baarmeni tegevust, pöördudes seejärel neidisele. "Ma õpin hetkel NYU's matemaatikat. Tree Hill High's teen enda praktikat," vastas ta näitsiku küsimusele, küsides vastu: "Ning ise?"
|
|
|
Post by Deleted on Mar 19, 2012 16:55:20 GMT 2
"Nii, et kui praktika tehtud, siis tagasi New Yorki? Oled sealt ehk pärit?" uuris Jacklyn sujuvalt. Mehega oli kuidagi kerge suhelda ja küsimused ning vastused lausa libisesid üle tema huulte. "Vot minuga on nii, et ma ei ole enda keskkooli veel ära lõpetanudki, sest ma sain endale väga noorelt lapse," sõnas tüdruk, "seega elatun ma juhutöödest ja hetkel olen ma Hiltoni hotellis üks toateenindajatest," vastas ta mehe küsimusele täiesti ausalt ilma häbenemata. See oli tema elu ja kui Simonil sellega probleeme on, siis pole tema asi.
|
|