18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on May 25, 2012 21:21:15 GMT 2
Britu sügavpruunidesse silmadesse ilmus kurbus. ,,Mul oli noorem õde, aga kaks aastat tagasi ajas üks roolijoodik ta alla ja ta suri. Ta oleks praegu sinuvanune," vastas Britu. Nad olid Janice'iga alati lähedased olnud ja see kaotus oli Brittanyle valus.
|
|
|
Post by Deleted on May 25, 2012 21:45:12 GMT 2
"Oh," oli esimene asi, mis Daniela kuuldavale suutis tuua. Öelda 'mul on kahju' või 'tunnen kaasa' tundus kuidagi fake ja mitte just kõige õigem antud hetkel. Ei tundnud Dany ju ei Brittanyt ega ka tema õde. "Milline ta oli? Iseloomult ma mõtlen," uuris Sandee hoopis, asetades arvuti lauale. Ta salvetas enda töö ära ning lükkas klapi kinni. Tema tumepruunid silmad olid nüüd kindlalt Senioril.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on May 25, 2012 22:23:22 GMT 2
,,Ta oli alati hästi rõõmsameelne ja sõbralik. Ta armastas väga laulda ning tahtis ka lauljaks saada," vastas Brittany. ,,Me olime nagu parimad sõbrannad." Nüüd tulid juba pisarad silma. Britu tundis oma õest nii väga puudust.
|
|
|
Post by Deleted on May 25, 2012 22:39:39 GMT 2
Daniela kuulas vaikides Brittany sõnu, üritades tema õde ette kujutada. Huvitav, kas ta oli sama ilus kui Brittany? Sest olgem ausad, see tüdruk siin andis modelli mõõdu välja. Märgates, et tüdruku silmad hakkavad niiseks minema, kallutas Dany enda pea ühele küljele. "Kuigi ma teda kunagi ei kohanud, olen ma kindel, et talle ei meeldiks sind nutmas näha. Eriti veel tema pärast," lausus Sandee tasaselt. Olles ise noorem õde, oli ta enam kui sada protsenti kindel, et ei tahaks Dianat kunagi nutmas näha. Ja kui see peaks juhtuma, siis selle põhjustaja parem vaadaku ette.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on May 25, 2012 22:42:37 GMT 2
Britu noogutas pead, kuid siiski hakkasid pisarad voolama. Ta ei tahtnudki sellest eriti palju rääkida, sest ükskõik kui palju aega neiu õe surmast möödas on, see teeb haiget. ,,Jah," ütles Britu vaikselt oma pisaraid pühkides.
|
|
|
Post by Deleted on May 26, 2012 11:13:22 GMT 2
"Naerata ja ole õnnelik, et sul on keegi, kes alati sinu üle vaatab," lausus Daniela siiralt ning leidis, et Seniorile kuluks ära üks soe kallistus. Okey, ta ei tundnud teda absoluutselt, aga see tundus õige tegu olevat. Pealegi oli tal Brittany õest kahju. Ei tea, mida Dany küll teeks, kui Dianat enam ühel päeval ei oleks. Noh, ta on nagu nii New Yorgis enamus ajast, aga Sandee'l on vähemalt teadmine, et lõpuks näeb ta teda ikka. Aga Britu ei näe enda väikest õde enam kunagi.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on May 27, 2012 9:33:50 GMT 2
Kallistus tuli Britule ootamatult, aga see oli väga lohutav. Siis silmas ta Dani viinamarjakarpi. ,,Pakud ehk viinamarju?" küsis ta siis. Süüa tahaks küll ja söögivahetund on alles tulemas.
|
|
|
Post by Deleted on May 27, 2012 11:27:34 GMT 2
Istunud tagasi enda kohale, võttis Daniela endale kätte raamatu ja hariliku pliiatsi, millega hakkas olulisemale tekstile jooni alla tõmbama. Nii on kodus pärast lihtsam ümber kirjutada. "Jah, muidugi. Võid võtta kui tahad," noogutas Sandee, nihutades karbi Brittanyle lähemale. Ta oli täiesti ära unustanud, et ei olnudki seda veel Seniorile pakkunud.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on May 27, 2012 11:48:17 GMT 2
Brittany võttiski mõned viinamarjad ja pistis need endale suhu. ,,Sul paistab tegemist olevat," lausus ta Danit jälgides. Ta tõesti ei taha viimast segada, kui tal ongi tegemist.
|
|
|
Post by Deleted on May 27, 2012 12:14:21 GMT 2
Dany kehitas õlgu, "noh, meil saab ju kool juba esimesel läbi. Ma pean selle uurimustöö kunstiajaloos ära tegema, et enda aine arvestatud saada," lausus tüdruk, tõstes enda pruunid silmad raamatult Brittanyle. "Teil on vist praegu ainult eksamiteks kordamine," sõnas Sandee, kuid see kõlas rohkem nagu küsimus.
|
|