|
Post by Deleted on Jun 16, 2012 17:50:40 GMT 2
"Ega ma viimasel ajal ei ole rulaga eriti sõitnud," pidi noormees tunnistama ja näitamaks kui vähe see talle meeldib, saatis ta tüdrukule kerge ebameeldivust tähistava grimassi. "Ma võin sinuga sõitma minna pärast meistrikaid, sest mul ei ole soovi enne neid mõnda enda konti ära murda ja siis kogu meeskonda alt vedada," lausus Sayer. Tegelikult tundis ta rulatamisest puudust küll. Nüüd ongi suvi ja saab selle asja jälle käsile võtta. Ja veel lahedam on muidugi see, kui Britt temaga ühineb. "Ütle mulle ennem ega sa seal Yale'is juhuslikult väga palju aega skatepark'is ei ole veetnud," muigas Say.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 16, 2012 18:07:03 GMT 2
"Pärast meistrikaid. Diil!" lausus Brittany, haarates kohe võimalusest kinni. "Nooo, eks nädalavahetustel sai ikka vahepeal skateparki külastatud. Nii et kui sa seda kardad, et ma sinust parem olen, siis see on õigustatud," muigas naine ja naeris kergelt. Jamh, ta oli juba enne tugev sõitja ja nüüd on ta veel tugevam.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 17, 2012 18:34:53 GMT 2
"Ahah," lausus Sayer, raputades enda pead, "nii et teed mulle endiselt silmad ette, mis?" Noormees turtsatas veel kord ning võttis siis enda joogist ühe mõnusa sõõmu, mis ühtlasi klaasi praktiliselt tühjaks tegi. Brittany'l oli tõesti rulatamine veres kui nii võis öelda. Ta pani juba väikse tüdrukuna mööda Tree Hilli rula peal ringi.
|
|