|
Post by Deleted on Apr 24, 2012 21:21:25 GMT 2
Sayer noogutas, sest aega neil tõesti oli. Surunud käed taskusse, viis poiss enda hallikasrohelised silmad tüdrukult teele. "Heh, ära sa nüüd liiga kiiresti ka mind hindama hakka," muigas noormees, "ma võin sinult nii paari nädala pärast uuesti küsida, kas sa ikka sama arvad." Poiss vangutas enda pead ning tõi vilena kuuldavale väikese viisijupi.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 24, 2012 21:27:38 GMT 2
,,Ja ma vastaksin sulle ilmselt, et arvan küll, sest selliseid asju ma ei unusta," lausus Brit. Tüdruk vaatas enda ette ja jalutas vaikselt edasi, kuulates Sayeri vilet.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 24, 2012 21:41:57 GMT 2
Sayer ei öelnud selle peale midagi, kuid pööras hetkeks enda pea näitsiku poole. Mõnda aega jalutasid nad kahekesi selle tasase vile saatel, kuni Rufus selle viimaks lõpetas.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 24, 2012 21:47:29 GMT 2
Brit märkas vaikust, kuid ei hakanud midagi ütlema ka, sest ei tahtnud tühje sõnu loopida. Varsti hakkas aga kino juba paistma. Mõtted läksid siiski seda rada, mis neiu meele kurvaks tegid, kuid ta üritas neist hoiduda, sest Sayer oleks keelanud tal kurb olla.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 25, 2012 18:45:19 GMT 2
Korraga olid tõesti justkui kõik sõnad otsas, aga see vaikus ei olnud Sayeri jaoks kuidagi awkward või häiriv. Öeldakse ju, et parim vestlus sõprade vahel on vaikimine. Kui nad kino juurde jõudsid, lasi Rufus Brittany enda ees hoonesse. Jalutanud kino kava juurde, jäi ta seda uurima. "Niii....ja sinu sooviks on - Kuum pirukas, Titaanide raev, Näljamängud või 21 Jump Street? Need on ainsad, mis kohe-kohe pihta hakkavad," luges Roof kavast välja.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 25, 2012 18:49:59 GMT 2
,,Näljamängud," vastas Brit. See film on praegu ülimenukas ja Britugi tahtis teada, kas see on ikka oma menu väärt või mitte...ta tahtis selle ära näha. Raamatuid polnud ta lugenud, aga ta kindlasti loeb need läbi, kui talle film meeldib.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 25, 2012 19:02:24 GMT 2
Sayer oli ka ise selle filmi kohta ühtteist kuulnud. Raamatuid ta lugenud ei olnud, aga eks need võib ka hiljem järgi lugeda siis. Vähemalt on neil nüüd film väljavalitud. "Siis jääb Näljamängud," noogutas Rufus ning ostis neile siis kaks piletit seansile, mis algas kümne minuti pärast. Oodanud tüdrukut järgi, jalutasid nad saali, kus leidsid peagi enda istekohad. Seal ulatas Say tüdrukule ka tema pileti. Mine sa tea, äkki kogub neid või midagi.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 25, 2012 19:27:56 GMT 2
Brit võttis oma pileti vastu ja istus lõpuks oma kohale. ,,Kas sa oled raamatuid lugenud?" küsis ta siis sosinal. Filmini oli ju veel aega ja neid tulevate filmide treilereid ei viitsinud väga jälgida ka.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 25, 2012 20:32:46 GMT 2
"Ausalt öeldes ei ole," vastas poiss näitsiku küsimusele tasasel häälel, "aga paljud inimesed kiidavad seda, nii et eks peab millalgi kätte võtma ja need raamatud läbi lugema," muigas Sayer. Nagu tal praegu kooli, töö ja Jessica kõrvalt aega ka oleks. Pluss kõik teised sõbrad. Samas, küll saab kuidagi aega tekitada. "Kuidas su endaga? Oled lugenud?" uuris Say.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 26, 2012 9:45:43 GMT 2
,,Ei ole, aga plaanis on," vastas Brit. ,,Aga seda ka ainult juhul, kui film mulle meeldib. Kui film pask on...vabandust väljendi pärast...ei võta ma neid raamatuid kättegi."
|
|
|
Post by Deleted on Apr 26, 2012 14:54:52 GMT 2
"Kuule ei vabanda välja," muigas Sayer, "tüdrukud ei tohiks selliseid sõnu kasutada," lausus noormees muutes pisut enda häält, et kõlada tüüpilise õpetajana. Muidugi lisas ta juurde ka sõrmeviibutuse. "Aga äkki on film halb, aga raamat suurepärane. Nagu näiteks mõned Harry Potteri filmid," ütles Rufus.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 26, 2012 20:54:40 GMT 2
,,Mulle ei meeldi Potter karvavõrdki," ütles Brit. ,,Aga Sõrmuste Isand on päris päris hea." Raamatuid Britul aega lugeda ei olnud, aga kui oli, siis ta ikka luges ka.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 26, 2012 21:08:24 GMT 2
"See ei ole lihtsalt võimalik," oli Sayer tüdruku sõnadest täiesti rabatud. "See võluripoiss oli mu lapsepõlv. Üks parimaid saagasi, mis üldse kirjutatud," sõnas Rufus kindlameelselt. Ta armastas sealt iga tegelast nagu enda päris sõpra. Potter oli Potter lihtsalt. "Sõrmuste isandat olen nii lugenud kui ka filme vaadanud. Täitsa hea, aga siiski minu silmis jääb Potterile alla," muigas Roof.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 27, 2012 10:10:48 GMT 2
,,Maitse asi," sõnas Brit. ,,Aga paistab, et peaksime saali minema." Britu jällegi vihkas Potterit, aga kuna ta ei tahtnud Sayeriga vaidlema hakata, jättis ta selle ütlemata. Kell oli ka päris palju ja film pidi varsti pihta hakkama, seega viimane aeg saali minna.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 27, 2012 17:19:40 GMT 2
OT: Nad juba istuvad saalis...
Saal tõmbus pimedaks ning reklaamid lakkasid. Hetkeks oli kogu ruum, kaasa arvatud ekraan, mattunud pimedusse. Ja siis hakkas film pihta. Sayer sättis end toolil mugavamalt istuma ning suunas enda pilgu Brittanylt ekraanile.
|
|