|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 14:14:13 GMT 2
Hommikul ärkas mees kui miski külm ta näo vastu puutus. Kui ta silmad avas, nägi ta esimese asjana Zimost, kes ta rinnal magas. Kass oli enda külma kannika ülbelt vastu mehe põske surunud. Mees ajas kassi minema ning ajas ennast istukile. Ta sättis enda sassis juukseid ning ajas ennast püsti. Hetke mõelnud, otsustas ta dušši alla minna.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 14:21:07 GMT 2
Sammie oli juba ammu üleval, käinud pesus ja ka hommikusöögi valmis teinud. Nüüd ta istus suurestoas, teki sees ning praktiliselt tukkus. Unemati oli ootamatu rünnaku teinud! On ülbik.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 14:28:28 GMT 2
Kui mees pestud sai, läks ta suurde tuppa, rätik ümber alakeha. "hommik." ütles ta õele ning läks kööki ja pani kohvi jooksma. Samal ajal tegi ta endale hunniku võileibu. Ta sõi iga hommik vähemalt 7 võileiba ära plus apelsin või muu puuvili.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 14:46:55 GMT 2
''Hommik.'' ütles tüdruk uniselt ning vaatas uniselt venda. '' Mine pane riide.'' ütles ta järgmisena nign vaatas Raahi kergelt tusaselt. '' Ma tegin süüa, miks sul neid võileibu näost sisse ajada on vaja?''
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 20:08:29 GMT 2
"Jah, emme." ütles mees kergelt lapsiku hääletooniga. Loomulikult ei kuulanud ta Samanthat sellistel olukordadel. Olgu õnnelik, et Raa nudist ei ole. "Sest mulle meeldib hommikuti võileibu süüa. Lõunati meeldib mulle korralikku toitu süüa. Mul pole hommikuti haneprae isu, kas tead." sõnas ta, viimase lause kergelt naerdes. Siis kostus kräunatus ja kass jooksis kööki. Raa muigas ja tõstis kassi köögikapile. Ta pani kassile toidu ette, mida too usinalt sööma hakkas. Peagi oli kohv valmis ja mees kallas seda endale tassi, millele lisandus piim ja kolm lusika täit suhkurt. Ta sai kergesti koffeiini üledoosi ja seda tal vaja polnud. Noormees istus oma toiduvirnaga laua taha ning hakkas sööma. Neil oli köök ja suur tuba ühenduses niiet ta nägi ilusti telekat.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 21:08:37 GMT 2
Samantha pööritas kergelt silmi ning läks venna kõrvale istuma. '' Sa oled nagu nudist, ainult et mitte päris.'' naeris ta ning võttis Jeremylt ühe võileiva. '' Ma küll tegin hommikusöögiks peekoni munaga ja siis pannkooke, aga jahm. Kes korralikku sööki ei söö, ei saa ka magustoitu.''
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 21:46:56 GMT 2
Jeremy naeris vaikselt ning vaatas õde. "Oh you, weirdo." ütles ta plikaliku häälega. "Ma teen ise endale pannkooke siis." ütles ta kindlalt, pilk telekal.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 21:51:18 GMT 2
Sammie vaatas venda valjult naerdes.''Tead, ole kuss ja söö!'' ütles ta peagi ning sasi venna märgi juukseid. '' Su lakk on peagi pikem kui minu oma.''
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 22:06:53 GMT 2
Jeremy viskas enda juukseid üle õla ja tegi Justin Bieberi hair flip'i, peace märgi ajal tüdrukule otsa vaadates. Mees hoidis ise naeru mõnusalt tagasi.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 22:08:53 GMT 2
Samantha vaatas Jeremyt ise kõkutades hullemalt. '' Eino. Justin Bieber number kaks noh.''
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 22:34:43 GMT 2
Jeremy naeris ning tõusis püsti ja hakkas enda tuppa minema. Poole tee peal võttis ta rätiku ära ning läks siis oma tuppa. Jumal tänatud, et ta seljaga õe poole oli. Too oleks infarkti saanud. If you know what i mean.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 22:45:13 GMT 2
Samantha vaatas vennale järgi ning pani siis lahtise käega iilge litaka endale vastu laupa, libistades, siis kätt aeglaselt mööda nägu alla. '' Elaks nagu lasteaias!''
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 22:55:24 GMT 2
"Kes siin laps on?" küsis mees naerdes enda toast. Ta pani selga musta wife-beateri ja mustad teksad. Ta sättis enda juukseid ja läks kööki tagasi. Mees võttis enda kohvitassi, mille ta tühjaks jõi ja siis koos võileiva taldrikuga nõudpesumasinasse pani. "Paps tahtis täna läbi käija korra." ütles ta peagi. Ta vihjas sellele, et isa oli neil tõsiselt kriitik. Kõik pidi olema perfektselt korras. "Niiet ... hakka orjama. Ma pean tööjuures käima." ütles ta naerdes.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 22:59:36 GMT 2
''Mina? Mina ei orja sul siin midagi. Sorry kulla-kalla-vennas, aga mul on tegemist!'' lausus tüdruk naerdes. '' Vahest pead sina ka orjama, ega see ainult naiste töö pole. Jobukas selline.'' lisas ta kohe otsa nign togis vennaraasukest.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 23:01:43 GMT 2
Jeremy naeris vaikselt ning võttis Zimose sülle, kes tema juurde kräunuma tuli. "Kuule kräunats." ütles mees ning tõstis kassi õhku, kellel kohe oli jalad laiali. Raa naeris ning tõstis kassi enda õlale, kus too kohe küüntega mehe särgi külge klammerdus.
|
|