|
Post by dare on Mar 16, 2012 14:11:17 GMT 2
"Vähemalt midagi oskad," muigas Darren. "Ma lootsingi, et mulle pakud. Ning see kõlab isuäratavalt," sõnas ta. Dar polnud varem võileiba juustu ja hapukurgiga saanud, seega oleks kindlasti hea ära proovida. "Räägi mulle oma huvidest, hobidest."
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 16, 2012 15:51:43 GMT 2
,,Mulle meeldib joosta, siis meeldib mulle võrkpall, kokkamine, lugemine, ujumine, mul ei tule rohkem meelde," seletas Brit. ,,Ma saan aru, et sulle meeldib rulatamine. Aga kas sinul on veel mingeid hobisid?" uuris siis tüdruk vastu.
|
|
|
Post by dare on Mar 16, 2012 18:04:10 GMT 2
"Mitmekülgne tüdruk oled," sõnas Darren. "Ma tegelen jah rulatamisega, nagu näed. Mulle meeldib veel lumelauaga sõita, jalgpalli mängida. Kui aega kõige muu kõrvalt üle jääb, käin fotografeerimas," rääkis noormees, suunates oma silmad Brittanyle, mis olid enne teerajal seisnud. "Muidu käin ülikoolis. Viimane aasta."
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 16, 2012 20:07:37 GMT 2
,,Ja sina oled mitmekülgne poiss," naeratas Brit. ,,Ma imestan, kuidas sul üldse ülikooli kõrvalt aega jääb nii paljude asjadega tegelemiseks. Kas ülikoolis ei pea mitte metsikult õppima? Aga noh, mida ma ka tean, ma olen ju ise alles viimast aastat keskkoolis," seletas tüdruk. ,,Aga mida sa õpid muidu?"
|
|
|
Post by dare on Mar 16, 2012 22:21:46 GMT 2
"Peab küll. Ning palju on vaja iseseisvaid töid koostada, kuid ma leian kõigeks aega. Koguaeg õppida väsitaks tõeliselt ära, vaba aega on ka vaja," selgitas Darren. Muidu poleks ta hetkel seal. Ta oli üsna tubli õpilane ka, ehk siis esitas kõik õigeks ajaks, mõni üksik töö on hilisemale ajale jäänud viimase viie aasta jooksul. Ja Brittany lausest tuli välja ka neidise vanus.. 19. "Teadust. Tõttöelda, peale keskkooli lõpetamist polnud mul õrna aimu, mida tulevikus tegema hakkan. Olin kindel, et minust mingit ärijuhti või advokaati ei saa, siis valisin õppeaineks teaduse. Huvitav on see."
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 16, 2012 22:38:00 GMT 2
Teadus on ju väga lai mõiste. ,,Aga mis teadus siis?" küsis Brittany. Väga huvitav oleks samas kujutada ette kedagi Darreni suhust kummikinnaste ja kaitseprillidega päev otsa laboris mingite katseklaaside ja rottidega tegelemas. Päris kuum teadlane tuleb temast, peab tõdema.
|
|
|
Post by dare on Mar 16, 2012 22:46:43 GMT 2
"Keemia," vastas Darren lühidalt. Ning jap, tal oli hulganisti laboritunde, millest sai suurepäraseid uurimustöid teha. Katsed jne. "Praegu toimuvad laborites õpingud, kuid ma kujutan end juba ette üks päev laboris töötamas." Tal oli klassiruumides ka tunde, mitte ainult laboris.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 16, 2012 22:49:16 GMT 2
,,Või siis tulevane keemik," ütles Brit. ,,Ma vähemalt tean, kelle käest keemias abi küsida, sest ma olen alatasa selle ainega hädas." Keemiast ei saanud Brit kunagi eriti hästi aru, kuid samas matemaatikat ja füüsikat ta isegi oskas, kuigi tema tunniplaanis polnud neid aineid. Tüdruku lemmiktunnid olid aga bioloogia ja kirjandus.
|
|
|
Post by dare on Mar 16, 2012 23:37:32 GMT 2
"Minu poole võid alati pöörduda," muigas Darren. Nad olid juba tükkmaad kõndinud ning viimaks randa välja jõudnud. Õhtu oli juba täitsa pimedaks tõmbunud, kuna päike oli ammu loojunud. "Õhtuti on siin ilus," sõnas Dar, kui veepiirile lähemale kõndis.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 16, 2012 23:45:21 GMT 2
Brit naeratas. ,,Sul on õigus," nõustus tüdruk. Aga nüüd on küll nii kuradi külm. Brit hakkas lõdisema. Samas nad alles jõudsid ja koju küll minna ei tahaks...kahju, et õhtud nii külmad veel olid.
|
|
|
Post by dare on Mar 17, 2012 0:52:18 GMT 2
Darren asetas oma rula eemale maha, plaanides kohe sinna istuda. Enne seda võttis ta jope seljast asetades selle Brittanyle õlgade peale, et neidisel soojem oleks. Seejärel võttis ta enda rula kõrval istet, silmitsedes merd.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 17, 2012 11:22:08 GMT 2
,,Aitäh sulle," naeratas Brit ja mässis end kohe Darreni jopesse. Tüdruk istus Darreni juurde, kuid samas talle hästi lähedale ja vaatas ka merd. ,,Mulle on meri alati meeldinud," lausus tüdruk vaikselt.
|
|
|
Post by dare on Mar 17, 2012 11:51:42 GMT 2
Darren asetas enda käe ümber Brittany, hoides neidist enda läheduses. "Sama siin," sõnas noormees. "Ma käisin kunagi surfamas," mainis ta niisama. "Talvel sellega väga tegeleda ei saa, kuid suvel vahel tuleb ette." Dar arvas, et Brit ilmselt pole kunagi surfanud.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 17, 2012 11:54:40 GMT 2
Brit pani pea Darreni õlale. ,,Räägi mulle sellest surfamisest," tundis tüdruk huvi. Nüüd oli Britul vähemalt soe, sest tal oli seljas Darreni jope ja nüüd olid nende kehad ka üksteise vastas. Darreni keha soojus oli ikka kõige parem.
|
|
|
Post by dare on Mar 17, 2012 23:22:06 GMT 2
"Oleneb, mida sa kuulda tahad," sõnas Darren, "kas sellest, kuidas ma surfamas olen käinud või surfamisest üleüldiselt." Ta ei osanud seda kõige paremini mõelda, mida Brittanylt just küsis, kuid eks tüdruk sai aru.
|
|