22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 11, 2012 22:20:49 GMT 2
"Üks siider ja üks õlu," ütles mees müüjannale, kes noogutas, tõi välja purgi siidrit ja purgi õlut ning tühjendas need kõrgetesse klaasidesse. Joseph maksis ja võttis enda klaasining ulatas teise Samantha kätte ja liikus diivani poole, mille kõrval oli väike lauake ja ees põles kamin. Väga mõnus koht. Joogid olid küll tavaliste kohtadega võrreldes pisut kallimad, aga koht oli nii palju mõnusam. Noormees istus diivanile ja lonksas õlut.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 22:39:33 GMT 2
Samantha võttis klaasi enda kätte, samas uuesti Josephit tänades. Tüdruk järgnes noormehele ning istus, siis ta kõrvale, pannes klaasi lauale. ''Siin on nii mõnus, hubane.'' lausus Sammie vaikselt, samas kui ta pilk mööda ruumi ringi uitas.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 11, 2012 23:05:00 GMT 2
"On küll," nõustus Joseph. "Sa pole siia varem sattunud?" küsis mees seejärel. See koht polnud noorte seas väga avastatud, enamus käisid klubides, aga Joe nautis pubi õhkkonda. Mees lasi end mugavamalt istuma ja lonksas õlut. Nooruk märkas, et Samanthal olid põselohud, armas.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 23:21:59 GMT 2
''Ma tegelt pole eriti westside' käind, vahest harva olen sattunud siia jalutama. '' vastas Samantha vaikselt ning kohati oli ta hääl mõtlik. Tüdruk võttis oma siidriklaasi laua pealt ning võttis sealt paar lonksu jooki. Pannud klaasi lauale tagasi, toetas ta selja vastu seljatuge.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 12, 2012 16:33:07 GMT 2
"Siin on ka ilusaid kohti vastupidiselt üldlevinud arvamusele...Aga laohoonetest tasub küll praegu eemale hoida," vastas Joseph. Ta ei käinud seal hetkel jooksmas, sest ei tahtnud lõpetada samamoodi nagu Daniel. Joe oli juba õnnetuses olnud, polnud enam vaja haiglasse voolikute taha sattuda.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 12, 2012 16:48:07 GMT 2
'' Nii palju kui ma siin olen käinud, võin nõustuda, et siin on ilusaid kohti. '' nõustus Samantha ning lisas mõne hetke pärast:'' Ega jah, ma pole eriti laohoonete juures käinud. Pole vajadust nagu olnud, et minna sinna.'' tüdruk kehitas kergelt õlgu ning ohkas, siis vaikselt.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 12, 2012 17:02:11 GMT 2
Josephile ei jäänud vaikne ohe tähelepanuta. "Kas sul on mingi mure? Ehk tahad sellest rääkida, ma saan võib-olla aidata," lausus mees ja pani klaasi laua peale. Ta pööras end rohkem neiu poole, et saaks hästi vestelda.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 12, 2012 17:31:12 GMT 2
Sammie nöole tekkis tahtmatult õrn naeratus. Joseph oli nii armas, hoolitsev. '' Ei, ma lihtsalt jäin korra mõttesse. '' lausus neidis, samas naeratus natuke laiemaks venimas. '' See on sinust nii kena, et sa tunned muret, paljudel teistel kuttidel oleks ükskõik olnud.''
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 12, 2012 17:37:17 GMT 2
Noormees naeratas õrnalt. "Vanaisa kasvatus. Pluss ma pidin Lizzie eest vaatama ja sealt tuli see vist külge," vastas Joseph. "Ma ei usu, et paljudel oleks ükskõik olnud," lisas noormees. Kui oli selline üks-ühele vestlus, siis ikka jäid sellised asjad silma.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 12, 2012 17:51:54 GMT 2
''no järelikult on su vanaida sind hästi kasvatanud.'' ütles neidis kindlalt. '' Nii palju kui ma poistega suheld olen, on neil suhteliselt ükskik olnud.'' mainis ta ja võttis oma siidriklaasi laua pealt.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 12, 2012 17:56:04 GMT 2
"Ta on mu kõige lähedasem inimene Lizandra kõrval. Nad on mu perekond," vastas Joseph. "Siis oled sa lihtsalt halbade kuttide otsa sattunud," arvas Joe. Noormees ulatas enda klaasini ja lonksas jooki. Pool oli juba läbi, tegelikult ta polnud viimasel ajal üldse alkoholi tarbinud, polnud vaja kah.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 12, 2012 18:05:40 GMT 2
''Perekond peabki kõige lähedasem ja tähtsam olema.'' arvas Samantha. '' Täiesti võimalik, et olengi.'' nõustus ta ning võttis lonksu oma siidrist. Ta asetas oma klaasi tagasi lauale ning sättis, siis ennast mugavalt istuma.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 12, 2012 18:10:36 GMT 2
"Mis muidu uudist?" uuris Joseph. "By the way, lihtsalt mainin. Eastside'i kutid kipuvadki pisut egoistlikud olema. Mitte kõik muidugi. Mõni on väga tore, aga ma olen täheldanud, et just sealt tulevad need kooli kiusajad ja muu selline," rääkis noormees ja muigas. Talle meenus üks sõnasõda, mis õnneks kähmluseks ei läinud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 12, 2012 18:31:57 GMT 2
''Kuule mitte midagi erilist. Kodu kool-kool kodu. Hoolitsen venna eest.'' rääkis ta rõõmsal toonil. '' Kusjuures, olen sinuga nõus. Ma küll tunnen väheseid Westsidei kutte, aga need keda tunnen on hästi toredad inimesed. Eastsidei kutid on hästi ennast täis, mitte küll kõik, aga põhiliselt on.''
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 12, 2012 18:33:36 GMT 2
"Venna eest? Kas ta on haige?" küsis Joe. Ei olnud kuulnud küll midagi sellesarnast. Top secret ehk. "Näed, Westside kasvatab," muigas noormees. Ta tahtis siit linnakesest tegelikult ära saada. Olgugi, et siin olid kallid inimesed, oli siin ka liiga palju valusaid mälestusi. Ülikool oleks suurepärane variant.
|
|