|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 14:56:59 GMT 2
Alena oli nagu alati, end roosasse riietanud ja kõrged kontsad jalga pannud, sest ta ei lahku kunagi kodust ilma kontsadeta. Heels are a must. Tüdruk jõudis korvpalliplatsile. Rõvedalt tolmune...võeh...aga see oli juba Westside. Ta pühkis pingi veits puhtamaks, et oma seelikut mitte tolmuseks teha ja jäi siis lihtsalt vaatama, kuidas üks kutt palli viskab. ,,Arvad, et oled mingi Yao Ming?" trollis plikatirts.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 23, 2012 15:30:53 GMT 2
Joe turtsatas naerma. "Kas just Yao Ming," vastas nooruk muigega. Kutt viskas ühe kolmese ja võttis palli enda kätte ning läks neiu juurde. "Joseph," sõnas mees enda tutvustuseks ja märkas, et tüdruk oli kontsadega. "Ma kardan, et plats pole just kõige õigem koht kontsade jaoks...Sinu vanuses ka," vastas Joe. Vana ta oli, 12?
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 15:35:31 GMT 2
,,Mind ei huvita," ütles Alena. ,,Alena muidu. See plats on nii rõvedalt tolmune." Vanaks see tüüp teda üldse pidas? Kes ta selline oli? Jah, Yao Mingist on vist asi kaugel, sest ta meenutas kangesti mingi türgi perverti.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 23, 2012 15:43:03 GMT 2
"Äkki sellepärast, et see on korvpalliplats?" küsis Joseph ja muigas. Mänguväljak oli eemal, nii 400 meetrit. Ei tea, kas see blondiin jaksas enda kontsadega sellise maa ära tippida. Roosad riided andisid ainult teada sellest, et neiu oli veel täiesti laps.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 15:56:32 GMT 2
,,Ikkagi võiks seda koristada," virises Alena. ,,Nagu ülirõve on kogu aeg see pink tolmust puhtaks pühkida, et mu prink kann selle tolmuga kokku ei saaks. Ja võeh...mu seelik veel ka, mis mu prinki kanni katab." Sellepärast neiule Westside väga ei meeldinudki, et see on räpasem ja tolmune. Võib ju riided ära määrida ja puha.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 23, 2012 16:09:25 GMT 2
Joseph oli üllatunud ja hakkas valjuhäälselt naerma. "Kui vana sa oled, 12? Selline jutt peaks alles 6-7 aasta pärast su suust välja tulema," muigas noormees. Kui isegi siis. Noored neiud ei paistnud enam üldse tagasihoidlikkusest olevat kuulnud. Kahju. Vähemalt leidis Joe endale sellise, kes polnud veel rikutud tänapäeva ühiskonna mõjust.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 16:11:08 GMT 2
,,Ma olen 14 ja West...auväärse Albert Westi tütar," ütles Alena. No mida...tüüp mõnitab teda või? Alena oskab ka mõnitada, kui vaja. Tõesti tahaks väikest koerakest, kellega ringi käia ja keda vajadusel mõnele tüütule tüübile kallale ässitada.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 23, 2012 16:17:30 GMT 2
"Oota, sa oled Jessica õeraas?" küsis noormees üllatusega. Jessica oli nii teistsugune. Nojah, pubekaiga ilmselt. Mees mõtles, et ehk tuleks Jessicale helistada. Westiside'il blond noor tšikk, kellel ei paista eriti mõistust ka olevat.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 16:41:26 GMT 2
,,Jah, ma olen Jessica õde," vastas Alena. ,,Ja kes sina oled? Mingi türgi pervert?" Välja nägi küll tüüp ju täpselt selline, et pliks teda mingiks türgi perverdiks peaks.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 23, 2012 16:49:33 GMT 2
Joe ei suutnud naeru pidada. "Tead, kui sul on halb tuju, siis võid ennast kellegi teise peal välja elada," muigas noormees. Barbie nukkude peal või midagi. "Esiteks, ma olen pärit USA'st, teiseks, ma pole pervert, seetõttu soovitangi sul koju minna, varsti läheb hämaraks," lisas Joseph tõsisemalt.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 17:15:54 GMT 2
,,Aga sa näed välja nagu türklane," ütles Alena. ,,Ja kui mul on halb tuju, siis tahan ma jäätist. Ma annan sulle 2 dollarit, osta mulle jäätist, aitäh." Tüdruk polnud tegelikult üldse halvas tujus, aga ta tahtis lihtsalt tüütu olla ja närvidele käia.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 24, 2012 10:54:13 GMT 2
Joe pööritas silmi. "Ise tahad, ise ostad. Ma pole su teener," vastas noormees. Lizzie polnud küll 14-aastasena nii tüütu ja veider olnud, thank god. Joseph poleks seda üle elanud. Mees läks tagasi platsile ja hakkas uuesti harjutama.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 24, 2012 15:52:08 GMT 2
,,Viska mööda!" hüüdis Alena ja hakkas itsitama. Tüdruk ei mõelnudki veel korvpalliplatsilt lahkuda, vaid veel tüütumaks muutuda. Või et see "türklane" oli siis ilmselt keegi tema õe sõpradest. Ups, loodetavasti pole ta kitukas.
|
|