22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 18, 2012 13:12:42 GMT 2
"Ma aitan sul kõigepealt ära koristada," naeratas Joseph. Ta korjas kokku taldrikud ja klaasid ning viis need kööki. "Aga edasi...Ma ei tea, mida sa välja pakud?" uuris noormees, kui ta naases Brittany juurde.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 18, 2012 13:20:32 GMT 2
,,Me võiks mingeid filme vaadata või lihtsalt rääkida...või siis rääkida ja samal ajal filme vaadata?" arvas Brit. ,,Sa tundud nii huvitav ja ma tahaks sind rohkem tundma õppida." Tüdruk tundis, et võis Josephiga juba avatum olla.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 18, 2012 13:31:41 GMT 2
"Mulle sobib," vastas noormees. Kuulnud järgmist, naeratas Joe. "Tunded on vastastikused," lisas Joseph ja lähenes Brittanyle. Ta tahtis näha, kas neiu tõmbub eemale või ei, nii sai hästi aru, mida inimene tundis.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 18, 2012 13:48:31 GMT 2
Brit ei tõmbunud Josephist eemale, vaid vaatas talle sügavalt silma. Tüdruk tundis, nagu oleks mingi värin temast läbi käinud ja äkki tundus Joe talle nii ligitõmbav. Brit oli sellest tundest sõnatu ning tema pilk oli endiselt Joe silmadele naelutatud.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 18, 2012 14:03:25 GMT 2
Joe lükkas Brittany juuksesalgu näo eest ära, mis kippus tüdrukule näo ette vajuma. Joseph suudles õrnalt neiut ja libistas käed neiu pihale. Ta tundis hästi meeldivat tunnet, mis oli pikalt kadunud olnud.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 18, 2012 14:15:14 GMT 2
Brittany suudles Josephit vastu ning see tunne, mida tüdruk enne tundnud oli, muutus isegi võimsamaks. Et siis Darrenile ütleb ta ära, sest Brit mõistis, et tegelikult tahab ta ikkagi Josephit. Brit surus oma huuled juba tugevamalt Joe omade vastu, et seda hetke veel pisut pikendada. Kutt suudles hästi.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 18, 2012 14:47:17 GMT 2
Joseph liibus rohkem vastu Brittanyt ja lasi kätel libiseda neiu alaseljale. Mõne aja pärast eemale tõmbunud, hoides käsi ikka veel neiu ümber, lausus noormees :"Vaata, mis ühest tutvumisest välja kujunes." Ta ei osanud arvatagi, et Brittanyga nii lähedaseks saab.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 18, 2012 15:03:13 GMT 2
Brit muigas õrnalt ja puges Josephile kaissu. ,,Jaah...sa hakkasid mulle korraga nii palju tähendama. Said mulle nii kalliks." Brit mõtles veel nende suudlusele. Tahaks seda korrata.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 18, 2012 15:11:37 GMT 2
Joe hoidis enda käsi ümber Brittany. "Niisiis, lähme ronime diivanile ja vaatame mõnda filmi?" küsis noormees. Diivani peal sai edasi kaisutada ja rääkida, taustaks film mängimas, mida nad ilmselt ei jälginud.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 18, 2012 15:18:22 GMT 2
,,Lähme muidugi," naeratas Brit. Nõud võib ju pärast ka ära pesta. ,,Tule," lausus ta ja hoidis Joe'l käest kinni, kui elutuppa hakkas minema.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 18, 2012 15:23:19 GMT 2
Joe järgnes neiule ja võttis istet diivanil, tõmmates Brittany endale sülle istuma. "Mis filme sul on?" uuris Joseph. Ta suutis kõike vaadata...Okei, peaaegu kõike, need USA lääged filmid tiinekatest olid igavad, aga muud kõlbas küll vahtida.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 18, 2012 15:30:58 GMT 2
,,Õudukaid, komöödiaid, draamat, actionit, vali aga, millist tahad," vastas Brit. Tüdruk ise eelistas õudukaid, komöödiaid ja draamasid, aga mõni hea action-film sobis ka. Brit põimis käed ümber Joe kaela ja vajutas tema põsele pehme musi.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 18, 2012 16:51:31 GMT 2
"Võta siis näiteks mõni... Möni õudukas," vastas noormees peale mõttepausi. Seal ei pidanud eriti süvenema, et saada poindile pihta tavaliselt inimesed lihtsalt surid üksteise järel nagu kärbsed. Mees ei tahtnud Brittanyt enda sülest minma lasta.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 18, 2012 19:42:16 GMT 2
,,Siis jääb õudukas," ütles Brit. ,,Aga kuule kullake, ma pean nüüd siis korraks sülest maha minema, et film peale panna," sõnas tüdruk. Ega tema ka just kõige suurema hea meelega Joe sülest ära ei tahtnud, aga film ei pane ju end ise käima.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 18, 2012 20:00:19 GMT 2
Joe lasi neiu ümbert lahti ja vaatas, kuidas neiu käis filmi peale panemas. Kui Brittany tagasi istus, naeratas noormees ja pani käe tüdruku ümber. "Millal sul sünnipäev on?" uuris mees. Ta tahtis seda teada, et siis mingi üllatus korraldada.
|
|