18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 20, 2012 20:39:57 GMT 2
Brittany vaatas sügavalt Joe'le silma ja pilgutades käisid tema pikad tihedad ripsmed vastu mehe nahka. Ta vist kõditab Joe'd oma ripsmetega. ,,Ma ei taha, et sa läheks," sosistas tüdruk. ,,Aga sa pead."
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 20, 2012 20:43:44 GMT 2
"Jah, pean küll," vastas Joe õrna naeratusega. Ta ei naeratanud seetõttu, et peab minema. Ta naeratas, et kohtus Brittanyga. Mees vaikis mõnda aega ja lihtsalt jälgis neiut. Ühel hetkel taipas Joseph kella vaadata ja ta pidi tõdema, et nüüd oligi aeg lahkuda. "Ma pean nüüd minema," ütles mees kahetsusega.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 20, 2012 20:46:45 GMT 2
,,Helista mulle hommikul...või keset ööd...ma pole pahane, kui sa mu üles ajad," lausus Brit. ,,Lihtsalt...ma hakkan sind igatsema. Igatsen juba praegu." Tüdruk kallistas kõvasti Josephit. Nüüd tuleb pikk öö, mis möödub kiiremini ainult siis, kui Brit magama jääb.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 20, 2012 20:55:20 GMT 2
"Mul oleks enne su numbrit vaja," muigas noormees ja ulatas enda mobiili tüdruku kätte, et ta saaks numbri sisse toksida. "Ja ma ei hakka sind üles ajama, und läheb alati vaja," lisas Joseph. Tegelikult tal lõppes töö kell 11, see polnud väga hiline aeg, ei tea, kas Brittany magas tavaliselt sellisel ajal.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 20, 2012 20:56:59 GMT 2
Brittany kahtles, kas ta üldse täna magama jääb, ent sellegipoolest toksis ta oma numbri Josephi telefoni sisse. ,,Nagu võluv härra ütleb," lausus Brit ja ulatas telefoni Joe'le tagasi, kui oli oma numbri sisse toksinud ja ära salvestanud.
|
|