18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 16, 2012 22:36:23 GMT 2
,,Mis pulmad?" muigas Brit. ,,Ma olen vaba ja vallaline, pole kellegagi abielluda." Brittany istus laua taga ja võttis oma mahlaklaasi, millest ta kohe lonksu rüüpas. Brittany oli juba kohtunud mingi Darreniga, kes talle meeldis isegi natuke, aga tüdruk ei olnud veel kellegagi mingis suhtes ega midagi.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 16, 2012 22:45:45 GMT 2
"Ah et vaba ja vallaline," lausus Joseph rohkem endamisi. Ta tõstis pitsa lauale ja istus laua taha. "Kas tõesti sulle pole mitte keegi silma jäänud?" küsis noormees. Nii ilus tüdruk ja vallaline, ilmselt oli Brittanyl kindlad standardid, millest ta ei taganenud, põhimõtetega inimene.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 16, 2012 22:47:40 GMT 2
,,No...ma kohtusin tegelikult ühe skeiteriga mõned päevad tagasi ja ta vist meeldib mulle natuke," vastas Brit. ,,Aga ma ei tea, ma pole kindel. Sinuga on ka hea koos olla. Ma ei tahaks hakata valikuid tegema, seega pole hea, kui mulle kaks kutti korraga meeldivad." Brit oli ka varem armukolmnurka tõmmatud ja valikuid vihkas ta selle pärast, et kui ta hoolib mõlemast ja valib ühe, saab teine väga haiget.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 16, 2012 22:54:25 GMT 2
Et siis oli ikka keegi? Interesting, väike võistlus. Järgmise lausega paljastas Brittany enda kohta päris palju. Joe näole ilmus lai naeratus. Noormees lonksas mahla ja jälgis tüdruku silmi ja nägu, armas. Armukolmnurgad olid kohutavad asjad. Kellegi jaoks lõppes lugu alati koledalt.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 16, 2012 23:02:39 GMT 2
,,Mis sa vaatad?" küsis Brit vaikselt. Tahaks juba pizzat ka, aga Joe pole seda veel lahtigi lõiganud ja Britul ta seda ju teha ei lase. Käsi ei valutanudki enam nii väga, sellepärast olid need plaastrid isegi head. Nad olid juba selle ainega kokku tehtud, mis põletust leevendavad ja aitavad kiiremini paraneda.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 16, 2012 23:32:20 GMT 2
Joe naeratas ja raputas pead:"Ära pane tähele." Noormees lõikas pitsa sektoriteks ja pani ühe lõigu Brittany taldrikule ja tõstis ka endale. Let the feast begin. "Head isu," lausus noormees ja maitses pitsat, nämm.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 16, 2012 23:43:46 GMT 2
,,Tähele ei saagi panna, sest kuu näeb pealt," targutas Brit ja hakkas oma pizzalõigukest noa ja kahvliga sööma. Nämma. That's why she loves frozen pizza. Samas võiks ta ju ka ise kunagi proovida pizzat teha, ehk tuleb isegi parem kui külmutatud pizza.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 17, 2012 20:12:29 GMT 2
Joe naeris vaikselt. "Armas," sõnas noormees muigega. Otsekohesus oli nii needus kui ka õnnistus. Pisut aega söömisele ja pitsalõik oligi hävitatud. "Mis sa homme õhtul teed?" uuris Joseph. TRICis pidi VersaEmerge esinema ja mees plaanis Brittany kaaslaseks kutusuda.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 17, 2012 22:54:14 GMT 2
,,Homne õhtu peaks küll vaba olema," vastas Brit. ,,Tahad midagi koos teha?" uuris tüdruk. Väga hea, Britule meeldis isegi Josephiga rääkida ja mida rohkem ta teda tundma õpib, seda lõbusam ju.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 17, 2012 22:58:36 GMT 2
"Homme esineb TRIC'is VersaEmerge. Äkki oled huvitatud? Nad teevad head muusikat," rääkis noormees. Kui Brittany isegi 'ei' ütleks, läheks Joe kohale, sest ta oli juba tööltki ära küsinud. Ei saanud ära öelda sellisele võimalusele.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 17, 2012 23:25:49 GMT 2
,,Ma ei tea sellest bändist suht midagi," vastas Brit. ,,Aga mis muusikat nad teevad muidu?" Miks mitte minna ja pidutseda? Ükskõik, mis muusikat see bänd ka ei teeks, Britul pole plaaniski ära öelda ja ta läheks hea meelega, kui Joe kutsub.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 18, 2012 12:39:57 GMT 2
"Nad teevad sellist rokisugemetega muusikat, täiesti kuulatav ja lauludel on mingi sisu ka, ei käi lihtsalt vaibakloppimine ja ei räägita mingitest pidudest," muigas Joe. Ta ei sallinud laule, kus käis jutt ainult pidutsemisest, alkoholist või seksist - liiga üheülbalised. "Oled huvitatud tulemisest?" küsis noormees.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 18, 2012 12:43:05 GMT 2
,,Jah, ma tulen sinuga," vastas Brit ning naeratas. Tüdruk kuulas küll kõike, aga laulud, mis räägivad vaid pidutsemisest, joomisest ja seksist on tõesti täiega mõttetud. Muidu meeldis Britule ka dubstep...vahelduseks päris mõnus.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 18, 2012 13:01:37 GMT 2
Joseph noogutas. "Ma tulen sulle siis mingi 10 enne seitset siia järgi?" uuris mees. Siis jõudis TRIC'i mõnusalt alguseks, ei pidanud seal niisama passima. Noormees mõtles, et see õhtu pidi küll äge tulema.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 18, 2012 13:06:18 GMT 2
,,Tule," vastas Brit. Aga nüüd on pizza söödud, kuid Joseph oli liiga hea selleks, et ta veel minema lasta. ,,Mida me nüüd veel teha võiksime?" uuris Brit mehelt.
|
|