|
Post by Deleted on Mar 13, 2012 0:14:54 GMT 2
''Meeldib, tegelt ma mingi aeg tahtsin tagasi minna, aga vanemad olid takistuseka ja siis tuli vennas ka kaela ja nüüd pole eriti olnud aega mõelda sellele, et peaks tagasi minema.'' rääkis neidis vaiksel toonil. '' Rooma on ilus, ma elasin roomakülje all ühes väikses külas. Elasime vanavanematega koos, neil oli suur rantšo.'' mainis tüdruk ära ning tänas Darrenit, kui too topsiku ulatas. Neidis võttis topsiku enda kätte ning vaatas korra seda, mnjah, kohv oli veel liiga kuum, et lonksu võtta, pärast kõrvetab keele ära või midagi.
|
|
|
Post by dare on Mar 13, 2012 17:12:52 GMT 2
Ta liikus kahese laua poole akna all, istudes ühele toolile. "Kui sa tahad, peaksid kindlasti minema," julgustas Darren. Mitte, et ta nüüd tahaks, et Sam lahkuks või midagi, kuid tüdruk peaks siiski õnnelik olema. "Mu kasuisa vend omab rantšot Floridas. Ma olen päris mitu korda seda külastamas käinud ja pisut rantšo elu tunda ka saanud," rääkis kutt oma meenutustest, mis tal Sami jutuga seoses meelde tulid. "Ma käisin seal enamasti hobuste pärast. Mul oli isegi oma lemmik," muigas mees kergelt, proovides lonksu enda kohvist.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 14, 2012 21:05:44 GMT 2
Samantha istus Darreni vastu. '' Ma kindlasti kunagi ka lähen.'' oli neidis kindel. '' Sulle ka meeldivad hobused?'' küsis neidis imestunult. '' Mul jäi Itaaliasse minu hobune. Vanematel polnud viitsimist maksta kogu selle jama eest, et hobust transpordida siia.'' rääkis ta ning viis pilgu välja.
|
|
|
Post by dare on Mar 14, 2012 21:47:57 GMT 2
Darren noogutas. "Ma võistlesin tihti võidusõitmises venna vastu. Noh, võistlesime omavahel raha või mingi muu asja peale," rääkis noormees. "Ma töötasin tallis ka, kui rantšos olin, seega sain päris tihti hobustega aega veeta ja õppisin palju," lisas ta veel. "Sa uue hobuse ostmise peale ei ole mõelnud?"
|
|
|
Post by Deleted on Mar 14, 2012 22:03:59 GMT 2
''Ma võistlesin oma sõbrannadega.'' meenutas tüdruk ning naeris vaikselt. '' Olen mõelnud, aga samas, kui ma kavatsen kunagi tagasi itaaliasse minna, siis on jälle jama selle transpordiga.'' rääkis ta mõtlikult ning ohkas siis vaikselt. Ta igatses oma kallikest, talli kõige suuremat hobust mis neil oli olnud.
|
|
|
Post by dare on Mar 14, 2012 22:18:33 GMT 2
"Päris võistlustelt ka osa võtsid?" uuris Darren. Ükskõik siis millistelt. "Tõsi. Samas kui sa niisama ratsutada tahad, on kuskil Tree Hilli läheduses kindlasti mingi rantšo. Ilmselgelt lõuna pool, kuid võid seda külastada," rääkis noormees. Ta on aeg-ajalt käinud. Dar oli hobustesse juba liiga kiindunud.
|
|