22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 11, 2012 12:53:57 GMT 2
Joseph hakkas naerma. "Ma olen ise ka vanem vend...Ma tean küll, mis tunne see on," vastas Joe. "Ära muretse, ma ei jookse teda maha või midagi," lisas mees muigega. Kas ta nägi siis mõne hullu fännina välja? Noormees mõtles, et peaks kellegi TRICi kaasa võtma. Lizandra? Ta oli nii endassetõmbunud.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Blake J. Dallas on Mar 11, 2012 13:03:48 GMT 2
Blake muigas kergelt, vangutades pead. "Ega ma seda ei kardagi. Pigem neid peast soodasid fänne, kes jooksevad igal pool plakatitega järgi. Õnneks ei pea me seda kartma. Vähemalt mitte veel," turtsatas noormees kergelt, kohendades hetkeks kotti enda õlal, sest see hakkas vaikselt alla vajuma. "Vähemalt nüüd kui sa oled tulija, siis me ei pea esinema täitsa tühjale saalile," lisas Jerry lõbusal muigel. Tegelikult pole neil kordagi olnud tühja saali, alati on mingi kamp inimesi kohale ilmunud.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 11, 2012 13:07:02 GMT 2
"Aga ma arvan, et see aeg pole kaugel," pakkus Joe ja astus kohvikusse Blake'iga sisse. Noormees istus ja võttis kitarri seljast ja toetas selle seina najale. Püsis küll. "Ma ei usu, et teil tühi saal oleks olnud," arvas mees. Või oli? Joseph ei tahtnud seda igatahes uskuda. Nüüd vaatas mees joogikaarti. Mmm, kakao.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Blake J. Dallas on Mar 17, 2012 21:55:06 GMT 2
"Selle tempoga, millega me hetkel kaasas liigume, kuluks umbes 100 aastat, ennem kui me jõuaksime sellest armsast osariigist kaugemale," muigas Blake. Ka tema tumedad silmad libisesid kaardile ning ta silmitses selle kiirelt läbi. Peagi jõudis ta ka otsusele - cappuccino. "Noh kui veab, siis umbes 30 inimest saab kokku. Mõned üksikud paadunud kuulajad, kellele isegi meeldib, mida nad kuulavad," lisas noormees. Tema silmad tõusid kaardilt ning ta jälgis Joed.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 17, 2012 21:57:20 GMT 2
"Pole asi nii hull midagi," arvas Joseph. Üks neiu, kes oli ilmselt teenindaja, küsis, et kas nad tellivad nüüd. Joe soovis ühte piparmündikakaod ja jäi küsivalt Blake'ile otsa vaatama ja uuris:"Mida sa sooviksid?" Joe oli kindel, et TRICi tuleb vähemalt 60 inimest, tegemist oli ikka VersaEmerge'iga.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Blake J. Dallas on Mar 17, 2012 22:01:28 GMT 2
"Jahm, natukene leebem ainult, sest meil on üks teadaolev fänn juures," muigas Blake, pöörates enda pilgu teenindajale. "Üks cappuccino palun," andis ta neiule enda soovist teada. Jerry pilk jälgis mõned sekundid eemalduvat teenindajat, pöördudes seejärel Joe'le tagasi. "Praegu on sul võimalus veel mõnda soovilugu paluda, siis saame selle esitamisele minevate laulude hulka panna," sõnas Jer kergel muigel.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 17, 2012 22:09:11 GMT 2
"Prioriteet," sõnas Joseph naeratusega. "Mulle on viimasel ajal kõrvu jäänud "You make me wanna die", mis arvad?" uuris noormees. S saaks laulmisega kindlasti hakkama. "Tegelikult mulle meeldis hullult "Toxic" ka," lisas Joe. Selles laulus oli midagi hästi huvitavat ja teistsugust, meloodia kindlasti.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Blake J. Dallas on Mar 17, 2012 22:14:19 GMT 2
Blake seostas kiirelt enda peas laulupealkirja ja laulu enda, ta noogutas kergelt. "Annab võib-olla isegi ära korraldada. Selena armastab väljakutseid, peaasi, et need ei seostuks ballaadidega, sest ta ei salli neid eriti ja pigem teeb lühikese vaikuseprotesti, kui laulab ühte," muigas Blake lõbusalt, viies kiire pilgu mobiilile. Teateid polnud ja samuti oli ka kõnepost tühi. Lõpuks ometi vaikne pärastlõuna. Ka teine laul oli Blake jaoks tuttav. Seega annab tõesti midagi ära korraldada.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 17, 2012 22:36:58 GMT 2
Joseph naeris :"Ta ei tule siis isegi lavale? Või vaikib seal?" Blake'i jutt Selenast meenutas Lizandrat. Mässaja. Vastupidiselt Blake'ile hakkas Joe mobiil piiksuma. SMS ilmselt. Nooruk vaigistas telefoni, kui nägi, et sõnum oli tulnud telefonifirmalt, mini igakuine reklaam.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Blake J. Dallas on Mar 17, 2012 22:42:15 GMT 2
"Oleneb. Vahepeal tuleb lavale, kuid istub siis mikrofoni juurde maha, asetab käed rinnal risti ja vaikib umbes kolm minutit, vahel isegi kauem. Minu pisike õde," vangutas Blake muiates pead, sügades hetkeks enda lõuga, kui ta mõtles nende viimasele esinemisele, kus oli kellegi soovilauluks ballaad. Oma iseloomu näitas Serena tõesti, kandes seda uhkusega lõpuni.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 17, 2012 22:51:20 GMT 2
"Iseloomuga tüdruk," vastas Joseph. Ettekandja naases laua juurde kahe tassiga, üks liikus Joe ette, teine asetati Blake'i juurde. Kakao andis nii head šokolaadilõhna juba kaugelt, nämma. "Ma arvan, et sa ei pea väga selle pärast muretsema, et mõni poiss su väiksele õele liiga teeks," lausus Joseph oma kogemuste põhjal. Aga ta ikka muretses.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Blake J. Dallas on Mar 17, 2012 22:58:18 GMT 2
"Seda küll. Raske on talle vastast leida," muigas Jerry. Joe sõnade peale turtsatas noormees valjult ja lõbusalt, vangutades kergelt pead. "Pigem tunneksin ma kaasa nendele tüüpidele, kes püüaksid talle liiga teha. Ta paistab pisikene, aga tahtejõudu tal on kõvasti, samuti ka füüsilist jõudu. Pimedas ei tahaks isegi mina temaga tänaval kokkupõrgata, kui tal peaks halb tuju olema," tõstis Blake enda silmad cappuccinolt Joele.
|
|