|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 14:33:55 GMT 2
Samantha oli kalli venna sabast ära raputanud ning läks nüüd ööklubisse. Kergelt tüütu oli käija klubides või üldse väljas, kui sul sabarakk kogu aeg kaasas. Niisiis, kui ta nüüd juba ööklubis sees oli, läks ta baarileti äärde ning tellis endale siidri. Korra oma kleiti sättinud jäi ta klubis ringi vaatama.
Ot:Scott
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Mar 11, 2012 14:44:47 GMT 2
Scotleri silmad olid kinnitunud tantsivatele noortele neidudele, kes talle reaalselt mittemingit huvi ei pakkunud, kui ta oma valget venelast rüübates oma nurgadiivanil end äärmiselt mugavalt tundis. Richard pidi ka siia ilmuma, ning niisamuti mõned semud veel kossutiimist, kuid keda polnud olid teised. Sellegipoolest messis Scott paari oma Londoni sõbrannaga, kes äärmiselt kurvad olid, ning talle järgi olid lubanud sõita. Hoidku jumal selle eest eksole.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 14:56:26 GMT 2
Samantha võttis lonksu oma siidrist ning lasi uuesti pilgul libiseda üle ruumi. Talle jäi silma üks mees, kes tundus tugev olevat. Neidis võttis oma joogi ning läks, siis mehe juurde. '' Hei!'' tervitas Samantha meest, endal näol lõbus naeratus.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Mar 11, 2012 14:58:15 GMT 2
Mees liikus käega läbi oma juuste, kui telefonil diivanile langeda lasi, ning rüüpas siis uue lonksu. ''Ahoi,'' vastas ta lühidalt, ning muheles siis õrnalt. ''Tahad võid istuda,'' teatas ta vaikselt, ning lasi oma klaasil lauale maanduda, kui end mugavamalt diivanile sättis.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 15:10:06 GMT 2
Samantha noogutas mehe pakkumise peale ning istus, siis ta kõrvale. Ta asetas enda siidripurgi lauale ja viis pilgu uuesti kutile. '' Ma vaatasin, et te istute üksinda niiet mõtlesin teile seltskonda pakkuda.'' lausus ta oma tugeva itaalia aktsendiga.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Mar 11, 2012 15:13:37 GMT 2
Scotleri silmad olid aga endiselt klubis ringi liikumas. ''Yea, me pidime poistega kokku siin saama, kuid keda pole on nemad. Ega ma pikalt poleks üksinda olnud, nagu sa ka ise näha võid.'' Tähendas ta absoluutne egolaks üle pea huugamas. Sõrmed ümber klaasi viinud võttis ta lonksu, ning kergitas vaid kulmi, kui talle uus mess saabus. Telefoni taskusse libistanud pühendas ta siis järgmiseks oma silmad tütarlapsele oma kõrval. Noor liha. ''Ja ise? Mis teed siin? Otsid härra õiget, veedad sõbrannadega head aega või hoiad oma kutil silma peal?''
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 20:41:37 GMT 2
Samantha ei lasknud endal mehe egost häirida, kui vaja on tüdruk ise üks tõsine ego. '' Mnjaa, tundub, et su poisid hülgasid su.'' lausus Rebecca muigega. Kuulnud, et noormehele saabus sõnum, kergitas Sammie kergelt kulmu. '' Mina? Ma niisama head aega veetmas. Otsin õhtuks mingit kaaslast.'' vastas tütarlaps mehe küsimusele, endal hääles kerge flirtiv toon.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Mar 11, 2012 20:51:22 GMT 2
Scott kergitas õrnalt oma kulmusid. ''Noori poisse küll ju, ja sa tuled minu vanamehe juurde?'' Turtsatas mees lõbusalt naerda. Vahest võis ju mõelda, et sa oled vanem generatsioon ja end ka nii väljendada.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 20:57:46 GMT 2
''Vanemad mehed on mõistlikuma jutuga kui noored klutid.'' oli Sam endas kindel. Talle olid alati vanemad mehed meeldinud. Nad tundusid alati sellised targemad ja elukogenenumad.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Mar 11, 2012 21:01:40 GMT 2
Scott turtstas taaskord lõbusalt naerma, ning rüüpas uue lonksu oma klaasist. ''Võibolla tõesti, kui tegemist pole just mõne egomehest kossuässaga, kes sulle lihtsalt selgeks teeb, kui mõtetu tibin sa oled. Aga ära põe, ma tõin vaid näite, täna ma nii hull pole.'' Jutustas ta nüüdseks juba üsna avalikult. Kutt hingas kiirelt sisse, ning tellis neile uued joogid - need eelmised hakkasid ju juba lõppema, ning kuival passida Scotler ei olnud kunagi plaaninudki.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 21:15:30 GMT 2
Sammie naeris vaikselt. '' Egomeestel on tavaliselt kombeks leida mingi tibi, sest neil pole plaanis kuivale jääda. '' lausus tüdruk kergelt silmipööritades nign naeris, siis vaikselt. Well, see kutt oli tõsiselt ego, phähh on ka hullemaid nähtud.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Mar 12, 2012 11:24:13 GMT 2
Scott pööritas vaikselt oma silmi. ''Ja miks siis kõik naised end nii ahvatlevalt pakuvad, kui nad teavad, et tegemist on vaid tüüpilise egoga? Kõik ei ole sellised, nagu te endale ette kujutate.'' Teatas ta äärmiselt targalt, ning sai siis oma uue klaasi valge venelasega. ''Mina, kui tõsine vanakooli raven võin sulle öelda, et vanasti arvasin mina ise samuti, kuid nüüd kui ma tõesti olen üks tõsine äss, siis ma enam ei taha nii arvata. Kuid ega teie kui naised seda asja lihtsamaks ka ei tee - oma ühe ainsa arvamusega meist.'' Seletas ta omapoolset vaatenurka lahti. Kuid miks ta seda tegi. Fuck it, let it rock. ''Ma viin su nüüd tantsima.'' Teatas ta kiirelt, ning juba oligi ta neidisega koos tantsupõrandal, kus ruumi vaevalt leidus.
|
|