|
Post by Deleted on Mar 20, 2012 2:07:01 GMT 2
Stephen muigas kergelt. "Praegu on tõesti veel vaikne. Aga kui peagi ruum rahvast täis on ja bänd ka veel mängima hakkab, siis ma ei kuulegi enam sinu häält. Ja sellest oleks kahju." Ka Stepheni pilk kinnitus Samantha silmadele ning kuti näole ilmus jälle see totakas naeratus, mis tekkis alati siis, kui talle juhuslikult mõni tüdruk meeldima hakkas.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 20, 2012 13:49:42 GMT 2
Carmel tuli klubisse üksinda. Ta kandis musti kitsaid teksasi, sinist lohvakat särki ja kõrgeid musti kontsi. Tema juuksed langesid vabalt tema seljale. Mel jalutas sirgel seljal läbi juba kohal oleva rahva ning toetas end siis viimaks vastu ühte posti, silmitsedes tühja lava. Tema sinine silm ei olnud enam õnneks nii paistes ja pealegi ei ole olemas midagi, mida üks hea kiht meiki ära ei suudaks katta. Seega nägi ta välja niisama ilus kui tavaliselt. Outfit
|
|
|
Post by Deleted on Mar 20, 2012 14:20:48 GMT 2
Jacklyn oli üle pika aja hakanud jälle tihedamalt väljas käima. See ei tähendanud aga seda, et ta enda lapsega vähem aega veedaks. Charleen on leidnud endale sõpru, kellega koos mängida ja peale selle on neil tore naaber, kes neid aitab. Pealegi oli Jacky veel noor ja see oli igati loomulik, et ta vahepeal pidutseda tahtis. Jalutanud kluppi sisse, võttis ta suuna ühele vabale diivanile, kus ta istet võttis ja endale ühe kergema kokteili tellis. Riietus
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Blake J. Dallas on Mar 20, 2012 14:35:31 GMT 2
Kontserdini oli aega veel veerand tundi, kui Blake kõndis laval ringi, häälestades ära kitarri, kontrollis üle kõik juhtmete ühendused ja ka trummid. Lava pealt maha hüpanud, ei läinud mees lava taha, vaid pöördus baarileti juurde. Ühe kiire õlu jõuab isegi tema ära juua. Baarmenile enda soovist teada andnud, toetas ta ennast vastu letti, mängides parema käe sõrmedega noodid läbi. Tema pruunid silmad libisesid üle klubi, kuhu oli tõesti palju rahvast kokku tulnud. Rohkem kui eelmine kord. outfit
|
|
|
Post by Deleted on Mar 20, 2012 15:28:34 GMT 2
Carmel muigas õrnalt kui Blake lava pealt alla hüppas ja siis baari juurde jalutas. Tüdruk oli nende muusikast teadlik ja talle isegi meeldisid mõned laulud. Ta ei saanud ennast kindlasti fänniks nimetada, aga nende stiil talle meeldis. Mel tõukas end posti küljest lahti ning seadis enda sammud leti juurde, kuhu Blake suundunud oli. Sättinud end tema kõrval olevale vabale pukile, tellis ta endale tavalise viinamarjamahla. "Edu teile täna õhtul," lausus Car jutu alustuseks, "või peaks ütlema hoopis okas kurku," muigas ta õhkõrnalt, vaadates noormehele otsa.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Mar 20, 2012 15:38:50 GMT 2
Üha enam ja enam on gängi juhtimine röövinud Alexilt aega, mida ta muidu veetis Liamiga. Kuigi liikmeid on tunduvalt vähemaks jäänud, peale neid suuri tulistamisi on hukkunud umbes veerandik Danieli vastuolevaid inimesi ning samuti on umbes kolmandik lahkunud ise. Põhiliselt on seega alles jäänud endise juhi pooldajad, kes on moodustanud Alexi kaitseks omamoodi vahtkonna, sest viimasel ajal on neil üha enam ja enam kokkupõrkeid nii Scorpionsite kui ka väljaspool Tree Hilli olevate gängidega, kellega neil varem oli väga hea koostöö. Lexi tunnetas, et midagi on toimumas ja see tunne polnud väga positiivne. Tänase õhtu pühendas ta aga täielikult Liamile, vedades noormehe VersaEmerge kontserdile. Tüdruk teab Blake juba aastake läbi noortekeskuse, kus ka tüdruk kunagi oli peitnud ennast peale suurt tüli enda isaga, mis lõppes nagu iga teinegi ühele osapoolele kurvalt. outfit
|
|
|
Post by Deleted on Mar 20, 2012 15:48:04 GMT 2
Liam oli heameelega koos Alexiga peole tulnud, sest viimasel ajal oli tõesti tüdruk pidevalt kuskil mujal, aga vähemalt elasid nad samas majas ja said teineteist näha kas või ainult hommikul ja õhtul. Noormees kandis tavalisi teksasi ja musta triiksärki, mille käised olid küünarnukini ülesse keritud. Tema käsi oli kindlalt Lexi pihal. Pärast nende väikest sõnasõda on paar muutunud natuke lähedasemaks, kuigi Liam tunnetab siiski vahepeal nende vahel laiuvat kuristikku, mis koosneb tüdruku minevikust. "Siin kohal on mu kohustuseks vist öelda, et sa näed kena välja," muigas Liam, "sorry, aga see poiss-sõbra värk on mulle veel uus, aga igal juhul näed sa hea välja," sõnas Liam, juhatades tüdruku ühe diivani juurde, kus nad istet said võtta senikaua kuni kontsert pihta hakkab. Liam
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Blake J. Dallas on Mar 20, 2012 15:49:02 GMT 2
Blake pööras enda pilgu tõmmule tüdrukule, kes soovis talle õhtuks edu. Ta naeratas neidisele. "Tänan, kuigi mu õde on selle mulle juba väga pikaks ajaks võimaldanud," muigas ta, raputades enda paremat kätt, mille ümber oli punutud pael, mille küljes rippus väike täheke. "Kuid kuulda seda ka kellegi teise suust on hea," lisas ta kiirelt juurde, et tüdruk ei saaks aru nagu Blake ei huvitaks tema õnnesoovimine. Iga hea sõna kuulajalt tõstis esineja tuju ja võimekust.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Mar 20, 2012 15:53:29 GMT 2
Alex naeratas õrnalt Liami sõnade peale, toetades enda pea vastu noormehe õlga. Talle meeldis olla poisi lähedal, sest kasvõi üks pilk Liamile ja tüdruk suudab unustada kõik muu. Justkui ei eksisteeriks maailmas midagi peale poisi. See tunne oli väga võimas. Alex istus Liami kõrvale diivanile, pugedes talle osaliselt kaissu. Ta toetas enda pea vastu noormehe rinda, tõmmates endasse seda meeldivat lõhna. "Rahu, sa võid olla täitsa tavaline sina, kes sa olid ka enne seda poiss-sõbra värki," muigas neidis, tõstes enda rohelised silmad noormehe sinistesse silmadesse.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 20, 2012 15:56:25 GMT 2
"Ma arvan, et õnne ja edu ei saa kunagi liiga palju olla," vastas tüdruk selle peale, saades hetk hiljem kätte klaasi tumeda vedelikuga, mis maitses lihtsalt imeliselt. "Pikalt te siis täna esinete kah? Terve õhtu või paar tundi?" uuris Carmel, sest plakatil ei olnud ju siiski lõpu kellaaega märgitud. Tegelikult ega see vastus tüdrukut väga ei kõigutaks, sest ta oleks nagu nii lõpuni. Ta lihtsalt üritas natuke vestlust arendada.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Blake J. Dallas on Mar 20, 2012 16:00:43 GMT 2
Ka Blake sai kätte enda pudeli külma kange õllega, mis oli värskendav ega ei tekitanud kiirelt promille. Nagunii higistab ta selle lava peal ennem välja kui midagi jõuab tekkida. "Ma arvan, et umbes poolteist tundi. Võib-olla isegi kauem kui tuleb soovilaule juurde ning rahvas mõnda lugu tahab uuesti kuulda," muigas noormees. Seda on varem juhtunud, aga mitte Tree Hillis vaid Washingtonis kui nad alles panid bändi kokku. Neil oli umbes kümme enda laulu ja kümme laenatud laulu ning ajalselt pidid nad mängima tunnikese, aga sellest kujunes kaks, sest mõnda laulu pidid nad mitu korda uuesti mängima. See oli tore aeg.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 20, 2012 16:01:50 GMT 2
"Ma arvan, et sa ei taha, et ma oleksin täpselt samasugune nagu enne meid," lausus noormees laialt muiates. Liam omakorda tõstis enda sinised silmad tüdruku rohelistele silmadele, kinkides talle selle õhtu esimese suudluse, aga neid tuleb kindlasti veel. Eriti siis kui tüdruk talle nii lähedal on. Kui varem oleks noormehe pilk klubis tüdrukuid mõõtmas ja hindamas, siis täna jagus ta silmi vaid Lexile. Vot mida armastus teha võib. Isegi selline naistemees nagu Liam ei pääse selle käest, kui see ükskord tuleb. "Tahad midagi tellida ka?" küsis Liam tüdrukult.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 20, 2012 16:06:08 GMT 2
Carmeli pilk libises hetkeks klubile. Märganud Liamit ja Alexit nina pidi koos, tugevnes haare tema klaasi ümber märgatavalt. Hea, et klaas piisavalt tugev oli, muidu oleks varsti klubil üks klaas vähem. Rebinud enda haavunud pilgu tagasi Blake'ile, naeratas ta õrnalt, "ma arvan, et sa võid kahega arvestada," pakkus Car, "te ülete üle pika aja õks hea bänd, kes meil siin esineb, seega ma lihtsalt oletan," kehitas tüdruk enda õlgu. Tahtmatult liikusid tema pruunid silmad ikka ja jälle Liami suunas.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Mar 20, 2012 16:07:23 GMT 2
"Aga sa ei pea olema ka keegi, kes sa pole," muigas Alex, mõeldes enda sõnade all, et noormees ei pea tegema midagi, mis oleks talle ebamugav. Saanud õrna suudluse osaliseks, naeratas Lexi läbi suudluse, asetades enda ühe käe noormehe kaelale. Tüdruk tõusis isegi natukene kõrgemale, et nautida poisi huuli veelgi kauem. Liami pakkumise peale raputas Alex kergelt pead. Tänu on talle selleks meeldivaks maiustuseks noormees.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 20, 2012 16:29:44 GMT 2
Stephen muigas kergelt. "Praegu on tõesti veel vaikne. Aga kui peagi ruum rahvast täis on ja bänd ka veel mängima hakkab, siis ma ei kuulegi enam sinu häält. Ja sellest oleks kahju." Ka Stepheni pilk kinnitus Samantha silmadele ning kuti näole ilmus jälle see totakas naeratus, mis tekkis alati siis, kui talle juhuslikult mõni tüdruk meeldima hakkas. Samantha naeratas õrnalt. '' Jah, siis ei kuule mitte midagi peale muusika.'' nõusts ta noormehega. See naeratus Stepheni näol oli lihtsalt jumalik, Sammie jumaldas seda naeratust, või noh üleüldse noormehe naeratusi.
|
|