20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 24, 2012 18:29:38 GMT 2
"Ei ole näinud," raputas Jessica pead, sättides end Sayeri kõrvale istuma. "Romantikaga võid sa kuu peale käia," sõnas Jes tõsiselt. Ta võib vaadata küll mingit ninnunännutamist filmi ajal, aga üdini romantilised filmid on nii läilad. Jessie jaoks on need kõik ühesugused - juba alguses tead, kes kellega magamistoas lõpetab ja filmi sisuks on juhuste kokkulangemine - kaks inimest kohtuvad nii pooljuhuslikult, armuvad, siis tuleb mingi eksitus ja tšikk saab vihaseks. ALATI tšikk. Ja siis tuleb tore pööre, kus tšikk mõistab kui loll ta oli ja jookseb kutile järele. Happy ending, yay.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 24, 2012 18:51:47 GMT 2
"That's my Girl," sõnas Sayer naerdes ning vajutas Play'd, pannes samas filmi täisekraanile. Asetanud käe ümber tüdruku ning lükanud arvuti natuke kaugemale, jäid tema silmad viimaks ekraani jälgima. Algus oli filmil päris veniv, aga edasi sai see hoogu juurde ja muutus huvitavamaks. Siin niimoodi istuda ja koos Jessicaga filmi vaadata oli mõnus vaheldus kõigele, mis viimasel ajal toimunud on.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 24, 2012 19:07:15 GMT 2
Jes toetas oma pea Sayeri rinnale, jäädes läpaka ekraani põhimõtteliselt poolviltu vaatama. Filmi esimese poole tunniga oli ta veendunud, et selle filmi lõpp jääb tal nägemata, kuid Jessie üllatuseks hakkas seal midagi tegevuse laadset toimuma kuni asi päris põnevaks kiskus. See sundis Jessicat isegi pead Sayeri rinnalt tõstma, et seda kõike nüüd otsevaates jälgida. Ta tõmbas end kägarasse, toetades oma pea põlvedele, kätega võttis ta tasakaalu hoidmiseks jalgade ümbert kinni. Raatsimata silmigi pilgutada, ootas ta filmi lõpplahendust.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 24, 2012 19:22:08 GMT 2
Sayer vaatas huviga filmi, oodates samuti seda lõpplahendust lausa pikisilmi. Jessica pidev asendi muutmine pani noormehe vaid muigama. Nagu väike laps, kes ei suuda paigal püsida. Vahepeal vaatas Say filmi asemel hoopis tüdrukut, veendumaks, et ta ikka üleval on. Viimaks kui film läbi sai, pööras ta enda pea Jessica poole, "ja mis on su arvamused selle filmi kohta?" tahtis ta teada. Rufus klõpsas filmi kinni ning lükkas arvuti eemale. "Ma täitsa imestan, et sa veel üleval oled. Ma mõtlesin juba vahepeal, et sa jääd magama," muigas Roof.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 24, 2012 19:34:11 GMT 2
Jessica sirutas end kontide ragina saatel, kui film läbi sai. Ohjeebus, kohe arvustama, laske seedida kõigepealt. "Kusjuures ma olin alguses täisti veendunud, et lõpp jääbki mul nägemata, aga mdea, põnev hakkas," lausus Jes. Väsinud oli ta siiski, pikalt ekraani vaatamine on kurnav, silmadele eriti.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 24, 2012 19:44:54 GMT 2
"Algus venis tõesti, aga lõpp päästis selle filmi," sõnas Sayer, viies enda hallikasrohelised silmad Jessicale. Roof ei olnud otseselt väsinud, aga ei saanud öelda, et ta ka väga ergas oleks. Ta lihtsalt ei viitsinud mitte midagi teha. Selline laiskus moment. Tõstnud padja enda seljatagant, jälle normaalselt voodile, lasi ta end voodisse pikali. "Sa jääd siia?" küsis Say.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 24, 2012 19:55:53 GMT 2
"Selle veniva alguseta poleks filmi lõpplahendusest väga aru ka saanud," arvas Jessica. Tütarlaps jäi sinnasamasse seljaga vastu seina istuma. "Kui sul midagi selle vastu pole, siis küll," vastas Jes. Ausalt öelda oli ta arvestanud sellega, et koju ta ei jõua - pole viimased poolteist kuud ööseks koju jõudnud pärast seda, kui ta on Sayle töö juurde läinud, miks peaks seekord teisiti olema? Samas, mine tea.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 24, 2012 20:15:35 GMT 2
"Võimalik," noogutas Sayer tüdruku arvamuse peale. Asetanud käed enda pea alla, viis ta enda rohkashallid silmad laele. "Mis mul ikka selle vastu olla saab, kui mu tüdruk ööseks minu juurde tahab jääda," muigas poiss, kallutades pea ühele küljele, et tüdrukut silmitseda. Tore oli ärgata, kui saad hommikul esimese asjana unist Jessicat näha.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 24, 2012 20:27:53 GMT 2
Unist Jessiet, heanali, esimese asjana näeb Say seda, et Jes alles magab. "Siis ma jään siia," lausus Jes, kuulutades asja ametlikuks. Jessica võttis oma juuksed ühte kätte ning kummardas Sayerile musi andma. "Saan su särki kanda jälle," tegi Jes nägu nagu oleks just jackpoti võitnud. Tütarlaps ronis Sayeri kõrvale ja sättis end kõhuli, toetades küünarnukid voodile ja pea kätele.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 24, 2012 20:32:32 GMT 2
"Räägi mulle ka, mis värk on tüdrukutel selle poiste särkide kandmisega?" tahtis Sayer täitsa huviga teada. Kas see oli selleks, et tunda poissi enda läheduses või oli see nagu mingi trofee, et see poiss on nüüd minu oma? Või oli see lihtsalt näitaja, et ma olen selle tüübi juures maganud? "Kas sul on veel mingeid ettepanekuid, mida teha või me võime end juba voodisse sättida?" uuris Rufus.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 24, 2012 20:50:12 GMT 2
"See on asi, mida sa ei hakka kunagi mõistma," lausus Jes kavalalt. Tegelikult ei ole see mitte midagi sellist, mida Sayer arvas. Asendas öösärki väga hästi - rinnahoidjaga on igati ebamugav magada ja alasti veel hullem. Jes muidugi kannaks päevasel ajal ka meestesärke. Õlgadest pisut laiad on, aga Jessica meelest tehakse meestele palju ilusamaid T-särke. "Tuttu sättimine kõlab väga hästi," ütles Jessie. Mitte midagi ei viitsi teha. Poeks kaissu ära ja lihtsalt oleks.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 24, 2012 20:54:10 GMT 2
Sayer tõi tüdruku sõnade peale kuuldavale valju turtsatuse. Nad ei tea ilmselt ise ka, miks nad seda teevad. Tuttu sättimine kõlas küll hästi, aga poisil ei olnud mitte mingisugust tahtmist end sealt voodist ülesse ajada, et selle jaoks midagi teha. "Mine otsa endale siis midagi sealt kapist, ma ei viitsi ennast püsti ajada," muigas Say, ajades end küünarnukkidele.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 24, 2012 21:11:31 GMT 2
"Sind vaadates võib vast väita, et tuttu sättimine oleks pidanud toimuma enne filmi vaatamist," muigas Jessica, loivates end siis Sayeri kapi juurde. Jes avas kapiukse ja võttis endale sealt esimese ettejuhtuva T-särgi. Kapiukse sulgenud, asetas ta särgi tugitoolile. Tütarlaps tiris omalt kampsuni ja enda pluusi seljast ning lappas need kenasti kokku, asetades needki tugitoolile. Seejärel tõmbas ta omale Sayeri särgi selga ja kui oli rinnahoidja eemaldanud, sättis ta ka oma käed kenasti läbi varrukate. Seejärel istus ta rätsepistesse Sayeri juurde voodile ning noormehele otsa vaadates, hakkas ta omale patsi punuma.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 24, 2012 21:23:20 GMT 2
"Võibolla," lausus Sayer, varjates käega suule tekkiva haigutuse. Ta ei mäletanudki millal ta viimati nii väsinud oli olnud. Noormehe silmad jälgisid neidu kuni too voodile istus ja endale patsi hakkas punuma. Tõmmanud kätega üle näo, ajas Roof end istuli. Ja järgmise sammuna oli ta voodist väljas, otsides endale juba kapist magamiseks riideid. Särk vahetus valge maikaga ja teksad hallide pikemate dressi moodi pükstega. Mõneks minutiks kadus ta vannituppa.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 24, 2012 21:31:37 GMT 2
Reaalselt esimene kord, kui Jessie Sayd väsinuna näeb. Et ta ikka on inimene, mitte robot, ja väsib ka lõpuks. Teksade taskust patsikummi kätte saanud, pani Jessica patsi kinni ning viskas selle selja taha. Sayeril palav ei ole dressipükstega magada? Jessie viskas end voodile selili ja põrnitses lage, kui Say vannituppa kadus.
|
|