20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 23, 2012 0:14:32 GMT 2
Nii palju kui Jessie kuulnud on, siis nendest plaastritest küll midagi kasu pole, kui muidugi see välja jätta, et need tuletavad meelde, et käsil on suitsetamise maha jätmine. Tegelikult piisavat vaid sellest, kui inimese tahtejõud piisavalt suur on, et iseendale kinnitada, et pole vaja tobi süüdata. "Kui ma pean selleks siin olema, et sinuga koos olla, siis ma tahan siin olla," pomises Jes, ta polnud päris kindel, et need sõnad Sayerini jõudsid. Jessica toppis telefoni taskusse tagasi. Jessie istus tagasi pukile, toetas küünarnukid letile, langetas pea ning võttis peast kinni. Kõrvalvaatajale võis jääda mulje, nagu oleks Jessiel pea haige ja ta ootab nüüd peaparandust, tegelikult varjas ta Say eest oma pisaraid, mis mööda tema põski alla voolas. Ta nuttis, saamata isegi päris täpselt aru, miks. Kõik emotsioonid said korraga kokku ja see ei tee kunagi head.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 0:27:34 GMT 2
Sayer oli alati osav olnud enda emotsioone töösse valama, mis nüüd tal hoopis kiiremini sujus. Ja tänu sellele ei märganud ta ka seda, et tema tüdruk leti ääres nuttis. Need viisteist minutit said üsna pea läbi ja uus vahetus lendas peale. Say kadus mõneks ajaks tagaruumi, et enda pusa ja jakk võtta ennem kui nad Jessicaga minema saavad hakata. "Kuhu sa minna tahad?" küsis poiss, seistes tüdruku seljataga ning asetades enda käed ümber tüdruku.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 23, 2012 0:42:47 GMT 2
Jessical oli hea meel selle üle, et Sayer nutmist ei märganud. Ta ei olekski osanud seda kutile lahti seletada. Sel ajal kui Say tagaruumis oli, kuivatas Jessie oma pisarad ära, jäädes lootma, et tema silmad märgatavalt punased ei ole. Jes keeras end pukil teistpidi ja vaatas noormehele otsa. "Sööma," vastas Jessica küsimusele, olles kindel, et Sayeril on ka kõht tühi.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 0:56:08 GMT 2
Yeah, right ta ei märganud, et tema tüdruk on nutnud. "Sa oled nutnud? Kõik on ju korras," sõnas Sayer, võttes tüdruku käest kinni ning tõmmates ta pukilt maha otse enda embusesse. Nagu igale poisile nii ei meeldinud ka sellele siin näha, et tema tüdruk on nutnud või nutab. Nende vaidlus ei olnud ju midagi nii tõsist või jämedat olnud, et pisaraid valada. Seega oli miski muu valesti?
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 23, 2012 1:12:51 GMT 2
Jah, kõik on korras. Valesti polnud midagi, kui välja jätta fakt, et Jessie pealtnäha tühja koha peal nutma hakkas. Ta teab, et Sayer hoolib temast ja tahab talle parimat, tahab, et ta õnnelik oleks, aga Jes suutis ikkagi tüli norida. Jessica tõusis kikivarvule, et käed ümber kuti kaela põimida ja tema rohekashallidesse silmadesse vaadata. "Ma armastan sind, Sayer!"
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 1:20:05 GMT 2
"Ma armastan sind ka, Jessica!" vastas Sayer tüdruku armuavaldusele, põimides enda käed ümber tüdruku. Ta mõtles enda sõnu täiesti tõsiselt. Tema pilk püsis endiselt tüdruku silmadel. "Ja, kas sa räägid mulle nüüd, mis sind nutma pani?" küsis noormees õrnalt, lükates ühe juuksesalgu Jessie näo eest ära. Nad seisid keset kärarikast baari, aga ometi nägi ja kuulis Say antud hetkel vaid seda imelist tüdrukut enda ees.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 23, 2012 1:33:33 GMT 2
Nendest kolmest sõnast piisas, et pisarad uuesti Jessie silmadesse tikuksid. Veidi aega suutis ta neid tagasi hoida, siis lasi ta neil vabalt põskedele voolata. Jessica ei saanud enam üldse aru, mis toimus ja see ajas teda naerma. "Ma olen lihtsalt õnnelik," lausus tütarlaps kergelt naerdes, oskamata oma pisaraid seletada. Ei eelmiseid ega praeguseid. Jes tundis oma pisarate soolast maitset. Tütarlaps vajus täistaldadele ja libistas oma käed Sayeri rinnale. "Lähme sööma," ütles Jessica, totakas naeratus näol.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 1:38:41 GMT 2
"Tüdrukud...," sõnas Sayer, raputades enda pead. Ta vaatas Jessicale otsa ning pühkis ära tema pisarad, isegi kui need olid õnnest. "Lähme siis. Mille isu sul täna on?" uuris noormees ja kinkis tüdrukule pisikese musi. Asetanud enda käe ümber tüdruku piha, jalutasid nad koos temaga välja. Õues ei olnud enam kuigi külm ega ka pime, sest kell ei olnud nii hiline.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 23, 2012 1:50:06 GMT 2
Jes mõtles hetke. Ta polnud päev otsa midagi söönud, niiet ühe põrsa sööks ära küll. "Guljašši," ütles Jessica esimese toidu, milles ta siga mäletas. Tehti seda veise- ja kanalihaga ka, aga Jessiele maitses see punane kaste ainult sealihaga. Kui nad välja jõudsid, võttis Jessica Sayeri käest kinni ja vaatas talle otsa, pisaratest punastes silmades peegeldus küsimus - kuhu nad sööma lähevad?
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 10:59:57 GMT 2
"Huvitav valik," sõnas Sayer, üritades välja mõelda kohta, kus Tree Hillis guljašši pakutakse, "lähme siis minu juurde," kehitas noormees kerge turtsatuse saatel enda õlgu. "Meil peaks eilsest midagi alles olema," lausus noormees, vaadates nüüd ise tüdrukule küsivalt otsa. Äkki eelistas Jes siiski restorani või kohvikut.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 23, 2012 12:03:11 GMT 2
Huvitav, miks Jessicale just guljašš meelde tuli? Ega ometi mitte sellepärast, et Sayer talle eile mainis, et ema sai guljašši valmis ja ta peab nüüd kõne lõpetama ja sööma minema, enne kui toit ära jahtub? Restoran on välistatud, Jessie ei salli peeneid kohti ja kui valida kohviku ja Sayeri kodu vahel, siis see teine on igati hubasem kui kõik need kohvikud kokku, kus Jessie kogu oma elu jooksul käinud on. "Mul ei ole küll tahtmist su emaga kohtuda, aga lähme," nõustus Jes.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 12:20:51 GMT 2
Sayer teeskles nagu tüdruku sõnad oleks talle tugevalt südamesse läinud, "ja, ta armastab sind ka," lausus noormees muiates, viies enda silmad tüdrukule. Kaks tema lemmiknaist ja ei saa omavahel läbi. Not fun. "Miks ta sulle siis ei meeldi?" tahtis Say huviga teada. Claire oli tõesti Jessica suhtes natuke pessimistlik, aga ta tõesti üritas sellega harjuda, et tegu on tema poja uue tüdrukuga.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 23, 2012 12:34:01 GMT 2
"Ma ei saa öelda, et ta mulle ei meeldi, vähemalt mitte nüüd, kui mul selle pärast nii sant tunne, on ma temaga nii halvasti käitunud olen," lausus Jessie, kuigi tema meelest on see igati õigustatud olnud. Ta ei ole ainus kisakooritüdruk, kes välisjalanõudega pärast trenni mööda koolimaja ringi tatsas, kui Claire just igalt poolt lapiga üle käinud oli, aga õiendada sai alati ainult tema. Jessicale ei meeldinud see ja ta nähvas naisele vastu, selle asemel, et papude jalga panemisega garderoobini ootaks.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 12:50:57 GMT 2
"Siis oleks võibolla aeg talle seda Jessicat näidata, keda mina näen," sõnas Sayer, vaadates tüdrukule otsa. Claire ei ole üldjuhul tõre. Tegemist on väga lahke naisega, kui teda paremini tundma õppida. Ta on lihtsalt palju asju enda elu jooksul läbi elanud ja üks neist on Sayeri praktiliselt üksinda ülesse kasvatamine. Ja ei saa öelda, et poiss just kõige tublim laps oleks olnud. Lihtsalt Jessica on esiteks kisakoorist, teiseks Eastside'ilt ja kolmandaks ei ole siiani aru saanud, et välisjalanõudega ei käida sees. Ja see viimane näitab ilmselgelt, et ta ei austa teiste inimeste tööd ega vaeva.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 23, 2012 13:03:09 GMT 2
Jessica on tegelikult hea tüdruk ja üldjuhul ka viisakas, aga kui talle miski ei meeldi, annab ta sellest omal moel teada ja see tavaliselt ei meeldi teistele. Viimasel ajal on Jessie tubli olnud ja pole välisjalanõusid riietusruumigi kaasa võtnud, et tal ei tekiks tahtmist need enne garderoobi jõudmist jalga panna. Jes pole Claire'i silmade läbi sobiv tüdruk tema pojale, aga ei saa mainimata jätta, et Lisa pole Sayeri kinniistumistest ka just kuigi vaimustuses. "Mjah," ohkas Jes,"loodetavasti näeb tema mind kunagi meeldiva miniana, mitte tüütu kisakooritšikina, kes lihtsalt ärahellitatud on."
|
|