|
Post by Deleted on Mar 22, 2012 2:58:17 GMT 2
Sayer viis enda ühe käe pükste taskusse ning tõmbas sealt enda mobiili välja. "Täpselt kaks ja pool tundi veel," lausus noormees, lastes telefonil tagasi enda endisele kohale vajuda. "Lesley, sa võid kas siin oodata või ülesse tulla. Kui neil tehtud saab, siis tulevad nad nagu nii ülesse kui siin all kedagi ei ole," pöördus noormees hetkeks Carmeli õe poole. Pöördunud tagasi Jessica poole, suudles ta teda pikalt ennem kui temast eemaldus ja käest kinni võttis. Hetk hiljem lahkus paar salongist ning astus lärmakasse baari, kus Say enda tavalise koha leti taga sisse võttis.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2012 3:05:21 GMT 2
Les võpatas kohe silmnähtavalt, kui ta oma nime kuulis. Dafuqqq? "Umn.. ma vist eelistan siin olla. Jooki mulle nkn ei anta... mitte, et ma tahaks juua.. ja seal on palju lärmi.. gives me headache.. but thanks for inviting. Cya tomorrow.." vastas ta. Tal oli kaks uut.. umn. .tuttavat, kes tema nime teadsid ja tema nende omi mitte. Just fantastic. Kaks viimast sõna olid obviously Jes'le mõeldud.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 22, 2012 3:08:32 GMT 2
Jes pole küll mitte kunagi mitte kedagi teist suudelnud, aga ta võis vanduda, et mitte keegi teine ei suudle paremini kui Sayer. Ja siis liikusid nad juba käsikäes baari. Prsh, miks baaris nii palju rahvast on? Leti ääres polnud ühtegi vaba pukki ka, kuhu istuda. Jessie läks Sayeri selja taha, libistas oma käe kuti pükste taskusse ja võttis sealt tema telefoni. "Ma lähen tagaruumi," lausus Jessica ja läks nimetatud ruumi. Milleks Say telefon? Sest Jes sai paar päeva tagasi oma rallimängu läbi ja rohkem põnevaid mänge tema telefonis pole, aga Sayeri telefonis on teistsugune rallimäng.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2012 18:04:05 GMT 2
Sayer üritas samal ajal kaasi täita kui Jessica käe tema pükste taskusse libistas ja tema mobiili pätsu pani. "Ouu," oli kõik, mis noormees öelda jõudis ennem kui tüdruk tagaruumi kadus. Say kortustas enda kulme. Tavaliselt, kui tüdrukud enda poisi telefoni röövivad, tahavad nad sealt midagi 'leida'. Õnneks ei olnud poisil seal mitte midagi, mida Jes saaks valesti mõista....või siis paar sõnumit Brittanylt, mida inimene, kes nende veidrast sõprusest ei tea, võib natuke valesti aru saada. Oh, well... Say silmitses kella ning viis enda pilgu tagaruumi uksele. Tal ei olnud täna vähimatki viitsimist tööl passida. Eriti kui ta teab, et Jessie samal ajal enda aega niisama tühja passib.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 22, 2012 21:45:17 GMT 2
Jessie on küll tohutult uudishimulik, aga teiste sõnumeid ta lugema ei kipu, isegi mitte Sayeri omi. Kõik, mida ta kuti telefonist tahtis, oli too rallimäng. Jessica sättis end tagaruumis olevale diivanile mõnusalt sisse, et oleks ikka mugav mängida. Rallimängud on Jessie lemmikud ja tal pole mingit probleemi end mängima unustada. Märkamatult oligi paar tundi möödas ning Jes otsustas, et matemaatikatundideks peavad tal ka mõned rajad jääma ning läks tagasi baari, mille leti ees oli nüüd isegi paar vaba pukki. Jessica sättis end ühele istuma ning ootas, et Say teda "teenindama" tuleks.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2012 21:55:42 GMT 2
Sayer jagas parasjagu mõned tellimused laudade juures laiali, ilmudes peagi tagasi leti juurde. Üsna venivalt ja aeglaselt täitis ta kõik klaasid kuni jõudis Jessicani. "See on nii deja vu praegu. Ja mida sulle?" küsis Say. Pidades selle all silmas seda, et esimene kord, kui nad teineteisega rääkisid, siis istus tüdruk just seal samas. "Ja muideks. Kas ma saan enda mobiili tagasi ka või sa omastasid selle juba? Mida sa üldse tegid sellega seal tagaruumis?" tundis poiss huvi.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2012 21:58:48 GMT 2
ot: a fa-fa-fa .. : D
Umber 45 minutit pärast oma tulevase tiimikaaslase ja ilmselt tema kuti lahkumist, sai tatoveerija vabaks. Seejärel sättis Les ennast sinna toolile ja tegi vasaku jalanaha piisavalt nähtavaks, et tatoveerija oma tööd teha saaks. Tsirka poole tunni pärast sai töö valmis. Mingine haavaplaastri moodi asi peale ja sokk tagasi jalga ning papu jalga. Arve ilusti ära maksnud ning tatoveeringu esialgse hooldamise kohta küsinud (niipalju Les oli uurinud, et mingeid mökse peab sinna alguses määrima, et põletikku või asja ei tekiks ja punetus alaneks ja nahk harjuks and so on and so on), suundus neidis kodu poole. Mission complete. Carmel' eest kavatses ta seda mõnda aega igastahes varjata küll.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 22, 2012 22:14:03 GMT 2
Jessie muigas Say märkuse peale. Tõesti üsna Deja vu, aga seekord Jessie baaridaami mängima ei hakka. muresid kurtma samuti mitte. Tol korral nägi Sayer seal leti taga välja nagu ta armastaks oma tööd, täna tal paistab üsna kopp ees olevat. "Viinakoks apelsinimahla ja viinata, palun," esitas Jessie oma tellimuse. "Rallimängu mängisin," vastas Jes ausalt, asetades kuti telefoni letile.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2012 22:32:22 GMT 2
Sayer täitis ühe klaasi mahlaga ning asetas selle tüdruku ette letile. Võtnud letile enda telefoni, libistas ta selle tagasi enda taskusse. "Kuule, mulle ei meeldi, et sa siin enda aega mõtetult raiskamas käid," sõnas Say, toetades end küünarnukkidega letile, silmad Jessicale suunatud. "Sa istusid praegu kaks tundi niisama ja mängisid telefoniga," kordas noormees tüdruku tegevust.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 22, 2012 22:42:36 GMT 2
"Aitäh," tänas Jes mahla eest. Kas ta on ainus, kes siin alkovabasid jooke joomas käib ja nende eest, khm, natuuras maksab? Jessie kehitas õlgu. "Erilist vahet pole, kas ma passin siin tühja või kodus," lausus Jes. Tüdruk toetas oma küünarnukid samuti letile. "Ainus vahe ongi see, et siin ma saan vähemalt sind näha," ütles Jessica, lõpetades oma lause musiga Sayeri ninal.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2012 22:56:24 GMT 2
"Jaaa, mis sa siis teed kui mind järgmine sügis enam siin ei ole?" esitas Sayer tüdrukule uue küsimuse, vaadates talle suure huvi ja ootusega otsa. Tüdruk ei saa ometi kogu enda elu ümber noormehe tiirlema panna. Mis siis kui temaga midagi juhtub või ta kuskile läheb nagu näiteks ülikooli? Nii kaotab tüdruk enda täielikult. "See on väga armas sinust, et sa minuga aega tahad veeta, aga sa peaksid siiski ka enda muu eluga tegelema," lisas Say.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 22, 2012 23:08:28 GMT 2
Jessica langetas pilgu. Talle üldse ei meeldinud see mõte, et sügisest ta ei saa iga päev Sayerit näha ja ta ei pruugi teda ka igal nädalavahetusel näha. "Mis muu elu?" küsis Jes pead tõstes. Tal ei ole muud elu. Tal on ainult kool ja kisakoor ja Sayer. Muu ei ole tähtis. Vähemalt mitte Jessica jaoks. "Miks ma sinuga olla ei tohi?" küsis Jessie. Selline mulje talle praegu jäi - selline, nagu Say ei tahaks, et Jes tema töö juures käiks. Segab see tõesti nii väga kutti? Öelgu otse, et ta ei taha, et Jes seal käiks ja tüdruk läheb ära ning Sayer võib kindel olla, et Jessica ei lähe sinna baari enam mitte kunagi.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2012 23:15:58 GMT 2
Sayer hakkas just tüdrukule midagi ütlema, kui teises leti otsas keegi kisa tõstis, et baarmen enda tööd ei tee. Lükanud enda pahaselt Jessica juurest ära, täitis ta mehe soovi ning ka kõik muud tellimused, mida ta vahepeal tähele ei olnud pannud. Veendunud, et kõigil on nüüd midagi juua, jalutas ta tagasi tüdruku juurde. "Tohid. Lihtsalt ma arvan, et GPB ei ole just sinuvanusele noorele tüdrukule kõige õigem koht niisama chillimiseks. Ma ei jõua sul siin enda töö kõrvalt kogu aeg silma peal hoida. Pealegi on siinsed kliendid alati liigse alkoholi all. Rääkimata passivsest suitsetamisest," lisas ta viimas lause nagu oleks see eriti tähtis.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 22, 2012 23:36:42 GMT 2
Jessie hävitas apelsinimahla, kuni Sayer tellimusi täitis. Kuulanud Sayeri jutu lõpuni, jäi tüdruk teda põrnitsema. Jap, Sayer ON kõige hoolivam kutt keda ta teab, aga hetkel pingutab ta küll üle. Jessie ei leidnud, et teda peab mullikile sees hoidma. "Aa, et sina võid suitsetada ja mina ei tohi?" küsis Jessica. Viimasel ajal tekkis neil igast pisiasjast tüli. See ei meeldinud Jessiele, aga ta ei osanud seda ka kuidagi vältida. Jessica võttis taskust oma telefoni. "Olgu, ma lähen koju, igatsen seal sind nagu tavaliselt ja elan nagu vati sees," rääkis Jes, valides samal ajal taksonumbrit. Mida ta Say meelest tegema peab?
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2012 23:58:27 GMT 2
No, damn. Seda ta nüüd küll ei tahtnud. Järjekordne tüli mitte millestki. Sayer tõmbas käega läbi juuste ning tuli leti tagant välja, astudes tüdrukule järgi. Jessicani jõudnud, haaras ta tema mobiili enda kätte. Kui nad praegu pahaselt laiali lähevad, siis on nad jälle tükk aega selles nn vaikivas faasis, kus kumbki lihtsalt midagi ei ütle. "Ma ei suitseta enam. Ma tegin üleeile enda viimase suitsu ja praegu kasutan ma nikotiiniplaastreid," vastas poiss tüdruku küsimusele. Enda sõnade tõestuseks kergitas ta enda t-särgi käist, tuues nähtavale nelinurkse läbipaistva plaastri. "Sa ei pea minema. Ma lihtsalt avaldasin enda arvamust, aga kui sina nii ei arva, siis keegi ei keela sul siin olla," lausus poiss, ulatas tüdrukule tema mobiili tagasi, pööras selja ja jalutas leti taha tagasi. Tal oli veel viisteist minutit tööd vaja teha.
|
|