20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 25, 2012 0:22:31 GMT 2
"Millalgi ikka," muigas Jessie. Tüdrukul oli täitsa kiusutuju. Üleväsimus pole kunagi head teinud, ei tee nüüd ka. Jessica vaatas Sayerile naeratades otsa. Ta ei paistnud üldse sedamoodi nagu kavatseks noormehele kaissu pugeda. Jes liigutas, kavalt pilk ees, kulme paar korda kiirelt üles-alla, vihjates sellele, et magavale kassile hiir suhu ei jookse. Samas huvitas teda see, mida Say sellest välja luges.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 25, 2012 0:32:57 GMT 2
Sayer tegi tüdrukule nägusi, "kuule mine rahune kuskil nuka taga maha ja siis tule tagasi," andis Sayer tüdrukule nõu. See, et tüdruk oli üleväsinud, hakkas ka poisile natuke koitma. Okey, see tüdruku pilk oli nüüd küll väga kahe otsaga asi. "Ja, mida see sinu rebaselik ilme nüüd tähendama pidi?" esitas Sayer tüdrukule küsimuse, tõustes istuli.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 25, 2012 0:44:05 GMT 2
Jes naeris kergelt. "Seda ma tahan sinu käest kuulda," mainis Jes, keda endiselt huvitas, kumba kahest otsast Sayer selles pilgus nägi. Jes vaatas nüüd pisut ülespoole, kui Sayer istuli tõusis, sest nüüd oli kuti nägu kõrgemalt kui tema oma. Pikalt sellises asendis vist olla ei kannata, kael jääb kangeks.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 25, 2012 0:56:00 GMT 2
"Kuule, mis veider tuju sul praegu on?" vangutas Sayer enda pead. Jättes tüdruku küsimusele vastamata ja esitades talle hoopis ise küsimuse, millele Jessica nagu nii vastata ei oska. "Ära põe ma ei hakka sinuga siin mingeid vallatusi tegema," turtsatas Roof, vaadates neiule otsa, "esiteks olen ma liiga väsinud ja teiseks ei ole sa selleks valmis," lisas ta juurde. Aga suudluse võis ikka Jessicale anda. "Seega, mis muud sa selle pilgu all mõtlesid?"
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 25, 2012 1:21:46 GMT 2
Jessica tegi teeseldud pettumuse nägu. Kust sayer teab, millal tema valmis on? Tõesti peab Jessiet ebaküpseks või midagi? Selle võib solvangute nimekirja panna? "Mitte midagi sellist," lausus Jes vaid ja ronis siis teki alla. "Head ööd," lausus tütarlaps, tõmmates end looteasendisse. Ta oli näoga Say poole, aga kaissu talle ei pugenud. Samuti ei sulgenud ta silmi. Tema uni oli kadunud, aga kui Sayer väsinud on, siis las ta magab.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 25, 2012 1:29:48 GMT 2
"Sul ei pidavat ju und olema," turtsatas noormees, silmitsedes Jessicat. Sayer viskas end voodisse pikali, kuid tänu tüdrukule ei tahtnud ka temal enam und tulla. "Kas ma solvasin sind enda lausega?" küsis Rufus, keerates end näoga tüdruku poole. Või ongi tal praegu nii äkilised soovi muutused? Kord unine, siis jälle mitte.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 25, 2012 1:39:40 GMT 2
"Mul ei olegi und," kinnitas Jes. Jessica vaatas noormehele otsa. "Solvasid küll, jah," ei hakanud Jessie valetama,"ma küll ei arva, et ma selleks valmis ei ole, mis ei tähenda seda, et ma oma ilmega sellele vihjasin." Jessica ei tahtnud seksiga kiirustada, aga ta oli kindel, et ta ei kahetseks seda. Ta armastas Sayerit ja miks mitte temaga siis nende suhtes sammu võrra kaugemale astuda?
|
|
|
Post by Deleted on Mar 25, 2012 1:47:45 GMT 2
Damn. Sayer tõi kuuldavale ohke, "ma tõesti ei mõelnud sellega, midagi halba," lausus noormees, "ma lihtsalt olen sinu käitumises välja lugenud, et sa ei taha seda veel väga teha ja ma austan su soovi. Ja kui sa arvad, et sa selleks valmis oled, siis eks ma võtan seda edaspidi teadmiseks," rääkis Rufus täiesti avameelselt, vaadates tüdrukule otsa. Sayerile meeldis tegelikult see, et nad läksid enda suhtes samm-sammult edasi. Kõik ei toimunud nii kiiresti, andes neile mõlemale aega kõike seedida. Roof oli kindel, et armastab tüdrukut ja seega oli ta valmis ootama nii kaua kuni Jessica seda ise tahab või lihtsalt selleks valmis on.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 25, 2012 2:04:24 GMT 2
Jessica naeratas kergelt. "Mõni ime siis, et kõik sinusse ära armuvad, kes sind vähegi tunnevad," muigas Jes. See on iga tüdruku unistus, et kutt näitaks armastust mitte sõnades, vaid tegudes. Jessie puges Sayerile lähemale ning vaatas tema rohekashallidesse silmadesse. Jes ei lausunud sõnagi, olles kindel, et Say loeb juba tüdruku pilgust välja, mida ta öelda tahab.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 25, 2012 2:16:51 GMT 2
"Ma ei leia, et ma nüüd nii armastusväärne inimene oleks, aga viimastel kuudel on tõesti kõikidest sõpradest saamas tüdruksõbrad," muigas Sayer. Nüüd võis ta juba selle üle nalja heita, sest tal oli olemas see üks, keda ta armastas rohkem kui kedagi teist kunagi varem. Ta vaatas Jessicale otsa ning uppus tema silmade sügavusse. "Ma armastan S-I-N-D ja ma ei taha, et sa seda unustaksid," lausus Roof, asetades hetk hiljem enda käe tüdruku põsele, et teda palavalt suudelda.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 25, 2012 2:42:03 GMT 2
Sayer on nii enesekriitiline, ise ka aru ei saa, KUI hea ta on. Ta ei ole mingi perfektne inimene, aga tal on süda õiges kohas. Perfektsust ei saavuta keegi, aga see peab olema kõigi eesmärk, nagu keegi tark kunagi ütles. Jes sulges oma silmad, kui Sayer teda suudles ning suudles noormeest armastavalt vastu. Umbes poolteist kuud tagasi, kui Jessica Sayga käima hakkas, arvas tütarlaps, et rohkem õnnelikum olla ei saagi. Nüüd ta teab, et eksis - saab küll ja saab veelgi.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 25, 2012 20:18:57 GMT 2
Sayeri huuled ei tahtnud kuidagi tüdruku omadelt eemalduda ja seega venitas ta seda pikemaks, kuni leidis, et see on tarvilik, et endale natuke õhku kopsudesse saada. Lükanud tüdruku näo pealt ära salgud, mis patsi ei olnud ulatanud, vaatas ta teda armastaval pilgul. Hetk hiljem suudles ta juba tüdrukut uuesti, üks käsi Jessica kaelal ja teine tema särgi all kõhul, tajudes nii tema naha soojust ja pehmust.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 25, 2012 20:45:02 GMT 2
Jessica lasi suudlusel kesta, tahtmata seda katkestada. Noormehe käsi tema kõhul tundus jahe, aga see ei häirinud tüdrukut. Jes tõmbas end Sayerile veelgi lähemale, liibudes peaaegu täielikult tema vastu. Näis, et Jessie pole enam ainus, kelle uni rahule jätnud on ja minema jalutanud. Jessica ei tajunud seda enam üldse, kui väsinud ta tegelikult oli.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 25, 2012 20:52:59 GMT 2
Olnud hellitanud tüdruku huuli juba piisavalt paljude suudlustega, liikus ta edasi Jessica kaelale. See, et Jes talle lähemale liibus oli vaid meeldiv ning noormees tõmbad teda tugevalt enda vastu. Unest ei saanud siin tõesti enam juttu olla. See oli täielikult pühitud. Rufuse käed küll libisesid mööda tüdruku keha ja talletasid selle igat sentimeetrit, kuid särki poiss veel ei eemaldanud.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 25, 2012 21:07:30 GMT 2
Olles Sayeri vastu tõmmatud, ei olnud Jessiel võimalust end väga liigutada, aga ta ei kurtnud. Jes hoidis tugevalt Say ümbert kinni. Silmad suletuna nautis ta noormehe suudlusi oma kaelal ning Sayeri puudutusi. Jessica hingas rahulikult, kuid tema süda rinnus hüppas ja kargas, tehes justkui kukerpalle.
|
|