|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 15:50:53 GMT 2
Stephen muigas. Juba teine vale lipsas tema suust selle lühikese aja jooksul. "On küll," vastas ta. "Kusjuures hästi armukade." Kui ka see väikest blondiini minema ei meelita, siis läheb juba raskeks.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 15:54:37 GMT 2
,,Ma ei karda teda," ütles Alena. ,,Tee meid tuttavaks." Nüüd läheb juba tõesti lõbusaks. Äkki saab mingit catfighti või asja, kui kutil tõepoolest tüdruk on. Alena teeb talle igatahes tuule alla, sest kes varem sellisele armsale siresäärsele noorele blondiinile ära ütleks?
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 16:01:21 GMT 2
Oi raisk, hakkas tõesti põnevaks minema. Huvitav kas Sammie oleks nõus Stepheni tüdrukut mängima, et blondiinile natuke nalja teha? Kuigi ega nad just suhtestaatusest väga kaugel polnudki. Väike sebing ja värk. Tegi põhimõtteliselt sama välja. "Tahad sa tõesti temaga tuttavaks saada?" küsis Steph lõbusal toonil.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 16:09:25 GMT 2
,,Tahaks küll, et ma teaks, kellel silmad peast välja kratsida," vastas Alena ja välgutas oma teravaid geelküüsi. Tegelikult peaks isale pinda käima, et ta Alenale koera ka tooks. Üks väike armas chiuaua või sülekoerake ei teeks ju paha.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 16:18:47 GMT 2
Mõte Alenat Sammiele tutvustada kadus kohe, kui tüdruk oma lause lõpetanud oli. See väikene blondiin on ju tõeline psühhopaat. Isegi kui ta oma sõnu tõsiselt ei mõtle, võib ta endaga päris suuri jamasid kaela tuua. "Ja millisel põhjusel tahaksid sa temal silmad peast välja kratsida?" küsis Steph muiates.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 16:22:59 GMT 2
,,Sest ta on su tüdruk," vastas Alena. ,,Ja sa oled mu radaril nii et ma ei kavatse enne alla anda, kui sa minu oma oled." Üksi oli alati nii hea kõigile ligi ajada, sest pole kedagi, kes seljatagust valvab ja pidevalt targutab.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 16:25:35 GMT 2
"Vägev. Et sul on siis kohe selline radar olemas?" muigas Steph. "Aga kas sa natuke noor pole taoliste asjade jaoks?" Tšikk paistis tõesti liiga noor. Arvestades seda, et meik teeb veel naisi vanemaks... Ta võis siis olla umbes 13 või äärmisel juhul 14. Kindlasti mitte vanem.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 16:39:03 GMT 2
,,Vanus on kõigest number, kullake," vastas Alena. ,,Ma võin ju noor välja näha, aga ma olen naine." Vahepeal tegi Alena just sellepärast end vanemaks, kui ta tegelikult on, et keegi ikka temast huvitatud oleks.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 16:49:47 GMT 2
Stephen turtsatas. "Naine? See peab küll mingi halb nali olema, ausalt. Aga ära saa pahaseks. See on kõigest minu arvamus." Kojuminekust ei paistnud praegu midagi välja tulevat. Äkki hakkaks see blondiin tal järel sörkima. Steph muigas endamisi selle mõtte peale. Ei tahaks küll, et blondu teaks, kus ta elab.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 17:05:14 GMT 2
,,Tõbras," kiunus Alena ja virutas Stephenile kõrvakiilu. Kuidas ta julgeb tüdrukut mõnitada? Sellistele tuleks peksa anda, aga kahjuks oli neiu liiga õbluke ega suudaks mõne meesolevusega kakelda. Võib-olla küüned veel, aga rusikad mitte mingil juhul.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 17:17:35 GMT 2
Stephen ainult muigas. Kõrvakiil polnud midagi uut tema jaoks. "Ma avaldasin ainult oma arvamust. Sa oled tõesti noor," ütles Steph. No tšikk võis ju vabalt minema minna, kui talle miski ei meeldi. Siis saabki Stephen oma teekonda kodu poole jätkata. Ja blondiin võib omavanuseid lantima minna.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 17:25:47 GMT 2
Alena oli vihane, võttis kinga jalast ära ja loopis selle enne lahkumist veel Stepheni pihta, lootes, et see tabab kutti täpselt pähe. Tüdrukul sellest kingast kahju ei ole, tal on neid nii palju ja veel ilusamaidki.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 17:37:28 GMT 2
Stephen sai viimasel hetkel pead allapoole lükatud ja seega lendas kingake üle tema pea. Metsik väike blondiin. Kui Stephil poleks praegu teist huviobjekti ning Alena oleks natuke vanem, siis võib-olla isegi laseks tal ennast natuke sebida. Aga praegu küll ei tulnud see kõne allagi.
|
|