|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 13:02:10 GMT 2
Alenal lõppesid just tunnid ning pliks viskas koti kiirelt koju, sest õppima ei viitsinud ta praegu hakata. Tahaks ju välja minna, nautida seda imelist päikesepaistet ja puha. Kontsade klõbinal jalutaski Alena läbi linna, kuni jõudis ühele platsile, kus ta nägi ühte päris kobedat emoliku välimusega noormeest. Neiu kiirendas sammu. ,,Hei sina seal," pöördus pliks kuti poole.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 13:42:45 GMT 2
Stephen jalutas parajasti pärast korvitrenni kodu poole. Päris väsitav päev oli olnud ning kutt mõtles mõneks ajaks pikali visata ning väike uinak teha. Küll õhtul jõuab ka õppida, kui ta muidugi viitsib. Tavaliselt ei viitsinud. Kuulnud kellegi häält, pööras Steph ennast ümber ning jäi tšiki poole vahtima. Päris noor paistis teine. Oli ta tõesti Stepheni poole pöördunud või sai kutt asjast valesti aru? "Mind mõtled või?" küsis Steph kergelt muiates.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 13:46:47 GMT 2
,,Kas sa näed siin veel mõnda teist seksikat kutti, kelle poole pöörduda?" vastas Alena küsimusega. Tüdruk jõllitas tundmatule emopoisile sügavalt silma. Daaamn ta oli kena...tõeline kompu. Kui Alena ta oma radarile juba võtnud oli, siis enne see tüdruk ei jäta, kui ta poisi kätte saab.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 14:04:05 GMT 2
Stephen vaatas korraks ringi, kuid kehitas siis õlgu. "Ei oska öelda. Ma olen selleks liiga hetero, et neid kutte sellise pilguga vaadata, et saaksin nende seksikuse üle otsustada." Steph ei saanud aru, mida see väike blondiin temast üldse tahtis. Sebida? Praegu tundus küll niimoodi, aga blondid ei läinud kutile väga peale. Eriti veel sellised pisikesed. Samas niisama nalja võis alati teha.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 14:08:26 GMT 2
,,Ega mulle homod ei meeldigi," ütles Alena. ,,Emod meeldivad, homod ei meeldi. Ja...mis su nimi on?" Äkki ostab see poiss talle veel pärast jäätist ja kõike muud? Tore oleks ju tegelikult, kui sellise endale saaks.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 14:25:04 GMT 2
"Teeme nüüd ühe asja selgeks. Mina pole mingi emo," ütles Stephen. Kutti solvas hirmsasti, kui keegi teda emoks nimetas. Oli ju sellel sõnal mitte just kõige parem tähendus ning Steph ise ennast küll mingiks 'emoks' ei pidanud. Tal olid lihtsalt mustad juuksed ja teatud tüüpi soeng, aga see ei tähendanud mitte midagi. Kõigest tema stiil. "Stephen olen," vastas ta siis tšiki küsimusele, et endast mitte väga ebaviisakat muljet jätta.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 14:29:55 GMT 2
,,Kena nimi on sul," ütles Alena. ,,Ja seksikas tukk. Aga vabandust, et ma ennast ei tutvustanud...Alena." Alena küll ei hakanud seda ütlema, aga tema jaoks oli kutt ikkagi emo, sest ta nägi emo välja ja kes emo välja näeb, on emo.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 14:36:13 GMT 2
"Jajah. Meeldiv tutvuda," pobises Stephen ja vaatas nagu millelegi mõeldes ringi. Tal oli vaja head ettekäänet, et nüüd minema saada, kuna see tšikk tundus tõesti liiga noor. Pealegi meeldis talle juba keegi teine. Samas oli Steph kindel, et selle kadumisega läheb üsna raskeks. Tundus ju see väike blondiin just selline, kes alati oma kavatsustele kindlaks jääb.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 14:52:37 GMT 2
,,Samad sõnad," naeratas Alena. ,,Tead, et sul on nii seksikas soeng. Mulle meeldib," lausus pliks ja hakkas kuti juukseid näppima. Kindlasti tahtis ta seda kommikest endale ja teda ei huvitanud, kui kommikesel keegi juba on.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 15:04:31 GMT 2
See värk hakkas juba kahtlaseks muutuma. Alguses ujub mingi suvaline noor tšikk talle ligi ja sebib niisama, aga nüüd? "Eem... mul on tegelikult päris kiire. Pean ühte kohta minema," seletas Stephen ega teinud väljagi, et blondiin tema juukseid näppis. Kui ta sellest välja ei tee, siis kaob ehk tšikil huvi.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 15:08:56 GMT 2
,,Kuhu sa lähed?" küsis Alena ja vaatas kutsikapilgul Stephenile otsa. Ta ei tahtnud veel kutti minema lasta, vaid temaga veel natuke aega olla. Võiks vähemalt tema numbri või midagi siis saada, oleks ju super.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 15:13:18 GMT 2
"Bändiproovi," vastas Stephen automaatselt. Sellist vastust oli ta New Yorgis sageli kasutanud. Ja ega väikene vale praegugi paha ei tee. Kust pidi see väike blondiin teadma, et Stephenil pole praegu mingit bändi? See oleks muidugi feil, kui tšikk hakkaks end temaga kaasa pakkuma.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 15:20:17 GMT 2
,,Kas ma võin kaasa tulla?" küsis Alena. Bändipoiss...hmm...kindlasti on ta hea partii. Muusikud pidid üldse head poiss-sõbrad olema ja võimalik kandidaat seisis tüdrukul otse nina ees. Pealegi oli ta nii võimatult seksikas ja puha.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 15:29:14 GMT 2
"Parem mitte. Esiteks on koht siit päris kaugel ning ma kavatsen sinna jalgsi minna. Ja teiseks pole mul kombeks sinna inimesi vedada. Meil kellelgi mitte. Isegi mitte oma tüdruksõpru," ütles Steph. See pidi kõlama nii, nagu oleks ka Stephenil tüdruk, kuigi tegelikult oli ta vallaline. Veel. Varsti võis ju kõik muutuda.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 15:36:52 GMT 2
,,Sul on siis tüdruk vä?" küsis Alena eriti beibeliku häälega. Kui ongi, küll blondi siis poisu sellelt eidelt üle lööb. Ah jaa...jäätist tahaks. Äkki oskab Alena hästi paluda ja saab poisi omale jäätist ostma?
|
|