|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 20:29:31 GMT 2
"Tore, et mul tark poiss on," muigas Sierra, silmitsedes enda päris oma tutorit. "Oeh," ohkas tüdruk, "aga ma arvan, et ei ole hea idee tundidest puududa, nii ahvatlev kui see ka ei ole. Ja sina kui eeskujulik õpilane ei tohiks minu lollide ideedega kaasa tulla," seletas Melody asjalikult. Muidu saab see veel harjumuseks ja siis on raske jälle korralikult koolis käia.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
You can be hurt by love or healed by the same
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 11, 2012 21:02:03 GMT 2
Jason muigas kergelt. Ta kummardus Sierrale lähemale, kinkides tema huultele magusa suudluse. Enda teise käe tüdruku juustesse pannud, sasis ta kergelt neid, nautides samas neidise lähedust. Heitnud uuesti sellili, jälgis ta tähelepanelikult neidist. Eneselegi märkamatult hakkas ta vaikselt ümisema.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 21:26:35 GMT 2
Sierra võttis selle kingituse suurima hea meelega vastu. "Mis laul see on?" küsis tüdruk, kui noormehe õrna ümina kinni püüdis. See kõlas hästi, aga näitsik ei suutnud seda ühegi looga kokku viia. Ta sulges enda silmad ja lihtsalt kuulas.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 11, 2012 21:29:45 GMT 2
"Lihtsalt midagi, mille kallal olen ma kuid vaeva näinud, aga pole eriti kaugele sellega jõudnud. Lihtsalt üks rida sõnu ja mõned akordid," muigas Jason. Noormees pööras enda silmad Sierrale, ümisedes endiselt laulu, mille pealkirjaks oli ta pannud "Chances are". Tema enda looming erinev kõvasti sellest, mida noormees ise kuulab.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 21:34:54 GMT 2
"Ja sa oled ikka arvamusel, et ei jaga neid minuga," muigas Sierra. Ega ta ise ka väga enda poolikuid laule kellegile ei näidanud. Üldse ei olnud ta Tree Hillis olles enda loomingut kellegile esitanud. Inglismaal olid nad käinud stuudios, laulnud omavahel ja käinud esinemas. Kunagi tahtsi Mel seda jälle teha. "Sellel on ilus viis," ei saanud tüdruk mainimata jätta.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 11, 2012 21:49:45 GMT 2
"Sa kuuled neid. Küllap mitte täna, aga kunagi," muigas Jason õrnalt, silitades õrnalt pöidlaga neidise põske. Ta kinkis tüdrukule veel ühe õrna suudluse. Melody kuuleb neid kindlasti kunagi, aga siis kui Tommie on need lõplikult valmis saanud, leides, et need on täiuslikud oma lihtsuses. "Ma tänan," kostusid järgmised sõnad noormehe suust madalal ja kähedal toonil, mis pani ta hetkeks köhatama.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 22:44:27 GMT 2
"Mhhh....sa tead ju kui uudishimulik ma olen. Nüüd sa annad mulle jälle mitu magamata ööd," vingus tüdruk, liialdades ilmselgelt enda sõnadega. See on peaaegu sama hea kui keegi ütleb sulle, et 'oota ma räägin sulle midagi' ja siis järgmisel hetkel kostub 'ah, ei midagi'. Sierra ajas end istuli, tõmbas endale pesu ja poisi särgi selga ning tatsas üle põranda kitarri juurde, istudes hetk hiljem taas voodile. "Mängi mulle midagi," nõudis ta Jasonilt, jäädes teda kutsika näoga vaatama.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 12, 2012 20:45:56 GMT 2
Jason muigas õrnalt, jälgides Sierrat. Kui tüdruk voodist välja tuli, seljas poisi t-särk, tõusis ka Tommie püsti. Ta tõmbas jalga enda bokserid ja teksad, jäädes palja ülakehaga. Võtnud uuesti voodil istet, ennem kui neidis tagasi jõudis, ohkas Jas vaikselt. "If you say so," sõnas ta vaikselt, võttes Melody käest enda akustilise kitarri, asetades selle endale sülle. Mõned sekundid seda häälestanud, mõeldes samas mingi laulu peale, hakkas ta peadselt mängima midagi. See oli üks tema kirjutatud lauludest "Timing is everything", esitades sealt vaid väikese osa. "I remember that day when our eyes first met. You ran into the building to get out of the rain, cause you were soaking wet and as I held the door you wanted to know my name. Timing is everything. And I could've been another minute late. And you'd never would've crossed my path that day. And when it seems true love is hard to find. That's when love comes along, just in time," laulis mees, jälgides samal ajal Sierra silmi.
[urlhttp://www.youtube.com/watch?v=ajuuMRecoKY=]igastahes selline on terve laul[/url]
|
|
|
Post by Deleted on Mar 12, 2012 22:16:06 GMT 2
Melody noogutas, olles üliõnnelik, et sai lõpuks ometi Jasonit laulmas kuulda. Tema silmad kinnitusid koheselt poisile ja ta hakkas püüdma iga heli, mis see akustiline kitarr kuuldavale tõi, segunedes noormehe kareda häälega, mis sobis ideaalselt sellesse kooslusesse. Kuuldes neid sõnu, joonistus tüdruku silme ette juskui filmilint, mis vastas Jasoni sõnadele. Laulu lõppedes jäi Mel lihtsalt poisile otsa vaatama. "See oli ilus," lausus ta siira naeratusega, "sul on väga omapärane hääl, aga seda muidugi heas mõttes," sõnas Sierra. Ja tal oli ausalt tunne nagu oleks poisisse uuesti ära armunud. Tõstnud kitarri poisi käest ära, kinkis ta poisile ühe suure suudluse lihtsalt sellepärast, et ta võis.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 12, 2012 22:36:20 GMT 2
Jason mängis üksikuid akorde ka peale laulmist, kuulates samal ajal Sierra hingamist ja jälgides tema silmi. Need tumepruunid pilkupüüdvad ja ausad silmad olid esimesed, kellesse Jas tookord armus, ennem kui ta üldse neidist tundma õppis. "Ma tänan," sõnas noormees muhedalt, saades juba järgmine hetk magusa suudluse osaliseks. Ta asetas enda käed näitsiku seljale, tõmmates teda endale lähemale.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 12, 2012 22:48:22 GMT 2
Sierra asetas enda käed ümber noormehe ja venitas suudluse mõned sekundid pikemaks, "tead sa peaksid endale särgi selga panema, sest sa näed liiga...kuum välja niimoodi," muigas Melody ja naeris lõbusalt, otsides enda huultega taas poisi huuled ülesse. Suudlemisest ei saa vist kunagi kõrini. Eriti kui sul on selline poiss nagu Jason.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 13, 2012 22:52:56 GMT 2
Ka Jason püüdis venitada seda suudlust võimalikult pikaks. Sierra sõnade peale turtsatas noormees lõbusalt, hammustades hetkeks alahuulde. "Või nii. Sellisel juhul peaksin ma selle sinu seljast röövima, jättes sinu ainult pesu peale," lausus Tommie kavalal muigel, näppides ühe käega Melody seljas olevat t-särki, kergitades seda natukene kõrgemale. Kui tüdruk teda uuesti suudles, libistas Jason enda käed neidise kõhule, tõmmates teda samas täitsa vastu enda rindkere.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 13, 2012 23:07:12 GMT 2
Sierra suudles poissi, lõpetades selle ainult hetkeks, et lõbusalt naerda, "noo, aga tee proovi, ma ei hammusta," sõnas tüdruk, leides end taaskord vastu poisi keha. Puudutanud õhkõrnalt enda huultega poisi omi, hammustas Melody nedale justkui süüdlaslikult alahuulde.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 13, 2012 23:18:17 GMT 2
Jason muigas kergelt, kergitades kavalalt ühte kulmu. Aeglaselt libistas ta enda käed mööda neidise kõhtu kõrgemale, kergitades samas ka särki, suudeldes õrnalt tüdruku kõhtu. Tommie tõstis enda pilgu uuesti Melody silmadele, saades hetkelise õrritava suudluse osaliseks. Ta jälgis pikalt neidise silmi, suudeldes seejärel uuesti Sierrat. Tema käed libisesid uuesti tüdruku puusadele, tõstes näitsiku endale sülle, et hoida teda endale veelgi lähemal.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 13, 2012 23:34:15 GMT 2
Jason oli hetkel Sierrale justkui mingi uimasti. Mida rohkem ta poisi lähedust tajus, seda lähedamale ta saada soovis. Seega oli natuke võõrutust vaja. Suudelnud poissi veelkord pikalt ja maialt, vingerdas ta end poisi haardest välja ning tõusis sootuks voodist välja, jäädes keset tuba seisma, "liiga palju head ei ole ka korraga kasulik," muigas Melody kahjurõõmsalt. Vahepeal oli tore kedagi teist ka kiusata, mitte olla kogu aeg ise see kiusatav.
|
|