|
Post by Deleted on Mar 10, 2012 21:53:58 GMT 2
"Hey," sõnas Jacklyn rõõmuga kui viimaks ka mõnda tuttavamat nägu nägi. Või noh, nad olid Joe'ga korra tutvunud, aga see eest oli ta poisile endast üsna palju rääkinud. "Usu või ei, aga ma tahan ka mõnikord pidutseda. Mul jäid need suured peod teismeeas tegemata, peab nüüd tasa tegema," lausus ta muiates.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 10, 2012 22:17:24 GMT 2
"Ma lihtsalt tögasin," muigas Joseph. "Ega ma ka teismelisena mingi suur peoloom ei olnud," lisas mees. "Äkki soovid midagi juua?" uuris mees seejärel. Valik paistis suur olevat ja parem on end kohe tunda kui kodus. Joe tahtis end täna hästi tunda, sest viimasel ajal läksid kõik asjad allamäge.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2012 22:28:12 GMT 2
"Nüüd siis oled?" küsis Jacklyn, viibutades noormehe teise küsumuse vastuseks enda näppude vahel olevat õllepudelit. "Mulle piisab hetkel sellest," lisas ta juurde. Kleenuke nagu ta oli, piisas talle vähesest alkoholist, et end hästi tunda. Noormehe seltskond aitas ka sellele kaasa.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 10, 2012 22:34:10 GMT 2
"Ei, vist mitte. Mu sõbrad üritavad mind sotsiaalsemaks muuta, aga aeg-ajalt ma istun ikka reedeti kodus ja loen või teen midagi sellist," vastas mees. Jacklyniga oli hea vestelda, vaba tunne oli. Joe astus paar sammu tagasi, napsas endale laualt pudeli õlut ja oli kiirelt naise juures tagasi. Kurk kuivas pisut, muud midagi.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2012 22:46:56 GMT 2
"Selles ei ole midagi halba kui reede õhtu kodus veeta," arvas Jacklyn, sest tema oli seda viimastel aastatel palju teinud. Ja talle isegi meeldis see. Sätid ennast mugavalt diivanile sisse, otsid midagi head paremat süüa ja siis seltsiks kas hea raamat või film. Super õhtu. "Kuidas sul muidu läheb?" uuris Jacky jutu jätkuks kui Joe koos õllega tagasi tuli.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 10, 2012 22:59:28 GMT 2
"Mõni minu semu sellega ei nõustu...Nad üritavad mind välja vedada, aga mõni õnneks on loobunud," lausus Joseph naeratusega. "Mul läheb...Normaalselt. Üks mure sai kaelast, teine on normaalsuse poole liikumas. Mu õe kutt on haiglas," vastas Joe. "Aga sul? Ja su tütrel? uuris Joseph.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2012 23:09:50 GMT 2
"Mis juhtus siis? On asjad väga tõsised? Kui muidugi võib küsida," uuris Jacklyn, sest sõna 'haigla' tekitas tüdrukus juba judinaid. Viimati kui tema seal kedagi vaatamas käis, oli ta kümneaastane ja pidi pealt vaatama kuidas vähk iga päevaga tema vanaema tappis. "Meil läheb üle pika aja ikka tõeliselt hästi. Töö on normaalne ja palk on hea. Oleme isegi naabritega tutvusi teinud ja Charley käib nüüd lasteaias ja ka temal on uued sõbrad. Nii et oleme siiani rahul," andis Jacklyn kiire ülevaate, naeratades poisile justkui selle kinnituseks.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 10, 2012 23:13:56 GMT 2
"Pikk jutt, ma ei taha sellest väga rääkida, sest mälestused on liiga värsked," põikles Joseph küsimusest eemale, sest ta ei tahtnud sellest veel rääkida. Daniel küll paranes, aga haavad olid liiga värsked. "Hea, et teil hästi läheb," vastas Joe ja hakkas naerma. Kentsakas lause. Mees lonksas õlut.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2012 23:19:06 GMT 2
"Saan aru," noogutas Jacklyn, jättes selle teema rahule. Küll nad räägivad sellest siis kui vaja. Pealegi oli praegu pidu ja nad pidid rõõmsamatel teemadel rääkima. "Ma arvan, et see halb tõesti pole," tögas tüdruk poisi lauset, võttes enda õlust ühe suure sõõmu. "Tantsida tahad?"
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 0:16:31 GMT 2
Vanessa tantsis nii kaua kuni tema jalad juba ära väsisid ja kokteili klaas tühjaks sai. Kontsakingadega ei ole siiski meeldiv tantsida. Istunud hetkeks diivanile, eemaldas ta enda jalanõud, haarates need endale kätte ning tippides esikusse, kuhu ta need maha asetas. Haaranud laualt ühe viski pudeli ja klaasi, sammus ta klaasustest õue. Betoon väljas oli kkküüüüülmmm, aga Nessa tatsas sealt kiirelt üle ja maandus välidiivanil, haarates endale pleedi ümber. V keeras pudeli lahti ning valas klaasi piisavas koguses viskit, hakates seda väikeste lonksude haaval tühjendama.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 0:28:40 GMT 2
Umbes kümme minutit pärast seda kui Vanessa korterist välja oli läinud, järgnes talle Brittany, käes kauss snäkkidega. "Siin sa siis oledki. Väldid seltskonda?" küsis tüdruk muiates, istudes tüdruku kõrvale, haarates endale ühe otsa Nessa peal olevast pleedist. Ta lõi enda juba kolmanda siidripurgiga kolksu vastu sõbranna viski klaasi. "Ma ei saa aru, kuidas sa seda asja juua saad," kirtsutas Britt viski lõhna peale nina.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 0:34:07 GMT 2
"Ei väldi. Jalad väisisid ära ja kuidagi umbseks läks seal sees. Varsti kobin tagasi, ega siin on üsna jahe," pidi Nessa tunnistama, tõmmates selle kinnitamiseks pleedi endale tihedamalt ümber. Võtnud lonksu viskit, pistis ta suhu mõned pähklid, mis ta Brittany toodud kausist võttis. "Ja ma ei saa aru, kuidas sa saad neid limonaade juua," sõnas Vanessa vastu, vaadates sõbrannale tõsiselt otsa, kuid hakates juba järgmine hetk naerma.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 0:47:14 GMT 2
Sayer ilmus peole väikese hilinemisega, sest oli sellest suhteliselt viimasel hetkel GPBs teada saanud. Kuna tal ei õnnestunud Jessicat kätte saada, saatis ta talle sõnumi peo kohta ennem kui sammud Brittany korterisse seadis. Ta ei imestanud eriti kui korterisse astudes nägi ta rohkem rahvast, kui normaalselt sinna mahtuma peaks. Ta kandis tavalisi tumesinised teksasi, valget t-särki ja tavalisemat musta pintsakut. Otsides silmadega ühte tuttavat blondi lokkis juuksepahmakat, jalutas ta läbi korteri. Leides viimaks soovitud isiku hoopis väljast. "No tervitused, mu armsake," sõnas Say naljatledes, istudes Brittany kõrvale ning kallistades teda tervituseks. Tüdruk oli üks tema eksidest, aga nad said vaatamata sellele üllatavalt hästi läbi, "alles jõudsid Tree Hilli ja juba selline läbu," raputas Sayer enda pead umbes sellises stiilis, et kuhu-me-niimoodi-jõuame. Tõstnud pintsaku taskust välja suitsupaki, "ega teil selle vastu midagi ei ole?" esitas ta viisakusest naistele küsimuse.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 0:51:32 GMT 2
"Roooooooof!" kiljatas tüdruk, põimides koheselt enda käed ümber poisi. Teda oli alati hea meel näha. Jah, tõesti nad olid eksid, aga nad olid sellest üle ja said väga hästi läbi. "Noo, juhtus nii. Ups," mängis Brittany täiesti süüdimatut väikest tüdrukukest, tõstes siidri enda huultele. Kui Say suitsupaki välja tõstis, lõi Britt käega, andes märku, et tal on ükskõik.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2012 0:55:39 GMT 2
Nessa naeris noorte tervituste peale ning vangutas enda pead. Aga tal oli hea meel, et Britt ja Say hästi läbi said. "Yeah, juhtus...," pomises Nessa, raputades samas Sayeri küsimuse peale enda pead. Nad oli väljas ja suitsulõhn hajus siin kiiresti. Tühjendanud enda esimese klaasi viskit, täitis ta teise, hakates seda nüüd otsast peale tühjendama. V tõmbas jalad enda alla ning tõstis endale ühe diivani padja sülle. Ka see andis sooja.
|
|