|
Post by Deleted on Mar 10, 2012 17:37:00 GMT 2
Kuna Brittany oli kõikide enda eksamitega ühele poole saanud, siis oli tal kuni märtsi lõpuni vabadus Yale'ist. Koheselt oli ta seda ära kastanud selleks, et Tree Hilli sõita. Siin oli nii palju tuttavaid keda ta ei olnud juba mitu-mitu pikka kuud näinud. Seega otsustas ta peo korraldada ja Vanessa lubas teda sellega aidata. Kuigi ilmselt pidi kohale ilmuma ka palju õpilasi, kellele ta kohe kindlasti head eeskuju ei anna, aga samas ei olnud ta ka mõni täiskohaga õpetaja. Britt oli enda korterit natuke koristanud, mingil määral süüa teinud, et kõik kohe väga ära ei vajuks. Isegi basseini oli ta sooja vee sisse lasnud juhuks kui mõni hull tahab tõesti ujuma minna. Alkohol oli asetatud enamasti kööki letile või elutuppa lauale. Nüüd jäi üle vaid pidulisi oodata. Britt lasi end raske ohkega diivanile istuma, hoides käes siidripurki, millest vahepeal mõne lonksu võttis. "Tänud, et sa mulle appi tulid. Tundsin sinu seltskonnast Yale'is hirmsasti puudust," sõnas Brittany, viies enda hallid silmad Vanessale ning kallistades teda põgusalt.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2012 17:54:53 GMT 2
Vanessa oli rõõmuga enda sõbrannale appi tulnud. Lisaks peo ülese seadmisele said nad ka teineteise tegemistest hea ülevaate. Naine ei suutnud sõnadessegi panna kui hea meel tal oli, et Britt mõneks ajaks jälle Tree Hilli tuli. "Seda on alati hea teada, et keegi minust kuskil puudust ka tunneb," muigas Vanessa kallistades Brittanyt vastu. Tema käte vahel oli klaas rummikoolaga, mida ta õige väikeste lonksudega tühjendas. "Kuule, kui palju inimesi me siia oodata võime?" küsis Nessa, vaadates kulmukergitusel sõbra poole.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2012 18:19:36 GMT 2
Britt kehitas enda õlgu, "ma ei tea," lausus ta ise lõbusalt naerdes. Ta oli lihtsalt enda sõpradele sõnumeid saatnud ja öelnud, et nad võivad tuttavaid ka kaasa võtta. Palju neid noori siin Tree Hillis ikka on. Kindlasti pidi mingi osa tulema keskkoolist ja siis hunnikuga neid, kellel kool juba seljataga. "Mida rohkem seda uhkem," pakkus Brittany, lüües enda purgiga vastu Nessa klaasi.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2012 18:23:10 GMT 2
"Yeah," vangutas Vanessa pead, "ma tahaks näha, kas sa oled samal arvamusel siis kui su korterist enam midagi alles ei ole," muigas naine. Hunnik erinevaid inimesi, väike pind ja alkohol ei ole kunagi hea kooslus. Brittany korter, eks ta ise teab, mis teeb. Samas ega V ei olnudki ammu pidutsenud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2012 18:35:22 GMT 2
Brittany vaid naeratas kelmikalt, haaras laua pealt puldi ning keeras muusikakeskuse kõvemaks. "Ma tahaks teada, mis on saanud sellest Vanessast, keda mina teadsin ja kes ainult pidudest elaski," sõnas näitsik, asetades jala üle põlve ning rüübates enda jooki. Laua peal olevast kausist võttis ta endale paar krõpsu, mis ta kiirelt põske pistis.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2012 18:40:52 GMT 2
"See Vanessa kasvas suureks vahepeal," muigas Nessa, asetades klaasi lauale ning tõustes püsti. Sakutanud enda musta lühikest õlapaeltega minikleiti allapoole, haaras ta sõbranna käest kinni, tõmmates ta püsti, "aga pidutseme siis!" hõikas ta üle korteri, hakates mõnusalt tantsima. Rütmiline tantsumuusika sobis praegu suurepäraselt, pannes Vanessa koheselt liikuma.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2012 18:54:18 GMT 2
"Oooohoh," tõi Britt kuuldavale sarkastilise häälitsuse, "suureks võisid sa ju saada, aga pidutseja oled sa endiselt," muigas tüdruk, tõustes Nessa tõmbele alludes püsti. Hoides enda siidripurki käes, tantsis ta koos enda parima sõbrannaga, tundes end ülihästi. Pidu võis tema arvates nüüd alata küll. Justkui Vanessa vastu kandis Brittany punast minikleiti.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2012 20:30:24 GMT 2
Sierra ilmus peole koos paari sõbratariga, kellega ta hiljuti lähemalt tuttavaks oli saanud. Ta kandis tumesinise-musta triibulit minikleiti, mille peale oli ta tõmmanud tavalise lohvaka särgi. Jasonit temaga täna kaasas ei olnud. Poisile lihtsalt ei istunud peod nagu tüdrukule. Muidugi ei olnud välistatud see, et ta mingi aeg välja ilmub. Melodyl oli kavas lihtsalt üks mõnus õhtu sõbrannade seltsis. Leidnud õige korteri ukse ülesse, lasi üks neist kella ja nad sadasid korterisse sisse. Külakostiks toodud kuuspakk asetati diivanilauale. Kohe pärast neid hakkas juurde tekkima aina enam rahvast. Sierra võttis endale ühe õlu ning hakka seda jooma, ühinedes samas tantsivate tüdrukute massiga, mis aina suurenes.Välimus.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 10, 2012 20:55:27 GMT 2
Joseph otsustas peole minna, sest tal oli juba palju parem, arvestades nädalataguseid sündmusi. Ta hakkas juba igatsema Sierrat kui sõbrannat. Mees jõudis sõpradega peole ja nad lisasid lauale pudeleid. Midagi pidi ikka tooma ka. Joe liikus enda sõpradega Sierra ja teiste neiude juurde. "Hei," sõnas Joe õrna naeratusega. Varem või hiljem pidi leppima faktiga, et Jason ja Sierra olid koos. Outfit.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2012 21:00:57 GMT 2
Jacklyn oli peost teada saanud tänu enda uutele töökaaslastele, kes kunagi Brittany'ga koos koolis olid käinud. Kuna reede õhtu TRICis oli talle meeldinud, otsustas ta ka sellest peost osa saada. Enda tütre oli ta taaskord enda naabri hoolde andnud, kes heameelega Charley järgi vaatas. Astunud korterisse sisse, märkas ta esmalt suurt rahvamassi, kuid astus siiski otsusekindlalt edasi. Leidnud endale ühe õlle, jalutas ta tantsivatest tüdrukutest natuke eemale, toetades end vastu seina. Kõige parempoolne
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2012 21:06:54 GMT 2
Kuuldes seda tuttavat häält, vaatas Sierra Joe'le otsa, näol tagasihoidlik naeratus. Kas see oli hea märk, et poiss tuli ise temaga rääkima? Kas nad saavad jälle korralikult suhelda? Või on tegu hoopis lihtsa viisakusega? "Hey," tervitas ta poissi vastu, oskamata midagi enamat öelda. "Tulid ka end lõdvaks laskma?" küsis Mel viimaks esimese küsimuse, mis talle pähe tuli.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 10, 2012 21:13:25 GMT 2
"Yeah, oli vaja pisut puhata," vastas noormees. Ta märkas, et Jacklyn saabus. "Ma tean, et see on kiirelt, aga ma olen vaikselt juba leppimas sellega, et te Jasoniga," rääkis Joe. Ta tahtis kõik draamad lõpetada, sest need ainult kulutasid inimest.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2012 21:21:41 GMT 2
"Mul on seda ainult heameel kuulda," sõnas Sierra siiralt, tõstes pudeli hetkeks enda huultele. "Aga täna õhtul olen ma üksik. Nii et ma loodan, et sul midagi selle vastu pole, kui ma sind vahepeal segama tulen?" lausus Melody juskui ei olekski nad vahepeal enda sõpruses pausi pidanud. Kõik oleks tõesti palju lihtsam kui nad kõik omavahel läbi saavad.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 10, 2012 21:26:43 GMT 2
Joe märkas, et üks sõbranna koputas Sierra õlale. Tüdrukute jutt? "Ei, mul pole midagi selle vastu," lausus noormees vastuseks, naeratus huulis. Tüdruk Melody kõrval palus ikka veel Sierra tähelepanu. "Ma jätan teid nüüd omavahele," muigas Joseph. Nooruk liikus Jacklyni juurde. "Hei! Sina ka peol," naeratas Joe.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 10, 2012 21:43:37 GMT 2
"Olgu, jätan meelde," sõnas tüdruk säravalt, pöörates end siis sõbranna poole, kes tõesti temaga tüdrukute jutte tahtis rääkida ja Melodyl ei olnud selle vastu midagi, sest ta õhtu oli just sada korda paremaks muutunud. Joe oli temaga ise rääkima tulnud. Win! Ta liikus koos enda sõbratariga köögi juurde, kus nad vastu letti toetudes mõnusalt juttu said ajada.
|
|