|
Done!
Feb 27, 2012 21:40:24 GMT 2
Post by Deleted on Feb 27, 2012 21:40:24 GMT 2
Iga päevaga läksid ilmad Tree Hillis soojemaks ja see andis märku, et varsti on oodata sula ja peagi võib näha juba esimesi rohelisi muruliblesi, mis end lumest välja pressivad. Hetkel mil Sierra katusele astus, paistis sinna mõnusalt soe päike, mis oli katuse kenasti lumest ja jääst puhtaks teinud. Tüdruk jalutas katuse äärele lähemale ning asetas käed piirdele, vaadates kaugusesse. Tema silmad haarasid puid, mis olid talveks enda lehed kaotanud ja palju katuseid, mis olid osati veel lumekorra all, kuid mitte enam kauaks. Mel ohkas mõnusalt ja otsis välja enda mobiili, kus trükkis Jasonile kiire sõnumi, et ta ülesse katusele tuleks. Nimelt oli tüdruk Joe'ga rääkides hea mõtte saanud, et võiks teha listi, mida sa tahad koolis teha enne lõpetamist. Ja üks seal olevatest asjadest oli tantsimine kooli katusel koos mõne poisiga. Ja ütleme nii, et Jasonist paremat varianti oli raske leida.OT: Jason
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
You can be hurt by love or healed by the same
|
|
|
Done!
Feb 27, 2012 23:03:05 GMT 2
Post by Jason T. Hill on Feb 27, 2012 23:03:05 GMT 2
Jason sai vaevalt enda asjad kappi panna, et võtta uue tunni vihik, kui ta tundis kerget surinat enda pükste taskus. Kaustiku hetkeks tagasi kappi pannud, toetas Jas ennast õlaga vastu metallkappi, lugedes kergel muigel Sierra saadetud sõnumit. No, võimatu on sellisele kutsele ei öelda, eriti veel siis kui kutsujaks on keegi, keda sa armastad tõesti rohkem kui iseennast. Telefoni tagasi taskusse libistanud, võttis noormees enda paksu kaustiku, kus on koos vähemalt neli ainet, toppis selle enda üleõlakotti, võttes sammu treppide poole, millest üks viib ülesse katusele. Noormees kandis muidu seljas tumedat t-särki, mille peal oli punaseruuduline eest lahtine triiksärk ning jalas tumesiniseid kulutatud ja põlvede pealt katkikäristatud teksaseid ja musti ketse. Jõudnud mõne minutiga katusele, muigas Jason lõbusalt, jälgides eemal olevat neidist, kellele ta vaikselt lähenes. Jõudnud tema selja taha, asetas Jas lõbusal muigel enda käed ümber Sierra piha, enda nina tema juustesse peites. Ta hingas sisse seda meeldivat lõhna, millest ta varsti puudust hakkab tundma.
|
|
|
Done!
Feb 27, 2012 23:19:03 GMT 2
Post by Deleted on Feb 27, 2012 23:19:03 GMT 2
Sierra sulges mõnuga enda silmad, kui tundis neid käsi ümber enda piha. Ta ei pidanud ennast isegi ringi keerama, et veenduda, kas tulijaks on ikka Jason. Ta lihtsalt teadis seda iga enda keharakuga. "Tore, et sa tulid," sõnas tüdruk unelevalt, avades enda pruunid silmad ja keerates end poisi käte vahel ringi nii, et ta sai poisile otsa vaadata ja samas endiselt tema kätevahel olla. "Tegelikult kutsusin ma su siia, et sind tantsima panna," muigas Mel, "koos minuga muidugi," lisas ta juurde, et Jason ei arvaks nagu ta peaks üksinda keset katust tantsima hakkama.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Done!
Feb 28, 2012 15:57:54 GMT 2
Post by Jason T. Hill on Feb 28, 2012 15:57:54 GMT 2
Jason muigas kergelt, jälgides Sierra tumedaid silmi, kui neidis end näoga tema poole pööras. Ühe käe tüdruku alaseljalt võtnud, lükkas ta kergusega ära üksikud juuksesalgud Melody silmade eest, et neid oleks parem jälgida. "Ega mulle eriti teist valikuvarianti ei pakutud, aga siin ma olen - suurima heameelega," lausus noormees, kallutades veidikene pead ja jälgides tähelepanelikult tüdrukut. "Tantsima? Kas sulle jäi kooliballist ja maskiballist ja siis maskiballi järelpeost veel vähe," turtsatas Tommie, hoides kindlalt neidisest kinni.
|
|
|
Done!
Feb 28, 2012 17:05:45 GMT 2
Post by Deleted on Feb 28, 2012 17:05:45 GMT 2
Tüdrukule meeldis see, kuidas noormees juuksesalgud tema silmade eest ära lükkas. Ta oli kogu aeg nii hooliv ja tähelepanelik nagu võiks Mel korraga puruneda. See oli armas ja pani näitsiku teda veel enam jumaldama. "Ega selles suhtes on sul õigus, ma 'EI'd vastusena ei oleks võtnud," muigas Sierra, vaadates poisile otsa, "ei jäänud, aga.....ma lihtsalt tahan kooli katusel tantsida. Asi ei olegi tantsimises aga asukohas ja kellega ja kuna. Noh, ma tegin endale sellise listi asjadest, mida ma tahan enne kooli lõetamist koolis teha ja see on üks neist. Seega, kas sa aitad mul seda täide viia?" küsis Mel lootusrikkalt, olles enamvähem kindel, et saab jaatava vastuse, kuidas siis muidu.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Done!
Feb 28, 2012 17:46:53 GMT 2
Post by Jason T. Hill on Feb 28, 2012 17:46:53 GMT 2
Jason jälgis tähelepanelikult Sierra suud, mil see vormis välja sõnu, mis leidsid kiirelt tee ka noormehe kõrvadesse. Maigutanud kergelt suud, muigas Tommie seejärel. "Või nii ... sellisel juhul ei tohi ju jätta ühte tühja kohta sinna listi," lausus noormees vaevumärgataval noogutusel. "Kindlasti kuuluvad sinna ka sellised asjad nagu lumesõda klassis, toidusõda, mmm.... mõne lolluse kordaviimine koridoris?" pakkus Jas suvaliselt pähe tulevaid tegevusi, pöörates enda rohelised silmad küsiva pilguga Sierrale.
|
|
|
Done!
Feb 28, 2012 18:32:53 GMT 2
Post by Deleted on Feb 28, 2012 18:32:53 GMT 2
"Täpselt nii," noogutas tüdruk entusiastlikult, "mhm, see pool aasta on sul kohati võimalik näha väga lapsikut Sierrat seega ole valmis," sõnas Melody. Toidusõja koha pealt ta enam nii kindel ei olnud, sest Joe ei rääkinud temaga, aga see oli just nende plaan ja kui ta võtaks tema asemele Jasoni, saaks Joe veel pahasemaks ilmselt. "On sul siis mõni soovilugu ka?" küsis tüdruk, otsides taaskord välja enda mobiili, kust võttis lahti enda muusika pleieri, sirvides läbi erinevate laulude.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Done!
Mar 2, 2012 22:39:01 GMT 2
Post by Jason T. Hill on Mar 2, 2012 22:39:01 GMT 2
"Ma olen lapsikut Sierrat piisavalt näinud, nii vanemas eas kui ka nooremas," muigas Jason. Neidise küsimuse peale pöördusid Jasi rohelised silmad telefonile ning ta jälgis neid nimesid. See polnud just eriti tema enda muusikamaitse, mis tõttu usaldas ta lauluvaliku tüdrukule. "Sina valid," ütles ta Sierrale, surudes käed teksade taskutesse ning jälgides neidist ennast.
|
|
|
Done!
Mar 3, 2012 14:07:32 GMT 2
Post by Deleted on Mar 3, 2012 14:07:32 GMT 2
Ka Sierra muigas Jasoni sõnade peale. Eks ta kippus tõesti tõsi olema. Tüdruk libistas muudkui erinevaid laule ekraanil edasi, suutmata leida seda õiget, mis sobiks antud hetkesse hästi. "Siis jääb....haha...kuidas on sul lood Keskkooli muusikaliga?" muigas tüdruk, surudes mobiili külge kõrvaklapid, millest ühe andis Jaosonile ja teise endale. Selle laulu sõna läksid nende olukorda hetkel hästi. Võtnud poisi käest kinni, jalutas ta rohkem katuse keskele, vajutades siis Play'd ning surudes mobiili enda teksade taskusse. Nende kõrvu kostus laul Can i have this dance.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Done!
Mar 4, 2012 16:12:11 GMT 2
Post by Jason T. Hill on Mar 4, 2012 16:12:11 GMT 2
Jason kergitas kergelt kulme, hakates siis endamisi naerma. Ta mäletas veel hästi kui Jessi oli noorem ning ta pidi teda valvama, samal ajal kui tema ema ja kasuisa olid mingil hilisõhtusel üritusel. Ainukene normaalne film, vähemalt tüdruku jaoks, oli Keskkooli muusikali esimene film. Võtnud Sierra käest vastu kõrvaklapid, toppis noormees selle endale kõrva. Ta võttis õrnalt neidise käest, lastes end katusele keskele talutada. Kui tüdruk vajutas Play nuppu, asetas Tommie ühe käe tema alaseljale ning hakkas vaikselt muusika taktis tantsima.
|
|
|
Done!
Mar 4, 2012 23:14:12 GMT 2
Post by Deleted on Mar 4, 2012 23:14:12 GMT 2
Sierra viis enda silmad poisile ning hoidis neid lihtsalt terve tantsu aja tema veatul näol. See oli imeline tunne, mis tüdrukut valdas. Seda ei ole võimalik sõnadesse panna. Minevik, olevik ja tulevik sulas korraga justkui ühte kokku, jättes Melody kas või hetkeks täiesti muretusse momenti. Seal oli ainult tema, Jason ja see laul, mis sobis nendega antud hetkel isegi kokku.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Done!
Mar 5, 2012 21:07:42 GMT 2
Post by Jason T. Hill on Mar 5, 2012 21:07:42 GMT 2
Ka enda teise käe Sierra pihale pannud, tõmmates neidise endale veelgi lähemale, liikus Jas rahulikult muusika taktis, jälgides ainult tüdruku tumedaid silmi. Just sel samal hetkel tundus ka noormehe jaoks, nagu eksisteeriksid nad vaid kahekesi selles suures maailmas, mis muidu on täis nii valu kui ka kannatusi, mis on kõrvuti armastusega. Aga praegusel hetkel kaotasid nad kõik oma tähtsuse, välja arvatud armastus, mida oli korraga kõikjal.
|
|
|
Done!
Mar 5, 2012 21:42:34 GMT 2
Post by Deleted on Mar 5, 2012 21:42:34 GMT 2
Kui laul lõppes, õõtsus Sierra endiselt edasi justkui käiks muusika tema kõrvus edasi. Ta ei tahtnud kuidagi poisist eemalduda ja seega toetas ta enda pea poisi rinnale, sulgedes enda silmad, et kogu see moment enda mällu lukustada. "Praegu soovin ma tõesti, et maailm seisma jääks," lausus Melody õrnalt muiates ning enda silmi taas lahti tehes.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Done!
Mar 6, 2012 19:38:32 GMT 2
Post by Jason T. Hill on Mar 6, 2012 19:38:32 GMT 2
Ka Jason õõtsus muusika rütmis, mis oli juba ammu lõppenud, aga just kui oli lakkamatu repeati peal tema peas. Kui Sierra enda pea vastu tema rinda toetas, sulges Jas silmad, toetades enda lõua tema pealaele, hoides neidist kindlalt enda vastas. Ta ei tahtnud seda tüdruk enam kunagi lahti lasta. "Ma ka. Igaveseks ühte ajahetke jääda ning nautida seda ilma ühegi mureta, mis homne küll toob," nõustus Jason Melodyga.
|
|
|
Done!
Mar 6, 2012 21:04:36 GMT 2
Post by Deleted on Mar 6, 2012 21:04:36 GMT 2
Tüdruk mõmises midagi nõusoleku märgiks, nautides veel mõnda aega poisi südamerütmi muusikat. Avanud enda silmad, liigutas ta enda pead piisavalt, et saaks Jasonile otsa vaadata. "Vaatamata sellele, et me tahame, et aeg seisma jääks, pean ma sulle meelde tuletama, et vahetund ei kesta igavesti," lausus Sierra õrnalt naeratades. Muidugi oleks võimaluseks ka kogu järgnev koolipäev lihtsalt üle lasta ja midagi koos teha, aga see tähendaks põhjuseta puudumist. Ja nad olid siiski Seniorid ja pidi eksamiteks õppima.
|
|