22-aastane; Eastside
Citizen
You can be hurt by love or healed by the same
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 7, 2012 20:28:02 GMT 2
Jason naeratas õrnalt. Käe neidise juustest tema põsele libistanud, suudles ta uuesti tüdrukut. Ka Tommie ei oskaks leida kedagi veel täiuslikumat oma pisikeste eripäradega, mis täiendavad nii neidise enda kui ka noormehe iseloomu, kui see tüdruk tema ees. "Bioloogiliselt on see võimatu, sest me pole surematud," muigas Jason, jälgides tüdruku silmi.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2012 20:34:01 GMT 2
"Kust sa tead, mis meiega pärast surma juhtub. Läheme paradiisi ja elame edasi. Vot nii," lausus Sierra muiates, "ja ega ma siis uude inimesse seal taevas ei armu. Hing jääb ikka minu oma," lisas ta juurde, kallutades enda pead ühele küljele. Ei tasu kogu maailma nii teaduslikult võtta, nii kaob kogu lõbu ära.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
You can be hurt by love or healed by the same
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 7, 2012 20:47:25 GMT 2
"Ma ei teagi. Mitte keegi ei tea. Juhul kui me teaksime, siis poleks suremine huvitav. Samas ei pruugi kõigil olla sarnane saatus peale surma. On olemas teispoolsus seal üleval ja ka seal all - vähemalt nii räägitakse. Seega äkki satun ma sinna alla ja sa äkki sinna ülesse. Või satume mõlemad all ning tegu on sootuks Dante põrguga," muigas Jason. Kui vaja, siis oskab noormees igasugust lollust suust välja ajada. Tema suul säilis lõbus muie, kui ta kummardus hetkeks tüdrukule lähemale ja kinkis talle veel ühe pisikese suudluse.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2012 20:57:51 GMT 2
"Sul on õigus keegi ei tea, aga ma usun, et Kuradil läheks minuga küll raskeks," muigas Sierra lõbusalt. Tal võisid vahepeal lihtsalt liiga hullud ideed tulla ja ta oli ise justkui üks väike kuradike. "Kuule poiss...." lausus Melody muiates kui Jason talle uue suudluse kinkis. Mõni oli täna eriti maias suudlustele. Tundus nagu hoopis nemad oleksid see armastajapaar, kelle pulmapidu praegu käib.
|
|
|
Post by Robert L. Harting on Mar 9, 2012 15:47:20 GMT 2
Nessa vaatas kahtlevalt Roberti kätt enda ees, hammustades õrnalt alahuulde. Tema sisemus lausa kisas, et ta selle vastu võtaks, aga mõistus käskis maale tulla ja keelduda. "Võiks küll," otsustas Vanessa viimaks, võttes mehe käest kinni. Ta leidis, et see looks palju rohkem spekulatsioone, kui ta mehega tantsima ei läheks. Seega otsustas ta kutse vastu võtta. Jõudnud tantsupõrandale ja võtnud sisse tantsuvõtte, vaatas ta alguses mehest mööda aknast välja, kuid leidis, et see on totter ja seega lasi ta enda pruunidel silmadel mehe rohelisteel silmadele kinnituda. Robert viis Vanessa tantsupõrandal. Ta asetas ühe käe neidise alaseljale, hoides teda enda lähedal ning teine käsi hoidis enda peos naise kätt. Robbie silmad püsisid ka siis Nessal, kui naise silmad olid suunatud temast eemale. Psühholoog mõistis, miks ta sedasi käitus. Nende viimane koosveedetud hetk lõppes vägagi ootamatult, nende mõlema jaoks. Aeglaselt liikus Robert mööda põrandat, hoides silmi enda tantsupartneril. Ka mehe enda sees on viimased päevad olnud täielik nõutus, tunnete torm ja segadus. Miks pani Vanessa ta sedasi tundma? Miks ta mõjus mehele nõnda? Mis on see emotsioon?
|
|