|
Post by Deleted on Mar 2, 2012 22:52:53 GMT 2
Liam naeratas ja viis tüdruku tantsupõrandale teiste paaride juurde. Kuna laul oli üsna aeglane, ei hakanud noormees tantsuvõttega vaeva nägema, vaid asetas niisama enda käed ümber Alexi, õõdsudes vaikselt muusikas. Liami sinised silmad olid kinnitunud tüdruku rohelistele silmadele. "Ma ei olegi sulle veel täna öelnud, et sa näed ilus välja," lausus poiss.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Mar 2, 2012 22:57:07 GMT 2
Alex asetas enda käed ümber Liami kaela, õõtsudes koos noormehega muusika taktis. Ta jälgis pikalt poisi silmi, ennem kui enda pea tema rinnale toetas. Just nagu ennist Sayeri puhul, suutis ka Liam panna Lexi unustama kõige selle ebaõigluse tema ümber. Noormehe kommentaari peale naeratas Alex õrnalt. "Ma tänan," sõnas ta vaikselt. See kleit oli vägagi tagasihoidlik, võrreldes sellega, mida ta kandis maskiballil, kuigi samas see paljastas kõik neli tüdruku tätoveeringut - kaks randmel, üks rinnal ja üks abaluul. Paljud vanemad paarid vaatasid teda halvakspanuga.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 3, 2012 14:14:00 GMT 2
Kuna Jessicat ei olnud, otsustas Sayer võtta tantsima ühe tüdruku, kellega ta paar korda eelmine aasta ajaloos projekte koos oli teinud. Tüdruk vaatas lihtsalt nii igatseva pilguga tantsupõrandat, et Say otsustas ta siis sinna viia. Saab ise tantsida ja teeb samas ka kellegi õhtu paremaks. Juhtanud neiu teiste paaride hulka, hakkasid nad tantsima. Tegu oli täiesti viisaka kahe sõbra vahelise tantsuga. Alguses olid nad üsna vaiksed, aga peagi hakkasid nad ka juttu ajama.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
You can be hurt by love or healed by the same
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 5, 2012 21:11:11 GMT 2
Nii pea kui kõlasid Tara ja Nathani laulu esimesed taktid, lahkus Jason enda tuttavate juurest, kellega ta kõik see aeg rääkinud oli - nii ülikoolidest, sõjaväest kui ka muust - võttes suuna Sierra juurde. Tommie lähenes tüdrukule selja tagant, asetades enda käed ümber viimase piha, sosistades talle kõrva: "Kas sa pühendaksid mulle paar minutid oma elust ja teeksid rõõmu ühe tantsuga?" Jasoni hääl oli vaikne, kergelt kähe ja madal. Ta astus mõned sammud kõrvale, jäädes Sierra ette seisma, üks käsi tüdrukule ulatatud.
|
|
|
Post by Robert L. Harting on Mar 5, 2012 21:16:34 GMT 2
Vanessa võttis just ühe mööduva kelneri kandiku pealt ühe šampuse klaasi. Pööranud ringi, vaatas ta otsa Robertile. Hetkeks ta kohmetus, kuid manas näole enda tavalise sõbraliku ilme. "Hey, nagu näha otsustasid sa ka end kohale vedada," sõnas Nessa pisut norivalt, üritades käituda nii nagu nende vahel ei oleks midagi juhtunud tollel õhtul pärast paintballi. See oli aga üsna keeruline, sest mees nägi endiselt sama kütkestav välja. Van pidi kõvasti vaeva nägema, et mitte mehe kauneid rohelisi silmi vaadata, sest need olid tema nõrkuseks. Robert muigas kergelt, võttes lonksu mulliveega klaasist, mille ta endale ennist baarist kauples. Enda südame pärast ei tohtinud mees alkohoolseid jooke juua, ainukeseks erandiks oli punane vein, mida Vanessa ja Robbie tookord reede õhtul, peale paintballi, olid diivanil joonud ja lõbusalt vestelnud. Seda loomulikult enne seda suudlust, mis tuli mehe poolt täitsa spontaanselt. Aga ta ei kahetse seda, vähemalt mitte hetkel. Hea meelega teeks ta seda ka uuesti, aga miks, seda ta ei oska öelda. See tundus lihtsalt õige ja hea. Kui paarid hakkasid ükshaaval sisse võtma enda kohta tantsupõrandal, pöördusid Roberti rohelised silmad uuesti Vanessale, ulatades talle käe. "Tantsime?" esitas ta naisele küsimuse, millele võis naine julgelt ka eitavalt vastata, kui viimane ei taha. Robbie poleks pahane, ta isegi mõistaks naist.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2012 21:46:55 GMT 2
Tundes neid käsi enda pihal, naeratas tüdruk soojalt, paljastades enda ideaalse valge hambarea. "Suurima heameelega," lausus Sierra, asetades enda pooliku šampanjaklaasi mööduva kelneri kandikule. Vaadanud Jasonile otsa, tegi ta õige väikese kniksu ning asetas enda käe poisi omale, olles valmis tantsuplatsile minema. Sinna suunas seadis ta ka enda sammud, leides neile peagi koha teiste paaride juures.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2012 22:20:07 GMT 2
Nessa vaatas kahtlevalt Roberti kätt enda ees, hammustades õrnalt alahuulde. Tema sisemus lausa kisas, et ta selle vastu võtaks, aga mõistus käskis maale tulla ja keelduda. "Võiks küll," otsustas Vanessa viimaks, võttes mehe käest kinni. Ta leidis, et see looks palju rohkem spekulatsioone, kui ta mehega tantsima ei läheks. Seega otsustas ta kutse vastu võtta. Jõudnud tantsupõrandale ja võtnud sisse tantsuvõtte, vaatas ta alguses mehest mööda aknast välja, kuid leidis, et see on totter ja seega lasi ta enda pruunidel silmadel mehe rohelisteel silmadele kinnituda.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 5, 2012 22:34:57 GMT 2
Jason ei hakanud isegi vaeva nägema, et võtta sisse üks korralik võte. Noormees asetas lihtsalt ühe käe tüdruku alaseljale ja teisega hoidis õrnalt kinni tema käest, jälgides samal ajal Sierra silmi. Vaikselt õõtsusid nad muusikataktis, tehes vahepeal ka mõned sammud, et mitte teistele paaridele ettejääda. "Ma vist ütlen seda juba tuhandet korda, aga kordamine on tarkuse ema - sa näed täna suurepärane välja. Just kui väikene tuhkatriinu ballil, ainult selles jutus sa ei kaota enda kingakest ega muutu printessist üheks nooreks vaeseks tüdrukuks," lausus Jas vaikselt.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 5, 2012 22:58:44 GMT 2
"Aitäh, aga mulle tundub, et ta on juba enda printsi leidnud, kes tunneks ta ära ka ilma kinga jalga proovimata," sõnas Sierra õrnalt naeratades. Ta libistas enda käe, mis oli Jasoni õlal, noormehe kaelale, kus ta sai vaikselt näppida tema pehmeid juukseid. "Nüüd on siis vist minu kord öelda, et sulle sobib ülikond ja sa peaksid seda tihkemini kandma," muigas neidis.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 6, 2012 19:33:31 GMT 2
Jason muigas õrnalt. "On alles õnnelik tüüp. Ega sa juhuslikult ei tea, kes see õnnelik on ka?" kergitas noormees kulme, tehes nägu nagu nad räägiksid kellestki kolmandast, samas kui juttu oli just nendest kahest. Lõbus oli sellegi poolest. Tundnud tüdruku sõrmi enda juustes, naeratas Tommie vaid õrnalt, surudes ühe pisikese musi neidise laubale. "Jahm, Jessica ja mu ema ütlesid seda sama, aga ma sellest eriti kindel. Kuid samas pole mul pääsu - sõjaväes on ka ülikond, küll omamoodi, aga siiski ülikond," rääkis Jason sõjaväest nagu oleks see loomulik. Ettevalmistused sõjaväekoolis olid, küll aga mitte see, mis sellele järgneb. Aga, hetkel mõtleme muudele asjadele.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 6, 2012 21:13:16 GMT 2
"Ega ei tea ikka küll. Kui sa teda kunagi kohtad, siis tutvusta mulle ka," läks tüdruk kogu näitemänguga kaasa. Vahel võis ju niisama ilma mingusuguse mõtteta ka juttu ajada. Naeratus tema näol kustus, kui ülikonnalt läks jutt üle mundrile ja sealt lõid juba tüdruku pähe kõik sõja ja sõjaväega seotud teemad. "Ärme räägi palun sellest," sõnas Sierra, olles enam kui sada prodsenti kindel, et Jason teab, millest jutt käib. Hetkel oli Melody justkui arusaamal, et kui ta sellest ei räägi, siis seda ei juhtu. Ei oleks tüdruk aastaks ära läinud, oleksid nad juba peaaegu kaks aastat koos olnud, mitte mõned nädalad. Ja just nüüd, kus nad kokku said ja õnnelikud on, peab noormees lahkuma. See lihtsalt ei olnud aus. "Ma tean, et me peame sellest millalgi nagu nii rääkima, aga...lihtsalt mitte praegu," lausus Mel.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 6, 2012 21:23:00 GMT 2
"Eks ma teen seda siis," naeratas Jason lõbusalt, viies enda silmad hetkeks tantsivatele paaridele, leides paljusid tuttavaid. Loomulikult ta teadis, mida neidis mõtles, aga see, et sellele ei mõelda, ei tee seda olematuks. Enne sügise algust tullakse Jasonile järele ning vähemalt kolm aastat on ta eemal kõigist neist, keda ta armastab - Sierra, Jess, ema, enda sõbrad, meeskonnakaaslased, mootorratas. "Ma tean. Me teeme seda siis kui sa selleks valmis oled," pöördusid Tommie rohelised silmad tagasi Sierrale, jälgides seda imelist näitsikut enda embuses.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2012 13:40:42 GMT 2
Sierra noogutas, tõustes kikivarvule, et kätega poisi kaela ümbert kinni võtta ja teda pikalt suudelda. Toetanud enda otsmiku vastu poisi oma, sulges ta hetkeks enda silmad. Melody toetas end taas korralikult jalgadega põrandale, avades enda silmad, et poisile otsa vaadata. "Mis tuleb see tuleb ja me saame sellega hakkama," lausus tüdruk enesekindlalt naeratades. Hetkel ta tõesti uskus enda sõnu.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Mar 7, 2012 19:30:07 GMT 2
Jason suudles Sierrat pikalt ja õrnalt vastu. Tema käsi, mis ennist hoidis neidise kätt enda peos, oli Melody juustes ning tema teine käsi, olles endiselt tüdruku alaseljal, hoidis näitsikut enda lähedal. Jason sulges hetkeks silmad, kuulates Sierra hingamist. "Mitte miski pole igavene," noogutas Tommie nõustuvalt.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2012 20:11:02 GMT 2
"Sa eksid," sõnas Sierra vaikselt, "minu armastus sinu vastu on küll igavene," lausus ta mesimagusal häälel, vaadates poisile otsa. Tüdruk oli selles rohkem kui kindel, et ei leiaks kunagi kedagi, kes meeldiks talle veel rohkem kui Jason. See oli võimatu. Sellist inimest ei eksisteerinud mujal. Selles maailmas on ainult üks Jason ja Mel on temasse kõrvuni armunud.
|
|