|
Post by Deleted on Feb 29, 2012 20:59:54 GMT 2
"Sind painab miski," sõnas Sayer, kuid see kõlas samas ka nagu küsimus. Ta teadis, et tüdrukul on midagi hingel, aga samas ei olnud ta kindel, kas Alex hakkaks temaga sellest rääkima. Nad tõesti ei veetnud võibolla enam nii palju aega koos, aga nad olid siiski hingelt lähedased. "Sa tead ju, et võid mind usaldada," lausus noormees tasaselt.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 29, 2012 21:23:01 GMT 2
Alex noogutas vaevumärgatavalt, nautides endiselt Sayeri kehasoojust, mis tekitas tema tunde nagu oleks ta kodus. Ükskõik millised mured teda ka ei kimbutaks, selle noormehe embuses kaovad need kõik - vähemalt mõneks ajaks. "Ma usaldangi. Aga mitte ennast. Ma räägin sulle, aga mitte praegu ja mitte siin. Varsti," lausus Alex vaikselt need sõnad, hoides enda silmi suletuna. Neidise seljas olev kleit paljastas hästi tätoveeringud tema abaluul ja rinnal, mis ta lasi endale teha hiljuti. Selja oma valmis enne aastavahetust ning rinnal olev kõigest kuu tagasi.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 29, 2012 21:44:14 GMT 2
"Ükskõik kuna sa tunned, et sa oled valmis. Ma olen olemas," sõnas Sayer tüdruku sõnade peale. Selle kinnituseks pigistas ta vaevurmärgatavalt neidise õlavart, millest ta käsi kinni hoidis. Märganud tema uusi kehakaunistusi, suutis noormees isegi hetkeks õrnalt naeratada. Need olid siirad ja ilusad tätoveeringud. "Ma näen, et sa oled tätoveerijaid külastanud," lausus poiss, suunates teema uuele teele.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 29, 2012 21:55:13 GMT 2
Kui enamus külalistest neid ära jõudsid õnnitleda, palus õhtujuht kõigil istet võtta. Nathan asetas enda käe oma värske abikaasa alaseljale ning juhatas ta laua taha, mis oli mõeldud pruutpaarile. Tõmmanud Tarale tooli välja, võttis ta hetk hiljem ka ise istet, silmad suunatud naisele. Täna ei ole nagu nii kedagi teist tema jaoks olemas. Ainult need ilusad ja selged silmad, mida ta jumaldas ja ilma milleta, ta hakkama ei saaks. Tara oli lõpuks ometi tema oma. Pärast kahte aastat tõuse ja mõõne on nad lõpuks siin abikaasadena. Suutmata end tagasi hoida, suudles Nate naist ning vaatas talle säravalt otsa, "sest sa oled nii võõratult kena ja ma armastan sind," sõnas ta sosinal nii, et vaid nemad kaks võisid seda kuulda. Õhtujuht tegi väikese sissejuhatuse ning palus siis kõnepidajaid lavale. Nende seas käisid seal isamees, peapruutneitsi, vanemad ja muud lähedasemad sõbrad. Mõni kõne oli liigutav, mõni humoorikas ja mõni selline, millest sa lihtsalt midagi aru ei saanud. Aga ometi oli see kõik tore. Kui kõnede vool läbi sai, paluti Nathan ja Tara Esimesele Tantsule abikaasadena. Võtnud naise käest kinni, juhatas Nate ta tühjale tantsupõrandale, võttes sisse tantsuvõtte. Kõlama hakkas nende pulma laul Christina Aguilera - I Turn To You.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 29, 2012 22:43:10 GMT 2
"Ma tean," sõnas Alex vaiksel sosinal. Ta seisis Sayeri embuses veel mõned sekundid, ammutades sellest jõudu, et päevaga õhtusse jõuda. Noormehe sõnade peale muigas tüdruk õrnalt, tõstes enda pea ja vaadates noorukile otsa. "Juhtus jah seda. Ma tean üht väga head tüüpi, kes teeb seda normaalse hinna eest, kiirelt ja korralikult ning ta pole üldse kaugel sealt, kus ma töötan," sõnas ta. Loomulikult lasi ta need teha Steve'l, kes töötab GPB all olevas tätoveerimissalongis.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 1, 2012 22:39:19 GMT 2
Tore oli näha, et Alex vähemalt naeratada suudab. "Minu omad on kõik GPBs tehtud ja siiani olen rahul kõigega," sõnas Sayer, vaadates tüdrukule muiates otsa seni kuni neid istuma kutsuti. "Me peaks nüüd natuke seltskondlikumad olema ja teistega ühinema," sõnas noormees, vabastades enda käe tüdruku ümbert ning astudes sammu neiust eemale. Heitnud talle veel ühe kiire toetava pilgu, keeras poiss end ümber ning jalutas laua taha, kus seisis tema nimi, võttes seal istet.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Mar 2, 2012 18:19:28 GMT 2
Õrn naeratus püsis Alexi suul veel pikemat aega. Kuigi nad polnud enam Sayeriga koos, oli siiski neidisel hea meel teda näha, temaga rääkida, tema positiivsusest osa saada. Poiss on siiski tema parimsõber. Rufuse sõnade peale kergelt noogutanud, jälgis ta noormeest mõned sekundid, pöördudes peagi ka ise selle laua juurde, kus oli Liam. Istunud poisi kõrvale, naeratas Lexi talle siiralt, pöörates pilgu pruutpaarile, kes tantsisid enda esimest tantsu. Laul oli tüdruku jaoks vägagi tuttav, mis tõttu ümises ta seda õrnalt kaasa.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2012 19:22:36 GMT 2
Liam naeratas tüdrukule vastu ning tegi siis midagi, mida ta veel avalikult teinud ei olnud. Sujuvalt asetas ta enda käe ümber tüdruku ning suudles teda kõigi enda meeskonna liikmete ees. Nad olid küll koolis pidevalt koos, aga poiss ei hoidnud kunagi avalikult tema kätt, ei pannud talle kätt ümber, ei suudelnud teda. See kõik jäi selleks ajaks kui nad kahekesi olid. Pealegi oli poiss alati arvanud, et seda teevad paarid ja ta ei olnud sugugi kindel, mis nad Lexiga täpselt on. Praegu aga jälgides Sayerit ja Alexit tundis ta enda meeskonna kaaslase vastu äkitselt mingit vihast tunnet, et too tüdrukuga nii lähedaselt ringi käib.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Mar 2, 2012 20:40:26 GMT 2
Alex üllatus kergelt kui Liam enda käe talle ümber pani ning üllatus kasvas veelgi kui noormees teda ka suudles. Avalikult. See oli midagi uut, aga tüdrukule meeldis see, mis tõttu suudles ta õrnalt poissi vastu, üks käsi viimase põsel. Kas see võis tõesti olla tingitud sellest, et Sayer teda enne embas, püüdes temasse süstida positiivsust ja energiat või tahtis Liam tõesti midagi rohkemat kui see, mis neil praegu on? Lõpetanud õrnalt suudluse, hoides endiselt enda kätt noormehe põsel, jälgis Lexi tema siniseid silmi. "Mille eest see siis oli?" küsis ta vaikselt, suul väikene naeratus.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2012 20:47:14 GMT 2
Liam vaatas tüdrukule otsa kui too tema siniseid silmi jälgis. "Ma ei tea, tuli selline tahtmine sind praegu suudelda, et teised poisid sinuga väga julgeks ei muutuks," sõnas noormees muiates, üritades sellega ära varjutada lause taha peidetud mõtte, et talle ei meeldi, kui Alex teistega on, mis tähendab, et ta tunneb juba nagu kuuluks tüdruk temale. Eriti tundis Liam tuska Sayeri pärast, sest ta ei saanud täpselt aru, mis nende kahe vahel on, sest Say'l on siiski tüdruk olemas.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Mar 2, 2012 21:19:32 GMT 2
"Või nii," maigutas Alex suud. Kas tõesti on võimalik, et noormees muutus armukadedaks? See ei kõla eriti tema moodi ning samas on raske uskuda, et tõesti üks tüdruk on suutnud noormeest nii palju muuta. "See on armas," sõnas Alex mõne aja pärast juurde.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2012 21:40:53 GMT 2
Liam noogutas justkui enda sõnade kinnituseks. See, et tüdruk seda armsaks pidas ei olnud just kuigi mehelik ja see, mida ta kuulma oli harjunud, aga Lexi suust oli ta nõus sellega leppima. Mõte püsivast suhtest oli noormeest alati hirmutanud ja nüüd oli ta täielikult langemas tüdrukule, kes tundus hoolivat kellestki teisest. "Kas sa pärast pidu minu juurde tahad tulla? Sul ei ole vist kodus praegu kõige....meelsam olla," pakkus Liam. Ta ei olnud Westside'is toimunust Lexiga rääkinud, sest et tüdruk oli selle koha pealt väga vaikne ja kinnine.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Mar 2, 2012 22:19:39 GMT 2
Alex noogutas kergelt, hoides pilku ainiti Liamil. "Kui sul midagi selle vastu pole ning su vanematel. Nad kindlasti mõtlevad minust ei tea mida," muigas neidis kergelt, pöörates pilgu hetkeks Nathanile ja Tarale, kes jagasid endiselt kahekesi suurt tantsupõrandat. Alex pole mitte kellegagi rääkinud, mis juhtus too õhtu korteris. Vaid tema ja Lizzie teadsid täpselt, mis juhtus. Kuid mitte keegi ei teadnud tegelikult, et Lexi on seotud Danieli gängiga.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2012 22:44:38 GMT 2
"Totu, ma ei oleks ju sind kutsunud kui mul selle vastu midagi oleks," naeratas noormees enda kergelt vildakat naeratust, "ja ära sa mu vanemate pärast küll muretse ja nad ei mõtle sinust midagi halba ole rahulik," lausus Liam tüdrukule, silitades pöidalaga tüdruku selga sealt, kus ta käsi tema ümber oli. Kui laul hakkas lõpule jõudma, hakkas paare tantsupõrandale aina juurde tulema, mille peale poiss Alexile enda käe ulatas. "Tantsima?"
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Mar 2, 2012 22:48:26 GMT 2
Alex naeratas õrnalt, jälgides tantsupõrandat. Paljugi mis öeldakse. Tüdruk ei taha langeda haletsuse ohvriks, keda kutsutakse ainult sellepärast, et see sobib ja tooks kutsujale positiivset kuulsust. Lexi on seda pidanud piisavalt taluma nooremas eas. Liami vanemate kohta ei osanud tüdruk midagi öelda. Ta ei tundnud neid õieti. "Hea meelega," sõnas Alex enda rohelised silmad uuesti poisile kinnitades. Tüdruk võttis õrnalt tema käest ja tõusis püsti.
|
|