21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 23, 2012 17:50:39 GMT 2
"Mis teha, mul käib vähe külalisi, mis tõttu pean ma siiski neid hoidma, et nad mind kunagi uuesti külastaksid," muigas Alex lõbusalt, libistades ennast kapi pealt maha ning võttes ahjust ilusad ümmargused kettad. Suurepäraselt kukkusid need välja ning Lexi naeratas endamisi. Võtnud külmkapist vajalikud komponendid, mis tortilla vahele käivad, jäi ainult need sinna vahele panna, kui tainas pole enam nii kuum, rulli keerata ja ära süüa.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2012 17:55:04 GMT 2
"Nii, et sa ootad mind mõnikord uuesti külla," sõnas Liam, silmitsedes ümaraid kettaid, mis ahjust välja tulid. Siit pidi midagi head välja tulema ja kuna noormehe kõht oli tühi, siis sööks ta nagunii midaiganes hetkel. "Tundub, et siit sünnib midagi maitsvat," lausus ta, jäädes neiu kõrvale seisma, toetades enda käed kapile.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 24, 2012 20:37:04 GMT 2
"Võib-olla," maigutas Alex suud, võttes külmikust kanafilee kuubikud, mis ta kuumale pannile viskas ning läbi praadis. Samal ajal kui need omandasid kuldse värvuse, lõikus neidis ära ka kõik rohelise, mis tortilla vahele läheb. Umbes kümne minuti pärast puistas Lexi valgele kettale salati, tomati viilud, paprika tükid, kanaliha, valades peale natukene ka kastet, mis annab tortillale tema õige maitse. See rulli keeranud, murdis tüdruk ühe otsa kokku, asetas salvrätiku vahele ning ulatas Liamile. "Palun," sõnas Alex kergelt naeratades. Kiirelt tegi ta ka endale ühe.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2012 21:02:40 GMT 2
"Ma võtan seda kui 'Jaa'," sõnas Liam muiates, näpsates panni pealt endake ühe kanatüki, mis väga hästi maitses. Jälgides kuidas tüdruk kõik asjad kettale asetas ja siis selle kokku keeras. "Tortilla it is," lausus noormees, võttes selle Alexi käest vastu ning hammustades sellest ka paraja ampsu. Mäludes suutäit, noogutas ta ka heakskiitvalt, "mmmmm....see on väga hea," lausus ta kui suu tühjaks sai.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 24, 2012 21:10:09 GMT 2
"Seda võid sa võtta kui 'jaa', siis kui ma su ka uksest sisse lasen," kostus lõbus turtsatus Alexi suust ning tüdruk võttis järgmine hetk ampsu enda tortillast. Lihtne ja odav teha, juhul kui sa kasutad valmis valget leiba, ning on väga hea näljakustutaja. "Ma tänan. Seega minu kokakunst on heaks kiidu saanud?" kergitas neidis enda kulmu, vaadates noormehele küsivalt otsa.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2012 21:27:15 GMT 2
"Küll sa lased," muigas Liam enesekindlalt. Võttes veel mõned ampsud tortillast, mis oli tõesti väga hea maitsega ja lisaks kiire näljakustutaja. "Tundub nii, sest see asi on siin igastahes küll söödav," sõnas noormees, toetades end vastu kappi, et tortilla ära süüa. Ega see väga suur just ei olnud.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 24, 2012 21:33:28 GMT 2
Veel üks vaikne turtsatus kostus Alexi suust, kui tüdruk istus uuesti kapile, süües enda tortillat. Suur polnud see tõesti, aga sellegi poolest täitis kõhu pikemaks ajaks. Aga sõltub siiski sööja isust ja mao suurusest. Mõni minut ning otsas see oligi. Nüüd noppis Lexi lõikelaualt tomati viile ja paprika tükke, pistes need endale suhu. Ta istus endiselt köögikapil, üks jalg üle põlve ja rohelised silmad Liamil.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2012 21:50:26 GMT 2
Liam sõi enda tortilla ära ning jalutas siis tüdruku juurde. "Ja mis me edasi teeme, sina kui perenaine?" küsis noormees lõbusalt, võttes ka endale paar paprika tükki.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 25, 2012 15:41:25 GMT 2
Alex tõi kuuldavale lõbusa turtsatuse ning ta asetas enda käed uuesti ümber Liami kaela, kui noormees tema juurde tuli. "Ma ei tea. Mis sa tahaksid teha?" kehitas neidis õlgu, kallutades pead ühele küljele ja jälgides noormehe siniseid silmi.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2012 22:20:12 GMT 2
"Küll sa alles keerutad," sõnas Liam pead vangutades. Ta astus kapile lähemale ning asetas enda käed ümber tüdruku piha. Kummardanud natuke madalamale, suudles ta näitsiku kaela ning liikus sealt tema huulte juurde, surudes sinna magusa suudluse. "Ma võime ju alati telekat vaadata kui sa midagi muud teha ei taha," pakkus noormees muiates.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 25, 2012 22:27:02 GMT 2
Tundes Liami huuli enda nahal, läbis Alexit meeldiv värin ning ta muigas kergelt. Saades peagi magusa suudluse osaliseks, libistas neidis ennast äärele lähemale, suudeldes noormeest vastu. "Ma ei keeruta. Mul on lihtsalt hetkel mõttekriis - täielik krahh kui täpsem olla," sõnas tüdruk suudluse vahepeal, silmitsedes peagi ainiti Liami silmi. "Kõlab hästi, aga see tähendab, et ma pean ennast siit kapilt alla saama ja tuppa kõndima, et istuda diivanile. Ning kohe kindlasti on pult ka siis teises toa otsas, mis tähendab uuesti mõttetut ressurside raiskamist," lisas Lexi muigel.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2012 22:36:57 GMT 2
"Aga me saame seda ka nii teha," sõnas Liam, haarates tüdruku endale sülle ning jalutades esmalt teleri juurde, kust haaras puldi ja siis diivanile, kuhu näitsiku lebama pani, asetades puldi lauale. Selle asemel, et telekas mängima panna, kummardus ta aga taaskord näitsiku kohale ja suudles teda uuesti. See oli mõnus ja Alex oli kuradima hea suudleja. "Mida sa siis vaadata tahad?" küsis nooruk suudluste vahepeal.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 25, 2012 22:42:27 GMT 2
Alexi kulmude vahele jõudis ilmuda ainult väikene küsiv kortsuke, kui Liam ta korraga endale sülle haaras ning elutuppa kõndis. Maandunud peagi pehmel sohval, muigas neidis kergel, kui noormees tema kohale kummardus ja teda suudles. Ta võttis õrnalt Liami särgist kinni, et poiss endale lähemale tõmmata. "Ma ei tea, ma pole eriti telekavaga kursis," sõnas Lexi kahe suudluse vahel. See oli tõesti mõnus ning tekitas kiheleva tunde neidises. Seda on suutnud seni vaid üks inimene tekitada ning Liam on teine.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2012 22:52:50 GMT 2
"Kuidas siis nii," raputas Liam enda pead ning vaatas muiates tüdrukule otsa, lõpetades nende suudlused. Kobanud käega puldini, pani ta teleka käima, klõpsutades natuke kanaleid, kuni pildile ilmus mingi seriaal. "Kuidas sobib?" turtsatas noormees, vaadates lustlikult tüdruku rohelisi silmi.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 25, 2012 23:05:52 GMT 2
Alexi rohelised silmad pöördusid Liamilt telekale ning ta turtsatas lõbusalt. Saade, mille noormees valis, lõppes õnneks ning kohe algas peale multifilm "Pereisa". "Mulle sobib," sõnas ta muiates, viies enda pilgu tagasi Liamile, kes jälgis teda juba. "Saabki natukene lapsepõlve meenutada, lubades endale arulagedaid momente ning naerda iga pisima ja nõmedama nalja peale," lisas tüdruk.
|
|