|
Post by Deleted on Feb 21, 2012 16:37:12 GMT 2
Võrreldes poisi magamistoast avanevat vaadet sellega, ei olnud see tõesti suurem asi vaade, aga siiski andis jõgi sellele mingisuguse väärtuse. Neidise maja asus justkui kahe linnaosa äärel, asudes Westside'is, kuid olles siiski otsapidi Eastside'is. "Huvitav vaade. Kindlasti mitte miljonidollari vaade, aga siiski....huvitav," sõnas Liam, libistades enda sinised silmad jõelt tüdrukule, kes tema kõrval seisis. "Tegelikult pidid sa mulle tõestama, et sa oskad köögis kokata, mäletad veel?" muigas noormees, viies teema mujale. Kuidagi vaikseks oli nende olemine muutunud.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 21, 2012 17:57:26 GMT 2
Alex turtsatas kuuldavalt Liami kommentaari peale, jälgides ise endiselt aknast avanevat vaadet. Neidise jaoks oli see väärt rohkem kui miljoni. Küllap sellepärast ta tookord lasigi enda isal selle korteri osta ning boonuseks said nad ka rõdu, mida külastab neidis peaaegu iga õhtu kui taevas on piisavalt selge, et näha tähti ning ilm piisavalt talutav, et nautida sooja teki sees imelist vaadet. Kuulnud noormehe järgmisi sõnu, kergitas Lexi kergel kulme ja pööras enda rohelised silmad talle. Ta turtsatas taaskord. "Loomulikult ma mäletan. Ma pole nii vana kui mõni meist siin," muigas tüdruk. Keeranud ennast ringi, kinnitades samas enda juuksed kergesse krunni, millest välja jäänud salgud, vajusid Lexile õlgadele. Ta kõndis nõtkel sammul kööki, kontrollides kiirelt üle külmkapi ja kapid, et teada, mis tal üldse kodus on. Pole just kõige lihtsam teha midagi süüa, kui sa ei tea, mis kappides on, ja siis korraga avastad, et need on ikka päris tühjad. Alexil õnneks seda ei juhtunud. "Mida sa soovid ka?" küsis ta Liamilt.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2012 18:34:24 GMT 2
Liam saatis tüdruku poole mõned näod ning tatsas talle siis kööki järgi, toetades end vastu uksepiita, jälgides Alexit kui too kõiki kappe läbi vaatas. "Sina oled kokk ja pead mind üllatama," lausus noormees muhedalt lükates end seinast uuesti lahti ja jalutades tuppa sisse. Jäädes tüdruku juurde seisma, et talle otsa vaadata.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 21, 2012 19:33:09 GMT 2
Alex turtsatas kergelt, keerates end näoga Liami poole, toetades samas vastu kappi. Käed teksade taskusse surunud, ajas neidis pead veidikene kuklasse, et noormehele otsa vaadata. Tema kulmud kerkisid küsivalt. "Soovid aidata?" esitas neidis poisile küsimusele, teades selllele niigi vastust.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2012 19:38:28 GMT 2
"Ei," sõnas Liam kindlalt, "sa ikka kipud unustama, et sina pidi mulle enda kokakunti näitama mitte vastupidi," muigas noormees jalutades neiu juurest eemale ja istudes ühele kapile. "Ma vaatan siin, kuidas sa tegutsed," andis tüüp mugavalt teada, pea kergelt ühele poole kaldu ja silmad Alexile suunatud.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 21, 2012 19:56:13 GMT 2
Alex muigas kergelt. Ta keeras ennast ümber ning võttis kappidest välja suure plastikust kausi, jahu, sooda, piima, et valmistada tortillade jaoks jahu. Neidis pole ammu juba midagi sellist teinud ning pealegi kulus nende valmistamiseks kõige vähem aega. Taina valmistamiseks ei kulu tavaliselt üle kümne minuti ning ahjus küpseb umbes sama kaua. Pannud juba ahju sooja, hakkas Alex tegema tainast, millega läks kiirelt. Rullinud lapikud õhukesed kettad, pani ta need küpsetuspaberile, mis oli madalal ahjuplaadil ning peagi pani ka ahju.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2012 21:19:05 GMT 2
Liam jälgis tüdrukut ja trummeldas sõrmedega vastu kappi. Vahepeal libistas ta enda taskust välja mobiili ja hakkas sellega mängima, kuid peagi kaotas ta selle vastu huvi. "Noh, mis sa siis head ka valmistad?" uuris noormees hüpates kapi pealt maha ja jalutades Alexi juurde kui too ahjuplaadi ahju oli pannud.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 21, 2012 21:35:46 GMT 2
Alex muigas kergelt, kui Liam uuesti tema juurde tuli. Pühkinud kapi tööpinna puhtaks, keeras neidis ennast ümber, jäädes noormehele otsa vaatama ning istus kapi äärele, et ei peaks pead kuklasse ajama, et noorukile otsa vaadata. "Midagi maitsvat ja lihtsat," lausus Lexi kergel naeratusel.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2012 21:46:53 GMT 2
"Ja mis see lihtne ja maitsev on?" küsis Liam uuesti. Küll Alex alles keerutas selle vastusega. Nagu mõni kokk, kes hoiab enda salajast retsepti teiste eest peidus. Noormees asetas enda käed tüdruku puusadele ning vaatas talle muiates otsa, "ja kas sellega läheb veel kaua?" esitas ta taaskord Lexile küsimuse.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 21, 2012 22:17:57 GMT 2
Alex kallutas muiates pead ühele küljele, jälgides Liami siniseid silmi. "Küll sa näed," sõnas neidis kiuslikult. Kes kannatab, see kaua elab - tüdruku lemmik ütlus siiani. Samas tore on teisi ka vahelduseks natukene kiusata. "Kas sul on kuhugi kiire?" vastas Lexi noormehe küsimusele küsimusega, asetades enda käed tema õlgadele.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2012 22:25:09 GMT 2
Liam mõistis, et tüdruk ei hakka talle seda ilmselt ütlema ja otsutas siis oodata, kuigi see ei olnud kohe kindlasti tema üks tugevamaid külgi. "Mitte otseselt. Ma pidin jooksma minema ja meile pidid millalgi mingid vanad sugulased külla tulema, aga nagu ma tõesti viitsiks nende heietamist kuulata," muigas noormees, "parema meelega okupeerin ma sinu elamise mõneks ajaks," sõnas Liam.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 22, 2012 19:07:07 GMT 2
Alex muigas kergelt, libistades enda käed noormehe õlgadelt ümber viimase kaela, jättes need sõrmseongusse. "Ning kui pikast ajast me siin siin räägime? Mõnest minutist või mõnest tunnist?" kallutas neidis pead ühele küljele. Iseenesest pole tal midagi selle vastu, kui Liam siin passib, ongi tal endal huvitavam, aga ta lihtsalt tahtis teada kui kaua on kaua.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2012 19:57:21 GMT 2
"Ma ei tea veel. Kas sellel on vahet? Ootad kedagi tähtsat või?" lausus Liam, nautides seda, et ei andnud tüdrukule ühest vastust. Tegelikult ta ei osanudki sellele vastust anda. Eks näeb kuna igav hakkab, siis lendab vast koju.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 23, 2012 16:31:09 GMT 2
"Keda mul ikka oodata on ning minu poolest olen siin nii kaua kui tahad," lausus Alex kergel muigel, jälgides Liami siniseid silmi. Ta ei märganudki tookord kui nad kohtusid, et need nii sinised on. Igastahes on need kenad. Tundnud juba meedlivat lõhna, lükkas Lexi ennast kapi ääre poole, kuni tema põlved puutusid vastu Liami puusi. "Mul oleks vaja mööda saada ning plaat ahjust välja võtta ja sulle kui väga näljasele kasvavale inimesele süüa teha," sõnas tüdruk kergelt pead kallutades.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2012 17:35:45 GMT 2
"Su külalislahkus on lausa imekspandav," muigas noormees, silmitsedes samal ajal Alexit kui too tema siniste silmade lummuses oli. Olid küll kenad jah ja suurepärased tüdrukute magnetid ka veel pealekauba. Peab enda ema selle eest vist tänama. "As you wish," sõnas Liam astudes sammu eemale, libistades samal ajal enda käed tüdruku puusadelt tema põlvedeni, lastes need siis enda külgedele rippu.
|
|