|
Post by Deleted on Feb 26, 2012 19:34:42 GMT 2
"Ma olen viimasel ajal igal vabal hetkel tööl," turtsatas Sayer. Tegelikult tundis noormees end mitte just kõige paremini sellepärast, et tüdruk peab selles baaris passima, kui ta tahab poisiga koos olla. See ei olnud aus, sest enamus ajast pidi Say tööd tegema ja ta ei saanud näitsikule korralikult keskenduda. "Ma luban, et pärast kooli lõpetamist tulen ma töölt ära ja siis ei pea sa seal suitsu sees istuma, et minuga koos olla," lubas Say, jälgides tüdruku õrna nägu.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 26, 2012 19:52:07 GMT 2
Eks Sayeril oli oma põhjus, miks ta viimasel ajal üha rohkem tööl oli. Tal ei olnud sellist luksust nagu rikkad vanemad. See-eest oli tal aga iseseisvus, mida Jessiel absoluutselt polnud. Jes oli sellest täiesti teadlik ja seega ta kartis tulevikku. Tal polnud aimugi, kuidas ta peaks kunagi ise hakkama saama. Ta polnud harjunud tööd tegema. Aga nüüd, kui tal miski hinnetest olenes, sai ta aru, et peab ise ka vaeva nägema, kui midagi tahab. Tal on motivatsiooni vaja, et ise tegutseda. "Kui see on sinu soov.."kehitas Jes õlgu, teadmata, kas see on õige otsus.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2012 19:58:32 GMT 2
"Ma pean nagu nii ju ülikooli minnes enda töökohast loobuma. Ja pealegi, keegi tark kunagi ütles, et suvi on puhkamiseks," lausus Sayer, tõmmates neidu endale lähemale. Tal oli juba baaris töötamisest paras summa koos, sest ta ei kulutanud kunagi kogu enda palka ära. Vähemalt ta üritas nii, et tal midagi igakord ka alles jääks, et natukenegi raha koguda. Ega see lihtne just ei olnud, aga saab hakkama.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 26, 2012 20:08:15 GMT 2
Jes noogutas. Kuigi Sayer oli suurepärane baarmen, oli Jessical isegi hea meel, et Say sealt ära tuleb. "Ohh, võiks suvel koos kuhugi reisida," tuli Jessiele äkkidee. Jessica armastas reisida ja küllap meeldib see Sayle ka, seda enam, et noormees on seda väga vähe teha saanud. Sayer valigu sihtkoht ja ülejäänu korraldab Jessie ära. Õigemini küll tema isa, aga see selleks.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2012 20:19:12 GMT 2
"Roadtrip?" küsis Sayer laia muigega. Võtad lihtsalt auto, kaardi, mõned asjad ja sõidad sinna kuhu tee viib. See oleks kindlasti üks mõnus trip. See oleks hea moodus, kuidas enne pikemat lahkuminemist endale mõnusaid mälestusi luua, sest neid pidi seal ilmselt hulgi tulema."Ma ei tea, kust sul küll vahepeal need head mõtted tulevad?" muigas noormees, suutmata endiselt enda norimisest täielikult loobuda. Võtab aega.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 26, 2012 20:30:41 GMT 2
"Tahad öelda, et sul on juhiload ja mina ei tea sellest midagi?" küsis Jessica. Roadtrip kõlas täiega hästi, aga reaalselt, Sayl on load? Kui nii, siis miks ta seda varem pole öelnud? Kartis, et Jessica ostab talle auto, kui teada saab? Noh, ilmselt lõpuks oleks nii juhtunud jah. "Näe, siit seest," lausus Jes nagu väike laps väikesele lapsele, osutades sõrmega oma peale.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2012 20:37:46 GMT 2
"Kunagi ammu sai midagi tehtud jah," sõnas Sayer lõbusalt, vaadates tüdruku ilmet, kes ilmselt ei olnud sellest teadlik. No jah, ta ei kasutanud neid just väga tihti. Vahepeal harva laenas ta Alexi autot, mis tüdrukul enamus ajast niisama garaažis seisis. "Kena, bioloogia on sul selge," lausus noormees, andes tüdrukule läbi muige ühe suudluse.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 26, 2012 20:46:19 GMT 2
Kuti sünnipäevani on terve igavik, jõulud ka alles olid..."Selge, sina koostad marsruudi, mina muretsen ülejäänu eest," lausus Jes rõõmsalt. Roadtripil pole ta varem käinud, see kõlas põnevamalt kui lendamine ühest kohast teise ja seal mingi aja sees teadud vaatamisväärsustega tutvumine. Jessie suudles Sayerit õrnalt vastu, tõmbudes suhteliselt kiirelt eemale. Ta ei usaldanud seda jahedat tuult.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2012 20:57:57 GMT 2
"Teeme nii, aga mitme päevasest reisist me siin räägime?" uuris Sayer järgi, siis saab paremini arvestada kui kaugele nad üldse jõuavad ja mida nad teha võiksid. Ka tema ei olnud kunagi varem roadtrippi teinud, aga see oli alati üks tema soovidest või unistustest olnud. Huvitav, et Jessicaga koos olles kippusid kõik tema unistused tõeks saama. "Mis on?" küsis Say tasaselt, kui tüdruk nende suudluse kiirelt lõpetas. Ega tema siis selle peale ei tulnud, et tüdruk külma tuult kardab.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 26, 2012 21:25:14 GMT 2
"Kuna sul suve alguses on lõpetamine ja suve lõpu poole hakkab ülikooliga jamamine pihta, siis...ma ei teagi...kolm nädalat?" pakkus Jessie välja. Kuna Jessiel on plaan vanavanemaid külastada, siis peab ta oma suvest natuke aega ka nende jaoks ära broneerima. "Ma ei tea, kuidas sinuga lood on, aga minul on herpesepisik olemas," lausus Jes. Tüütu asi, piisab ainult natukesest külmast tuulest niisketele huultele ja tüdruku huulel on mingi kole plekk, mis kuidagi ära minna ei taha.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2012 21:30:47 GMT 2
"Kolm oleks paras ma arvan. Siis jõuaks ikka North Carolinast natuke kaugemale ka," muigas Sayer, sest ega Ameerika oli suur riik ja selleks, et roadtrippi teha, oli vaja varuda ikka kenad mitu nädalat. "Ma olen õnnelik inimene, et mul see olemas ei ole. Kuigi kui ma tahaksin tarka panna, siis ma ütlesin sulle, et herpesepisik on igas inimeses olemas, osadel see lihtsalt ei väljendu kunagi," sõnas Say targalt, vaadates Jessicale otsa.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 26, 2012 21:49:47 GMT 2
"Siis jääb nii," lausus Jessica otsustavalt. Edu Sayerile marsruudi koostamisel. "Sul pole sellest õnnest kasu, kui sul minusugune tüdruk on," ütles Jessie õrritavalt Sayerile lähemale nõjatudes ja naeratas siis. Tegelikult ka, mingit kasu tal sellest pole, kui talle just ei meeldi koguaeg keelega üle oma huulte tõmmata. Jes näiteks ei salligi seda, kui tal huuled külma ilmaga niisked on, ebamugav tunne.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2012 22:03:14 GMT 2
"Oioioi, kus nüüd õrritab," sõnas Sayer, lükates tüdrukut mängulikult endast eemale, "vaata parem, et sa alla ei saja siit katuselt," hoiatas noormees tüdrukut. Mängivad siin katusel seni kuni üks maaga kokkupõrke teeb ja mõned kondid murrab. Vot oleks see alles kohting. Jääks vähemalt eluks ajaks vist meelde.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 26, 2012 22:56:11 GMT 2
"Ei meeldi midagi?" küsis Jessica, nõjatudes uuesti noormehele lähemale. Nad olid üsna katuse keskel ja kui nad seal üksteist alla lükkama ei hakka, ei tohiks kumbki neist sealt alla lennata. Jes kobas ühe käega burgeri järele ja sai selle täitsa edukalt kätte ka. "Näe, võta ampsu," naeratas Jessie ingellikult ent samas lõbustatult, tõstes burgeri enda ja Sayeri näo vahele.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2012 23:13:11 GMT 2
"Kuule, mis sa hüppad siin, ise nii väike," sõnas Sayer, kergitades enda suunurki. "Ei jõua ise süüa või niisama tahad, et ma paksuks läheksin ja sinu burgeri ka ära sööks?" küsis noormees kergitades küsivalt enda kulme samal ajal kui tema näol oli naeratus. Raputanud enda pead, võttis ta burgerist ühe paraja ampsu.
|
|