|
Post by Deleted on Feb 11, 2012 21:20:50 GMT 2
Saanud löögi vastu õlga, saatis noormees Alexile mõned totakad näod. Liam tühjendas ka enda järgmise pitsi ning lasi ka ennast siis voodile pikali, suitsetades ja lastes sellel siis mõjuda. "Prsh, omas elemendis?" turtsatas tüüp ning naeris kergelt. Ta ei saanud isegi aru, mida Lexi selle all mõtles ja ausalt öeldes, ei viitsinud ta enda aju sellega vaevata, et seda ka välja mõelda.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 11, 2012 21:34:43 GMT 2
Ka neidise suust kostus vaikne turtsatus ning peale mõnda mahvi hakkas Alex ka kergelt naerma. Küllap Liami hea tuju on nakkav. Pläru uuesti huultele pannud, tõmbas ta järgmise mahvi, lastes valgel suitsul lae alla vajuda. "Jahm, omas elemendis ehk siis pidevalt võõraste tüdrukute ümber tiirutades nagu mesilane ümber punase roosi ning neile mesijuttu ajades," sõnas Alex tähtsal toonil, tõmmates järgmise mahvi.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2012 21:38:25 GMT 2
"Sellisel juhul pean ma ütlema, et ma ei ole kunagi oma elemendist väljas," turtsatas Liam ning selle asemel, et endale pits täita, võttis ta otse pudelist mõned lonksud. "Muideks sa oled ka ju üks nendest nii nimetatud punstest roosidest praegu, oled ju?" lausus noormees, taas suitsu puhudes.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 11, 2012 21:48:07 GMT 2
"Seda ma olen märganud jah. Naised ja korvpall - sinu põhilised huvid," teatas Alex tähtsalt, näidates, et tal on ka sellised pisiasjad meeles. Neidis tõusis hetkeks istukile, tühjendades enda pitsi, võttes peale ühe laimi tüki ning vajudes uuesti sellili. Üks jalg põlvest kõverdatud ja teine sirgelt üle voodi ääre rippumas, tõstis Lexi uuesti suitsu suule ning nautis seda tunnet, mida see pakkus. "Jahm. Punane roos, mille ümber on kibuvitsapõõsad. You can watch, but you can't touch," muigas neidis, pöörates enda rohelised silmad Liamile.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2012 21:56:24 GMT 2
"Sa võid seda öelda küll," muigas Liam, sest tal ei olnud mõtet seda varjata, et need kaks olid tõesti suurem osa tema elust siiani. Võtnud pudelist taas mitu lonksu, hammustas ta vahelduseks laimi, asudes peagi tagasi suitsu juurde, mis ta pea paksuks ja sumisevaks ajas. "Seda vaatame siis kui joogid otsas ja sul pea kanepist segi," turtsatas Liam.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 11, 2012 22:23:18 GMT 2
"Mind pole nii kerge jalust niita, seega läheb natukene rohkemat vaja kui natukene kanepit ja tekiilat," turtsatas Alex lõbusalt, pöörates enda rohelised silmad tagasi laele. Tõmmanud peagi enda pläru lõpuni, kustutas neidis lõpu kandiku servale. Mõlemad käed pea alla pannud, sulges ta hetkeks silmad, lastes sellel kergusel üle enda keha levida.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2012 22:48:09 GMT 2
"Küll sa oled alles enesekindel," sõnas Liam, lõpetades ka enda esimese suitsu, millele jõi peale mitu pikka lonksu tekiilat, mis pani ta kurgu kipitama ja muutis keha seest hetkeks kuumaks. Mõnus. Ka Liam vaatas lage, aga samas oli tema näol ka lõbus muie. "Uskumatu, et ma siin praegu koos sinuga mingit väikest pidu pean. Kes oleks küll seda uskunud? Eriti veel, kui ei ole kindel, et ma siuga üldse rääkimisest kuskile kaugemale jõuan," kukkus tüüp arutlema.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 11, 2012 23:03:36 GMT 2
"Enesekindluseta ei saavuta muidu midagi ju," muigas Alex. Ta võttis Liami käest pudeli, ajades ennast uuesti istukile ja pannes pudeli suule. Mõned lonksud võtnud, pani Lexi selle tagasi Liami sõrmede vahele ning heitis pikali. "Ma olen üsna kindel, et kõik. Tänapäeva ühiskond," vangutas Lexi pahaselt pead.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2012 23:08:28 GMT 2
"Selles olen ma sinuga nõus," sõnas Liam, tundes kuidas pudel tema sõrmede vahelt kadus ja siis jälle tagasi tuli. Ja hetk hiljem oli pudel tema huultel, võtmas taaskord ühte ahnet lonksu. Ta haaras endale uue suitsu ja süütas selle põlema. "Võibolla," turtsatas noormees ja hakkas lihtsalt naerma.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 11, 2012 23:11:26 GMT 2
"Ma tean. Raske on keelduda, kui sa tead, et inimesel on õigus," turtsatas Alex, võttes Liami käest suitsu, mille noormees just põlema pani, ning asetades selle enda suule, võttes ühe mõnusa mahvi, mis viis neidise kaugele ära. Kui Liam naerma hakkas lampi, ilmus ka Lexi suule muie, mis peagi venis naeratuseks ja siis naeris ka tema lõbusalt.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2012 23:19:46 GMT 2
"Su lause kõlab päris loooogiliselt," lausus Liam, soovides uut mahvi tõmmata, leides aga hoopis enda suitsu Alexi käest. Ülim laiskus ikka. Noormees võttis endale uue ja süütas selle kohe põlema, hakates seda hoolega lühemaks tõmbama, lastes üksteise järel õhku valgeid sahmakaid. Tuba hakkas kahtlaseks muutuma ja lagi oli justkui täpiline ja Lexi jutt kostus justkui kauge kajana. Huh, tundus, et kanep hakkas mõjuma. Kulistanud veel hulga tekiilat peale, tundis noormees, kuidas maailm lõbusaks muutus.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 11, 2012 23:24:41 GMT 2
Tõmmanud veel mõned mahvid, asetas Lexi enda suitsu kandiku äärele ning silmitsedes lage, mis hakkas vaikselt ringi käima ning kuhu hakkasid ilmuma erinevad kahtlased kujundid. Tundub, et kanep teeb oma tööd hästi. Vaikselt hakkas ka neidise jaoks maailm lõbusaks muutuma. Küllap see tõttu tõusis ta püsti, tõmmates ka Liami endaga kaasa. "I would like to dance now," teatas ta tähtsalt. Üsna suure tõenäosusega ei tule sellest eriti midagi välja.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2012 23:33:06 GMT 2
"Uooou,uoou," hüüatas Liam kui tüdruk ta püsti tõmbas. Viimasel hetkel jõudis ta suitsu kandikule asetada. Alles nüüd püsti tõustes sai ta aru, kui ringi ta maailm päriselt käis ja kui pehmed ta jalad olid. Noormees võttis kapi pealt ühe puldi ja lasi ruumi muusika. Yeah, vot see on pidu. Ta lähenes tüdrukule ja hakkas niisama tavalist klubitantsu tantsima, mis nägi ilmselt koomiline välja, sest tema maailm ei püsinud eriti paigal.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Feb 11, 2012 23:39:20 GMT 2
Jälgides Liami tantsimist hakkas Alex valjult ja lõbusalt naerma. Ta pole juba pikemat aega ennast nii vabalt tundnud. Küllap peaks ta ennast rohkem vabaks laskma ning säilitama head suhted selle noormehega, kes on teda sellele teele viinud ja sikutab veelgi rohkem edasi. Õnneks ei kestnud see totter laul kaua ning peagi oli Lexi noormehe käte vahele sattunud. Kaks noorukit, mõlemad hõljumas oma pilvel, tantsimas midagi, mida peaks nimetama tantsuks. Doesn't sound very good. Peaasi, et nad ei jõua omadega varsti magamistoast vannituppa ja siis külma dušši alla, mis on väga hea ergutaja.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 11, 2012 23:48:13 GMT 2
Tüdruku naermine ajas millegi pärast ka poisi naerma. Järgmise laulu ajal hõljus Liam voodi juurde ning võttis sealt endale tekiila pudeli, tantsides korraga nii neiu kui ka pudeliga, mida aeg-ajalt enda huultele tõstis. Poolik pudel sai aga peagi tühjaks ja leidis enda koha nooruki voodis. Liam lasi muusikal enda sisse pugeda ja seega hakkas ta peagi veidralt tantsima, hoides samas Alexi lähedusse.
|
|