|
Post by Deleted on Jul 28, 2014 22:19:36 GMT 2
Pärast kodust lahkumist ei osanud Patricia esimese hooga kuhugi minna. Spordikott õlal, jalutas tüdruk mõnda aega ilma mingi sihita mööda tänavaid ringi, kuni lõpuks vajus kõnniteeservale istuma. Praeguses olukorras oli aju üsna keeruline mõtlema saada, kuid koju tagasi minemine ei tulnud kõne allagi, kuid ööseks tänavale jäämine ka kõige ahvatlevam variant polnud. Lõpuks, viimase variandina, torkas Ricale pähe idee Floreste ukse taha minna, kuigi kell oli tõesti hiline, aga võis ju loota, et Elijah on ikka kodus ja nõus teda vastu võtma. Aeglaselt ajas Rica end jälle püsti ja komberdas tuttavat teed pidi Floreste villa poole. Kohale jõudes lasi neiu uksekella ja toetas siis selja vastu majaseina, jäädes ukse avanemist ootama, kuigi polnud väga vaimustunud mõttest, et keegi teda sellises olekus - punaseksnutetud silmade ja laiali meigiga näeb, sest ta ikka meenutas väga pandakaru hetkel.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jul 28, 2014 22:48:59 GMT 2
Elijah'i vanemad olid juba magama läinud, Daisy tegi veel midagi enda toas ja Dean ise istus elutoas, telerist üks "Müüdimurdjate" osa mängimas. Eli mõtles, et peaks magama minema, kuid kuulis uksekella. Nii hilisel ajal ei osanud nooruk kedagi oodata, seega vaatas ta kõigepealt läbi ukseklaasi, kuid näinud, et seal seisis Patty, tegi Eli kohe ukse lukust lahti ja lasi tüdruku sisse. Ta nägi välja kõike muud kui hea. "Rica," ütles Dean pisut üllatunult ning kallistas tüdrukut, kelle silmad olid senini pisut vesised. Hiljutised pisarad olid näole jätnud hallikad laigud. "Mis juhtus?" küsis Flores, lootes, et saab neiut kuidagi aidata.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2014 22:54:45 GMT 2
Patricial vedas vähemalt nii palju, et ukse peale vastu tuli Elijah, mitte keegi teine tema pereliikmetest. Noormehe kallistus mõjus talle vähemalt natukenegi hästi, rahustades Ricat piisavalt, et ta mõne sõna öelda suudaks. "Ma rääkisin isale Abigailist ja..." Neiu peatus, sest polnud praegu võimeline seda lauset lõpetama. Küll ta tantsupartner saab ise ka aru, mida ta silmas peab. "Kas ma võin vähemasti täna ööseks siia jääda?" küsis Patricia vaikselt, kuigi teadis, et ei suuda veel ka homme koju tagasi minna. Vaevalt ta seal praegu üldse väga oodatud oleks. Esikusse jõudes oli tüdruk oma spordikoti põrandale kukutanud.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jul 29, 2014 0:18:50 GMT 2
Elijah sulges nüüd ukse tüdruku järel ja keeras selle lukku. "Okei, saan aru," ütles Eli, et Patty ei peaks seda uuesti üle elama. "Tahad midagi süüa-juua? Muidugi sa võid siia jääda," lubas Dean. Ta võis siia ka kauemaks jääda, ühe külalistetoa hõivamine ei muutnud selle perekonna elu küll kuidagi. Neil oli niigi suur maja. "Või tahad pesus käia?" uuris noormees. Dean kujutas ette küll, kuidas tüdruk võis end tunda. Ta oli selle stsenaariumi peas läbi mänginud, et vanemad saavad teada tema ja Roy suudlusest ning ütlevad pojast lahti. Siiski arvas Dean, et ta vanemad suudavad leppida. Nooruk võttis spordikoti enda kätte, et see siis vajadusel külalistetuppa viia.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2014 10:36:07 GMT 2
Elijahi küsimuse peale raputas Patricia pead. Süüa või juua ei tahtnud ta praegu midagi, isu oli täiesti null. "Aitäh sulle," lausus neiu vaikselt, kui Eli ütles, et ta võib siia jääda, kuigi tegelikult midagi imekspandavat selles ei olnud. Oleks olukord vastupidine, toimiks Rica täpselt samamoodi. "Üks külm dušš kuluks praegu ära küll," vastas Rica oma tantsupartneri teisele küsimusele ja lasi siis noormehel end teisele korrusele juhtida. Üheski külalistetoas tüdruk varem isegi ööbinud polnud, sest ei jäänud siia siiski just kõige tihemini, aga praegusel hetkel tundus see hea pakkumisena. Ülemisele korrusele jõudes jättiski Patricia Elijahi mõneks ajaks üksinda, kadudes vannituppa, et seal üks jahe dušš võtta. Ajataju tal muidugi polnud, aga neiu seisis voolava vee ajal päris tükk aega, enne kui puhast rätikut ümber mässides jälle vannitoast lahkus. Külalistetoas oma spordikotist ühe suvise kleidi leidnud ja selle selga ajanud, keeras Rica nüüd rätiku ümber juuste ja vajus voodile pikali, vahtides pärani silmadega lage, näol tühi ilme. Vaevalt ta täna öösel magama suudab jääda, emotsioonid äsjajuhtunust olid endiselt liiga tugevad. Miks ei oleks võinud isa samamoodi reageerida kui Hannah ja Michael?
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jul 30, 2014 17:38:35 GMT 2
Elijah noogutas ja viis tüdruku koti ühte külalistetuppa, mis asus üsna lähedal Eli toale. Astunud tuppa, pani noormees tule põlema ja tõstis neiu koti ühele toolile. Dean näitas ära, kus külalistetoa vannitoas pesemisasjad olid, sahtlis oli ka mitu pakendis hambaharja, sest see ese unustati tihtipeale külaliste poolt koju. Dean näitas ka rätikute asukoha ning läks siis enda tuppa, et lasta tüdrukul rahulikult pesus käia. Noormees mõtles aga, et läheb räägib Daisyga pisut ja seejärel kõndis Dean kööki, et seal kakaod teha. Mees liikus kahe tassiga tagasi Patty tuppa, mille uks oli pisut praokil. "Näed, see peaks aitama unele kaasa," arvas Dean, kui ta ulatas ühe tassi tüdruku kätte.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 31, 2014 12:18:29 GMT 2
Pärast pesuskäiku ei saanudki Patricia oma toas kuigi kaua üksi olla, sest varsti ilmus Elijah tagasi, mõlemas käes tass millegagi, mis lõhna järgi tundus olevat kakao. Neiu ajas end istukile ja võttis ühe tassi noormehe käest vastu. "Aitäh sulle, kõige eest," lausus Rica vaikselt ja võttis paar lonksu auravast joogist. Ehk tal isegi õnnestub paar tundi und saada, kui on selle tassi tühjaks joonud, aga vähemalt praegu lubas Elijahi kohalolu tal mitte neid kõige mustemaid mõtteid jälle pähe tungida lasta. "Sul endal on ikka vanaviisi?" uuris neiu siis ettevaatlikult, tuletades meelde jututeemat, mis neil kõigest paar päeva tagasi siinsamas majas oli.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jul 31, 2014 17:48:02 GMT 2
"Me oleme põhimõtteliselt perekond," vastas Elijah kerge õlakehitusega. Nad tundsid üksteist juba nii pikalt, et ei tundunud loogiline mitte tüdrukut aidata. Nad olid liiga head sõbrad selle jaoks. Dean ei vastanud kohe küsimusele, ta hoopis istus voodi peale ja lonksas kakaod. "Noh," alustas Dean, kui oli suutäie kakaod alla neelanud. "Ma ei ole mitte midagi teinud, tema ka mitte, seega ma arvan, et me lihtsalt enam ei suhtle," pakkus noormees. Tegelikult see sobiski suurepäraselt. Jutud said surra ja Eli võis eluga edasi liikuda.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 5, 2014 11:15:44 GMT 2
Elijahi järgmise lausega nõustus Patricia vägagi, kuid ei osanud selle peale suurt midagi öelda. Nad teadsid teineteist juba mitu-mitu aastat ja olid alati hästi läbi saanud. Kõige alguses olid nad ehk lihtsalt tantsupartnerid, aga hiljem kasvas sellest sujuvalt sõprus välja. "Mulle just meenus, kuidas sa mind kolmikute sünnipäeval suudlesid," lausus neiu muigega, kui talle see väike seik meelde tuli. Jah, siis oli kõik veel nii lihtne olnud, kumbki polnud vist veel avastanud oma tõmmet sama sugupoole vastu. "Ma sinu asemel ei kannaks teda veel päris maha, aga lõplik otsus jääb muidugi sinu teha," sõnas Rica õlakehitusega ja võttis oma kakaotassist paar lonksu.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Aug 10, 2014 23:28:13 GMT 2
Elijah oli kindel, et saab Pattyle alati vajadusel toetuda, sama sai teha ka tüdruk. Nad olid põhimõtteliselt juba kokku kasvanud. "Jah, vabandust. Ma tõesti ei tea, mis mul peas toimus. Kui ma hiljem sellele mõtlesin, siis sain aru, et peale sõpruse mul su vastu midagi ei ole," ütles Elijah, kerge muie huulil. "Ma paanitsesin vist," pakkus Dean turtsatusega. Tal polnud tõesti romantilisi tundeid neiu suhtes. "Oh, jah," alustas Eli kerge ohkega. "Ma pean mõtlema, kuidas see jama ära lahendada," lausus noormees, naeratus huulilt kadumas.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 14, 2014 14:19:21 GMT 2
Patricia noogutas ja muigas, kui Elijah sellest rääkis, mida ta pärast suudlust tundis... või ei tundnud. "Vähemalt on see asi selge ja ei hakka meid tulevikus kuidagi häirima," lausus neiu mõtlikult. Ta ei olnud siiski oma huvi kuttide vastu täielikult maha kandnud, aga Elijah oli siiski rohkem sõbra ja venna eest. Rica oli vahepeal märkamatult oma tassi peaaegu tühjaks joonud ning nüüd võttiski kakaost paar viimast lonksu, enne kui tühja nõu endale sülle asetas ja pilgu uuesti oma tantsupartnerile viis. "Tead, ma arvan, et püüaksingi nüüd natuke magada," arvas neiu. Võib-olla hommikul on pea veidi selgem selles osas, mida ta nüüd oma eluga peale hakkab.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Aug 20, 2014 18:35:41 GMT 2
Dean noogutas. Hea, et asjad said räägitud. "Jah, head ööd. Hommikul, kui peaksid enne mind ärkama, siis mine kööki ja tunne end nagu kodus," lisas Elijah sooja naeratusega ja kallistas tüdrukut, kes oli saanud osaks Deani perekonnast. Nooruk võttis tassid ja läks nendega kööki, et tassid nõudepesumasinasse panna. Pärast seda läks Flores pessu ja siis magama. OT:Lõpp
|
|