|
Post by Deleted on Jul 26, 2014 17:49:09 GMT 2
Pärast viimase Gossip Corneri ilmumist ning sellest Elijahi ja Roy kohta lugemist oli Patricia veelgi rohkem segaduses. Mis mõttes tema ja ta tantsupartner nüüd mõlemad järsku liigat vahetavad? Asjasse selguse saamiseks võttiski neiu ühel pärastlõunal ette külaskäigu Floreste majja. Ette ta muidugi ei teatanud, sest polnud seda kunagi tegema pidanud, aga loodetavasti on Eli siiski kodus. Teekond Thompsonite villast sinna võttis seekord isegi vähem kui kümme minutit aega, sest ta kõndis oma tavalises kiirkõnnis. Viisaka külalisena otsustas Rica siiski uksekella lasta, mitte lihtsalt sisse marssida, aga kui paar minutit vastust ei tulnud, lükkas tüdruk ukse lahti ja astus juba tuttavasse esikusse. "Elijah? Mina olen," hüüdis Thompson ülemise korruse poole, kui oli kingad jalast lükanud. Maja oli kuidagi kummaliselt vaikne, aga kuna välisuks oli lukustamata, peaks keegi ikka kodus olema.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jul 26, 2014 18:31:36 GMT 2
Elijah käis hommikul kaubamajas, mis oli ilmselgelt vale otsus. Ta tundis endal aeg-ajalt pilke ning toidupoes karjus keegi talle isegi solvanguid järgi. Eli üritas võimalikult kiirelt sealt minekut teha ja jälle koju enda tuppa varjuda. Vanemad küsisid ka juba, et mis temaga juhtunud on, kuna viimasel ajal eelistas Dean istuda enda toas või käia jooksmas, nüüd oli viimane välistatud. Dean ei teadnud, kuidas see vahejuhtum välja jõudis, aga fakt oli see, et nüüd siis terve Tree Hill teadis. Noh, vähemalt see osa Tree Hillist, kes GC-d lugesid. Noormees istus natuke aega arvutis ning läks seejärel endale kööki lõunat tegema, milleks oli salat kanafileega. Dean otsis külmikust välja grillitud kanafilee, kui kuulis ust. Mees jäi kohe vaatama, kes tuli. "Ma olen siin," ütles Elijah köögist. Ta ei teadnud, mida Patty sellest kõigest arvab. Olukord oli üsna segane.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2014 18:47:50 GMT 2
Patricia oli veidi üllatunud, kui kuulis Elijahi häält hoopis köögist, sest ei olnud nagu mingit askeldamist kuulnud. Peaks vist oma kõrvakuulmist kontrollida laskma, mõtles neiu kööki jalutades, kus nägi enda tantsupartnerit kanasalatit tegemas. "Ohoh, tundub, et ma tulin just õigel ajal," lausus Rica muigega. Mitte et ta nüüd väga näljane oleks, aga kanasalat tundus alati väga isuäratav ja sinna ei saanud ta tõesti midagi parata. "Igaljuhul, ma arvan, et sa juba aimad, mille pärast ma siin olen," lausus tüdruk huulde hammustades. Ilmselt luges Eli ka Gossip Cornerit ja oli sealt mõnda aega tagasi ehk teada saanud oma tantsupartneri ja ühe tema sõbranna vahelisest suudlusest? Oma tantsupartnerile ei saanud ta aga viimasel ajal rohkem eemal olemist pahaks panna, sest Patty teadis üsna hästi, mida noormees hetkel läbi elab.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jul 26, 2014 19:42:38 GMT 2
Elijah hakkas kanafileesid lõikelaual viiludeks lõikama, kui Patty kööki jõudis. Pealegi oli see hea viis vältida silmsidet sõbrannaga, Dean juba eeldas, miks Rica siia tuli. "Kahjuks vist küll," pidi Dean nõustuma. Elijah ei teadnud, kuidas ta peaks olukorda lahendama. Kas ta oli üldse bi? Kui jah, siis kuidas ta sellest vanematele pidi rääkima? Eli ei olnud Royga ka veel suhelnud, see probleem oli lihtsalt eemale tõugatud. Royce ei olnud ise ka kontakti otsinud, ilmselt ta pidaski Elijahit mingisuguseks friigiks. Kutt oli üllatunud, et Daisy teda eemale ei lükanud, sest endale tundus nooruk viimase veidrikuna.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2014 20:26:03 GMT 2
"Kahjuks?" küsis Patricia kulmukortsustusega. "Sa vist siiski ei taipa," lausus neiu ohkega. Ilmselgelt arvas Elijah, et Rica tuli ka tema üle kohut mõistma, sest kutt ei julgenud isegi oma tantsupartnerile otsa vaadata. "Roy siis meeldib sulle, jah?" üritas tüdruk vestlust natuke kaugemalt alustada. Küll ta omaenda uudisteni ka ühel hetkel jõuab. Järgmisel hetkel pöördusid Patty mõtted hetkeks Abbyle, tekitades tema näole tobeda muige, mille ta kiiresti pearaputusega eemaldas, üritades keskenduda noormehele, kelle köögis ta praegusel hetkel seisis.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jul 26, 2014 20:47:45 GMT 2
Elijah lõpetas kana viilutamise, aga seisis veel seljaga Rica poole. Viimane küsimus pani aga noormehe ümber pöörama ning ta toetas enda käed köögikapile selja taga. "Ma ei tea. Ma ausõna ei tea. Ma mõtlesin seda asja reaalselt ühel korral parandada, ma helistasin talle, aga ta ei võtnud vastu. Ta on täiesti kadunud. Järelikult oli see lihtsat suur viga," seletas noormees pisut kiirelt ja närviliselt. Ta surus huuled kokku ja vaatas hetkeks lakke ning viis jälle silmad sõbrannale. "I think I really fucked it up," lisas Elijah, hääl pisut kähe.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2014 20:52:52 GMT 2
Elijahi järgmiseid sõnu kuuldes ei osanud Patricia suurt midagi kosta, sest ikka üsna halb on näha, kuidas sõber sinu ees murdub. Aeglaselt jalutas tüdruk ümber köögikapi ja peatus Eli ees. "Anna talle aega, ma olen kindel, et lõpuks saab kõik korda," lausus Rica vaikselt ja ohkas, kui asetas oma käed noormehele ümber ning kallistas teda. See võis küll natuke ootamatu olla, aga nad olid omavahel siiski head sõbrad ja läbi aegade alati teineteisele toeks olnud.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jul 26, 2014 21:08:23 GMT 2
Elijah ei saanud arugi, kui ta juba oli kõik enda emotsioonid üsna napisõnaliselt Patricia ette kallanud, noh, tegelikult tilgutanud. Ei olnud seal mingisugust pikka juttu. Elijah kallistas tüdrukut vastu, kes oli Daisy kõrval üks parimaid nõuandjaid. "Ma ei ole kindel," ütles noormees vaikselt. Kõik ei saanud korda. Royce ignoreeris teda, vanemad taipasid juba, et midagi on lahti, sotsiaalne elu oli üldse suremas - kõik, mis halvasti sai minna, ka halvasti läks.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2014 21:18:05 GMT 2
Patricia kallistas sõpra päris pikalt, enne kui lõpuks eemale tõmbus ja end vastu köögikappi toetas, pilk endiselt Elijahil. Tüdruku enda uudis oli küll praegu tahaplaanile langenud, isegi peaaegu ununenud, miks ta siia algselt üldse tulnud oli. "Tead, ma arvan, et sul on vaja natuke lõbutseda, ja mingeid vastuväiteid ma kuulda ei taha," sõnas Rica oma tantsupartnerile, plaan juba peas küpsemas. Eli võib küll tahta mitte majast lahkuda, aga nii need asjad ikka üldse ei lähe.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jul 26, 2014 21:30:06 GMT 2
Elijah raputas pead. "Nagu sa näed, on mul äärmiselt põnev salatitegu pooleli," ütles mees ja osutas lõikelauale ja kausile, kuhu vaikselt kuhjusid hakitud köögiviljad. "Tegelikult läks mul isu ära," lisas Dean. Ta ei suutnud sellise vastiku tundega, mis algas kuskilt rindkerest ja lõppes peas, normaalselt süüa. Viimasel ajal üritas ta üldse perekondlikest õhtusöökidest kõrvale hiilida ja endale sobival ajal midagi valmistada. Siis sai ta omaette einestada ja ei pidanud osalema vestluses, mis kaldus tihtipeale selle teemani, et miks Elijah viimasel ajal nii palju kodus, eriti oma toas aega veetis.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2014 21:36:43 GMT 2
"No kuule, nii ei saa," pahandas Patricia, kui Elijah teatas, et tal läks nüüd isu ära. Põnev salatitegu jäigi noormehe poolt pooleli, aga Rica võttis tema asemel kätte ning segas ülejäänud ained kanalihaga kokku, valas peale ka salatikastet ning torkas siis kausi koos kahvliga oma tantsupartnerile nina alla. Salatit sai kokkuvõttes muidugi korralik kogus ja kui kutt seda kõike ära ei söö, saab ehk Rica ülejäänu nahka pista, sest see nägi tõesti maitsev välja. "Vaatame äkki mingit filmi?" pakkus neiu pärast paari minutit vaikust. Ehk saab sellega Eli mõtted Roylt eemale.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jul 26, 2014 21:43:52 GMT 2
Elijah vaatas, kuidas Patty tegutses ja muigas, kui kauss talle kätte tõsteti. "Võtame nüüd kaks taldrikut ja maandume siis diivanil," andis Dean järgi. Natuke võis ju siis süüa ka, kuigi erilist isu enam ei olnud. "Mis filmi vaadata tahad?" küsis Elijah. Netflix oli suur ja lai, sealt said nad ikka midagi sobivat välja valida. Dean üritas mitte mõelda juhtunule, aga ikkagi tükkisid pähe üsna negatiivsed mõtted, mis panid nooruki vaid muretsema.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2014 21:50:57 GMT 2
Patricia noogutas rahulolevalt, kui Elijah tema plaaniga siiski nõustus ja tõstis kapist välja kaks taldrikut ning otsis veel ühe kahvli. Siis suundusidki mõlemad edasi elutuppa, kus sööginõud diivanilauale sätitud said ja mõlemad noored istuma vajusid. Rica haaras puldi enda kätte, hakates filmivalikut läbi sirvima, jäädes lõpuks pidama filmil "Keelatud tants 3", mis peaks neile just hästi sobima ja neiu polnud seda ammu enam näinud ka. Patricia käivitas filmi ja tõstis kausist ühele taldrikule mõnusa portsu salatit ning haaras selle siis koos kahvliga enda käte vahele, pilk ekraanile kinnitatud.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jul 26, 2014 22:36:17 GMT 2
Eli viis kausi ja kaks veepudelit, mis ta külmikust kaasa haaras, elutuppa. Üsna pea hakkas tuttav film mängima, mida Dean vaatas ikka rohkem tantsude pärast, süžee oli kohati jabur ja ajuvaba. Kui maailm saakski probleeme tantsu abil lahendada, ei oleks ühtki sõda toimunud. Kuulnud Alicia Keys'i lugu, küsis Eli: "Kas sa ei ole tahtnud New Yorki lihtsalt põgeneda?" Viimasel ajal mõtles noormees aina rohkem, et võiks kuskil enda elu uuesti alustada, tants jääks muidugi alles.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 26, 2014 22:42:23 GMT 2
Mõnda aega sai rahulikult filmi vaadatud ja salatit söödud, kuni Elijah pöördus Patricia poole küsimusega, mis tüdruku kulmu kortsutama pani. "New Yorki? Ei, ei ole tahtnud," vastas tüdruk pearaputusega. Tema elul polnud siin Tree Hillis ka midagi praegu viga, aga ühel hetkel läheb muidugi karjääri jätkamine sellises väikelinnas keeruliseks ja siis tuleb äkki suurlinna kolimise peale mõelda, aga praegusel hetkel polnud Rical vaja kuhugi põgeneda. "Sa ju ometi ei mõtle siit jalga laskmisele?" küsis Patty murelikku nägu tehes oma tantsupartnerilt. Film oli praeguseks hetkeks ununenud, ekraanil toimuvale ei pööranud neist kumbki vist tähelepanu. Osaliselt oli Rica mures ka oma karjääri pärast, sest kui Elijah minekut teeb, peab ta uue tantsupartneri leidma ning temaga ära harjuma, aga suurem oli siiski mure sõbra pärast.
|
|