17-aastane; Korvpall; Eastside
Junior
|
Post by Adam Casillas on Jul 6, 2014 22:28:34 GMT 2
"Sa ei saa aru, miks tšikid mind vaatavad? Sa ei tohigi sellest õena aru saada," arvas Adam muigega. Ta uskus, et paljud tüdrukud tegelikult mõistsid, kellega nad enda mõneks tunniks seovad. Milline kutt, kes otsiks tõsist püsisuhet, läheks tüdrukuga, keda ta alles kohanud, kohe voodisse? Sellest küll ei teki ilmselt mingisugust suhet. "Mm... Mitte midagi sellist, mida sa tohiksid teada," vastas Nico ja lonksas õlut. "Ma ei hakka seda täna kuulamagi," lausus Adam. "Noh, üks tiinekas üritas minu ja Chuckiga flirtida pubi ees, et äkki ostame me talle alksi. See nägi nii halenaljakas välja," alustas Adam ühe pisut veidrama seigaga.
|
|
20-aastane; Westside
Celebrity
I'm not supposed to miss you, I'm not supposed to love you... But I do and that hurts the most.
|
|
|
Post by Malia Casillas on Jul 7, 2014 19:02:24 GMT 2
Tõsi küll, kuigi Malia selle peale turtsatas. Mis on Adamis, mis läheb neidudele peale? Tema oskus naisi võluda, tema välimus? Samas, ise nad olid lollid, seega miks peaks Malia nende eest hoolitsema. "Mitte midagi sellist, mida ma tohiksin teada!?" kordas Malia dramaatiliselt, "ehk sa oled mõne minu sõbrannaga minu selja taga voodisse roninud?" See oleks halb, eriti kui näitsik ei tea, mis sõbrannaga üldse tegu on. Loodetavasti mitte Jaz, sest selline olukord võiks vabalt nende sõpruse rikkuda. "Sa oled ikka halb poeg küll, lased emal arvata siis juba neljandat päeva, et oled kadunud. Ma vannun sulle, et kui sa homseks pole oma nägu näidanud, siis läheb emps politseisse ning kuulutab sind ametlikult kadunuks," seletas Mia õrna muigega näol, sest selline nende ema juba oli. "Milline täie mõistuse juures inimene arvaks, et sina oled piisavalt vana, et alksi osta?" turtsatas Malia naerma. Võltsitud dokument võis ju olla, aga näitsik, kes oma venna vanust teadis, ei pakuks talle vanuseks 21 või üle. Lonks veinist võetud, sõnas ta: "Aga räägi, kas midagi märkimisväärselt huvitavat veel juhtus."
|
|