|
Post by Deleted on Jun 2, 2014 16:09:27 GMT 2
"Mõtle aga, ma tahaks väga kuulda, millise plaaniga sa lagedale tuled," lausus Gabriel muigega, enne kui Brittany teda vastu suudles ja oma käed ümber mehe kaela asetas. Ujumine oli tõepoolest praegu unustatud, kuigi nad seisid suudeldes keset loksuvaid laineid. Vähemalt ei olnud praegu väga suurt tuult, muidu oleks püstiseismine veelgi raskem olnud.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 2, 2014 21:07:07 GMT 2
"Kuidas sa tead, et ma sulle sellest rääkida kavatsen?" küsis Brit kavalalt kulmu kergitades ning libistas oma sõrmed Gabrieli tumedatesse juustesse, jäädes neid õrnalt sasima, silmis mänglemas lõbus pilk. Ujumisest naine enam nii väga puudust ei tundnudki, aga nüüd tahtis ta lihtsalt rannal lesida. "Noh, võtame nüüd natuke päikest ka?" küsis ta Gabrieli käest.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 3, 2014 12:08:44 GMT 2
"Varem või hiljem saan ma niikuinii teada," vastas Gabriel selle peale, kui Brittany oma sõrmed järsku tema juustesse libistas. Mees sirutas samuti ühe käe välja ja haaras sellega neiu omast kinni. Päevitamine kõlas vahelduse mõttes täitsa hästi, niisiis liikusid noored käest kinni hoides tagasi selle koha juurde, kuhu olid eelnevalt oma riided maha pannud. Gabe tõmbas kotist välja ühe rannalina ja laotas selle siis liivale, enne kui istuma vajus ja Britti ka enda kõrvale tõmbas.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 3, 2014 18:52:35 GMT 2
"Ma soovin sulle sellega tõesti edu, sest ma kavatsen selle ainult enda teada hoida," lausus Brittany muiates ning võttis Gabrieli käest kinni, kui nad veest välja jalutasid. Kui Gabe rannalina välja võttis, otsis Britt välja päikesekreemi, sest neil võib sedagi vaja minna. Kui mitte Gabrielil, siis Britt kindlasti tahab seda endale peale määrida. "Kas sa viitsid mul aidata kreemi peale määrida? Võid näiteks selja tagant mind sellega kokku teha," uuris Brittany, kui oli end eest enam-vähem sisse määrinud ja Gabrieli kõrvale istunud.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 7, 2014 21:11:06 GMT 2
"Ma soovin sullegi edu, sest varem või hiljem pigistan ma selle sinust välja," muigas Gabriel Brittany kätt pigistades, kui nad oma nn. laagriplatsi juurde tagasi jalutasid. "Viitsin ikka, viska kõhuli," lausus mees muigega ja haaras päevituskreemituubi enda kätte, pigistades valget kreemi endale veidi peopessa ja asus seda siis neiu seljale laiali hõõruma. Pole ju tarvis, et kumbki neist siin ära põletaks. Britti seljaga ühele poole saanud, asus Davis endalegi kreemi peale määrima, pöörates pärast esiosaga ühele poole saamist selja Brittany poole.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 8, 2014 22:56:28 GMT 2
"Kuidas?" uuris Brittany. Loodetavasti ei hoia Gabriel seda nüüd saladuses, sest muidu tuleb Brittanyl mehelt see omakorda välja pigistada. Kui Gabriel oli nõus naist päikesekreemiga selja tagant kokku määrima, keeraski Brittany end tekil kõhuli ning toetas pea kätele, nautides seda tunnet, mida mehe puudutus temas tekitas, olgugi et tüüp määris ainult kreemi talle peale. "Sa oled mulle õhtul massaaži sees," teatas Britt kergelt muiates ning vaatas üle õla Gabrieli poole, kes ta selga kreemitas. Kui Gabriel naisega lõpetanud oli ja end eest ära kreemitas, võttis Britt tuubi enda kätte ja asus nüüd ise mehe selga kreemitama. "Ma ei taha, et sa veel New Yorki läheks," tunnistas naine, sest tema pidi juuni keskpaigani veel vähemalt Tree Hilli jääma ja nüüd tuli tal pikalt Gabrielist lahus olla.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2014 16:01:52 GMT 2
"Eks sa uuri välja," lausus Gabriel kavalalt muiates. Kui Brittany temaga juba sellist salatsemise mängu mängis, ei saanud temagi alla jääda. Oma salajasi võtteid ju teistele siiski avaldada ei saa. "Mille eest?" uuris mees neiult, kui oli talle seljale kreemi määrimisega ühele poole saanud. Järgmisena hakkas Britt ise tema selga sisse kreemitama. "Küll me varsti kohtume jälle," sõnas Davis selle peale. Kui mõlemal tegevust on, liigub aeg kohe kiiresti kiiremini edasi, aga eks see lahusoldud aeg tundub ka alati venivat, eriti nii värskes suhtes nagu nende oma. Pärast on siis vähemalt neil paljust rääkida, mis vahepeal toimunud, sest kõike vaevalt telefoni teel rääkida jõuab.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 9, 2014 23:24:24 GMT 2
"Uuringi," lausus Britt ning tegi Gabrielile silma, kujutades juba ette, kuidas mees talle sellega edu soovib. Jajah, edu läheb ka vaja. "Niisama," vastas Britt kerge muigega. Kui juba nahaalitsemiseks läks, siis tahtis naine eriti nahaalne olla. Kui Gabrieli selg ka kreemitatud sai, andis Britt mehele selja tagant ühe põsemusi ning heitis tema kõrvale tekile. "See varsti tulgu parem ruttu, aga mis sa arvad sellest, kui ma täna sinu juurde tulen?" pakkus Britt. Siis saaksid nad selle öögi vähemalt koos olla.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 15, 2014 13:20:01 GMT 2
"Good luck with that," muigas Gabriel, sest ta ei kavatsenud oma plaane ikka nii lihtsalt avaldada. Brittany ilmselt ka mitte, seega peavad nad siis senikaua salatsema ja uurima, kuni üks pooltest järele annab. "On sul alles suured soovid," kommenteeris mees, kui Britt ei osanud mingit normaalset põhjendust väljagi mõelda. Pärast seda, kui Gabe'i selg ka kreemitatud sai ja naine pärast üht põsemusi tema kõrval tekil maandus, keeras mees end tema poole. "Ma oleks sind ilmselt niigi õhtu lõpuks enda juurde kutsunud, aga kuna sa kutsud end juba ise, siis ei pea ma sellega vaeva nägema hakkama," arvas Gabriel selle peale ja kummardus lähemale, et neiu huultele järjekordne suudlus vajutada. Kuna ta peab niikuinii hommikul tagasi New Yorki minema, võiks neile tõesti vähemalt tänane öö jääda, sest nüüd tuleb mõnda aega lahus olla.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 15, 2014 14:42:45 GMT 2
"See ei ole üldse palju tahetud," vaidles Brittany Gabrielile vastu ning vaatas mehele otsa. Siis oleks naisel võib-olla suured soovid, kui ta oleks Gabrielile pinda käinud, et nad mingi mitmepäevase SPA paketi võtaks ja seal end poputada laseks. Need paketid olid ju päris kallid ka. "Äkki ma loengi mõtteid?" arvas Brittany ning muigas kergelt. Muidugi oleks see üsna aimatav olnud, et kui Brittany poleks esimesena rääkima hakanud, oleks ehk Gabriel naise ise enda juurde kutsunud. Mõte tundus igatahes hea.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 19, 2014 23:16:13 GMT 2
"Kui sa mõtteid lugeda oskad, suudad mulle kindlasti ka öelda, mida ma praegu mõtlen?" uuris Gabriel muigega. Mitte et ta seda ise teadnud poleks, aga oleks ju huvitav kuulda, mida Brittany pakuks. "Olgu, aga lähme siis," lausus mees. Rannas saigi juba piisavalt kaua oldud ja nii hakkas paarike oma asju kokku korjama, et mõnikümmend minutit hiljem Gabrieli Tree Hilli koju siseneda. "Loodetavasti sind see segadus väga ei häiri, aga ma pole siin jälle mõnda aega käinud," lausus Davis vabandavalt. Koristada polnud ta ju jõudnud, kui oli enamuse ajast oma neiuga veetnud.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 20, 2014 20:40:02 GMT 2
"Sa ei suuda oma mõtteid minust eemale hoida ja tahad,et ma tänase öö sinuga veedaks?" proovis Britt arvata ning asetas ühe oma käe Gabrieli põsele. Vaevalt see väga mööda oleks, kui Gabriel niikuinii naisega käima tahtis hakata ja nüüd neil mõnda aega lahus tuleb olla. Kui noored olid mõnda aega päikest võtnud ja kumbki neist enam rannas olla ei viitsinud, ajas ka Britt end püsti ning tõmbas kleidi uuesti bikiinidele peale, jättes ainult enda niisked juuksed lahtiselt õlgadele langema. Jõudnud Gabrieli juurde, võttis Britt esikus plätud ära. "See ei häiri mind, sest meilt pudeneb niikuinii veel liiva ka," lausus naine ning astus edasi. "Wow, sul on päris kena elamine siin," lausus ta ning sättis end Gabrieli tuppa voodile istuma.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 25, 2014 15:04:01 GMT 2
"See on kindlasti üks asi, millele ma mõtlen," lausus Gabriel muigega. Muidugi oli ka muid mõtteid, aga praegu tahtis ta ainult Brittanyga võimalikult kaua koos olla, enne kui ta tagasi New Yorki minema peab. Britt tuleb ka muidugi üsna varsti järgi, aga väike lahusolek võib neile isegi head teha. "Eks siis tuleb hommikul toad tolmuimejaga üle käia," märkis Gabe, kuigi vaevalt ta seda enne minekut teha viitsib. Nii palju seda liiva ju ka pole, et kedagi häirima peaks, eriti kui suurema osa ajast ei elanudki korteris kedagi. Kui Britt end tema toas voodile istuma sättis, muigas Davis endamisi ja sättis end siis naise kõrvale istuma, et teda suudelda. Oli ju ilmselge, et need asjad selles suunas juba liiguvad, ja Brittany voodile istumine oli igaljuhul Gabrieli jaoks ilmselge vihje. Üsna varsti toetas mees suudluse käigus käe naise seljale ja lükkas ta õrnalt voodile pikali.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 25, 2014 15:47:40 GMT 2
Polnudki nii raske arvata, millest Gabriel mõelda võib, aga ju siis tundis Britt meest lihtsalt nii hästi. Õnneks ei pea nainegi enam kaua Tree Hillis olema, sest juuni alguses saab praktika läbi ja siis saab ta New Yorki tagasi minna, et Gabrieliga rohkem koos olla. "Mind ei häiri see nii väga," lausus Britt ning vaata Gabrielile otsa. Kui naine mehe huuli enda omadel tundis, suudles Britt Gabrieli vastu, kuni mees ta voodile lükkas. Siis muutusid ka naise suudlused ahnemaks ning varsti libisesid tema käed mehe särgi alla kuumale nahale ja siis tagasi, et särgi äärest kinni haarata ning see Gabrielil üle pea tõmmata.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2014 20:45:56 GMT 2
"Või nii, ma oleksin küll arvanud, et sa rohkem korraarmastaja oled, lausus Gabriel muigega. Eriti suur see segadus ka muidugi polnud, aga mõni inimene minestab juba väikese tolmurulli peale ka ära. Kui Brittany suudlust jätkates käed mehe nahale libistas ja Davis hetk hiljem juba oma särgist ilma jäi, ei oodanud mees ka kaua ning tõmbas naise hetkeks istuli, liigutades oma käed mööda neiu sääri ülespoole, et järgmisel hetkel Britti kleit üle pea tõmmata ja põrandale lükata. Järgmisel hetkel leidis Brittany end uuesti selili voodist ja Gabe avas püksiluku, et ka viimasest segavast riideesemest lahti saada.
Mõni aeg hiljem lamasid mõlemad koos voodis, Gabriel selili ja Brittany pikutas mehe rinnal. Riided lebasid endiselt põrandal ja nende katmiseks oli peale tõmmatud tekk. Davis vajutas neiu põsele ühe suudluse ja põimis oma käed tugevamalt talle ümber. Sõnad polnud hetkel vajalikud, seega ei hakanud kumbki midagi ütlema ning varsti ka uinuti teineteise kaisus.
OT: Lõpp
|
|