|
Post by Deleted on Nov 23, 2011 22:10:52 GMT 2
Nicole võttis lauale asetatud raamatu hetkeks enda kätte, uurides seda pisut. Seejärel asetas ta selle vaikselt lauale tagasi, et see mingit tundi segavat häält ei tekitaks. Oh jah, kirjand? Jap, asi, mida Nikki vihkas, oli kirjandid. No, mitte päris vihkas. Talle lihtsalt ei meeldinud neid kirjutada. Samas oli neidisel peas juba mitmeid mõtteid, kuidas kodust tööd teha.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Nov 26, 2011 17:16:44 GMT 2
Jessica hilines pisut tundi. "Vabandust, et tundi hilinesin," lausus tütarlaps õpetajale ning võttis kiirelt enda kohal, mis üsna tema venna lähedal asus, istet. Ta võttis oma asjad lauale. "Mis ma tegema pean?" küsis tütarlaps, oodates vastust ükskõik kellelt.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 26, 2011 17:36:33 GMT 2
"Kena, et sa meiega ühineda otsustasid, Jessica," sõnas õpetaja saates tüdruku pilguga tema pingini. "Ma siiralt loodan, et teil kõigil on Hamlet läbi loetud nagu ma palusin. Ma annan teile mõned töölehed. Ja nagu ma juba mainisin, siis koduseks tööks on kirjand teemal "Olla või mitte olla," seletas Helen, viies viimase lause ajal pilgu äsja klassi sisenenud Jessicale. Ta sammus enda laua juurde, võttis pataka lehti ning jagas need klassi laiali. "Ja enam mitte ühte piuksu," lausus ta klassile, istudes enda kohale laua taga.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Nov 26, 2011 17:41:46 GMT 2
Töölehe kätte saanud, hakkas tütarlaps küsimusi läbi lugema. Raamat oli neiul läbi loetud küll, aga oma aastake tagasi, niiet ega ta sellest suurt midagi ei mäletanud. Küsimusi lugedes tuli tal aga enamus sündmustest meelde ka. Jessica võttis pastaka, kirjutas lehele oma nime ning hakkas küsimustele vastama.
|
|