24-aastane; Eastside
Citizen
Mistakes are proof that I am trying.
|
|
|
Post by Regina Westenra on Mar 11, 2014 22:19:41 GMT 2
Seda kuupäeva ei suuda ka Regina enam unustada. Ilmselt mäletab ta tänavust sõbrapäeva kogu oma ülejäänud elu... "Lihtsalt kahju, et ma iseenda vigadest kunagi ei õpi. Nii poleks tekkinud võimalust, et varsti sirgub järjekordne laps, kes ühel päeval teatab, kui vilets ema tal on," jätkas Regina, sest praegu suutis ta kogu olukorda näha vaid kõige tumedamates toonides. Isegi kui laps polnud kaugeltki veel sündinud, mõtles ta juba sellele, et kunagi emana kõikvõimalikke etteheiteid kuulma hakkab. Juba praegusel ajal käituvad lapsed/noored oma vanematega lugupidamatult. Mis veel aastate möödudes saama hakkab? Reginal polnud mingit tahtmist lapsevanemana läbi kukkuda - pigem pidas ta paremaks üldse mitte emmeks saada. "Ära muretse, sest varsti hakkad sa palju lapse läheduses viibima... Muidugi sel juhul, kui me otsustame ta alles jätta," kommenteeris blondiin Theo sõnu. Regina ei pannud ise kusjuures tähelegi, et ta oli väljendi "mina otsustan" asemel öelnud "me otsustame."
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2014 22:29:51 GMT 2
"Ära ütle nii," sõnas Theodore kulmu kortsutades. Eks nad saavad siin järgmiste kuude jooksul lapsevanemaks olemist õppida, kui otsustavad selle lapse alles jätta. Mis puutub oma vigadest mitte õppimisse, siis kavatses Theo edaspidi küll kaitsevahenditega seksi harrastada. Talle piisas ka ühest korrast, kui ta suutis Regina planeerimatult rasedaks teha. Kui teine kord peaks ka kunagi tulema, milles ta muidugi kahtles, võiks see vähemalt nende otsustada olla. "Kui ma nüüd oma kooliajast õigesti mäletan, kulub selleks ikka päris mitu kuud, mille jooksul tuleb meil hakata rohkem aega teineteisega veetma," lisas mees Reggie jutule. Jah, kui nad kavatsevad ta alles jätta. Sellisel juhul oleks ju tobe, kui nad valmistuvad ühist last saama, aga elavad endiselt erinevates majades. Mõne tunni pärast jõudsid noored oma esimesse sihtpunkti Atlantasse, kus pidid esialgsete plaanide kohaselt saatma mööda tänase ja ka osa homsest, enne kui reisi jätkavad. Alustuseks sõitis Theodore nende hotelli juurde, kus oli neile kahese toa broneerinud. Check-in sai üsna ruttu tehtud ja pärast seda haaras Theo nii enda koti kui kõik naise omad käte otsa, et need ilusti nende viimasel korrusel asuvasse tuppa toimetada.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Regina Westenra on Mar 11, 2014 22:51:22 GMT 2
"Aga just nii ma tunnen," põhjendas Regina oma varasemaid sõnu. Võib-olla oli naine enda kohta liiga emotsionaalseks muutunud, kuid ise ta küll sellest aru ei saanud. Ka Regina andis iseendale lubaduse, et rohkem ta millelgi sellisel korduda ei lase. Kui on välja mõeldud sellised asjad nagu kaitsevahendid, peaks ta neid kasutama, mitte jääma lootma heale õnnele, nagu ta siiani paaril korral teinud oli. Paraku kippusid taolistel kirehetkedel kõikvõimalikud ohud ununema... "Mul ei ole midagi selle vastu, et sinuga rohkem aega koos veeta, kuid selle jaoks poleks meil last vaja," rääkis naine, pilk hetkeks jälle akna poole vilksamas. "Aga jah, sul on õigus. See laps sünniks alles sügisel," lisas ta mõne hetke pärast. Ülejäänud sõit möödus noortel ilma suuremate viperusteta. Ei tekkinud rohkem liiklusohtlikke olukordi, auto oli endiselt oksevaba ning ka Regina oli järgmise sihtpunktini jõudmiseks suutnud enam-vähem maha rahuneda. Hotellituppa sisenenud, oli naise esimeseks liigutuseks selle suure ja pehme voodi hõivamine, kuna sõit oli küllaltki väsitav ning Reg tundis, et vajab vähemalt paari minutit pikutamiseks. Küll ta jõuab hiljem oma kottides sobrama hakata.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 11, 2014 23:04:56 GMT 2
Theodore kehitas õlgu, oskamata selle peale miskit tarka öelda. Praegu oli ju veel raske midagi aru saada ka, kui väliselt poleks kuidagi võinud arvata, et Regina sees uus inimene kasvab. Ilmselt lähevad neiu tujud edaspidi veel hullemaks, mistõttu peaks mees ehk hakkama end selleks kuidagi ette valmistama. "Muidugi, aga pidasin rohkem silmas seda, et sellisel juhul ei sobiks meil erinevates majades elada," sõnas Theo pead raputades. Aega veetsid nad palju koos küll, aga suurem osa sellest oli mõnes avalikus kohas, kuskil restoranis või kohvikus, sest teineteist külastasid nad tunduvalt vähem. "Sügiseni on veel korralikult aega, küll me selleks ajaks midagi välja mõtleme," lisas mees. Tundus, et hetkel olid nad nagu jõudnud kokkuleppele, et abort jääb ära. Lastes kottidel nende hotellitoa põrandale hunnikusse kukkuda, heitis Theodore samuti mõneks hetkeks voodile Reggie kõrvale pikali. Sõit oli siiski pikk olnud ja mitmetunnine paigal istumine muutis lihased kangeks. Ega neil ju kuhugi kiiret polnud, linna vaatama jõuavad hiljem ka minna.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Regina Westenra on Mar 11, 2014 23:42:16 GMT 2
Reginal oli raske ette kujutada, kuidas ta teatud aja möödudes järjest suuremaks paisuma hakkab, kuna tema olukord mõjub paratamatult ka kehavormidele. Kaalus naine küll juurde võtta ei tahaks, kuid mis parata. Kui ta peaks sünnituseni jõudma, siis mingi aeg pärast seda tuleks ka trenni tegema hakata, et need lisakilod ära kaotada. Aga kuidas lapse kõrvalt veel trenni minna jõuaks, kui ta praegugi oma aega kuigi hästi planeerida ei osanud? "Hm, sa tahad, et ma koliksin sinu juurde," järeldas Regina mehe sõnadest. Mõttel polnudki ju tegelikult midagi viga, kui välja arvata fakt, et nende suhe liigub ebatavaliselt kiiresti. Mõni paar jõuab ühise eluaseme ning lasteni alles pärast abiellumist... Reg muidugi kahtles, kas ta üldse enam abielluda tahab, kuna tema eelmine liit kujunes tõeliseks katastroofiks. Ja vaevalt Theogi on sellist tüüpi mees, kes kohe pärast titeuudist poodi sõrmuse järele jookseks. "Need kuud ei lähe tegelikult üldse nii aeglaselt, kui sa praegu arvad," sõnas naine mõtlikul toonil. "Tead, ma teen vist väikese uinaku," arvas Regina, sest silmalaud hakkasid juba vaikselt kinni vajuma. Mitmetunnine ühe koha peal istumine võib ka mitteraseda inimese jaoks küllaltki kurnav olla. Mis veel rääkida Reginast, kes viimasel ajal ainult magakski. Ja sööks... Nad võivad ju õhtul ka linnaga tutvuma minna - selleks ajaks on mõlemad end vähemalt korralikult välja puhanud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 12, 2014 8:25:30 GMT 2
Theodore raputas pead. "Ei, ma ei nõua, et sa ilmtingimata minu juurde koliksid, sa võid vabalt vanemate juures ka edasi elada," sõnas mees Reginale. See olukord oli praegu ikka päris keeruline, nende suhe oli veel nii algjärgus ja nüüd pidid nad ka mõtlema sellele uuele ilmakodanikule, kes nende elu järgmistel kuudel päris palju kontrollima hakkab, kui nad otsustavad ta alles jätta. "Seda vaatame me mõne kuu pärast," kehitas mees õlgu. Sügiseni oli tema arust ikka veel ilmatum aeg, mil ta peab hakkama võitlema Regina tujude ja kes teab veel millega. Theo noogutas. Ta oli ise ka väikse uinaku peale mõelnud, ja kui Reggie juba magada tahab, pole tal ju niikuinii midagi peale hakata. Puhkavad paar tunnikest ja siis on loodetavasti valmis ka natuke linnapeale jalutama minema, mõtles Theo oma käsi naisele ümber pannes ja tõmbas Regi endale lähemale, enne kui silmad sulges.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Regina Westenra on Mar 12, 2014 22:45:15 GMT 2
"Sinu sõnad ei tundunudki mulle nõudmise või mingi ultimaatumina, aga võin öelda, et mõttel pole viga midagi. Ma kujutan päris hästi sinu majas elamist ette ning see isegi meeldiks mulle, kuid kardan, et tüütan su lõpuks korralikult ära," rääkis Regina ühest oma kahtlusest. Ta on siiski küllaltki keerulise iseloomuga inimene. Theo pole Reginat ehk naise kõige hullematel momentidel näinud, kuid kooselu korral tuleks tal sellega kindlasti kunagi silmitsi seista. Mehe järgnevate sõnade peale Reg noogutas. Neil on veel piisavalt aega, et kõikvõimalikud detailid omavahel läbi arutada. Naise õnneks on Theodore tema olukorda mõistvalt suhtunud. Iga mees pole kohe kindlasti selline - nii mõnigi oleks lihtsalt minema jalutanud ning Regina koos naise "probleemiga" pikalt saatnud. Kui Theo talle oma käed ümber pani, naeratas Regina kergelt ja vajutas mehe huultele pisikese suudluse. Varsti jäi ta juba magama ning pikutas lõpuks voodis mitu tundi, enne kui uuesti oma silmad avas. Ärgates polnud Reggie aga paraku kõige paremas tujus, sest unenägu, mida ta magamise ajal nägi, ei tahtnud kuidagi meelest minna. Nii tõusiski Regina voodist püsti, jalutas ühe tugitooli juurde, kuhu varsti istuma vajus. Naine oli nüüd täiesti kindel, et täna enam hotellitoast lahkuda ei kavatse ning ärgu keegi parem proovigu teda praegu segama tulla - olgu see siis toateenindus või isegi Theo. Regina tahtis vaid omaette olla ja mõelda.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 13, 2014 9:05:27 GMT 2
"Sina tüütad minu ära? Anna andeks, aga seda ma küll ei usu," muigas Theodore. Ta oli Reginat ju juba mitu aastat teadnud ja kuigi nad olid alles suhtesse astunud, arvas mees, et suudaks küll neiu tujudega leppida, kui nad peaksid nüüd kokku kolima. Theo ise polnud ka just kõige kergem inimene, keda mõista, selles osas olid nad küll paras paar. Theo muigas, kui Regina teda vaikselt suudles, enne kui nad mõlemad magama jäid. Mõned tunnid hiljem tundis mees läbi une, et Reggie ärkas üles ja libistas end voodist välja, kuid oli ise praegu veel liiga väsinud, et üles ärgata. Tundus, et täna nad siiski ei jõua linna peale minna. Kuskil tund hiljem ärkas Theodore ka siiski üles ja tõusis voodis istukile, pöörates silmad tugitoolis istuva Regi poole. "Tere hommikust jälle," sõnas mees, kuigi väljas oli tegelikult alles õhtu. Esialgu ei pannudki Theo tähele, et naine kuidagi halvas tujus on, seega jäi ta lihtsalt Reginat jälgima, ütlemata ühtki sõna. Theodore oletas, et teab, millest neiu mõtleb ja ei pidanud vajalikuks teda segama hakata.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Regina Westenra on Mar 14, 2014 21:53:58 GMT 2
"Sa ei tunne mind üldsegi nii hästi, kui arvad mind tundvat," ei saanud Regina mehe sõnadega nõustuda. Aga kui Theodore tahab vaielda, siis sellega Reg praegu küll tegeleda ei viitsiks, mistõttu annaks ta mehele kerge võidu. Küll tüüp kunagi ise aru saab, et Reggie sõnadel oli ikkagi tõepõhi all. Isegi naise sõbrannad on talle vahel mõista andnud, et Reginaga pole alati just kuigi kerge läbi saada, kuna ta võib täiesti tühja asja peale solvuda või lihtsalt mõne absurdse asja peale lolliks minna. Reggie oli parajasti oma mõtetega jälle selle vastiku unenäo juures, kui Theo ärkas ning teda kõnetas. Kuna naise tuju polnud endiselt sugugi paranenud, võis tema vastus ehk teisele osapoolele nähvamisena kõlada. "Jah, "tore" hommik või mis iganes... Mul pole ammu nii igav olnud. Ja see koht muudab mind rahutuks." Toal polnud tegelikult midagi viga, aga praegusel hetkel oli Reginal lihtsalt põhjendamatu vajadus kõige üle viriseda.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 14, 2014 22:53:31 GMT 2
Theodore kehitas õlgu. Sõbrannana teadis ta küll Reginat juba mitu aastat, aga suhtesolemine ja kooselu on ikka hoopis teised asjad ja ega neiu teda ka nüüd nii väga hästi ei teadnud. Kui ikka koos elada ja pidevalt ninapidi koos olla, avastad teises ikka hoopis uue inimese. Siiski ei hakanud mees selle teema kohta midagi ütlema, sest nad olid mõlemad niigi närvilised ja polnud vaja nüüd tühjast tüli tekitada. Regina nähvates öeldud vastust kuulnud, kortsustas Theo kulmu. Ta üritas küll endale öelda, et ilmselt on Regina lihtsalt halvas tujus ja see läheb varsti mööda, aga sellegipoolest ei suutnud ta vastamata jätta, sest noh, virisemist ta lihtsalt ei sallinud. "Ma sain aru, et sulle meeldis see mõte väiksest kahekesi roadtripist ja sa pidid ometi teadma, mis sind ees ootab," sõnas mees võimalikult rahulikult, et Regi mitte rohkem ärritada. Samas, ega ta ju naist siin kinni ei hoidnud, too võis iga kell koju minna kui tahtis. "Räägi parem ära, miks sa nii halvas tujus oled ja saame ehk koos sellest üle," pakkus Theodore pärast väikest mõttepausi.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Regina Westenra on Mar 14, 2014 23:10:33 GMT 2
Regina ei kiskunud meelega tüli üles, aga paraku kippus tema puhul juhtuma, et see tekib eimillestki. Ka praegu hakkas olukord vaikselt selles suunas liikuma. "Jah, ma oleksin pidanud teadma, aga ju siis ei teadnud. Ma tunnistan, et olen üks rumal blondiin, kes mitte midagi ei tea ning kes peaaegu igal oma sammul ämbrisse astub. Oled nüüd rahul?" rääkis naine edasi, kuid vaatamata Theo rahulikule hääletoonile ei suutnud tema kuidagi oma ärritust varjata. Nüüd oligi ilmselt tekkinud olukord, mil ei suuda keegi ette teada, millal Regina uuesti maha rahuneb. "Vahet pole. Ma ei taha sellest rääkida," vastas Reggie Theo järgneva küsimuse peale. Sel korral suutis ta küll nähvamisele viitavat tooni vältida, aga oli vist naiivne loota, et Theo naise varasema reaktsiooni nii kiiresti unustab.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 14, 2014 23:18:19 GMT 2
Isegi kui Theodore üritas kõigest väest rahulikuks jääda, oli see üsna keeruline ülesanne, kui Regina tema peale niimoodi turtsus. Noh, ilmselgelt oli naine endiselt selle raseduse pärast endast väljas ja see mõjutas korralikult tema tujusid ka, aga meest mõjutas ka see kõik päris palju. "Tee siis see kuradi abort ära, kui me niigi kumbki seda last ei taha. Ma annan sulle selleks raha," plahvatas Theo lõpuks ja ajas end voodilt püsti, ristates käed rinnal. Olgu, ilmselgelt ei mõelnud ta seda päris nii, aga nüüd oli see juba välja öeldud ja enam tagasi ta seda võtta ei saa.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Regina Westenra on Mar 14, 2014 23:31:01 GMT 2
Kui Regina kuulis Theo sõnu, ei osanud ta esiti isegi midagi vastata, kuna olukord võttis tema jaoks täiesti ootamatu pöörde. Mis mõttes Theodore nüüd järsku aborti pooldama hakkas? Reginale just tundus, et mees oli selle lapse sünnitamise poolt. Ei saanud kohe üldse väita, et olukord oleks nüüd lihtsamaks muutunud - otse vastupidi, sest aina segasemaks läks. "Ma arvasin, et sina ikka tahtsid seda last. Ise hakkasid enne mind ümber veenma, kui abordi jutuks võtsin. Sellega suutsid sa mind kogu lugu hoopis uues valguses nägema panna, aga seda ainult natukeseks, sest nüüd rikkusid sa jälle kõik ära. Mida sa õigupoolest minust tahad?" loopis Regina sõnu nagu kuulipildujast. Polnud mingit võimalust, et ta lähiajal vait jääda suudab.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 14, 2014 23:41:42 GMT 2
Theodore ohkas valjult ja vajus uuesti voodile istuma. Ta poleks vist tõesti pidanud seda aborditeemat uuesti üles tooma, aga nüüd oli juba liiga hilja, sest Regina oli sellest kommentaarist päris korralikult keema läinud. Muidugi oli tal õigus seda kõike öelda, aga mees oli ise ka veel uudisest šokeeritud ja ei suutnud otseloomulikult kohe õiget seisukohta võtta, aga Reg sellest muidugi aru ei saanud. Lõpuks ajas mees end ettevaatlikult voodist püsti ja võttis kätega naise õlgadest kinni, et vähemalt üritada teda maha rahustada. "Anna andeks," pomises ta enda ette, aga piisavalt valjult, et Reggie seda ikka kuuleks. "Jah, ma tahan seda last, aga see pole ju ainult minu otsus. Ja su tänahommikune uudis tuli mulle ausalt öeldes korraliku šokina. Pean ma siis kohe teadma, mida ette võtta?" küsis Theodore rahulikult ja vaatas Regile otsa silma sisse, pööramata rääkides kordagi pilku kõrvale.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Regina Westenra on Mar 14, 2014 23:53:01 GMT 2
Vabandamine tuli Reginale üllatusena, mis andis isegi lootust, et mees ei mõelnudki enda eelmisi sõnu kuigi tõsiselt. Aga keema suutsid need sõnad Reggie tõepoolest ajada ning rahunemine oli raske. Siiski üritas naine anda endast parima, et tüli mitte veelgi suuremaks puhuda. "Ma lootsin, et sinust on mulle mingi abi, aga tuleb välja, et pean ikka kõik ise otsustama. Nagu ma oleks selle jaoks piisavalt stabiilses seisundis," seletas naine edasi, hoides oma hääletooni võimalikult tasasena. "Ma ei tea... viskame kulli ja kirja? Kui tuleb kull, siis teen aborti, aga kui kiri, siis jätame lapse alles?" pakkus naine irooniliselt. Ta ei tulnud hetkel selle pealegi, et nad ei pea kohe nii suurt asja otsustama, kuigi lõpmatuseni venitada ka ei saa.
|
|