27-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Jonah Norgård on Feb 24, 2014 22:32:34 GMT 2
Jonahle linnast läbi voolav jõgi ega meri pinget ei paku "siis kalastamise kohta pean ise uurima". Kindlasti on kuskil mõni spordi või lausa kalapood kus osatakse teda juhatada või tuleb siis ise kaart osta ja asuda asja uurima katse eksituse meetodil. Baaride osas jääb siis ikkagi Green Poison Bar kus töö välisel ajal aega parajaks teha ja eks siis saab ka seal süüa. "Kui vana sa täpselt oled? Kui ikka on viisakas küsida?" Tundis Jonah aina enam huvi Haylie vastu. Ja kisakoor.. Norras neid eriti pole, aga teleri vahendusel on neid ikka näinud, aga mis nende mõte on? "Räägi lähemalt, mis see kisakoor on?"
|
|
18-aastane; Kisakoor; Eastside
Junior
|
Post by Haylie R. Bates on Feb 24, 2014 22:42:11 GMT 2
"Ilmselt küll," kinnitas Haylie. Las uurib, kui asi huvitab, muud moodi teada ei saa. "Seitseteist olen ja sina?" Oleks ju aus, kui noormees nüüd oma vanuse ka ütleks. Pakkuda ei oskaks, tänapäeval ei saa välimuse järgi enam midagi öelda, aga eks ta üle kahekümne ole kindlasti. Christianivanune äkki? "No, tantsugrupp nagu iga teine, põhimõtteliselt. Kuigi meie liigutused on pigem võimlemiselemendid. Ainult et me käime korvpalluritele kaasa elamas ja teeme seda niiöelda läbi tantsu. Samas on meil igal aastal kisakooridevahelised võistlused. Antakse kindlad elemendid ja me peame neid sisaldava kava tegema, selle puhtalt sooritama, isegi varvas ei tohi valesti olla," rääkis Haylie kisakoorist.
|
|
27-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Jonah Norgård on Feb 24, 2014 22:57:24 GMT 2
Võiks öelda, et näeb pisut vanem välja. Aga ehk võtab tüdruk seda solvanguna.. Kuid tõesti ei saa tänapäeval kedagi välimuse järgi hinnata enam. "Ma ise olen siin mõnusasti 26 aastat vana, kui sulle oleks küll vähemalt aasta rohkem pakkunud. "Seega siis tantsuline võimlemine?" Kohe üldse ei mõista, miks nad seal on. Kas võistlejate võitlusvaimu tõstmiseks või siis vastaste tähelepanu kõrvale juhtimiseks. Hirmutamis funktsiooni neil kenadel tüdrukutel kindlasti ei ole. "No teil on see korvpall natuke nagu rahvuslik spordiala ka. Meil see nii populaarne pole ja ise ma ei ole seda väga jälginud ka. Pigem olen hokit või jalgpalli jälginud." Hakkas Jonah nüüd spordist rääkima. Kuigi ise ta väga suur spordi sõber pole. Natuke ikka tegeleb, ei saa ju end käest lasta. Vaadanud oma tühja topsi põhja tõusis Jonah püsti "Soovid ka uut kohvi? Minu kulul muidugi."
|
|
Junior
|
Post by Haylie R. Bates on Feb 24, 2014 23:07:12 GMT 2
"Paari kuu pärast saan 18, niiet ega sa siis väga mööda tegelikult ei pakkunudki," ütles Haylie. Varsti tuleb see kauaoodatud sünnipäev, mida ta ilmselt suurelt ei tähista. Huvitav, kas õed korraldavad selleks midagi? Või siis teevad ühise peo. Kolmikud nagu nad on. "Tree Hillis muule väga tähelepanud ei pöörata ja korvpall on meil siin siiski ainult keskkooli teema. Samas, väga paljud saavad siit tuule tiibadesse ja jätkavad korvpallurina," rääkis Haylie. Kisakoorita Haylie ilmselt sporti ei teeks. Või kes teab, võib-olla teeks ka. "Tänan, ei," vastas Haylie viisakalt pead raputades.
|
|
27-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Jonah Norgård on Feb 24, 2014 23:52:24 GMT 2
Õnne soovideks on siis ilmselt vara. "Kuidas ka sünnipäeva tähistad? Suure pidu?" Kas ameeriklaste sünnipäeva peod on tõesti nii rajud, nagu teleka vahendusel näidatakse? Oma 18. sünnipäeva veetis Jonah pere keskel. Pole kunagi eriline sünnipäeva tähistaja olnud. "Ei mõista ma seda korvpalli vaimustust. Aga üldiselt on tore, et noored spordiga tegelevad." Noored.. Pole ta ise ka midagi nii vana, aga nemad on ikkagi nooremad. Võib-olla hakkabki ta juba vanaks jääma, 26 ikkagi. Alles ta roolis koos isaga kalapaati... Aeg lendab. Ja ajast rääkides, tööpäev peaks varsti algama. "Sellega meie jutuajamine ilmselt ka lõppeb" lausus Jonah kella vaadates. "Aeg surub peale, vanade inimeste asi, vaja tööl käia." üritas Jonah vaimukas olla.
|
|
Junior
|
Post by Haylie R. Bates on Feb 25, 2014 2:12:53 GMT 2
Suure pidu. Hehheee, jah. Jonah peab oma inglise keele grammatikaga natuke vaeva nägema, aga küll see tal lõpuks justkui iseenesest tuleb. Haylie vähemalt uskus, et inglise keel ei ole midagi nii keerulist, mida inglisekeelses keskkonnas elades selgeks ei saaks. "Ma ei teagi. Pole sellele üldse mõelnud. Mul on kaks õde, kes on minuga samal päeval sündinud, võib-olla nad tahavad kolmekesi pidada ja siis tuleb küll suur pidu, jah," rääkis Haylie. Sest ega need õed tal millegi tagasihoidlikuga ei lepi, sellised mölluloomad siiski. Üks hullem kui teine. Ja siis on Haylie, kes on nagu mingi teisest pesakonnast. Kuigi mingeid sarnasusi ikka leidub. "Tore on see, kui noor inimene üldse millegagi tegeleb," arvas Haylie. Olgu selleks sport või kunst või kasvõi meeletu kirg lugemise vastu. Mingi huvi peab inimesel olema, vähemalt Haylie arvates. "Nooojah," venitas Haylie. Mis seal siis ikka, kui inimene peab tööle minema, siis peab. "Kus sa töötad?" uuris neiu. Ikka huvitav teada.
|
|
27-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Jonah Norgård on Feb 25, 2014 19:48:21 GMT 2
Jonahl on grammatika tõesti kehv. Kui aus olla ei ole ta ka oma emakeele grammatikas kuigi tugev. Aga kõnes ei tohiks see väga saatuslikuks saada.. loodetavasti. "Kolmikud" imestas Jonah "ma ei olegi varem ühtegi kolmikut kohanud. Kas nad sinu nägu ka on?" tundis Jonah veelgi enam huvi. "Mul endal on kaks venda. Noorem ja vanem." Eks vendadest oli aisana tema läinud maailma avastama ja loobunud sedasi osast perefirmas. "Ma töötan Green Poison Baaris. Huvitav amet, näeb inimesi ja kuuleb lugusid. Ja jootraha toob ka tõsiselt võetava lisatulu." Kiitis Jonah oma ametit. "Aga ma loodan, et sina ei tarbi veel vägijooke" ei saa siinkohal süüdistada ameerika kultuuri, ka põhjamaistes riikides on see probleemiks.
|
|
Junior
|
Post by Haylie R. Bates on Mar 5, 2014 2:06:51 GMT 2
Päris ühte nägu ta oma õdedega ei olnud, samas on täiesti aru saada, et tegemist on õdedega. "Üldiselt oleme täiesti erinevad, aga kui meid kõrvuti panna, siis sarnasust on märgata küll," ütles Haylie. Nii vähemalt räägivad sõbrad ja tuttavad ja Haylie nõustub nendega. "Mul on üks vanem vend ka. Poolvend, kui täpne olla," ütles Haylie, kui noormees mainis, et tal kaks venda on. "Leidsid ka urka kuhu tööle minna," muigas tütarlaps. Ta on sellest kohast tegelikult vastakaid lugusid kuulnud, niiet ta ei oska tegelikult väga seisukohta võtta. Ilmselt baar nagu iga teine. Vägijookide koha pealt ei öelnud tütarlaps midagi.
|
|