|
Post by Deleted on Feb 18, 2014 19:22:21 GMT 2
Shawn oli Tree Hillist lahkunud 24. jaanuar, mis tähendab, et oleks ta veel nädalalõpuni New Yorgis pesitsenud, oleks ta tervelt kuu aega enda abikaasast ja pojast eemal olnud. Samas sai ta päris palju korda aetud. Lisaks kõigele töö jamadele sai ta natuke veeta aega ka enda lastega esimesest abielust. Shawnil oli hea meel üle pika aja neid näha, sest nüüd kus ta Tree Hillis viibib kipuvad need kohtumised harvemaks jääma. Mees aga ei taha mitte mingi hinna eest enda poega ja tütart enda elust kaotada. Vahetult enne lennukile istumist oli ta ka nendega natuke aega veetnud, lubades nad mingil ajal jälle Tree Hilli kaasa võtta, et nad enda poolvenda ka näeksid. Kell hakkas lähenema kuuele õhtul, kui Shawn tuttava koerteriukse juurde jõudis. Ta lükkas lingi alla ning astus hubasesse ruumi sisse. Jätnud kohvri esikunurka, eemaldas mees enda üleriided ja jalanõud. Ta jalutas korteris edasi ning leidis Diana koos Rafaga lõpuks lastetoast. "Hei," lausus ta enda abikaasale üsna tasasel häälel näol kerge naeratus. Hea oli jälle kodus enda kallite inimeste juures olla. Liikunud nende juurde, kinkis mees esmalt naisele ühe kallistuse ja seejärel musi pealaele, millele järgnes pehme suudlus huultele. Rafa vaatas neid suurte silmadega enda voodist, tuues kuuldavale lapseliku lalina, mille peale Shawn poja endale voodist sülle tõstis. "No tervist, väike mees, ma loodan, et sa olid emmele hea laps," rääkis mees Rafaga, kes ilmselgelt mõistmatul, kuid lõbusal pilgul enda isale otsa vaatas. OT: Diana Ramirez
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 18, 2014 20:41:24 GMT 2
Peaaegu kuu aega on Diana Rafaga kahekesi olnud, aga see aeg oli naise jaoks võrdlemisi rahulik. Nad said kahekesi hakkama ja natuke puudust tundis Diana Shawnist ka, aga ta ei mõelnud kordagi sellele, et mees midagi rumalat võiks teha või midagi. Ta usaldas Shawni. Vahepeal oli Rafa lõpuks pead hakanud hoidma ja häälitseb ka päris palju. Rohkem võis pisikest poissi ikka naermas kuulda, aga eks ta oligi üks pisike naerupall. "Hei," lausus Diana kergel naeratusel, kui Shawn koju jõudis. Ta oli tõesti pikalt ära olnud. "Rafa oli hea laps küll," lausus naine, viies oma tumedad silmad Shawnile. "On mingeid uudiseid ka?" uuris Diana ettevaatlikult.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2014 21:36:04 GMT 2
Kuulnud, et poiss oli hea laps olnud, naeratas mees ühe suu poolega. Hea kuulda, et nad Shawni ära olekul kenasti läbi said. Vajutanud pisikese peale pehme musi, andis ta lapsele enda käe mängimiseks, suunates seejärel enda pilgu Dianale. "Põhimõtteliselt on selle asjaga nüüd korras ja ma ei pea ilmselt lähiajal küll mitte New Yorki lendama," vastas mees Diana küsimusele, "ainult veel viimased dokumentide ajamised. Vaatamata sellele, et ma sellest uimastite jamast puhtalt välja tulin, müüsin ma mõlemad klubid maha. Nende aktsiad ei olnud küll enam kõige hinnalisemad, aga ma lihtsalt ei taha nendega enam tegeleda. Mis puutub nendesse maksupettustesse, siis tuleb välja, et mõned mu firmad olid sellega seotud, aga seda minu parema käe kaudu, kes nüüd vanglas peab istuma. Mina pidin lihtsalt kõvasti enda kukrut kergendama... ja kõvasti all pean ma silmas ligi kakskümmend viis miljonit."
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 18, 2014 21:47:19 GMT 2
"Hea seegi," lausus Diana kergendatult. Tore, saavadki siis kolmekesi olla ja naine ei pea järgmist kuud aega lapsega kahekesi veetma. Naine kuulas meest ja kõik tundus enam-vähem korras, kui tüüp teatas, et ta päris kopsaka summa välja pidi käima. "Kakskümmend viis miljonit?" pahvatas naine, sest see summa tundus lausa hiiglaslik. "Ja see tähendab nüüd seda, et meil pole enam, mille eest elada?" tuli kohe kiire küsimus. Nojah, tuleb vist seda tööle tagasi minemise ja Rafale hoidja otsimise varianti hakata kaaluma.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2014 22:13:16 GMT 2
Ilmselt ei saanudki Shawn eriti head reaktsiooni oodata selle peale, et ta sellise hiiglasliku summa mingi nõmeduse pärast lihtsalt ära pidi maksma. Samas nüüd on vähemalt sellega ühel pool ja pole enam mingit närvesöövat ootamist, et mis nüüd saab. "Ma tean, et see summa tundub ja tegelikult ongi väga suur, aga meil ikka on veel, mille eest elada," rahustas mees Dianat, "me peame lihtsalt võibolla mõned kuud natuke rohkem jälgima, kuhu me raha paneme, kuni firmades kõik jälle paika loksub ja korralikult tööle hakkab. Ma tean, et see kõik ei ole midagi, millele sa alla kirjutasid, kui me abiellusime, aga ma luban, et kõik loksub peagi paika tagasi." Seda Shawn ei arvanud, et Diana jälle tööle peaks minema.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 18, 2014 22:35:29 GMT 2
Neil võis ju natuke midagi veel järel olla, aga Diana ei arvanud, et firmades nii ruttu kõik korda saab. Ei saanud ikka koju istuma jääda, vaid pidi ikka tööle tagasi minema, kas või poole kohaga pisikese kõrvalt. Siis on Diana palk ju natukenegi veel abiks. "Aga kauaks meil sedagi jätkub?" esitas Diana küsimuse. "Ma küll leian, et parem lähen tööle tagasi, kas või poole kohaga. See on natukenegi abiks," lausus naine rahulikumalt, sest talle tundus see otsus vähemalt õige. Praeguses olukorras ei saanud lihtsalt muud moodi.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 18, 2014 23:07:21 GMT 2
"Diana kallis, sa räägid nagu meil oleksid näpud täiesti põhjas, aga meil ei ole," sõnas Shawn, kuigi muidugi ei saa nende praegust rikkust võrrelda nende eelneva rikkusega. Tundus, et mees oli hetkel see optimistlikuma ja Diana pessimistlikum. "Sa tõesti ei pea seda tegema. Sa tahtsid ju Rafaga kodus olla vähemalt nii kaua kuni ta veel pisike on," tuletas mees enda abikaasale meelde. Muidugi saaks Shawn ka ise lapsega tegeleda, aga ta tõesti ei pidanud seda vajalikuks, et naine tööle läheb. Pealegi, mis mulje see jätaks? Et neil on näpud nii põhjas, et Diana peab lausa lapse kõrvalt tööle minema?
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 19, 2014 19:22:54 GMT 2
"Aga nii naiivne oleks praegu arvata, et seda kunagi ei juhtu," sõnas Diana, sest ei teadnud, kaua selle firmade asjade korda ajamisegagi läheb ja kas need asjad üldse enam korda saavad. Igatahes leidis naine, et pidi valmistuma hullemaks. "Tahtsin küll," sõnas Diana, kuid ohkas siis. "Olgu, vaatame, mis saab, aga ma ikkagi ei välista seda võimalust, et mul pole muud valikut kui uuesti tööle minna," lausus naine ning vaatas Shawnile otsa.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 19, 2014 19:30:40 GMT 2
Mees tõsines pisut ja hingas sügavalt välja. Muidugi on see võimalik, aga asjad ei olnud hetkel nii hullud, et nad seda kartma peaksid. Kui Rafa Shawni süles siplema hakkas, sättis mees lapse endale paremini sülle, kuni ta jälle rahulikumaks jäi. "Olgu, ootame mõned nädalad ja vaatame, mis juhtuma hakkab," pakkus Shawn, kuigi nagu öeldud, siis parema meelega ei laseks ta Dianat tööle tagasi. Ühel hetkel kindlasti, aga mitte praegu. Mees jättis lapse toetamiseks enda ühe käe ning asetas teise ümber enda abikaasa.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 19, 2014 22:41:53 GMT 2
"Jah, see tundub kõige parem mõte," nõustus Diana Shawniga ning rohkem ta sellest rääkida ei soovinud. Diana abikaasa oli ikkagi üle pika aja jälle kodus ja naine peaks selle üle õnnelik olema. "Aga mul on hea meel, et sa tagasi oled," lausus naine naeratades, viies oma tumedad silmad Shawnile. Naisele jõudis alles nüüd kohale, kui väga ta Shawnist puudust oli tundnud. "Muide, kui sul kõht tühi on, siis ahjus on makaronivorm. Peaks veel soe olema," teatas naine.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 19, 2014 23:40:00 GMT 2
Mees noogutas ja võis kergendatult hingata, sest Diana nõustus natuke ootama. See olukord oli neile mõlemale raske ja ootamatu. Nad ei olnud selleks ettevalmistatud. Nüüd tuleb lihtsalt üritada sellega kohaneda. "Mul on hea meel tagasi olla," vastas Shawn naisele samuti naeratades. New Yorkis oli kõik nii pingeline olnud. Nüüd on hea jälle kodus olla, et ennast natuke lõdvemaks lasta, kuigi eks see juhtum mõjutab neid veel pikalt. "Muideks ma külastasin New Yorgis ka Chrissi ja Kaileyt. Me mõtlesime Joyce'iga, et nad võiksid millalgi jälle siia mõneks ajaks tulla. Kui sina muidugi nõus oled," seletas mees. Shawn teadis, et tal on vedanud sellega, et tema eelmine abielu rahulikult lõppes ja tema eksabikaasa ja praegune abikaasa läbi saavad. Seda ei juhtu väga tihti. "Tegelikult isegi võibolla võiks midagi natuke süüa," arvas Shawn.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 19, 2014 23:57:42 GMT 2
"Kuidas neil läheb?" uuris Diana, kui kuulis, et Shawn Chrisil ja Kaileyl külas käis. "Ja jõudsid sa Matti ja Daniela juurde ka?" Diana ei teadnud isegi, kauaks tema õde Mattiga New Yorki jääb, aga naist huvitas, kuidas neil läheb. Võib-olla peaks koguni ise neile kunagi külla sõitma. "Ja mul pole selle vastu midagi, kui nad siin on. Saavadki Rafaga natuke mängida," lausus naine. See oli hea, et Shawni endine naine Diana vastu õel polnud ja nad normaalselt läbi said. Chris ja Kailey paistsid ka viimane kord Dianaga leppivat, kui nad koos rannas olid.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 20, 2014 0:14:43 GMT 2
"Täitsa hästi," lausus mees, "aga mul oli tunne, et ma pole neid nii kaua aega näinud." See lause ei olnud mõeldud sugugi süüdlaslikuna. Pigem Shawn lihtsalt avaldas enda mõtteid. Pealegi ta ju teadis, et kui ta lahutab ja lapsed naise juurde jäävad, siis eks ühel hetkel võib kerge kaugenemine ikka pihta hakata. Loodetavasti see siiski liiga sügavale ei lähe. "Ma käisin korraks nende juures, aga Matt on võtetel ja seega oli Dani koos Snowga kodus. Aga ega tal ka väga palju aega seal ei ole. Nii nagu mina aru sain, siis see stuudio ikka käib talle päris kõvasti peale, et see plaat rutem valmis teha," rääkis mees nii palju, kui ta enda lühikese visiidi jooksul teada sai. "Tore, eks ma siis ajain seda asja. Praegu tuleks natuke oodata, et meil endal asjad rohkem paika läheksid," sõnas Shawn.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Diana Ramirez on Feb 20, 2014 11:24:58 GMT 2
"Sa ei olnudki ju," sõnas Diana mõistvalt. See oli täiesti arusaadav, et mehel olid eelmisest abielust ka lapsed ja ta ei saanud neid lihtsalt sellepärast hüljata, et tal nüüd uus perekond oli. Naine kuulas Shawni ja noogutas vahepeal kaasa. Tundus, et Danielal ja Mattil oli ka kõik ikka enam-vähem ja seda oli hea kuulda. "Seda muidugi," noogutas Diana. Kiiret sellega ju igatahes polnud, et Kailey ja Chris ka tulla saaksid.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 20, 2014 16:48:35 GMT 2
"Aga ma lähen otsin siis endale midagi süüa," lausus Shawn, "ma võin täna õhtul Rafaga ise tegeleda, siis saad endale natuke puhkust lubada... Tegelikult... Kuigi me just rääkisime, et vaatame, kuhu me enda raha paneme, siis mis sa arvad, kui läheks käiks täna õhtul Hiltoni spaa tervisekeskuses? Kaks piltetit ei ole nii kallis. Ma olen kindel, et meile mõlemale kuluks ära kerge lõõgastus pärast seda kõike ja enne seda, mis tulema hakkab. Mis sa arvad?" Väikestele lastele pidi ju ujumine väga hea olema ja kui Rafa ära väsib, saaksid nad äkki isegi kahekesi natuke saunas istuda.
|
|