18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Feb 23, 2014 13:56:03 GMT 2
"Eks ma jään huviga ootama, mis te minu jaoks välja mõtlete," lausus Lyddie kavala muigega ning pani enda kange koksi kõrvale, et siis ühe kastikese juurde minna ja sealt siidripudel välja võtta. Täna tuleb vist ikka lahja kraamiga leppida, kuni rumm kuskilt uuesti välja ilmub. "Tegelikult võiks ikka midagi mängida, mul hakkab küll igav muidu," sõnas Lydia.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Feb 23, 2014 16:37:57 GMT 2
Elijah käis balli ajal hoopis Richmondis ühel üritusel esinemas, mille eest tema ja ta tantsupartner ka pisut raha teenisid. Õhtul jõudsid noored lõpuks tagasi ja Dean mõtles, et läheb käib balli järelpeolt läbi, kindlasti oli seal ka Daisy. Jõudnud sviiti, vaatas ta ringi, pudeleid oli horisontaalpindadel päris palju, kaua see kestnud oli? Ilmselt mitte veel väga kaua, sest inimesed paistsid veel ärkvel olevat. "Õhtust," sõnas ta naeratusega, kui leidis Daisy ja tema sõbrannad üles, kellega ka Elijah oli kokku puutunud. "Ilusat sõbrapäeva," lisas mees ning toetas end vastu tugitooli seljatuge, käed ristatud rinnal.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2014 19:18:57 GMT 2
"Ära ole nii kärsitu, küll pidu peale läheb, kui kõik parajalt vindised on," muigas Daisy, kes võis küll olla klassi taibu ja igati eeskujulik ilmakodanik, aga see ei pidurdanud teda pidutsemast. Näitsiku jaoks toimis moto, et kui õpid kõvasti, siis tuleb pidutseda ka kõvasti, kuigi ülekäte pole asi Sunnyl veel läinud. "Hei, ma ei teadnudki, et sa tuled," lausus Sunshine enda vennale, kui too järsku nende juurde ilmus, "kuidas sul siis see esinemine läks? Näe, juua tahad?" Tüdruk ulatas klaasi Elijah poole, näitamata mitte kuidagi välja seda, et jook seal klaasis on kange. Väga kange. Vähemalt tüdrukutele küll. Noh, Lyddie sülitas selle ju üldse välja. Kui mõelda, et tema vend eriti tihti ei joo, siis on ilmselt temale ka see üsna joomiskõlbmatu. Kuna ball oli teoreetiliselt nende jaoks läbi, siis sidus tüdruk maski enda näo eest ära ja viskas selle tugitooli juures olevale lauale.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2014 19:26:52 GMT 2
Gayla jälgis vaikides enda sõbrannat, toetades korraks enda pudeli ainult kapile, et mask näo eest ära võtta. Siin ei olnud nagu nii enam mõttet ennast varjata, sest Brad siia vaevalt tuleks ja teised saavad nagu nii pika peale aru. "Nice," noogutas tüdruk heakskiitvalt, "that's my girl!" Haaranud pudeli jälle kätte, valas neiu endale sealt natuke jooki suhu. Ta ootas kannatlikult ära, kuni Phoebs vennale sõnumi saatis. "Lähme teiste juurde?" viipas näitsik elutoa nurga poole, kus ta märkas ka enda õde, aga vaevalt ta eriline blokk oleks. Kahakesi nad ju sõbrannaga ikka pidutsema ei hakka. Selleks, et pidu lahe oleks, peab palju rahvast ikka kokku saama.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 23, 2014 19:40:49 GMT 2
"Tahaks ka sellist oskust panna inimesed kohe kiiresti ümber mõtlema," muigas Phoebs ning võttis lonksu oma klaasist. Päris hea joogi oli endale kokku seganud. Kui Gayla maski ära võttis, leidis ka Aurora, et talle aitab enda varjamisest ja siin pole niikuinii vahet, kas sul on mask või mitte. "Lähme," nõustus Phoebs, kui oli enda maski ära võtnud ja köögikapile jätnud. "Looky-looky, teine Bates ka siin," teatas näitsik lõbusa muige saatel.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2014 19:51:56 GMT 2
Gayla turtsatas ja hakkas sõbranna sõnade peale laginal naerma. Tjah, selleks läheb vaja head näitlemis- ja manipuleerimisoskust... ja ilmselt tuleb kasuks ka armas näolapike. Neid kõike kobineerides saabki sageli soovitud tulemuse. Järgnenud Phoebsile teiste juurde, lasi tüdruk enda helepruunidel silmadel kõigilt üle libiseda. Suurem osa tüdrukuid ja üks kena poiss. Vähemalt teadis ta neid kõiki nimepidi ja mingit tutvustamist polnud vaja. Tjah, ilmselt teadsid kõik ka teda. Eriti tema kena autovarguse pärast. "Hei," lausus ta kõigile, aga ennekõike Lyddie'le, saates talle ka pilgu, mis ütles selgelt, et tüdruk teab, et ta siin olla ei tohiks, aga ta on, ja seega õeke võiks kena olla ja mitte kitule minna. Kuna istumiskohad olid võetud ja niigi olid kolm neidu kõik ennast ühele tugitoolile istuma pigistanud, toetas Gayla ennast kergelt vastu diivani käetuge.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Feb 23, 2014 20:28:57 GMT 2
"Ma ei plaaninudki tulla, aga juhtus kuidagi nii," vastas noormees kerge õlakehitusega. See idee tuli järsku. "Noh, ma ei viinud üht sammu ilusti vist lõpuni välja. Oleks võinud paremini minna," vastas mees nagu alati. Ta ei olnud iialgi enda esinemistega rahul, alati oli midagi, mis jäi teda hiljem häirima. "GHB-ga?" küsis ta muigega ja võttis topsi vastu. Kokteili maitsnud, krimpsutas ta nina ja andis joogi õe kätte tagasi. "Sellist saasta te siis enda kehadesse topitegi," teatas Elijah. Mingi odav rõveda järelmaitsega viin. Võeh! Noormees tarbis alkoholi harva, aga kui jõi, siis midagi kvaliteetset. "Hei-hei!" tervitas ta Bates vol 2-te, kui ta suvatses enda sõbrannaga liituda. "Kuidas ball oli?" uuris ta neiu käest.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2014 20:40:20 GMT 2
"Kuule, ära mõtle üle. Sul läks kindlasti hästi," lausus Daisy, kui Elijah seda mainis, et üks samm ei läinud lõpuni välja. Tantsus on sadu samme ja see üks ei ole nii tähtis. Tüdruku arvates oli tema vend maailma parim tantsija ja ei saanud tema aru, miks Dean enda vastu nii kriitiline on. "Jah, muidugi," turtsatas Daisy, kui venna küsimust kuulis. Ei tea, kust ta seda veel saama pidi. "Lyddie katsetas lihtsalt baaridaami tööd, aga ei tulnud eriti välja," teatas tüdruk, miks see jook selline... noh rõve oli. Saanud klaasi tagasi enda kätte, asetas Sunny selle hoopis lauale. Vaevalt temagi selle ära suudab juua. Kui Elijah Batesi poole pöördus, viis näitsik enda silmad sõbrannadele.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2014 20:45:04 GMT 2
"Selline... okei," lausus Gayla napisõnaliselt ja õlgu kehitades, kui Elijah uuris, kuidas ball oli. Tüdruk oli seal nii vähe viibinud ja tantsinud oli ta ka ainult ühe kutiga, kes õnneks oskas saalis imesid korda saata. Seega ei saa väga kurta, aga seda ühte inimest, keda ta enda kõrval näha oleks tahtnud, ei olnud. Võtnud lonksu enda siidripurgist, jalutas näitsik kapi juurde, millel oli läppar, kust tuli muusikat. See heli oli aga Renna arvates liiga vaikne. Keeranud muusika kõvemaks, jalutas ta teiste juurde tagasi.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2014 20:52:29 GMT 2
Tori tundis ennast Daisy süles päris mugavalt. Sealt oli hea vaade ju. Eriti kui rahvas muudkui nende juurde ilmus. Näitsik ei öelnud küll midagi, aga ta jälgis kõike, mis toimus, tühjendades samal ajal enda pudelit. "Heh, kui sa põed ühe lõpuni viimata sammu pärast, siis ma vist ei tohikski tantsuplatsile minna," muigas Tori. Ega ta tegelikult selle tüübi ees siin eriti tantsima kipugi. Ei tahaks ju väga enda marki maha teha. Kohale ilmunud uus Bates ja Phoebe röövisid näitsiku tähelepanu mõneks ajaks, kuid peagi tundis Tori, et peaks juba midagi tegema, enne kui igavus peale tuleb ja ta hoopis ära otsustab minna. Järgides Daisy eeskuju, eemaldas Tori enda maski ja lennutas ka selle pisikesele lauale.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Feb 23, 2014 21:57:29 GMT 2
"No... Ma ei mõtle üle," kinnitas mees kindlalt. Ta vaatas ringi ja märkas, et peol oli ka palju võõrast rahvast, kes ei käinudki Tree Hilli keskkoolis. Tõenäoliselt mõned peikad ja pruudid. "Kuulge, kes minuga tantsida tahab?" esitas noormees küsimuse. Nüüd, kui esinemise pinge oli läinud, sai ta end vabalt tunda. "Tori, tohid küll... Lihtsalt ma tahan, et mu esinemine oleks perfektne, sest nad ometigi maksid meile," arvas Elijah. Ta vaatas maske, mis laual puhkasid. "Miks pole mingit kommet, et näiteks maskid aknast välja visata? Või siis laternapostide külge siduda või midagi. See oleks lahedam, kui lihtsalt nende hotellituppa unustamine," arvas mees.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 23, 2014 22:11:47 GMT 2
"Okei, sellisel juhul näita mulle siis, mida sa teha oskad," lausus Tori ja vabastas kuti õe enda raskusest. Näitsik ulatas sujuva liigutusega enda siidripudeli Daisyle, sest ta oli ju nagu nii enne midagi lahjemat tahtnud, aga tal jäigi enda jook saamata. Pudelis küll enam midagi eriti palju ei olnud, aga maitse saab ikka suhu. "Me võime selle kombe ju tekitada," kehitas Tori enda õlgu. Nad võisid ju need kasvõi Hiltoni hotellitubade uste külge siduda. Oleks vähe lihtsam, kui linnas ringi jalutada ja neid laternapostide külge panna.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Feb 24, 2014 1:03:24 GMT 2
Noormees naeratas, kui ta saigi endale tantsupartneri. "Arvestades muusikavalikut, ei saa ma enda parimaid samme näidata," naljatas Elijah ning tõukas end tugitooli najalt eemale ja tõmbas Torit õrnalt käest enda poole. "Kus me ainult tantsime?" küsis nooruk muigega. Koht oli rahvast puupüsti täis ja välisuksest tuli pidevalt lisa juurde. "Aa, by the way, emps mainis, et ma pean sul silma peal hoidma," lisas Dean enda õele, kes teadis isegi, kuidas käituda. Üldjuhul ei olnud neil probleeme vanematega ette tulnud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2014 1:37:02 GMT 2
"Jah, muidugi," turtsatas Tori ja hakkas naerma, kui Elijah teatas, et tänu muusikale ei saa ta enda parimaid samme näidata. Andnud enda käe kutile, jalutas ta sõbranna vennale lähemale. "Köögis, kus on ilmselt vähem rahvast, või lööme lihtsalt endale platsi puhtaks kuskile," pakkus tüdruk kaks varianti välja. Noh, lauale nad vaevalt tõmblema lähevad. Isegi kui Tori võiks selle ära teha, siis Elijah vaevalt. "By the way, Daisy on tavaliselt see, kes meil kõigil hoopis silma peal hoiab," muigas Yola ja pilgutas blondile silma.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2014 1:40:42 GMT 2
Daisy jälgis huviga, kuidas tema vend ja sõbranna vaikselt tantsima valmistusid minema. Kui paljud võisid arvata, et see on neiule veider, et tema sõbranna ja vend niimoodi siin suhtlevad, siis Sunnyl küll midagi selle vastu ei olnud, et Elijah tema tüdrukutega hästi läbi saab. "Prsh, millal varem olen ma probleeme tekitanud," turtsatas tüdruk ja pööritas kergelt silmi, "aga eks sa hoia siis." Kuulnud Tori poolt tulevaid sõnu, noogutas Daisy kaasa ja saatis sõbrannale kavala naeratuse. Kuna Yola pudel oli nüüd tema käes, siis hakkas ta seda vaikselt tühjendama.
|
|