18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 22, 2014 18:06:33 GMT 2
"See jah," noogutas Simona. "See oli hullult palav päev ka." Tegelikult oli see üks toredamatest ja see hilisõhtune ujumiskäik oli päris mõnus, kuigi esialgu vette minnes oli ikka natuke külm. Sellel suvel peaks seda kindlasti kordama. "Nojah, ma olen vist jälle sammu võrra lähemal selle eesmärgi täitmisele, et oskan lõpetamise ajaks süüa teha," muigas tüdruk. Samas ei seisnud ta ühe koha peal ka selle teise eesmärgiga, et oskaks inglise keelt peaaegu sama hästi kui Hunter, kelle emakeeleks ongi inglise keel. Võrreldes eelmise aastaga, kui neiu Tree Hilli alles tuli, sai ta juba paremini inimestest aru ja tema aktsent polnud ka enam nii väga tugev, kuigi kuulda seda ikka oli.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 18:08:39 GMT 2
Nad said tõesti kõigest rääkida ja isegi kõige kummalisematel teemadel. "Ei tea, kas ma peaksin järgmisel aastal ikkagi Hiltoni hotelli pakkumise sõbrapäevaks vastu võtma?" küsis Colin laialt muiates. Tegelikult oli tal hea meel, et ta täna näitsikuga koos olla sai. Tööd ta küll teha ei oleks viitsinud teha. Isegi kui selleks tööks on pildistamine. Loodetavasti ei hakka noormees ainult fotonurga pildistajat juhendama. Jõudnud saalist välja, jäid noored järjekorda seisma, sest osad olid veel nende ees ootel, et õhtut jäädvustada.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 22, 2014 18:13:56 GMT 2
"Ah, et su Tuhkatriinul on nimi ka," lausus Gayla laialt muiates, "aga lähme siis." Tüdruk vaatas veel korraks enda sõbrannale otsa ja jalutas siis koos Phoebsiga liftide juurde, et üles sõita ja see sviit üles leida. Näitsikul mobiili kaasas ei olnud. See oli tema toas laua peal. See oli selleks sinna jäetud, kui Brad peaks tahtma temaga ühendust saada. Astunud õigel korrusel liftist välja, jalutasid tüdrukud natuke mööda koridore, enne kui õige sviidiukse üles leidsid. Gayla tõmbas korraks kaardi ukselukust välja ning pani selle siis uuesti sisse, tõmmates seejärel ukse lahti. "Vanemad ees," muigas ta Phoebele ning astus alles sõbranna järel sviiti sisse. Muusika juba käis ja rahvast oli juba päris parajalt ringi tatsamas. "Midagi juua soovid?" uuris Gayla sõbrannalt, võttes endale ühe purgi kirsisiidrit. "Jah, tema nimi on ainus asi, mida ma temast üldse tean," lausus Phoebs. Võib-olla ei peakski teda päris maski järgi otsima, vaid piisaks ka sellest, kui tüdruk natuke stalkerit mängiks ja tema nime Facebooki trükiks ja selle järgi otsiks. Facebook annab ju kohe kõik Davidid ja eriti lihtsalt leiab Phoebs ta siis, kui tüüp juhtub tema ja kellegi ühine sõber olema. "Alakas," muigas Phoebs, kui Gayla ees sviiti astus. Jap, täisealiseks olemise võlud - keegi ei kobise midagi, kui natukenegi juua kavatsed. "Mina teeks endale mõne koksi, kui siin kuskil rummi ja koolat peaks leiduma," vastas näitsik ning asuski siis koksi tegemiseks vajalikke jooke otsima.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 22, 2014 18:18:20 GMT 2
"Oota, mis mõttes?" küsis Helena turtsatades, sest kui nad siis veel koos on, tahaks Helena mehega järgmisel aastalgi tulla. "Nojah, kõige naljakam oleks vist see, kui sa fotonurga fotograafi õpetama hakkaksid, kui tema meid pildile üritab saada," muigas näitsik. Samas Colin just ei tundunud sellist tüüpi inimene, kes hakkaks kohe õpetama, kui tema meelest keegi midagi valesti teeb. Igaühel on ju oma käekiri ja kõik ei peagi kõiki asju ühtemoodi tegema.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 18:41:18 GMT 2
Tänapäeval saab ju ainult nime järgi päris palju teada, kui ainult viitsid natuke vaeva näha. See on see uus ühiskond, kus privaatsus nullilähedane on. "Kuule, ära kobise," turtsatas Gayla, kui Phoebe teda alakaks nimetas. Mõned kuud veel, siis ei saa keegi enam tema kohta seda sõna pruukida. Ausalt öeldes ei suuda Renna seda ära oodata, millal tal uus aasta täis saab. "Kindlasti kuskil leidub," arvas Bates ning avas enda joogi käimise pealt, liikudes Phoebe järel kööginurga juurde, kus kõige tõenäolisemalt kõik asjad olemas on, et sõbranna endale koksi saaks teha. Toetanud ennast vasti ühte kappi, jõi Gayla enda siidrit.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 18:45:24 GMT 2
"Ära muretse, ei lähe ma kuskile," muigas noormees lõbusalt, sest näitsiku reaktsioon oli päris hea. Ega ta ometi mõelnud, et mees enda sõnu tõsiselt mõtles? "Ei hakka mina sellele enda aega raiskama. Mulle täiesti piisab mu õpilastest," lausus Colin enda tüdrukule, kuigi eks ta korraks pilgu ikka pildistajale peale viskas. Huvitav, kas too teab, et ta palgati ilmselt ainult tänu sellele, et Jeff töö ära ütles? Vaevalt.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 18:48:18 GMT 2
"Oli," noogutas Hunter, sest miks nad muidu nii hilja õhtul veel ujuma tahtsid minna. "Kuna lõpetamiseni on nii palju aega, siis arvata on, et sa sellega hakkama saad, kui sa juba praeguseks päris palju küpsetanud oled," seletas poiss, vaadates neiule otsa. Nende olemine siin vestibüülis oli juba päris mõnus. Seega ega Hunter väga tagasi saali ei kibelenudki.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 19:58:33 GMT 2
"Suhtlemisrakused või mitte, aga selle teema unustame nüüd ära," lausus Daisy ning ajas ennast laua tagant püsti, "sööge ruttu ja lähme käime tantsimas, enne kui te kaks kindlasti sinna sviidipeole tahate põgeneda, mitte et ma sinna ise ka ei tuleks." Oodanud mõlemad enda sõbrannad ära, liikusid nad lõpuks tõesti kolmekesi tantsupõrandale, kus nad ka kolmekesi tantsima hakkasid, kasutades selleks midugi kõige veidramaid liigutusi, mis neid ainult rohkem naerma ajasid. Seega võis see kõik kaugelt üsna veider välja näha, aga täna oligi ju sõbrapäev, kus võis enda sõpradega lõbutseda ja paratamatult kaasnes sellega ka lolli mängimine.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 22, 2014 20:09:45 GMT 2
"Mulle meeldis see õhtune ujumine. Minu meelest palju mõnusam kui päeval," lausus Mona. Siis polnud rannas enam rahvast ka nii palju, kuigi sellel ajal olidki nad Hunteriga ainsad inimesed, kes veel ujuma otsustasid minna, sest kell oli nii palju lihtsalt. Tüdruk kuulas Hunteri julgustavaid sõnu, suul soe naeratus. See oli lihtsalt nii armas, kui poiss teda ikka julgustas ja alati tema jaoks olemas oli. Mona igatahes uskus, et tal on vedanud, et tal selline poiss on. "Näed, sinu raamatutest on abi ka," lausus tüdruk õlgu kehitades. "Ja kuna lõpetamiseni on umbes kaks aastat, siis ma arvan, et selleks ajaks ei tule mul neid hetki ka nagu enne, et ma ei saa oma lauset lõpetada, sest mingi sõna ei tule meelde... täpselt nagu enne," rääkis Mona.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 20:16:42 GMT 2
Justkui käsu peale lasigi Tori selle kõik enda peast minema ning kiirustas peagi koos enda sõbrannadega tantsima, sest kuigi söömine oli väga ahvatlev, on balli mõte siiski ka tantsida. Kolmekesi on see muidugi natuke imelik, aga vähemalt oli kolmikul parajalt lõbus. Pärast kolme naeru täis tantsu sai Tori enda mobiilile, mis temaväikeses mustas ridikülis oli, uue sõnumi, mis noori sviidipeople kutsus. "Okei, lähme," lausus Tori, pöörates enda mobiili ekraani sõbrannade poole, et nad ka näeksid, mis sõnumis seisis. Kuskil kümme minutit hiljem jalutasid tüdrukud juba sviidiuksest sisse.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Feb 22, 2014 20:29:38 GMT 2
"Ma ei tea, kas ma hakkan vanaks jääma või läkski see tantsimine mul praegu meelest ära," teatas Lyddie enda taldrikult snäkke suhu pistes. Muidugi polnud ta tantsimist unustanud, sest tema idee oli üldse kolmekesi tantsima minna, sest kahekesi tantsida on liigagi mainstream. Vähemalt kolme vallalise neiu jaoks. Tantsimine oli tõesti lõbus ja imelikke pilke nad said, kuid tüdrukuid see väga ei huvitanudki. Nüüd siis sai sviidipeole minna ja astudes uksest sisse, tahtiski Lydia kohe midagi juua. "Kuulge, ma lähen võtan midagi juua," ütles ta.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 20:34:58 GMT 2
"Kuule too mulla ka midagi," palus Daisy, "aga mitte midagi kanget palun." Tüdruk võttis suuna elutoa nurgale, kus oli küll juba palju rahvast, aga näitsik suutis ennast ühele tugitoolile istuma sättida, ilma et ta kelleltki kohta oleks pidanud ära röövima. Kuigi vaatamata endale õrnale olekule oleks ta sellega ilmselt hakkama saanud küll.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 20:38:06 GMT 2
Tori võttis endale ühe siidripudeli kastist, mis toanurka oli asetatud ja kus veel mõned üksikud pudelid alles olid. Ta järgnes Daisyle ja kuna kuskile mujale istuda ei olnud, siis maandus ta enda blondile sõbrannale risti sülle, toetades enda selja vastu tugitooli käetuga ning lastes jalad üle teise käetoe rippu. Natuke protesti sealt Daisy suust tuli, aga lõpuks hakkasid nad lihtsalt naerma. Selleks et tasakaalu hoida, asetas Tori enda ühe käe tugitooli seljatoele, kui oli pudeli lahti teinud. Jook ei olnud küll toas seistes enam päris jahe, aga muidu oli täitsa meeldiv.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 20:42:44 GMT 2
"Mulle meeldib ka õhtuti ujuda," tunnistas noormees, sest siis tundub vesi alati soojem. Samas hommikul vara on hea karastus, kui vette minna. "Mis me ikka spekuleerime, ootame parem need aastat ära ja siis vaatame, mis saanud on," leidis Hunter ning suunas enda pilgu mööduvatele noortele, kes kõik järjest lifti läksid. Tundus, et sviidipidu on kenasti käima läinud. Samas Sommers ise sinna väga minna ei soovinud. Polnud tema teema.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Feb 22, 2014 20:51:27 GMT 2
Lydia läks külmkapi kallale ning võttis sealt midagi kangemat ja mahla, et koksid valmis segada, kuna nüüd tahtis temagi natuke kangemat kraami juua. Rummi oli keegi juba ära võtnud ja seega pidi neiu leppima viinaga. Loodetavasti ei kahetse ta seda, kui liiga kange joogi kokku segab ja selle pärast välja sülitab. Seganud koksid kokku, läks Lyddie kolme klaasiga sõbrannade juurde. "Keegi tahtis kangemat?" küsis ta uuesti üle ja ulatas klaasid sõbrannadele. "Need on viinaga, sest rummi oli keegi juba ära võtnud. Loodan, et väga kange ei saanud."
|
|