|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 16:28:18 GMT 2
"Eks see ole mingil määral ka vastupidi," arvas mees, sest ega siis naised ainsad ei ole, kes endal pidude korral natuke viisakamalt riidesse topivad. Seega on asi vastastikune. "On tõesti," sõnas Colin, "ma hakkasin ka sellele mõtlema." Huvitav, miks see inimestel ühel hetkel siis vastupidiseks muutus, sest tavaliselt öldakse ju, et naine teeb ikkagi selle otsuse, kas ta tahab meest või ei. Täpselt nagu looduses. Tundub, et Helena ja Colin jõuavad täna õhtul enda jutuga bioloogiasse välja.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 16:32:09 GMT 2
"No sellisel juhul võin ma sind ju kasvõi koju saata öösel," pakkus Gayla, "pliiiiis tule. Mõtle ma tulin siia, et sinuga koos pidutseda ja nüüd sa ütled, et sa ei viitsigi. Äkki su Tuhkatriinu tuleb ka sinna?" Tüdruk vaatas Phoebele otsa, lootuses, et ta tõesti mõtleb ümber, sets no kammoon võiks ju vastu tulla. Kas või natukenegi. "Sa ei pea ju kauaks jääma," lisas Renna juurde. Nii kui Phoebs tunneb, et enam olla ei taha, võib ta enda asjad võtta ja minna.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 22, 2014 16:35:00 GMT 2
Eks väiksena sai ka Simona igasuguseid asju teha, kuid suurema osa ajast oli ta ikka kodu lähedal kuskil hoovi peal või liivakastis siis mängimas. Vahel harva jõudis ta küll lõbustusparki, aga näomaalinguid ta ei mäleta ja enda teada tal neid olnud pole ka. "Mulle meeldis ka eelmisel suvel ja ma tahaks kindlasti sellel suvel ka minna," sõnas Mona. "Aga mind ikkagi huvitab, kust see traditsioon ikkagi tulnud on. Eriti just see, et kõik viivad oma vanu asju sinna ja paati ja siis see kõik pannakse põlema," lisas tüdruk, viies oma pruunid silmad Hunterile.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Feb 22, 2014 16:42:16 GMT 2
"Lahe, kui ma uuesti millalgi New Yorki tulen, siis vii mind ka sinna," palus Sierra noormehelt. Eriti lahe oleks muidugi, kui noormees sellel samal õhtul esineks. "Sinna on veel terve üks aasta aega," lausus tüdruk, sest ega tal see baka nii ruttu ka läbi ei saa. Pealegi tuleb tal veel see lõputöö ka ära teha. Samas miks mitte pärast kolme aastat ülikoolis proovida hakata lihtsalt muusikamaailmas läbi rebima. "Ütleme nii, et ma ei välista seda mõttet, aga ma ei luba midagi kindlat," sõnas Melody, sest ta ei tahtnud hiljem enda sõnu süüa. "Siis, kui sa käisid, ei olnud mul seal esinemist, muidu oleksin sind tööle kaasa tarinud," lausus mees. "Üks aasta... Aga suvel võid ikka NY-s nädalakese peatuda ja vaadata, kas linn meeldib piisavalt," lisas Joseph. Ta jumaldas seda linna, kuid tahtis ka LA-s millalgi elada aasta-paar. Joe märkas, et mõned noored arutasid midagi gruppides, kontrollisid enda mobiile, ning lahkusid peolt. "Ma arvan, et järelpidu on alanud," teatas mees muigega. Noored ikka ei osanud seda üldse varjata. Mõni vanem oleks saanud peo väga lihtsalt laiali lüüa, sest raudselt olid peol kaasatud alaealised ja alkohol.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 16:55:10 GMT 2
"Suvel võin ikka tulla, kui sa kutsud, ja isegi kauemaks, kui üks nädal," lausus Sierra, sest suvi oli siiski aeg, kus tal oli aega kõvasti üle. Võibolla saab siis endale juba midagi sebida ka sinna New Yorki, et kooliaasta lõpus oleks alus juba olemas. "Lähme?" kergitas Sierra küsivalt enda kulme, sest nad võisid ju ka hiljem noortega ühineda. Vaevalt nad millestki väga ilma jääksid. Läbu nagu läbu ikka.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 22, 2014 16:59:45 GMT 2
"Ma ei tea..." jäi Phoebe kõhklema, sest hakkas tõesti juba nii tundma, et Gayla üritab teda kõvasti moosida, et ta ümber mõtleks. Ta ei üritanud, vaid tegigi seda, aga Phoebs polnud veel kindel. Gayla oli praegu nagu laps mänguasjapoes, kes üritas oma vanematele pinda käia, et nad talle midagi ostaks. "Okei," andis Phoebe lõpuks järele. "Eks ma siis korraks astun läbi."
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 17:05:51 GMT 2
"Ega sa sellest ilmselt ei pääsegi, kui sa juhuslikult sellel ajal Rumeenias või kuskil mujal ei ole," lausus Hunter, sest tema kavatseb nagu nii minna ja kui neiu tahab temaga aega veeta, siis ei jää tal muu üle, kui kaasa tulla. "Ma ei teagi, kust see tulnud on," lausus poiss kergelt õlgu kehitades ja muiates. Kõik tähistasid seda juba ammusest ajast, aga suurem osa noori ei teadnuki, kust see kõik tuli. Hunter ei olnud ka mingi erand. "Aga seda saab ju alati uurida," lisas Hunter hetke pärast.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 17:12:20 GMT 2
"Mis mõttesi ei tea... tule ikka," käis Gayla sõbrannale peale, saades ise ka aru, et ta hetkel Phoebsile ikka paras nuhtlus on, aga ta tõesti tahtis tänasest õhtust kõike võtta. Küll siis kannatab vast ülejäänud koduaresti ka veel ära. "Jessss," ei peitnud Renna sugugi enda head meelt, kui sõbranna lõpuks alla andis ja nõustus, "olgu, ainult korraks ja kui sulle ei meeldi, siis võid ära minna. Aga lähme siis?" Või tahtis Phoebs veel natuke peol olla? Gayla oli enda neli tantsu kätte saanud ja talle täitsa piisas. Ta võib hiljem veel tantsida. Kindlasti ei jää ka sviidis tants olemata, kuigi seal on see vähe teistsuguse muusika saatel.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 22, 2014 17:15:09 GMT 2
"Kindlasti on," nõustus Helena, sest oli ju tore, kui ka mees enda eest hoolitses. Samas nägi tüdruk seda enda venna pealt ka, kui palju aega mehedki võivad enda üles löömisele kulutada - tal läks ju peegli ees päris kaua juba sellega, et enda juuksed geeliga korda seada. Samas enda poiss-sõbra puhul tüdruk seda ei märganud, et tal kaua läheks. "Lähme bioloogiliseks ära või?" küsis Marie naerdes, kui kuulis, et Colin sama asja oli mõelnud. Kas nende jutt jõuab tõesti lõpuks sinna, kuidas loomariigis paarilise leidmine käib?
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 17:23:04 GMT 2
"Kuule tundub jah," hakkas ka Colin naerma. Sellised jutte võivad nad hiljem mehe juures ajada. Ball vist selleks täitsa õige koht ei ole. "Tead, lähme teeme parem pilti ja siis ma tahan su tantsiplatsile tagasi viia," pakkus mees lõbusalt, sest nad oli siia ühele kohale seisma jäänud juba päris pikalt. Vajutanud Helena huultele ühe suudluse, võttis ta tüdruku käevangu ning liikus saali väljapääsu poole.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 22, 2014 17:38:30 GMT 2
"No eks ma katsun siis sellel ajal kindlasti Tree Hillis olla," lubas Simona, sest tema küll tahtis Hunteriga minna. "See üritus, kus me eelmine suvi käisime... mingi laat või midagi, kus küpsetisi müüdi, oli ka päris tore," lausus tüdruk, "...ja rääkides küpsetistest... ma tegin jälle mingi päev neid kaeraküpsiseid ja seekord said paremad kui esimesel korral, aga seekord ma sulatasin šokolaadi ära ja panin selle ka veel peale," rääkis tüdruk enda saavutuset. Seekord said tõesti head küpsised ja võib-olla saab Mona nüüd ise järgmisel laadal neid ka müüa. Siis tuleb neid ainult kordades rohkem teha ja läheb ikka mässamiseks küll. "Mulle see põleva paadi osa tuletas just meelde mingeid jutte viikingite traditsioonidest," tuli Monale meelde. Täpsemalt siis see, kuidas viikingid kadunukesi ära saatsid.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 22, 2014 17:51:19 GMT 2
Kui Gayla tahtis, oskas ta ikka päris korralikult pinda käia, aga muidugi ei saanud siis Phoebs mingi pussy olla ja kas või korrakski läbule minemata jätta. Tõsi, ta käis seal nüüd võrreldes eelmise aastaga harvem, aga sõbrannat üksi jätta ka ei tahtnud. "Kui Davidit seal pole ja see ikka mõttetuks kisub, olen läinud," sõnas Phoebs, kuid oli nõus sõbrannaga koos minema hakkama. Colinile võib pärast ju mingi SMSi ka saata, et ta ikka ei lähe tema ja Helenaga, kui tüdruk peakski kauemaks jääma.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 17:53:47 GMT 2
"Aaa jaja, see oli see kiriku heategevuslik küpsetistemüük," sõnas Hunter, tuletades samal ajal seda päeva meelde. Nad käisid ju õhtul hilja veel ujumas ka tookord. "Eks iga korraga läheb paremaks," arvas Hunter, olles selles osas väga positiivne. Kindlasti maitsesid need nii hästi. Eriti koos šokolaadiga. "Vaevalt see sellega seotud on, aga ausalt öeldes kui mõelda, siis see tõesti sarananeb nende traditsioonidele," leidis ka poiss.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 22, 2014 18:01:08 GMT 2
Helena oli seda märganud, et nad võivad Coliniga ikka tõesti kõigest rääkida ja vahel jõuab nende jutt juba päris imelike teemadeni välja, aga tüdrukule meeldis see, et nad niimoodi kõigest rääkida said. "Ah jaa, see ka veel," naeris Helena, kui Colin tegi ettepaneku pilte tegema minna. See oli tüdrukul sootuks ununenud. "Seda oli küll päris raske meeles pidada, kui sind fotonurgas polnud," lausus näitsik pooleldi naljatledes, sest tänase õhtu tahtis ta kohe kindlasti oma kallimaga veeta.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 18:01:11 GMT 2
"Ah, et su Tuhkatriinul on nimi ka," lausus Gayla laialt muiates, "aga lähme siis." Tüdruk vaatas veel korraks enda sõbrannale otsa ja jalutas siis koos Phoebsiga liftide juurde, et üles sõita ja see sviit üles leida. Näitsikul mobiili kaasas ei olnud. See oli tema toas laua peal. See oli selleks sinna jäetud, kui Brad peaks tahtma temaga ühendust saada. Astunud õigel korrusel liftist välja, jalutasid tüdrukud natuke mööda koridore, enne kui õige sviidiukse üles leidsid. Gayla tõmbas korraks kaardi ukselukust välja ning pani selle siis uuesti sisse, tõmmates seejärel ukse lahti. "Vanemad ees," muigas ta Phoebele ning astus alles sõbranna järel sviiti sisse. Muusika juba käis ja rahvast oli juba päris parajalt ringi tatsamas. "Midagi juua soovid?" uuris Gayla sõbrannalt, võttes endale ühe purgi kirsisiidrit.
|
|