|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 0:26:12 GMT 2
"Okei," noogutas Tori tõsiselt, kui sõbranna sõnad ära kuulas. Ta jalutas Abbie seljataha ning asetas hetkeks enda käed tema õlgadele. "Ilusat õhtu jätku," lausus ta tüdrukule, "aga ära tee midagi, mida mina ei teeks." Tüdruku suule ilmunud lai muie näitas, et need viimased sõnad olid niisama naljaga öeldud. Josiah poole Yola enam ei vaadanud, sest hetkel tema arvamus tüübist eriti kõrge ei olnud. Võibolla kui ta teda kunagi paremini tundma õpib, siis kasvab ka tema arvamus. "Muideks, sa näed imekena välja," lisas Tori, enne veel kui Lyddie enda käevangu võttis ja koos temaga tagasi Daisy juurde sammus, kus ta enda vanale kohale maandus. Võtnud pisikese lonksu enda klaasist, pööras ta enda pilgu blondile. "Esialgu on nad veel sõbrad, aga kui mõelda, kui ülbe too Josiah oli, siis loodame, et nii jääbki," andis ta Sunnyle ka kiire ülevaate sellest, mis toimunud oli. "Muideks... Ära arva, et ma aru ei saa, et sa mu klaasi tühjendanud oled," lisas Tori turtsatades ja kergelt naerdes, valades veel alles jäänud kihiseva joogi enda kurgust alla. Nüüd keskendus näitsik suupistetele, mis endiselt isuäratavad välja nägid.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 0:36:22 GMT 2
Gayla veetis üsna kaua aega tolle Wilmingtonist pärit tantsijaga, aga kui tolle mingid sõbrad kohale ilmusid, siis otsustas tüdruk edasi liikuda. Tal ei olnud ju mingit kohustust selle võõra kuti juures jõlkuda. Kuigi tüdruk oli juba kaks šampkuseklaasi ära tühjendanud, võttis ta endale veel kolmandagi, enne kui endale uut inimest läks otsima, kellega juttu puhuda. Kuigi kaua ta otsima ei pidanudki, sest leidis ühe neiu kleidis, mis vastas täpselt Phoebsi tänahommikusele kirjeldusele, kui neiud kõik enda ballikleitidest rääkisid. Inimesed võivad ju arvata, et tüdrukud nagu Phoebe ja Gayla ei hooli väga sellistest üritustest, aga eks ballikleidi valimine ole ka neile mingil määral tähtis. Igatahes nägi sõbranna kleit reaalselt veel kenam välja, kui Renna kujutluses. See sobis ideaalselt Phoebsiga kokku. Valanud viimase tilga jooki endale kurku ning asetanud klaasi mööduva kelneri kandikule, jalutas Gayla näitsiku seljataha. "Mõista, mõista, kes see on? Tuhkatriinu lasi kodust jalga," sõnas Gayla, asetades enda käed seljatagant sõbranna õlgadele.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 22, 2014 0:38:17 GMT 2
"Jah, palju parem," lausus Marie naeratades, kui suudluse enda kaelale sai. Tegelikult polnud sellel soojal kõditaval hingeõhul ka midagi viga. Kui Colin soovitas neiul järgmisel aastal parema maski valida, turtsatas Marie naerma. "Selge, siis järgmisel aastal olen Ooperifantoom," lausus Marie täiesti kindlalt, kuid tema näoilme ei jäänudki väga kauaks tõsiseks, sest peagi pääses uus naeruturtsatus juba valla. Samas see mask varjaks tõesti paremini, aga Marie ei arvanudki, et peaks end nii palju varjama. Vähemalt polnud tal veel mingeid eriti creepysid stalkereid kuskil. "Sina võid selle sama musta maski alles jätta, sest see tekitab sellise tunde, nagu mul oleks päris oma Zorro," lausus näitsik lõbusalt.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 0:43:28 GMT 2
Tore, kui su tüdruksõber su suudluseid naudib, kas pole? Igatahes oli Colin küll rahul. "Miks mitte," lausus mees kergelt muiates, sest tema korteris ootasid neidu just teatripiletid sellele samale etendusele. Huvitav kokkulangemine? Naine oli ju talendiõhtul kerge vihe teatri kohta teinud. Meed oli sellest kinni võtnud ja piletid neile ära ostnud. Kui Helena naerma hakkas, ilmus ka mehe suule naeratus. Tore oli näha, et neiul nii lõbus olla oli. "Kindlasti jätan ma selle alles," lubas mees, "iseasi, kas ma seda ka järgmisel aastal kannan, kuigi ülikonnaga eriti mingit suurt maskivalimist nagu polegi. Üks must ette ja asi korras." Tegelikult olid paljudel meestel sellised lihtsad maskid ees. Naised olid need, kelle maskid igasuguste viguritega kaunistatud olid.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 22, 2014 0:47:06 GMT 2
"Mhm," noogutas Sommers ja jalutas koos enda tüdrukuga saalist välja, sest pilditasmine asus vestibüüli. Tegelikult oli see isegi hea, sest seal oli vähem rahvast ja tänu pidevalt avanevale ja sulguvale uksele ka rohkem õhku. Kohe mõnus oli sinna astuda. Kuna kedagi teist ees ei olnud, siis said noored kohe pildistama minna. Natuke sättimist ja fotograafi poolset juhendamist ning klõpsud saidki tehtud. Nüüd on õhtu kenasti ka jäädvustatud. "Mis sa arvad, kui istuks lihtsalt siia kuskile natukeseks maha," pakkus Hunter, sest vestibüülis oli mõnusalt jahe ja mõned pingid seal ootasid lausa neid. Vestibüülis tundus tõesti parem kui saalis, sest seal oli veel vähemalt õhku, mida hingata. Nüüd sai Mona mõnda enda albumisse veel ka omajagu pilte juurde, kuigi jõuluballil poisiga koos tehtud pilt kaunistas nüüd raamitult tüdruku öökappi. "Võiks tõesti mõne pingi otsida," arvas Simona, kes hetkel päris mitut vaba pinki nägi. "Ma arvan, et kui me jälle õue läheks, oleme homme ehk mõlemad haiged," muigas tüdruk. Said juba niigi mõnda aega terrassil külma käes olla, kuigi siis tüdruk veel lõdisema hakata ei jõudnud. "Siin võime vist maskidest ka end mõneks ajaks vabastada," lausus Mona, sest nad polnud enam saalis ja nüüd hakkas temagi tundma, et mask kisub juba päris ebamugavaks.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 0:56:29 GMT 2
Saanud Simonalt positiivse vastuse, juhatas Hunter neiu enda käevangus ühe pingi juurde, mis asus saalile üsna lähedal, aga samas siiski vestibüülis. Vähemalt ei puhunud neile välisuksest tuul kohe peale, kui keegi jälle sisse või välja liikus. "Täitsa võimalik," muigas ka poiss, kui Mona väitis, et nad võivad haigeks jääda, kui uuesti välja lähevad. Eks see soojas külma minek jah väga soovituslik ei ole. Hunter ei andnud Simonale ühtegi vastust, kuid tegutses tema sõnadele vastavalt ehk siis eemaldas enda maski. Oh, see oli mõnus. Kutt hõõrus natuke enda silmi ning pühkis taskust leiduva riidest rätikuga enda otsmikku. "Päris mõnus vaheldus," muigas Hunter.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 1:01:28 GMT 2
Daisy jälgis kõike eemalt ja isegi tema sai eemalt aru, et ega see kõik seal vist väga hästi ei läinud. No, miks ei võinud Lyddie ja Tori neil kahel lihtsalt olla lasta? Muidugi teda keegi ei kuula. Loodetavasti ei lähe vähemalt keegi siin tülli sellepärast. "Noh, hakkas nüüd kergem või?" küsis Sunny, kui sõbrannad taas temaga ühinesid ja Tori pisikese ettekande kuuldavale tõi justkui oleks tema neid sinna missioonile saatnud. "Ülbe? Ma oleks ka ülbe, kui keegi mu kohtingut crashima tuleks," turtsatas Daisy ja hakkas kergelt naerma. Kas Lyddie ja Tori olid tõesti arvanud, et Abbie ja Josiah võtavad nad kallistustega vastu, kui nad sinna niimoodi pinnima lähevad? "Ma ei arvagi," hakkas Daisy naerma, "pingeline olukord ajas jooma. Tead, selline tunne oli nagu vaataks jalgpalli viimaseid minuteid, kus seis on viigis ja viimane värav loeb." Tüdruk võis ju enda sõbrannade ettevõtmist rumalaks pidada, aga see ei tähendanud, et ta tuju kuidagi alla oleks läinud või ta neisse kahesse teisiti suhtuks. Show must go on, right?
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Feb 22, 2014 1:06:20 GMT 2
Teinud vennaga mõned tantsud, kadus Phoebegi kuskile rahva sekka ega hoolinudki enam väga sellest, mis tantsupõrandal toimus. Kellel kaaslased vähegi olid, need tantsigu edasi, aga Phoebs rohkem ei viitsinud ja läks pigem snäkilaua juurde maiustama. "Ma just otsisin oma Tuhkatriinut, aga tema polnud naine," lausus Phoebs muiates, kui talle tema venna öeldud pärl meelde tuli. See oli liiga hea kild, et see üldse ununeda saaks. Neiu pööras end kergelt ümber ja jäi Gaylat silmitsema. "Wow... sa näed ilus välja. Eriti meeldib mulle su mask," lausus neiu. Mõnus. Varjas kohe pool nägu ära. Miks Phoebe sellise maski peale ei võinud tulla?
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Feb 22, 2014 1:18:02 GMT 2
Helena samuti oma suhte üle just hetkel kurta ei saanud, sest kõik tundus hetkel vägagi hästi, kui välja arvata see pisike hirm, mida tüdruk sisimas tundis - kuidas ta sai kindel olla, et Colin jälle ei libastu, kui tüdruk ise märtsi keskel mõneks ajaks jälle Los Angelesse lendab? Hetkel tundus selleni aga kõvasti veel aega olevat ja Marie oli mehega küllalt palju koos ka. Võib-olla saab ta enda hirmust veel üle? Ballile oligi neiu täna igatahes lõbutsema tulnud ja seega oli ta hetkel ikka väga lõbusas tujus ka. "No teil, meestel, on kõik hullult lihtne," muigas Marie. "Te ei pea isegi mõtlema selle peale, milline mask kleidiga hästi kokku läheks."
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 1:27:17 GMT 2
"Juba jõudsid endale kellegi leida? Kas ta sulle siis oma kingakest ei jätnudki?" küsis Gayla õrnalt muiates ja manas näole ühe armsa moss-suu, mida muidugi tänu maskile näha ei olnud, aga kuna Phoebs peaks teda üsna hästi tundma, siis võib ta selle sinna juurde juba automaatselt kujutada. Eemaldanud enda käed sõbranna õlgade pealt, astus ta tema kõrvale. Kuna nad olid parajasti snäkilaua juures, siis võttis Gayla endale ühe tikuvõileiva, mis kohe tee tema suhu leidis. "Ma tänan sind," naeratas Renna, "noh, selle maski olin ma sunnitud rohkem.... olude sunnil võtma. Aga sina näed ka väga lahe välja. Su kleit näeb isegi parem välja, kui sa mulle seda hommikul seletasid. Minu väike gootitšikk."
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 22, 2014 1:27:42 GMT 2
Kohendanud oma kleidi seelikuosa, sättis Mona end pingile istuma ja siis ei suutnud ta küll vastu panna kiusatusele kingad mõneks ajaks ära võtta. Niisiis võttiski Mona mõlemad kingad jalast ja asetas need enda jalgade kõrvale. Palju parem. "Siin on küll päris mõnusalt rahulik praegu," mainis Simona. Õues oli ka, aga õues oli kõvasti külmem ja seal kaua olla ei saanud. Kui Hunter enda maski eemaldas, sidus Monagi enda pea taha seotud laiad maskipaelad lahti ning eemaldas tasakesi maski, jäädes siis Hunterile silma vaatama. "Ja mul ei jää jälle muud üle kui nõustuda," kui juba Hunter ütles, et see on päris mõnus vaheldus. "Kusjuures ma tunnen end nüüd paljastatuna," naljatles tüdruk.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 11:16:18 GMT 2
"Täitsa tõsi," lausus Colin. Tema oli kapist lihtsalt enda ülikonna võtnud ja eelmise aasta maski ette pannud. Töötas küll. Naistel on muidugi range kirjutamata reegel, et igal aastal olgu uus ja uhke kleit koos suurepäraselt kokku sobiva maskiga. Kes selle vastu eksib, seda suudetakse ikka korralikult kritiseerida. "Ütleme nii, et mehed lihtsalt ei pööra võibolla enda kaunistamisele nii palju tähelepanu ja olgem ausad, et need ballid on rohkem naistele, et nad enda ilu teistele demonstreerida saaks," leidis mees. Juba vanast ajast on see ju nii olnud. Ballid olid kohad, kus noored paarid enamasti kohtusid.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2014 11:22:23 GMT 2
"Oledki paljastatud ju," muigas Hunter, sest nüüd võisid kõik suurepäraselt näha, kes selle maski taga on. Kuna poiss istus hetkel, siis lasi ta enda pintsakunööbid eest lahti. Küll hiljem need jälle kinni saab panna, kui nad uuesti saali lähevad. "Peaks järgmisel aastal kohe näomaalingu tegema, siis ei ole vaja maskiga mässatagi," turtsatas noormees, hoides enda tumedat maski käes ning mängides sellega vaikselt.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 22, 2014 13:00:39 GMT 2
"Jah, mitte enam nii salapärane," sõnas Mona, mängides enda maski siidiste paeltega. Vähemalt said nad nüüd teineteise nägu näha, kuigi uuesti saali minnes tuleb mask uuesti pähe siduda. Kuulnud Hunteri kommentaari näomaalingutest, Mona turtsatas ja hakkas naerma. "See ei olegi nii halb mõte, aga näomaalinguga läheks ilmselt kauem kui sellega, et sa kas tõmbad maski pähe või lihtsalt seod selle kinni," muigas tüdruk. "Muidu pole ju kuskil seda kirjas, et näomaalinguga tulla ei või."
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Feb 22, 2014 13:09:34 GMT 2
"Ega eriti targemaks ikka ei saanud," vastas Lyddie muiates, kui nad Daisy juurde tagasi läksid. "Tori idee, mitte minu," lausus neiu, vaadates kavalalt sõbrannade poole. "Ikkagi oleks tüüp võinud end siis vähegi viisakamalt väljendada," lausus Lydia, sest Josiah sõnad tundusid tallegi pigem nähvamisena.
|
|