|
Post by Deleted on Feb 21, 2014 12:45:51 GMT 2
"Kuulge päriselt ka, laske inimesel olla. Võibolla seal on siis põhjus, miks Abbie meile öelda ei taha või miks nad asja aeglaselt võtavad," lausus Daisy, aga tundus nagu ta räägiks seinaga, sest juba järgmisel hetkel tõusid mõlemad sõbrannad püsti ja jalutasid otse Abbie poole. Oh, no. "No, on alles idioodid," pobises Sunny ja raputas enda pead. Ta hoiab ennast sellest parem eemale, sest ta on kindel, et asi ei lõppe hästi. Vaadanud korraks ruumis ringi, võttis ta Tori šampuse klaasi enda sõrmede vahele ning võttis sellest paar suuremat lonksu. Tal oli seda vaja. Asetanud pokaali tagasi lauale, suunas ta enda silmad Tori, Lydia ja Abbie poole, oodates, mis nüüd saama hakkab.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 21, 2014 12:48:15 GMT 2
"Nii palju, kui ma neid sõnu ka tean, saan mina aru, et see laul oleks rohkem nagu mingist paarikesest, kes teineteisest eemal on ja siis mingi ajavahe mängu tuleb," rääkis Simona. Kui ta seda kuulaski, oli see ju igati kaasahaarav, aga loomulikult tekib tüdimus, kui seda laulu kogu aeg igalt poolt lasti. "Siin polegi mingit erilist arvutamist. Sa lihtsalt liidad seitse tundi juurde praegusele ajale," seletas Mona. Rumeenias olles tuleb muidugi seitse tundi sealsest ajast maha lahutada, et saada teada, mis aeg USAs on.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2014 13:02:45 GMT 2
"Põhimõtteliselt sellest see ongi, aga ta laulab seal vist, et tema süda on nagu jet laged ehk ta ei suuda harjuda mõttega, et sellel ajal kui temal on öö, siis naisel on hommik vms," seletas Hunter, kuigi ega ta ka täiesti kindel ei saanud olla, sest ta kuulas seda laulu nii ammu ja ega Simple plan just tema muusikamaitse ei ole. "Eks ma jätan selle meelde," muigas poiss, sest ühel hetkel võib tal seda tõesti vaja minna, kuigi seda ajavahet peaks tänapäeval netist nii lihtsalt arvutada saada.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2014 13:24:52 GMT 2
Kuna Gayla sõbrapäeval Froydi vaatama minna ei saanud, siis otsustas ta minna vähemalt maskiballile, mille hea osa oligi see, et kõik pidid maski kandma. Tüdruk ostis endale maski, mis kattis suurema osa tema näost ära, kaasa arvatud ka tema vasaku silma all asuva sünnimärgi, mille järgi kõik ta kohe ära tunneksid. Kodust lahkus neiu alles kaheksa ajal õhtul. Ta kuulis, et Lyddie läks ikkagi ballile, aga ta oli kindel, et isegi kui õeke teda ballil näeb, siis ei tee ta sellest mingit suurt numbrit. Gayla jalutas kõigepealt täiesti tavalistes riietes Froydi korterisse ja sättis ennast seal riidesse. Kleit oli tal ostetud ühest kasutatud riiete poest üsna odavalt, aga see istus näitsikule hästi ja meeldis talle. Polegi vaja nii palju raha raisata mingi uue kleidi jaoks. Mis puutus kingadesse, siis need olid Gaylal tavalised mustad rihimikud, millel oli kerge konts all. Tal olid need olnud juba aastaid, aga istusid endiselt kenasti tema pisikese jala ümber. Gayla pani endale maski ette juba taksos, sest kui ta Hiltoni hotelli juures sõidukist väljus, pidi ta kindel olema, et keegi teda naljalt ära ei tunneks. Ta jalutas koos teiste inimestega hoonesse ning viskas endale peeglist ühe kiire pilgu, sättides natuke enda pruune juuksesalke, mis üles seatud krunnist välja jäid, enne kui Kristallsaali sisenes. Alustuseks jäi ta lihtsalt uste juurde seisma, lastes enda helepruunidel silmadel kogu seda pidu imetleda. Saal oli kaunis ja inimesed oli kaunid ja õnnelikud. Mõnus. Sellist vaheldust Gayla enda koduarestile vajaski. Muidugi oleks tore olnud olla siin koos Cedricuga, aga ilmselt oleks pidanud neiu ta siia väevõimuga tooma. Selle mõtte peale ilmus näitsiku suule lai naeratus. Siiski ei jätnud ta enda poiss-sõpra täiesti ilma sõbrapäeva kingituseta. Ta saatis talle vanglasse ühe šokolaaditahvli ja kirja, millega kaasas oli ka pisike pilt Gaylast ja Maxist, kes näitsiku voodis mõlemad üsna uniste pilkudega kaamerasse vaatasid. Renna tahtis, et Froyd teaks, mis toimub ja miks ta ei ole teda vaatamas käinud. Jäi üle ainult loota, et see pakike jõudis noormeheni ja ta saab aru. Gayla hingas sügavalt välja ning jalutas siis ruumi sisse. Ühelt mööduvalt kelnerilt sai tüdruk endale klaasi šampusega. Jah, alakas võis ta ju olla, aga see teda nüüd küll joomast ei pidurda. Pole kunagi pidurdanudki. Näitsik jalutas edasi, silmates siin-seal tuttavaid inimesi, kuigi eks maskid muutsid inimeste tuvastamise üsna keeruliseks. Tundus, et suurem osa rahvast kandis tavalist maski, mis varjas vaid silmade ümbruse ära. Gayla kandis aga tunduvalt katvamat maski. Seda lihtsalt nii igaksjuhuks. Võtnud lonksu seda mõnusalt kihisevat jooki, liikus tüdruk mööda Kristallsaali äärt edasi, kuni lõpuks üks noormees teda tantsule palus. Gaylal ei olnud põhjus keeldumiseks ja seega jõi ta enda klaasi tühjaks ning ulatas käe täiesti võõrale tüübile, hakates temaga mööda tantsupõrandat liuglema. Kutt oli ikka päris odav ja peagi sai Gayla teada ka miks. Tegemist oli võistlustantsijaga Wilmingtonist, kelle vanavanemad siin elasid. Pärast nelja suurepärast tantsu koos noormehega läksid nad koos endale klaase otsima, et natukeseks maha istuda ja juttu puhuda, tühjendades samal ajal taldrikuid suupistetega.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Tutor; Westside
Junior
Life without dreaming is a life without meaning.
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Feb 21, 2014 13:52:53 GMT 2
Tori ja Lydia nende juurde ilmumine valmistas Abigailile paraja üllatuse. Ta ei olnud enne kodust väljumist isegi kindel, kas sõbrannad tulevad ballile või mitte. "Head sõbrapäeva," kostis Abby ja pööras seejärel pilgu Joshile, keda Tori järgmisena kõnetas, pannes nad nüüd eriti kahtlasesse olukorda. "Ma ei öelnud, sest kartsin, et juhtub täpselt see, mis praegu toimub - te mõtlete üle," jätkas tüdruk, suunates nüüd pilgu kordamööda mõlemale sõbrannale. Tori viimase küsimuse peale ei vastanud Abigail aga midagi, vaid turtsatas hoopis naerma. Nad tõesti loodavad, et Abby räägib midagi praeguses olukorras? Näiteks pidžaamakal või lihtsalt sõbrannadega kuskil omaette olles ta võib-olla isegi avaks end natuke, aga kohe kindlasti mitte Joshi seltskonnas olles. Siiski eeldas Abby, et selline vastus sõbrannasid ei rahulda. Et tüdrukud väga suure pettumuse osaliseks ei saaks, pöördus näitsik hoopis oma tänase kaaslase poole. "Äkki räägid hoopis sina neile, mis meie vahel siis on?" Abigail oli ise ka hetkel uudishimulik, sest teda huvitas, kuidas tüüp ennast välja keerutab.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 21, 2014 14:40:55 GMT 2
Colinile meeldis Megani seostamine kogu keskkooli lõpetamist justkui tooli alt ära tõmbamisega, sest eks ta midagi sellist ongi. "Seda on ainult hea kuulda. Muideks see oli mulle paras uudis, kui ma Peterit seal talendishowl klaveri taga nägin. Ma ei teadnudki, et ta nii hästi mängida oskab," lausus Colin, sest tema pole teda kunagi varem klaveri taga istumas näinud. Muidugi kui na Meganiga käisid, siis ega nad väga tihti Whitelyde juures ei istunud ka. Mis puutus Lucieni, siis sellest oli Jeff isegi kuulnud, aga ta ei tahtnud seda uskuda ning sundis ennast mõtlema sellele, kuidas asi ei puuduta teda. Megan on täiskasvanud inimene ja peab ise teadma, mida ta teeb. "Võibolla sa võiksid mingeid väiksemaid agentuure alguses katsetada," pakkus Colin, "kuidas sul üldse selle portfoolioga on? Äkki peaksid seda natuke uuendama ja hilisemaid pilte sinna panema. Ma võiksin sulle täiesti tasuta mõned sessioonid teha, kui sa huvitatud oled." Mees ei olnud kindel, kust need sõnad tulid, aga millegi pärast tahtis ta, et naine endale jalad jälle alla saaks. "Ega ta väga teiste ees mängima kipugi, aga see tüdruk - Isabella või Isabelle või mis ta nimi oli - suutis talle augu pähe rääkida, et ta bändi tuleks ja ma olen uhke, et Peter end kordki ületas," rääkis Megan. Ta kujutas ette, mis tunne Peteril enne esinemist võis olla, olgugi et poiss ise ei laulnud, vaid lauljaks oli ikkagi see tüdruk. "Phoebe oli ka päris kihvt. Ta oli nii veenev ja läks nii hästi rolli sisse, et isegi mina tundsin juba tema kehastatava tegelase emotsioone. Ma ei teadnud, et ta nii hästi näidelda oskab," rääkis Megan. Võib-olla polnudki tema suhted mehe õega kõige paremad ja tüdruk ei usaldanud teda, aga sellegipoolest meeldis Meganile tema talendishow etteaste. "Ma kahtlen, et nemadki mind tööle tahaksid võtta," lausus naine. "Ja miks peaksid sina tahtma mind aidata?" imestas ta.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2014 15:21:55 GMT 2
"Nii et Peter ongi bändis? See on küll midagi, mida ma oodanud ei olek, aga ma arvan, et see tuleb talle kasuks," lausus Colin, sest poiss tundus tagasihoidlik ja vaikne. Võibolla kui ta bändiga rohkem läbi käib ja esinema ka sattub, siis tuleb ta sellest lõpuks välja, et ennast ebakindlalt tunneb. "Ütleme nii, et ta üllatas mind ka," muigas mees kerge turtsatusega, "tundub, et me mõlemad võime enda nooremate siblingute üle uhked olla." See Phoebe vimm Megani vastu Colinile just väga ei meeldinud, aga ta siiski mõistis teda ja ei hakanud teda sundima naisega suhtlema kui ta ei taha. Võibolla suudab ta ühel päeval Meganiga rääkida, sest ta ju vandus kunagi, et ei tee enda papsiga ka enam tegemist. "Aga kui ma ütlen, et mul võib olla tutvusi, mis sind aitaksid," lisas Colin, kui Megan kohe üsna negatiivse hoiaku võttis, "aga miks mitte? Mulle lihtsalt tundub, et ega sul siin mingit kindlat plaani ei ole, midaenda eluga edasi teha. Seega miks mitte sind aidata, kui mul on vahendeid, mis sind aidata saaksid. Pealegi vaatamata kõigele julgen ma sind enda sõbraks nimetada. Sa ei pea muidugi kohe midagi otsustama. Lihtsalt mõtle sellele. Sa ju tead, kus mu stuudio asub." Seega Colini stuudiouksed on talle alati avatud.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 21, 2014 16:04:37 GMT 2
"Eks ta midagi taolist ole jah," lausus Mona, kelle muusikamaitse hulka ka Simple Plan just ei kuulunud. Ta eelistas rahulikumat rokilikumale ja tüdruku playlistist võis leida isegi klassikalist muusikat. "Noh, isegi kui sa ei mäleta, saad ju netist ka vaadata," lausus Mona. "Aga ma tegin just sellise toreda avastuse, et mu sünnipäev jääb sellel aastal kevadvaheaja peale," muigas tüdruk. Sinna oligi umbes kuu ja mõned päevad veel jäänud. Nojah, viimane kuu alaealisena.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2014 16:32:12 GMT 2
Hunter noogutas, sest tegelikult saab tänapäeval netist peaaegu kõike vaadata. Mõnes linnas isegi näiteks otseülekandes tegevust keskväljakul ja paljudes loomaaedades saab juba loomigi hoopis netist kaameratega vaadata. Pole vaja kohale minnagi. "Siis teeme selleks puhuks midagi erilist seal reisil. Kui tahad saad ju teistega alati ka varem pidada," lausus noormees, et näitsik selle reisi pärast enda sünnipäevast ilma ei peaks jääma.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 21, 2014 17:22:36 GMT 2
"Jah, Peter on bändis," kinnitas Megan Colini sõnu. "Võime küll," noogutas Megan. Ta tõsiselt kahetses, et oli Peterit kunagi maha teinud, sest tundis, et osaliselt on see tema süü, et Peter arg ja tagasihoidlik on, kuigi samas oli vennal ka psüühikahäire. "Mul on ikkagi tunne, nagu ma kasutaks sind niimoodi ära," lausus Megan, mitte et ta seda kunagi varem juba teinud poleks. Naine polnud aga enam selline. "Ja ütleme, et kui ma võtangi su pakkumise vastu, siis tähendab see arvatavasti seda, et me veedame üsna palju aega koos ja see paneb mind jällegi mõtlema, et mida su tüdruksõber sellest arvab," rääkis naine, sest ei arvanud, et Helena selle koha pealt just eriti chill oleks, veel enam seetõttu, et korra on Colin teda petnud,
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 21, 2014 18:03:38 GMT 2
"No mingit suurt pidu ma niikuinii korraldada ei kavatse," arvas Simona. 18 või mitte, aga ta ei fännanud eriti neid suuri majapidusid, rääkimata siis läbusid. Kui, siis tuleb arvatavasti mingi pisem istumine kõige lähemate inimestega, kuigi õigel päeval on tal võimalus Hunteriga koos enda sünnipäeva pidada. "Kui ma üldse midagi koos teistega ka teen, siis tõenäoliselt reisilt tagasi tulles ja see oleks ka mingi pisem istumine," rääkis neidis. Ta muidugi kahtles, kas ta üldse viitsib, aga noh, sõprade pärast võiks ju ikka midagi teha. "Ära siis väga õnnetu ole, kui ma su mõneks kuuks veel seitsmeteistkümne juurde jätan," lausus tüdruk lõbusalt muiates.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2014 19:39:55 GMT 2
"Mul ei ole," turtsatas Colin lõbusalt ja hakkas naerma, kui naine mainis, et tal on tunne nagu kasutaks ta meest ära. Jeff ju ise pakkus ennast aitama. Asi oleks võibolla õige pisut teine, kui naine ise tema jutule oleks tulnud, aga ka siis ei oleks Colin talle ilmselt ära öelnud. "Küll ma temaga räägin. Ma olen kindel, et ta saab aru, et tegemist on lihtsalt ühe sõbra aitamisega. Ma olen ju stuudios praktiliselt kogu aeg naistest ümbritsetud ja siiani ei ole see talle probleemiks osutunud," sõnas Colin, kuigi ta sai aru küll, miks Megani puhul asjad nii libedalt ei pruugi minna. Siiski kavatseb mees asja Helenale selgeks teha. Tal ei ole midagi karta.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2014 19:44:09 GMT 2
Noh, miski ei välista seda, et Hunter tüdrukule ise mingi pisema peo korraldab. Mingit hiiglasliku majapidu ta Monale ei teeks, sest see poleks temalik. Pigem midagi rahulikumat. Umbes nagu Phoebsi sünnal. "Kõlab mõistlikult," noogutas Sommers, kui Simona mainis reisilt tagasi tulles mingit pisemat istumist. "Ei ole, minu jaoks on vanus siiski kõigest number," kehitas kutt enda õlgu, sest ta ei ole kunagi enda sünnipäeva pidanud. Jah, perekonna seltsis muidugi midagi tehakse, sest kui sa oled Sommers, siis see on vältimatu lihtsalt.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 21, 2014 19:59:46 GMT 2
"Mulle ei meeldigi mingid suured läbud ja päris pidamata ka lihtsalt jätta ei taha," lausus Mona. Sellel aastal ei saa ju isegi tüdruku isa talle õnne soovida, sest Mona on siis ilmselt Hunteriga Nashville'is oma auhinnareisi nautimas. "Sama siin," lausus Mona naeratusega. "Kusjuures ma ei saa aru inimestest, kes vanuse pärast kohe kedagi kritiseerima hakkavad," lausus tüdruk. Armastus ju vanust ei küsi.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 21, 2014 20:03:00 GMT 2
"Kindel?" küsis Megan kulmu kortsutades, sest tema mõtles seda täiesti tõsiselt. No kui mees ei tundnud, et naine teda ära kasutab, siis pidi ju kõik korras olema, kuna Megan ei tahtnudki seda teha. "Olgu, aga eks ma mõtlen siis selle peale," lubas Megan, sest miks mitte ikkagi see pakkumine vastu võtta. Ta võib ju üritada uuesti jalgele saada, aga naise nimi on rikutud ja pole ilmselt palju neid, kes sellest mööda suudaksid vaadata.
|
|