23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 21, 2014 0:41:32 GMT 2
"Ju siis tuli see omal ajal kisakoori kuulumine natuke kasuks ka," muigas Megan, sest keskkooli ajal oli ta üks kõige populaarsemaid tüdrukuid ja lisaks sellele veel kisakoorikapten. "Kuigi minu meelest võiks iga endast lugu pidav inimene ikka nii palju tantsida osata, et ballil tantsitud saab," avaldas Megan oma arvamust. Mõni ei saanud lihtsa valsigagi hakkama. "Tere tulemast klubisse," lausus Megan mõrult, kui Colin väitis, et on endiselt palju inimesi, kes teda heaks inimeseks ei pea. See oli üsna arusaadav ka, kuid erinevalt Meganist ei kippunud mees kellegi elu kallale.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2014 0:45:51 GMT 2
"Okei, siis ma rohkem ei päri sinult seda, aga lihtsalt oled sa kindel, et näiteks su paps sinuga minna ei soovi?" uuris Hunter igaksjuhuks. Loomulikult läheb ta Monaga kaasa, kui ta seda tahab. See tuleb kindlasti üks lahe reis. Loodetavasti läheb kõik libedalt ja ilma suuremate sekeldusteta. "No jah, arusaadav ju, sest see ajavahe on nii metsik," noogutas poiss. Ilmselt läheb Simonal mitu päeva, et ennast Rumeenia aega sisse seada ja siis tuleb juba uuesti tagasi Tree Hilli tulla. Paras segadus see on. "Võib jääda küll, aga ilmselt vähem," kehitas Hunter enda õlgu. Ta ei käinud just vabal ajal põllul autoga rallimas.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2014 0:50:02 GMT 2
"Kindlasti," noogutas Colin sõbraliku muigega. Tihti tuleb keskkoolis tehtu alles aastaid hiljem kasuks. Alati lihtsalt ei saa kohe aru, kuidas miski tuleviku võib mõjutada. "Võiks küll jah. Selles osas olen ma sinuga täiesti päri," nõustus Jeff Megani sõnadega, sest tantsimine on miski, mida võib kõikjal vaja minna. Seega kui sa seda ei oska, võid väga lihtsalt sattuda piinlikusse olukorda. "No näed, polegi me nii erinevad midagi," lausus mees. Mõlemad nad arvavad, et teine on hea inimene, aga ühiskond ei nõustu. Nad lihtsalt ei tea neid nii hästi.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 21, 2014 1:01:06 GMT 2
"Minu meelest saabki enamiku elu õppetunde juba keskkoolist kätte," lausus Megan. See kõlas praegu küll eriti sügavamõtteliselt, aga naise puhul paistis see mingil määral isegi paika pidavat. "Ma siiski julgen väita, et minu hinge peal on palju rohkem patte," lausus Megan muiates, sest tema meelest ei olnud see üks Colini libastumine võrreldav sellega, mida naine ise on teinud. Lisaks sellele, et ta üritas kedagi teise ilma saata, on ta oma vennale palju haiget teinud ning mängis ka Coliniga, kui nad veel suhtes olid.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2014 1:06:01 GMT 2
"Ma ei tea, kas just enamiku, aga suurema osa küll," sõnas Colin, sest just sellel ajal hakkavad kõik noored enda piire kompama, et näha, mis on lubatud, mis ei ole. Samuti saadakse tunda seda, mis teeb haiget ka hingeliselt. Sõbrad ja poisid tulevad ja lähevad ja sa pead suutma aru saama, kes on väärt hoidmist. Keskkooli on üks keerulin koht. "Keskkooli on tegelikult üks päris raske koht, kus olla," lausus mees. Ta teadis seda nii omast kogemusest, Phoebe juttudest kui ka sellest, mida ta nägi siis, kui seal paari tundi andis. "Võimalik, aga ma arvan, et sellel teemal ei ole vaja täna küll rääkima hakata," leidis Colin, kellel oli hea meel, et nad Meganiga ühise keele olid leidnud.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Feb 21, 2014 1:10:10 GMT 2
Lydiat ausalt öeldes enam ei huvitanudki need imelikud pilgud, mis nad võisid saada, kui kolmekesi tantsuplatsile ronisid, rääkimata siis mingitest võimalikest lesbikõlakatest, mille GC vabalt ringlema võib lasta. "Nendega on vist nii nagu Mona ja selle Sommersi tüübiga, et ise ka ei tea, et käivad, kuni asja ametlikuks otsustavad teha," turtsatas Lydia. "Mina nõustun igatahes Toriga, sest ma tahaks ka täiega teada, kas Jobby on item või mitte," sõnas näitsik ning pani oma käe ümber Tori õlgade, näol lai muie.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 21, 2014 2:06:28 GMT 2
"See oli küll raske koht, aga ometi tundus seal võrreldes praegusega kõik jällegi nii lihtne," lausus Megan. Siis oli justkui mingisugune turvaline maapind jalge all, aga see kadus kohe, kui keskkool läbi sai. Siis pidi juba iseseisvalt üritama elus hakkama saada. "Ega vist," kehitas Megan õlgu. "Parem räägi, kuidas sul läinud on."
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 21, 2014 2:31:53 GMT 2
"Paps arvas juba alguses, et ma tahan sinuga minna ja nagu ma aru sain, siis midagi selle vastu tal ei ole," vastas Mona, suul kerge naeratus. "Ta ütles, et võib ise mõni teine kord ka minuga kuskile tulla." Vähemalt ei tundunud nii, et Gavrilil midagi selle vastu oleks, kui tema tütar oma poiss-sõbraga läheb, kuid Mona teadis vähemalt selleks kaua oodatud piinlikuks vestluseks valmis olla, kui nende reisikuupäev lähemale jõuab. "On küll. Hetkel oleme me näiteks seitsme tunniga Rumeenia ajast taga," seletas Mona. Ta oli juba kolimisest saadik selle ajavahega hästi kursis, sest kui ta lendaski kodumaa ja USA vahet, pidi ta kogu aeg enda kella kas seitsme tunni võrra ette või taha keerama. Kui ta lendas USAst Rumeeniasse, keera ta kella seitsme tunni võrra ette ja kui USAsse, siis sama palju taha. "Samas nii suure ajavahega on mõned päevad ikka see, et numbrid kellal näitavad ühte, aga organismil on ikka mingi teine aeg. Päris raske ühest ajatsoonist teise minna," rääkis tüdruk. Kolides oli veel eriti raske, kuid siis oli oma osa veel emotsioonidel ka, kuna neiu oli äsja kaotanud oma ema ja ilmselt veel leinas, kuigi üritas tugev olla ning edasi liikuda.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2014 11:19:34 GMT 2
Järelikult peab Simona isa Hunterit ikka tõesti usaldama, mis on muidugi suurepärane uudis. Eriti kui mõelda, kui noored nad on, et kahekesi reisida ja hotellis ühes toas ööbida. Nad ei ole kumbki veel teise juurde ööseks jäänud ju. "Seitse tundi on ju juba peaegu et pool päeva," tõdes poiss, kes ise küll nii palju selle ajavahega tegeleda ei viitsiks. Samas kui ta oleks Mona asemel, siis see tunduks võibolla loomulikum. "Selle jaoks on täiesti sõna olemas. Seda nimetatakse jet lag," muigas Hunter, vaadates enda tüdruksõbrale otsa. Matti suust on poiss seda sõna tihti kuulnud, kui ta kuskil kaugemal filmimas käib.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 21, 2014 12:11:03 GMT 2
Kui Simona ja Hunter alguses üldse sõpradeks said, siis oli paps muidugi natuke ettevaatlikum, aga nüüd teab mees poissi juba rohkem ja kuna tema meelest on Hunter hea poiss, siis ei karda ta nii väga ka oma ainsa tütre pärast, kui viimane poisiga koos on. "Palju puudu ei jää," muigas Mona. "See ongi nii, et kui siin on õhtu, siis seal hommik. Näiteks praegu on seal juba varahommik," rääkis Mona. "Jet lag?" turtsatas tüdruk. "Ma esimest korda kuulen seda sõna, kui välja arvata see Simple Plani laul, mida vahepeal eriti palju igalt poolt lasti ja see siis ka pool päeva kummitas," lausus ta. Noh, nüüd vähemalt teab Mona selle tähendust.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2014 12:11:12 GMT 2
"Pärast keskkooli tuleb lihtsalt järsku kõigega ise hakkama saada. Keegi ei hakka sind enam tagant sundima, et sa midagi ära teeksid. Pead kõike lihtsalt enda jaoks tegema," lausus Colin, kelle jaoks see üleminek gümnaasiumist ülikooli nii raske ei olnudki, sest ta oli juba keskas väga iseseisev ja vaatas ise, et kõik tehtud saaks. Võibolla sellepärast saabki ta kenasti hakkama iseenda stuudioga. "Ma arvan, et ma võin öelda, et täitsa hästi," sõnas mees, "ja sul endal? Oled sa mõelnud uuesti modellitöö peale ka?"
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2014 12:15:29 GMT 2
"Noh, see laul ongi põhimõtteliselt selle kohta," muigas Hunter. Samas seal on seda kõike käsitletud armastuse nurga pealt ehk siis kuidas süda ei harju sellega, et armastatu on mitu tundi sinu ajast maas ehk kui ühel on hommik, siis teisel öö. "Kui sa peaksid millalgi Rumeeniasse minema, siis ma pean ka seda ajavahet hakkama arvutma," teatas noormees, sest no ta ei tahaks ju neidu päris keset ööd üles ajada mõne enda kõnega.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 21, 2014 12:20:58 GMT 2
"Eks see ole mõne jaoks jah enam-vähem midagi võrdset sellega, kui sinu turvaline tool ühel hetkel lihtsalt tagumiku alt ära tõmmatakse," nõustus Megan Colini sõnadega, aga ta ei mäletanud, et tal endalgi eriti raske oleks olnud. Ülikool oli see, mille pärast naine kerget elevust tundis, kuigi jättis modellikarjääri pärast sellegi pooleli. "Mul on kõik... enam-vähem. Peteriga saan normaalselt läbi ja pole nagu midagi viga," rääkis Megan, kuid jättis meelega mainimata Lucieni, kes naist vahepeal tülitama tuleb, olgugi et nad hiljem ikka kahekesi ühes voodis kipuvad lõpetama. Megan lihtsalt leidis, et seda Lucieni-värki ei peaks keegi teadma, kuigi see GC on teatud jutud ikka juba liikvele lasknud. "Ma peaks pigem mõtlema selle ameti mahapanemise peale, kui ükski agentuur mind niikuinii enam tööle võtta ei taha pärast seda, kui ma mingi tüütu ajakirjanikunäru teise ilma üritasin saata," vastas Megan.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2014 12:25:09 GMT 2
"Raudselt," nõustus Tori sõbranna sõnade peale, sest ta tundis Abigaili väga hästi ja see tüdruk juba kergelt poisse endale ligi ei lase. Seega kui seal nende vahel isegi midagi on, siis ilmselt läheb ikka tükk aega, enne kui see värk kõik ametlikuks läheb. "Tore, lähme siis," mugas Yola ning ajas ennast laua tagant püsti, haarates Lyddie käest endaga kaasa. Kuna ta kavatses laua taha tagasi tulla, siis jättis ta toidud ja muud värgid maha. Ta jalutas Abbie ja selle maskiga tüübi juurde ning maandus siis poisi kõrvale, lastes Lydia Abigaili kõrvale istuma, jättes paarikese seega nende kahe vahele. "Tervist! Ja head sõbrapäeva," lausus ta laial naeratusel neile mõlemale, "sa oled Josiah, jah? Abbie, miks sa meile ei öelnud, et sa ballile tuled ja lausa koos nii nunnu tüübiga? Kuule, kas teie vahel on siis midagi või?" Enam otsekohesem pole Tori vist enda elus küll kunagi olnud. Tegelikult ta ei teadnudki, mis talle peale tuli, et ta kuidagi kodust väljumisest saadik nii lõbus ja ülemeelik on. Ta vaatas otsa enda sõbrannale, jättes justkui tähele panemata, et Josiah seal samas istus. Toril sai vist lihtsalt kõrini sellest mulle-meeldib-Josiah-aga-ma-ei-taha-et-keegi-teaks mängust.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2014 12:35:58 GMT 2
Colinile meeldis Megani seostamine kogu keskkooli lõpetamist justkui tooli alt ära tõmbamisega, sest eks ta midagi sellist ongi. "Seda on ainult hea kuulda. Muideks see oli mulle paras uudis, kui ma Peterit seal talendishowl klaveri taga nägin. Ma ei teadnudki, et ta nii hästi mängida oskab," lausus Colin, sest tema pole teda kunagi varem klaveri taga istumas näinud. Muidugi kui na Meganiga käisid, siis ega nad väga tihti Whitelyde juures ei istunud ka. Mis puutus Lucieni, siis sellest oli Jeff isegi kuulnud, aga ta ei tahtnud seda uskuda ning sundis ennast mõtlema sellele, kuidas asi ei puuduta teda. Megan on täiskasvanud inimene ja peab ise teadma, mida ta teeb. "Võibolla sa võiksid mingeid väiksemaid agentuure alguses katsetada," pakkus Colin, "kuidas sul üldse selle portfoolioga on? Äkki peaksid seda natuke uuendama ja hilisemaid pilte sinna panema. Ma võiksin sulle täiesti tasuta mõned sessioonid teha, kui sa huvitatud oled." Mees ei olnud kindel, kust need sõnad tulid, aga millegi pärast tahtis ta, et naine endale jalad jälle alla saaks.
|
|