|
Post by Deleted on Feb 20, 2014 21:42:29 GMT 2
"Siis saame mõlemad natuke USAd uurida," lausus Hunter, sest ega ta isegi üksinda väga kaugeel Tree Hillist just läinud ei ole. Veel vähem roadtripi teinud. "Kõlavad küll jah, kuigi ega kui nad nadis seisus on, siis pole seegi nii lihtne," seletas noormees, sest mööda auklikut teed sõita, kus puud ja põõsad veel mõlemal pool teed on, ei ole just lihtne. Tundub, et nende jututeemaks on ikkagi lõpuks autod saanud. Vähemalt ei räägi nad veel mootoriosadest.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Feb 20, 2014 21:55:14 GMT 2
"Miks ma varem selle peale ei tulnud? Kui pole kaaslast, siis miks mitte tasuta toidu pärast kohale tulla? Tundub hea mõte," sõnas Lydia muiates, sest nii talle hetkel vähemalt tundus. Saab sõbrannade kokku ja siis kohe toidulaual olevat kraami hävitama. Läinud toidulaua juurde, pistiski Lydia mõned suupisted endale suhu. "Best idea ever," sõnas tüdruk.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Tutor; Westside
Junior
Life without dreaming is a life without meaning.
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Feb 20, 2014 21:55:54 GMT 2
Abigail isegi ei märganud, kuidas Josh teda vaatas, kuna näitsik oli ise samal ajal ametis tüübi sõnade ja žestide analüüsimisega, et välja mõelda, missugune sõnum nende taga peituda võiks. Loomulikult Abigaili huvitas, mida noormees temast arvas, aga mingeid küsimusi ta siiski esitama hakata ei kavatsenud, kuna need kõlaksid äärmiselt kahtlaselt. Vahepeal ei saanud Abby ise ka enam aru, mis värk tal selle tüübiga õigupoolest on, aga Josiah tundus sellest veel vähem aru saavat... Võtnud noormehelt joogi vastu ning teda kergelt tänanud, liikus Abigail tüübi järel ühe laua taha. Vabastav tunne oli küll vahelduseks istuda, kuigi kingad pitsitasid endiselt päris korralikult. Abby ei leidnud poest täpselt endale sobivas numbris kingi, mis oleksid tema kleidiga sobinud, ning pidi seetõttu leppima natuke kitsate jalanõudega. Alles nüüd sai ta aru, kui kohutav mõte see oli.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 20, 2014 22:03:15 GMT 2
"Häh, mina tulin siia ikka tantsima ja lõbutsema, mitte sööma," lausus Daisy justkui löödult, et tema sõbrannad ainult söögi pärast kohale tulid, kuigi ilmselgelt oli see kõik siin rohkem naljaga öeldud. Loodetavasti. Nad ju ikka ei tulnud ainult sööma? Õigus? "Kui teil kodus süüa pole, siis oleksite võinud mulle öelda, ma oleks teile kohe suuure kotitäie süüa toonud," naeris Sunny lõbusalt ja pistis ka ühe suupiste endale suhu, sest see tundus isuäratav ja pärast suurt tantsimist tahtis kõht tühjaks minna. "Aga äkki siis tõstate endale ühtteist taldrikule ja liigume kuskile istuma?" pakkus Daisy-Sun, sest siis ei pea nad siin seisma niimoodi. "Aga tantsida tahan ma ka teiega pärast... ja mind üldse ei huvita, kuidas keegi mind vaatab sellepärast," muigas Sunny, sest naljalt juba siit tantsupõrandal samasoolisi paare ei leidnud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 20, 2014 22:11:08 GMT 2
"Lyddie and Tori the party crashers for the food," lausus Tori lõbusalt, sest kogu nende jutt oli pisut koomiline ja naljakas. Raudselt nad sellepärast tegelikult otsustasidki lõpuks Batesiga tulla, et kõht läks tühjaks ja midagi ise vaaritada ju ei viitsi. "See on hea idee," noogutas näitsik ning võttis endale ühest laua servast taldriku, kuhu tõstis erinevaid suupisteid. Joogiks võttis Tori endale ühe šampuseklaasi, sest oli temal ju see täisiga juba kukkunud ja seega ei saa keegi hakata hiljem paukuma, et Mosley joob peol alkoholi. "Selle tantsu sa saad, aga siis kui mul kõht täis ja hea olla on," lubas Tori. Oodanud ära ka Lydia, liikusid noored kolmekesi koos ühe vaba laua juurde, kuhu nad ennast ka kenasti istuma sättisid. "Ossssssaaaaa, kas need seal laua taga on Abbey ja... Josiah?" küsis Tori korraga, silmates tuttavat inimest. Muidugi mask varjas pisut kõikide nägusid, aga Abigaili tunneks tüdruk kohe ära ja kelle muuga ta ikka oleks? Keegi salapärane uus austaja?
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 20, 2014 22:28:22 GMT 2
Colin ei osanud naise otsekoheste sõnade peale midagi kosta, aga võibolla parem oligi, sest midagi sa sellise asja peale ikka ütled. "Väga kena," sõnas mees rahulolevalt ning võttis naise käe vastu, juhatades ta järgmisel hetkel juba tantsupõrandale teiste paaride hulka. Millal see veel oli, kui nemad kehekesi tantsisid? Oi, kohe mitu-mitu head aastat tagasi. Võtnud naise kenasti tantsuvõttesse, hakkas Colin peagi koos muusikaga naist mööda saali juhtima. "Su tantsuoskus on küll kõvasti parem," märkis Megan, kui nad Coliniga mööda tantsuplatsi keerlesid. Colin oli vist hetkel kõige parem neist meestest, kellega naine üldse tänase õhtu jooksul tantsinud oli. Siiski oli Caroline'i ilme mõtlik, sest ta ei saanud ikka aru, miks peaks Colin temaga veel üldse tegemist teha tahtma. "Aga... Miks sa üldse minuga veel tegemist teha tahad?" uuris naine, rohelised silmad Colini omadel. "Ma olen halb inimene. Miks sa ikka veel hoolid?" küsis ta. Samad küsimused tekkisid naisel Peterile, kui too teda veel haiglas käis vaatamas.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 20, 2014 23:22:21 GMT 2
"Nashville'i saame juba varsti ära näha," lausus Simona, sest see kevadvaheaeg polnudki enam nii kaugel. Kõigest natuke alla kuu aja veel. "Aga kui nüüd üldse mingitest road tripidest ja sellistest asjadest rääkida, siis minu kõige pikem reis ongi siit Rumeeniasse ja tagasi, kuigi seda päris road tripiks nimetada ei saa. See ongi tavaliselt nii, et 11 tundi lendan Wilmingtonist Bukaresti, siis seal istun bussi peale ja umbes kaks ning pool tundi sõidan sealt Brani," rääkis Mona. Selline reis oli tüdruku jaoks tõeliselt väsitav, aga enne suve ta ilmselt kodumaale tagasi ei lähegi ja kui lähebki, ei jää näitsik sinna kauaks. Samas tahtis ta juba ammu Hunteri endaga kaasa võtta, et talle ka oma kodumaad näidata, kuid ei tea veel, mis sellest välja tuleb, sest see reis pole ainult nende teha. "Noh, siis sa pead lihtsalt mul veel rohkem silma peal hoidma, et ma kohe esimese korraga vastu puud ei sõidaks," turtsatas Mona. "Aga jah, tundub, et põllu peal on vist lihtsam harjutada, sest seal pole seda vastu puud sõitmise ohtu," lisas tüdruk muiates, kuigi vaevalt nad mõne sellise põllu leida suudavad.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 20, 2014 23:26:13 GMT 2
"Kõvasti parem sellest, mil me viimati tantsisime?" uuris Colin, sest ei saanud täitsa täpselt aru, mida Megan silmas pidas. See tundus kõige loogilisem. Samas nad pole kaua aega tantsinud ka. Loogiline, et inimene ikka areneb ka natuke. "Ma ei arva, et sa halb inimene oled," lausus mees, vaadates naise silmadesse, kuhu ta kunagi nii tihti vaadanud oli, "ma ei anna enda sõprade osas alla lihtsalt sellepärast, et nad mõne suure jamaga hakkama saavad. Meil kõigil juhtub vahel asju, mida me sooviks tagasi võtta, aga ei saa. Pealegi arvan ma, et sa oled päris kõvasti muutunud. Paremuse poole ma mõtlen." Ei tea nüüd, kas Colini sõnad midagi muudavad ka ja kas naine neid üldse usub, aga see oli tõde, mis mehe suust välja tuli. Tegi Megan, mis ta tegi, aga kuskil peaks kindlasti temas olema ka see neiu, kellesse mees kunagi ammu armus.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 20, 2014 23:30:46 GMT 2
"Oled sa ikka täiesti kindel, et sa minuga minna tahad?" uuris Hunter üle, sest ta vahel ikka mõtles, et äkki Simona tahaks enda papsiga minna. Neil oleks mõlemal kindlasti seal väga huvitav ja tore olla. Samas muidugi ei saa öelda, et Sommers sinna minna ei tahaks. Eriti veel Monaga. "See tundub küll üks jõhker pikk reis," pidi poiss tunnistama. Üksteist tundi lendu on ikka väga palju ja siis veel kaks tundi bussisõitu. Oh jah. "Põld oleks võibolla ohutum, aga seal võib lihtsalt mudasse kinni jääda, kui liiga märg on," muigas Hunter. Igal pool sõites on omad head ja vead.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Feb 20, 2014 23:47:06 GMT 2
"Totally," nõustus Lyddie Toriga, kuigi see jutuajamine pani tedagi muigama. "Mis meil muud ikka üle jääb?" kehitas Lyddie õlgu ning kühveldas enda taldriku ka kõike head-paremat kraami täis ning kallas enda topsi veidi mahla. Ta ei tahtnud olla järgmine, kellega Brad bitchima hakkab, sest jõi peol alkoholi, kuigi alaealine on Lydia veel head mitu kuud. "Teate, et paaristants on liiga mainstream," teatas Lyddie, silmitsedes oma mõlemat sõbrannat. "Me võime kõik kolmekesi ka sinna tantsuplatsile minna," tuli neiu oma ideega välja ning pistis oma taldrikult mõned suupisted suhu. Kuulnud Tori küsimust, pööras ka Lyddie oma pea kohe kõnealuste inimeste poole. "Ma teadsin, et neil toimub midagi," lausus neidis võidukalt.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 20, 2014 23:56:03 GMT 2
"Mulle meeldib su mõtlemine," muigas Tori laialt, sest kolmekesi võivad nad tantsuplatsi vallutada küll. Kindlasti saavad nad veidraid pilke, aga see selleks. Nad ei pea ju saali keskele trügima, aga täitsa kuskil servas nad ka tantsima ei pea. "Ma arvan, et kõik eeldasid midagi peale Abbie enda," turtsatas Yola ja võttis lonksu šampust, mis neiule isegi maitses. Tavaliselt oli ta see siidrijooja pidudel, sest talle lihtsalt ei meeldinud muu alkohol. Veini puhul muidugi olenes, kuidas trehvab. Mõni võib väga hea olla, aga teine jälle täielik saast. Isegi hinna järgi ei pruugi aru saada, kas tegu on hea või halva veiniga. "Sellel neiul tuleb meile hiljem selgitusi jagada... või siis lausa täna õhtul, kui me ta millalgi kinni püüame," muigas Tori, viies veel korraks enda pilgu parimale sõbrannale ja tüübile tema kõrval.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 20, 2014 23:59:29 GMT 2
"Kolmekesi? Diil," lausus Daisy õlgu kehitades, sest mis tal ikka selle vastu olla saab. Muidu peabki üks neist niisama istuma samal ajal kui teised kaks tantsivad. Nii on ju jama. "Kuulge, jätke nüüd vaene Abbie rahule. Ma olen kindel, et kui nende vahel midagi oleks, milles me muidugi kindlad ei saa olla, siis ta räägiks meile ise," sõnas Sunny, "seega jätame Abbie ilusti täna rahule." Tundub, et Lyddie ja Tori olid täna eriti ülemeelikus tujus. Daisy peaks neil natuke silma peal hoidma. Huvitav, kas nad jõid midagi enne siia tulekut?
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 21, 2014 0:03:08 GMT 2
"Kõvasti parem," nõustus Megan. See oli ikka aastaid tagasi, kui nad viimati tantsisid, aga siis sai rohkem pidudel ka käidud, kuna Megan tahtis palju väljas käia. Nüüd hoiab naine aga nii madalat profiili kui võimalik ja see tähendas seda, et enda väljaskäimisi piiras ta ka. Colini sõnad meenutasid naisele aga neid sõnu, mis Peter talle haiglas rääkis. Oli Megan tõesti nende andestuse ära teeninud? Naine igatahes ei uskunud, et ta seda vääris. "Sa oled hea inimene, Colin," lausus Megan vaikselt. Mõni teine inimene oleks naise ilmselt ammu kuu peale saatnud.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 21, 2014 0:15:59 GMT 2
"Absoluutselt täiesti kindel," vastas Mona kindlalt. Millal ta varem Hunteriga kuskile koos sõitnud oli? Noh, sinnani noored igatahes jõudnud veel polnud, rääkimata siis koos ööbimisest, kui välja arvata see väike matk suve lõpus. Siis olid nad veel sõbrad. "See reis on tõesti väga pikk ja kurnav," kinnitas Mona Hunteri sõnu. "Kõige hullem ongi see 11-tunnine lennureis ja kui ma lõpuks kohale jõuan, siis ma lihtsalt kukun voodisse ega ärka enne järgmise päeva hommikut... või oleks õigem öelda, et juba lõunat," rääkis Mona. See on see, kui oled pärit üldse teisest maailma otsast. "Metsas ei jää siis?" küsis tüdruk muiates. "Seal on ju ka nende radade peal vahepeal igasugune sodi maas ja mõnes kohas on need puujuurikad ka, millega juba kõndides peab ettevaatlik olema, et nende otsa ei kukuks."
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2014 0:20:26 GMT 2
"Ma tänan. Sina tantsid aga suurepäraselt, aga kuna sa liikusid juba varem väga hästi, siis on raske öelda, kui palju sa meie viimasest korrast parem oled," muigas Colin, sest Meganiga oli tõesti lihtne tantsida. Ta julges ennast piisavalt vabaks lasta, et mees teda rahulikult juhtida saaks. Colini arvates ongi kõige hullem tantsida naistega, kes ei oska juhtimist enda partnerile üle anda. Tulemuseks on üks suur kaos. "Aitäh, aga ma arvan, et on palju inimesi, kes nii ei arva," sõnas Colin, sest paljudele jääb ta endiselt meelde tüübina, kes Helenat pettis. Täpselt nagu Megan jääb paljudele meelde sellega, et ta toda ajakirjanikku pussitas.
|
|