|
Post by Deleted on Feb 20, 2014 17:18:57 GMT 2
"Olgu-olgu ma jätan sinu ja selle müstilise tüübi siis rahule," lubas Colin allaandvalt. Ta tantsis õekesega kokk kaks tantsu, enne kui Phoebsi jälle minema lasi, lubades ta ilusti siis enne lahkumist üles otsida. Mees otsustas Helena uuesti üles otsida, kuid poole tee peal märkas ta hoopis kedagi muud tuttavat. Õigemini ta arvas, et tegu on selle inimesega. Ta pidi natuke naist jälgima, et olla enda arvamuses kindel. Ta mõtles hetke, kuid võttis siiski suuna Megani juurde. "Õhtust," sõnas ta viisakalt, "sa näed liiga ilus välja, et üksinda istuda. Seega kuidas oleks ühe tantsuga?" Kui naine ära ütleb, siis pole ju hullu. Colin lihtsalt tahaks mineviku selja taha panna ja naisega kenasti läbi saada. Seda enam, et tundub, nagu Megan kavatsekski Tree Hilli jääda.
|
|
24-aastane; Eastside
Citizen
Mistakes are proof that I am trying.
|
|
|
Post by Regina Westenra on Feb 20, 2014 17:21:09 GMT 2
Kui Regina ja Theo pärast tantsimist väikese pausi tegid, võtsid mõlemad alustuseks endale šampanjapokaalid, aga nende kokkulöömine ning tühjendamine käis üsna kiiresti, mistõttu suundusid noored peagi rõdule. Sel hetkel, kui nad sinna jõudsid, polnud rõdul aga peale nende kahe mitte ühtki hingelist ja varsti viis üks asi teiseni... Nii avalikus kohas polnud siiski sobilik taoliste tegevustega kellegi tähelepanu püüdma hakata, sest varem või hiljem mõni inimene ikka oma sammud sinna seab. Kuna Theo oli neile varem juba niikuinii hotellitoa broneerinud, võisid noored ilma kellelegi teisele psüühilist traumat põhjustamata oma tegevusega edasi minna, aga seda alles siis, kui nad kristallsaalist lahkusid, õige toakese üles leidsid ja kindlalt ukse enda järel sulgesid.
OT: We are out
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 20, 2014 19:21:22 GMT 2
Megan seisis eemal ühe lauakese juures, käes martiniklaas, jälgides tantsupõrandal keerlevaid paarikesi. Naine oli eelnevalt paar tantsu juba teha saanud, aga need tüübid polnud ka midagi väga erilist. Üks neist oskas tantsida, teine tallus rohkem naise jalgadel ja ajas ikka väga libedat juttu. See oli vist üks naise kõige jubedamatest ballikogemustest ja ta kahetses, et tüübi tantsukutse üldse vastu võttis. "Muidugi ma tantsiksin sinuga, aga ma kardan, et teeksin kellegi ikka väga armukadedaks," vastas Megan, kui tuttavat häält kuulis, viies oma rohelised silmad hetkeks Colini kaaslase poole, kes neist eemal oli ja hetkel kellegagi juttu ajas. "Ja su õde ei usalda mind, nii et kui su kaaslane armukadedaks ei saa, võin ma sinise silma su õe käest saada."
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 20, 2014 19:34:43 GMT 2
Ühel päeval suudab Hunter kindlasti midagi sellist teha, et Mona pahaseks ajada, mitte et see tema eesmärgiks oleks. Tavaliselt öeldaksegi ju, et need vaiksed inimesed on kõige ohtlikumad, kui nad ükskord plahvatavad. "Ega sul enam palju oodata ju ei ole," lausus Hunter, sest tüdruk ei olnud nii noor enam, et ta lube teha ei saaks. Ikka oleks parem kui Hunter ega Mona midagi sellist ei teeks, mis teineteist välja võiks vihastada. Simona puhul pidas igatahes paika see, et ta kippus mõnikord tundeid enda sees hoidma ja siis mingi hetk plahvatama. Õnneks juhtub seda aga harva. "Tegelikult ma panengi iga kuu enda Book Nookis teenitud palgast natukene kõrvale, et sügisest autokooli saaks minna," rääkis Simona oma mõttest, hoides enda tumedaid silmi Hunteri omadel. "Ja siis ma mõtlesin veel sellele, et kui sa leiad aega, võid mulle suvel näiteks natukene sõitmist õpetada," lisas näitsik, sest ta pole kunagi ise autoroolis olnud, aga Hunter oskas vähemalt sõita. Oleks autokooliks ehk mingisugunegi ettevalmistus ja tüdrukul endal ka lihtsam.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Anna V. Sommers on Feb 20, 2014 19:48:35 GMT 2
"Lihtsalt erinevalt meestest loevad naised liiga palju ilukirjandust, seega nad teavad, milliseid jamasid suudavad mehed kokku keerata," muigas Anna lõbusalt. Õnneks ta ise luges vähe naistele mõeldud ilukirjandust, mis on täis truudusetuid mehi ja tõelist armastust, mis kestab igavesti. Kõlab juba nagu +18 muinasjutud. Nende kahe omavaheline nokkimine kuulus tõesti noorte suhte juurde, hoides seda alati värske ja huvitavana. Õhtuti igav küll ei hakka. "Seda on tore kuulda, sest vajadusel võin ma tõesti üks väga kuri ja sünge kättemaksuhimuline eks olla," lausus Veronica õrnal naeratusel, sulgedes hetkeks silmad, kui Chad teda suudles. Kahjuks oli see ainult nii lühikene, aga see eest magus ja meeldiv.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Ujumine; Koolileht; Eastside
Junior
|
Post by Lydia Kacey Bates on Feb 20, 2014 19:48:58 GMT 2
"Ma kahtlen selles sügavalt, et see just täna õhtul juhtub," turtsatas Lydia. Tüdruk igatahes ei kavatsenud sõbrannasid ära unustada, kui ta peakski kellegi leidma, ja kui see poisi jaoks probleem on, siis kerigu kuradile. "Ta on creepy," sõnas näitsik, sest temalgi oli tunne, et kes iganes selle uue GC taga poleks, jälgib ta iga Tree Hilli elaniku iga sammu. "Süüa võiks küll," nõustus Lyddie, kuni äkki blond Daisy tema ja Tori juurde ilmus. "Hey, Sunshine," tervitas neiu sõbrannat. Sunshine oli ju vingem hüüdnimi kui lihtsalt Daisy või Sunny, kuigi Sunny oli lihtsalt lühem öelda. "Me kumbki poleks tegelikult tulnud ja ma oleks hea meelega Pretty Little Liarsit veel kodus vaadanud, aga siis me hakkasime rääkima ja mõtlesime ikka ümber," rääkis Lydia. "Muide, sa näed väga ilus välja."
|
|
|
Post by Deleted on Feb 20, 2014 20:12:10 GMT 2
"Ära sa nende pärast küll muretse," lausus mees, "pealegi, mis juhtus Meganiga, keda sellised asjad ei huvitanud. Ma kinnitan, et minuga tantsimine ei tekita sulle mingeid probleeme." Colin on siiski täiskasvanud mees, kes teeb ise enda valikuid. Ta oletas, et Helena saab ikka aru, et tegu on ainult tantsuga. Jeff on ju küllalt näidanud, et tal ei ole kavas kedagi teist vaadata. Mis puutus Phoebesse, siis vaevalt temagi midagi teeks, sest see mõjutaks tema sõprust Peteriga.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 20, 2014 20:16:17 GMT 2
"Väga lahe, siis saab võibolla kunagi kahekesi kuskile kaugemale sõita," sõnas Hunter, sest kui teha suuremat reisi autodega, siis on tore, kui mõlemad oskavad sõita. Muidu peab kogu aeg üks inimene sõitma. "Ikka võin, aga sellisel juhul ilmselt kuskil metsateedel," pakkus poiss, sest trahvi ta küll saada ei tahaks selle eest, et ta laseb enda autoga lubadeta inimesel sõita. Iseasi muidugi kui hea õpetaja Hunter on. Võibolla peaks Mona hoopis Jacki poole pöörduma, kuigi tüdruk kipub võõrastega üsna tagasihoidlik olema.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 20, 2014 20:20:23 GMT 2
Daisyl ei olnud selle armsa hüüdnime vastu midagi, mis Lyddie talle külge pani. See ju sobis temaga kokku küll. "Väga lahe, et te ümber mõtlesite," lausus näitsik, "nüüd ma ei pea enam üksinda olema, kuigi see ei ole mind pidurdanud kõvasti tantsimast. Mõtlesingi just vestibüüli natukeseks puhkama minna, aga kui te siin olete, siis jääb see küll ära." Sunny astus kahe sõbranna vahele ning võttis nad mõlemad endale käevangu - üks ühele ja teine teisele käele. Üks blond kahe brüneti vahel. "Ma tänan. Teie näete ka mõlemad väga ilusad välja," ei jäänud Daisy komplimendiga võlgu. "Kuhu nüüd?" uuris ta sõbrannadelt, sest ta ei teadnud, mis neil plaanis oli.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 20, 2014 20:42:23 GMT 2
Creepy oli GC kohta ikka väga õige sõna. See eelmine hoidis ennast natuke veel tagasi, aga see uus oli ikka vahepealt väga jõhker ja otsekohene. "Sa näed tõesti armas välja," lausus Tori, kui Lydia nende sõbranna välimuse kohta paar ilust sõna lendu lasi. Eks täna olid kõik naised ja tüdrukud suurepäraselt üles löödud. "Me tahtsime sööma minna, sest... well need oleme lihtsalt meie," naeris Tori, sest kes muu tuleks peole ja hõivaks kohe esimese asjana toidulaua? Eks ikka Tori ja Lyddie. Selleks et mitte käimist blokeerida, hakkasid noored vaikselt toidulaua juurde liikuma.
|
|
20-aastane; Westside
Citizen
all it takes is an imagination
|
|
|
Post by Josiah Lewis Morgan on Feb 20, 2014 20:46:58 GMT 2
Abigailile ei jäänud märkamatuks, et Josiah oli täna kuidagi vaiksem kui muidu, aga ta ei hakanud noormehele selle kohta mingeid küsimusi esitama. Ehk on tüübil mingid isiklikud mõtted, millest ei pea vajalikuks Abbyle rääkida - kusjuures tüdruk mõistaks teda täielikult. Ükski inimene ei saagi 24/7 lobisemismeeleolus olla. Kui Abby ning Lewis mõne hetke pärast joogileti juures peatusid, läks näitsikul natuke aega, et erinevaid valikuid kaaluda. Midagi alkohoolset tüdruk ei soovinudki, kuna ta pole harjunud jooma. Ka väiksem kogus üldse mitte kanget alkoholi võiks Abigailil kergesti jalad alt niita. Ei tundnud just kõige parema mõttena. "Ma arvan, et võtaksin ühe viinamarjamahla," tegi näitsik enda valiku, pilk uuesti kutile liikunud. Joshua polnud ka tavalistel päevadel eriti jutukas, aga täna viibis ta justkui teisel planeedil, vähemalt osaliselt, kuna enda tumedaid silmi ta lihtsalt ei suutnud Abigaililt kõrvale pöörata.Tüdruk nägi lihtsalt nii imeline välja. Kui Abby enda pilgu joogiletile pööras, lubas noormees endale hetke, et silmitseda näitsiku välimust põhjalikumalt. Lewis polnud siiski neidist juba ammu kleidiga näinud ja tänane vaatepilt oli midagi uut ja natukene isegi võõras. Kui tütarlaps enda soovist teada andis, noogutas Josh kergelt, tellides tüdrukule viinamarjamahla ja endale klaasi sidrunivett. Ülikonnaga oli siiski tunduvalt palaval kui kleidiga, eriti veel juhul kui pintsaku all on lisaks triiksärgile ka vest. "Palun," ulatas noormees Abby'le mahla ning juhatas tüdruku paar meetrit eemal oleva pisikese laua taha istuma. Ega kontsadega pole lihtne seista.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Feb 20, 2014 21:15:34 GMT 2
"See Megan kadus koos mu mõistusega, enne kui mind haiglasse pandi ja ma tabletid peale sain," seletas Megan, justkui olekski see naise jaoks midagi väga tavalist. Rohud hoidsid pea tõesti päris pikka aega selgena, aga olid ka ühed tabletid, mida Megan väga võtta ei tahtnud, sest need tegid ta uimaseks. "Aga mis mul ikka muud üle jääb, kui see tants vastu võtta," sõnas naine ning ulatas Colinile käe, et temaga koos tantsuplatsile minna.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 20, 2014 21:21:23 GMT 2
Colin ei osanud naise otsekoheste sõnade peale midagi kosta, aga võibolla parem oligi, sest midagi sa sellise asja peale ikka ütled. "Väga kena," sõnas mees rahulolevalt ning võttis naise käe vastu, juhatades ta järgmisel hetkel juba tantsupõrandale teiste paaride hulka. Millal see veel oli, kui nemad kehekesi tantsisid? Oi, kohe mitu-mitu head aastat tagasi. Võtnud naise kenasti tantsuvõttesse, hakkas Colin peagi koos muusikaga naist mööda saali juhtima.
|
|
18-aastane; Kergejõustik; Glee; Westside
Junior
The best thing that has ever happened to me is you
|
|
|
Post by Simona Dragomir on Feb 20, 2014 21:27:03 GMT 2
"Road trip kõlab jah päris ägedalt," nõustus Mona Hunteriga. "Kui ma kunagi sõitma õpin ja loadki saan, siis võikski USAd avastama minna, kuna ma polegi siit North Carolinast veel välja saanud," rääkis näitsik oma mõttest. Noh, kevadvaheajal on tal ka juba suurepärane võimalus ühes teises osariigis ära käia, sest Monal oli oma jõuluballil võidetud Nashville'i reis veel kasutamata ja kevadvaheaeg tundus selleks minekuks suurepärane aeg. "Metsateed kõlavad kui hea koht õppimiseks," märkis tüdruk lõbusa muige saatel.
|
|
24-aastane; Majandusjuht
School Worker
Feelings that came back are feelings that never went away.
|
|
|
Post by Chad Sommers on Feb 20, 2014 21:36:00 GMT 2
"Sind pole ma kordagi mingit naistele mõeldud muinasjuttu lugemas näinud, kui sa neid just sel ajal ei loe, mil mind parajasti läheduses ei viibi," lausus Chad, kui oli saanud natuke aega järele mõelda. Mitte et Anna üldse sel ajal rahus raamatuid lugeda saaks, kui Chad kodus olema juhtub, kuna meestega on paraku selline värk, et nad tahavad hirmsasti tähelepanu saada nagu väikesed lapsed või koerakutsikad - kui mitte kõik mehed, siis vähemalt Chad küll. Täiesti tavaline oli Chadi puhul Annale selja tagant ligi hiilida, raamat osava liigutusega käest näpata ja see kuskile kõrgele ja kaugele paigutada, kust naine seda enam nii lihtsalt kätte ei saa. "Oeh, ära parem räägi mulle kurjadest ja kättemaksuhimulistest eksidest," ohkas mees kergelt, kuna taoliste naisega on ta Tree Hillis juba mitu korda kokku puutunud, aga viimasel ajal õnneks mitte. Suudluse jättis Chad meelega lühikeseks, sest esiteks tuleb midagi tänasele õhtule järgnevaks ka hoida ning teiseks on tüüp pärast üht piinlikku ja halenaljakat olukorda make-out sessioneid avalikus kohas vältima hakanud.
|
|